ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ


Greek Spirit

 8 Φεβρουαρίου 2023

Η Κ. Σακελαροπούλου έγινε πρόεδρος της Ελλάδας κατόπιν εισηγήσεως της,  τo 2019 ως μέλος του Σ.τ.Ε., για την απόριψη του αιτήματος της άρσης των  μνημονιακών όρων που αφορούσαν στις συντάξεις και οι οποίες θα στοίχιζαν στον προυπολογισμο 4 δις ευρώ.

Το 2013 είχε εισηγηθεί την αδειοδότηση ανέγερσης ανεμογεννητριών σε καμένες δασικές εκτάσεις πριν καν αυτές κηρυχθούν αναδασωτέες.

Σήμερα στον Άρειο Πάγο εκδικάζεται το αίτημα των καταναλωτικών οργανώσεων για την απεμπόληση του δικαιώματος των funds να πλειστηριάζουν τα σπίτια των οφειλετών με εισηγήτρια υπέρ των funds μια άλλη φιλόδοξη κυρία.

Η θέση της  εισηγητή -εισαγγελέα του Άρειου Πάγου βρίσκει ως αντίδικους όλη την κοινωνία αλλά και την νομική κοινότητα η οποία εκφράζεται μέσω του Δκικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Συγκεκριμένα , οι ενάγοντες, δηλαδή τα θύματα, προσβάλουν την εγκυρότητα των  δύο νόμων (του Ν. 3156/2003 και του Ν. 4354/2015) οι οποιοι δίνουν το δικάιωμα στα funds για κατασχέσεις ακίντητς περιουσίας.

Ο δε 3156/ 2003 ψηφίστηκε επί Σημίτη ο οποίος αφού έστησε το σκάνδαλο του χρηματηστηρίου επέτρεψε κατόπιν την είσοδο των funds στην Ελλάδα.

Ο δε 4354/2015, ψηφίστηκε επί Τσίπρα και αποτελεί παραλλαγή του προηγούμενου, τροποποίηση η οποία προβλέπει ότι πριν την κατάσχεση και πλειστηριασμού του ακινήτου το fund θα πρέπει να προτείνει ρύθμιση στον οφειλέτη κάτι που στην πράξη έχει καταργηθεί εφόσον τα funds προτείνου ρυθμίσεις οι οποίες σεν μπορούν να εξυπερητηθούν.

Κι έρχεται σήμερα ο Μητσοτάκης να ολοκληρώσει το έγκλημα  αλλά αυτή τη φορά ρίχενι το μπαλάκι στην δικαστική εξουσία για να μην χρεωθεί την πολιτκή ατιμία.

Ο Μητσοτάκης δουλευει όπως και οι πολυεθνικές .

Πνατα ρίχνει την ευθύνει των αποφάσεων του σε άλλους.

Μέχρι και στον χιονιά της 1ης Φεβρουαρίου 2023 έκαβε το ίδιο. Εκλεισε τις εθνικές οδούς για να μην πληρώνουν για εκχιονισμό οι εργολάβοι που τις εκμεταλεύονται αλλά έβαλε την αστυνομία να πάρει την απόφαση για να μην μπορέσουν οι πολίτες να μηνύσουν τους εργολάβους.

Με τον  ίδιο τρόπο ο Μητσοτάκης θα παραδώσει και την Ελλάδα στα FUNDS και στην συνεκμετάλευση.

Σε ενδεχόμενο, προσχεδιασμένο, θερμό επεισόδιο με την μορφή πχ ναυτικού αποκλεισμού ενός νησιού μας, ο Μητσοτάκης δεν θα πάρει μια ανεξάρτητη πολιτική απόφαση αλλά θα παραπέμψει την επίλυση σε διεθνές δικαστηριο και επιδιαιτησία, όπως κάνει και με τα σπίτια των Ελλήνων. Έτσι θα νομιμοποιήσει την επιθετικότητα των Τούρκων.

Οι 70,000 πλειστηριασμοί που θα εκτελεστούν σε πρώτη φάση μετά την απόφαση του Άρειου Πάγου υπέρ των funds και άλλες τόσες σε δεύτερη φάση, αφορούν σε τουλάχιστον 50,000 κατοικίες ελληνων οι οποίοι έπεσαν θύμα της κρίσης.

Η καταστροφή που θα επιτελεσθεί είναι τόσο μεγάλη σαν αυτή του σεισμού της τουρκίας διότι θα αφήσει τον ίδιο αριθμό αστέγων.

Η παραπομπή στα΄΄όργανα΄΄ όλων των αποφάσεων που άπτονται της εθνικής επιβίωσης, είναι ακραίως προδοτική και θυμίζει την ΕΣΣΔ όπου όλα δηθεν αποφασόζνταν απο δοτές επιτροπές.

Οι ΗΠΑ ΄σημερα εχουν χρέος 400 τρις δολάρια αλλά συνεχιζουν μα υπάρχουν ως κρατος λόγω πολιτκών αποφάσεων των προέδρων τους κι όχι γιατί αποφάσισε κάποιο ανωτατο δικαστήριο.

Οι εξοπλισμοί οι οποίοι γίνονται τελευταία δεν καλύπτουν όλο το αμυντικό φάσμα και αυτό γίνεται επίτηδες. 

Τα μαχητικά αεροσκάφη μπορεί να εδραιώνουν την αεροπορκή υπεροχή και  να παρεμποδίζουν μια γενικευμένη απόβαση σε ελληνικό νησί αλλά δεν μπορούν να ,αρεμποδίσουν μια καταδρομική ενέργεια των Τουρκων σε μια βραχονησίδα και την ομηρία των ελλήνων στρατιωτων που την φυλάτουν. Τα αεροσκάφη δεν μπορούν να παρεμποδίσουν τον ανυτικό αποκλεισμό απο τουρκικές φρεγάτες ενος νησιού , αποκλεισμός που θα γίνει χωρίς να πέσει τουφεκιά.

Γιαυτό και οι εξοπλισμοι ενέχουν στοιχεία σκανδάλου. Είναι σαν να αγοράζεις κινητήρα 1000 ίπων για το αυτοκόνητο αλλά να ξεχνάς τα λάστιχα. Οι χερσαίες δυνάμεις έχουν αφεθεί στην τύχη τους πρώτον διότι οι εξοπλισμοί αυτών δεν έχουν μαζικά χαρακτηριστικά και συνεπώς λίγη ΄΄μίζα΄΄ και δεύτερον διότι υπάρχει σχέδιο για το ξεπούλημα εδάφους.

Το μεγαλύτερο φιλέτο στην ελλάδα δεν είναι τα σπίτια αλλά το αέριο νοτια και δυτικά της Κρητης. Αλλά όλοι , απο τον Σημίτη, Τσίπρα, Μητσοτάκη αρχίζουν απο την ακίνητη περιουσία την οποία θέλουν τα funds να την πουλήσουν σε κινέζους κροίσους και βορειοευρωπαίους  συνταξιούχους.

Αργότερα και το αέριο μας.

Γιαυτό και βλέπουμε ότι ο Τσίπρας δεν κάνεις αντιπολίτευση ουσιαστική, διότι έχει επιτελέσει τον ρόλο του και τώρα κάθεται πάνω στα λεφτά που έχει βγάλει.


 


Σχόλια

Ο χρήστης 5-htp είπε…
το 74 κειται μακραν-ποιος να θυμαται τωρα-εγω ημουν 10 χρονων κιακομα θυμαμαι
τις μαναδες που κλεγαν πισω απτα παιδια τους που επιστρατευονταν...εδω ξεχνανε
ποσο κανανε τα μακαρονια πριν ενα μηνα και τα πληρωνουν διπλα σα να ηταν χθες
-οι τουρκοι ειναι φιλοι μας οπως και οι γερμανοι που εισεβαλαν το 40 για
να μας κερασουν μπυρες ...αμνησια και τεχνητη αυξηση τιμων-απροσεξια και κλοπη
το τρικ των πορτοφολαδων... ποσα εδεινες για σφραγισμα δοντιου?τωρα πρεπει
να πας σε ειδικο σφραγιδολογο και να δωσεις τα τριπλα αλλιως στο ικα να στο βγαλουν
τζαμπα-το ιδιο με το ακινητο σου αλλιως κατασχεται-θες αντιβιωση?δεν υπαρχει τα στειλαμε
στους τουρκους που δοκιμαζονται-εκει θα βρεις σιγουρα στη μαυρη...