ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ


 1 Δεκεμβρίου 2022

Ο πόλεμος στην Ουκρανία πρόκειται για πόλεμο μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας.

Ο πόλεμος αυτός ξέσπασε λόγω του τυχοδιωκτισμού του Πούτιν ο οποίος δεν ήθελε να επενδύσει στην ανάπτυξη της οικονομίας της Ρωσίας προτίμησε το πλιάτσικο της Ουκρανίας η οποία διαθέτει αέριο στην Αζοφική θάλασσα και σπάνεις γαίες στο Νονέτσκ.

Το υποθαλάσσιο αέριο της Αζοφικής εκτιμάται σε διπλάσια ποσότητα απο το νερό που υπάρχει στην επιφάνεια.

Η Αζοφική είναι μια ρηχή θάλασσα και εύκολα εκμεταλεύσιμη

Υπάρχουν εκτιμήσεις οι οποίες θέλουν την Ρωσία να έκανε αυτή την φασιστική εισβολή για να εξασφαλίσει την τροφοδοσία της Κριμάιας με νερό, νερό το οποίο παίρνει με αγωγούς απο την ηπειρωτική Ουκρανία.Αυτό είναι σωστό αλλά δεν ειναι αρκετό ως εξήγηση.

Σε αυτό τον πόλεμο δόθηκε η ευκαιρία στο ΝΑΤΟ να πολεμήσει εναντίον του εχθρού για το οποίο το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε και γιαυτό είναι θέμα υπαρξιακό, είναι θέμα αυθυπαρξίας του ΝΑΤΟ να ηττηθεί η Ρωσία.

Η Ρωσία έχει αποδείξει ότι δεν διαθέτει ουτε στρατό, ούτε δόγμα. Γιαυτό κι οι υπάνθρωποι στρατηγοί του Πούτιν καταφέυγουν σε άνανδρα εγκλήματα εναντίον αμάχων.

Σε περιφερειακό επίπεδο ο Πουτιν γνωρίζει ότι χάνει σταδιακά την στηριξη απο την Κίνα  .Οι ανικανότητα του στρατού της Ρωσίας έδειξε στους κινέζους ότι η κατάκτηση της ανατολικής Σιβηρίας και του Βλαδιβοστόκ απο την Κίνα δεν θα ήταν κάτι το ανέφικτο.

Επίσης οι κινέζοι έχουν εκνευριστεί με τον Πουτιν ο οποίος έχει υποδαυλίσει μια νεά οικονομική κρίση της οποία οι δυτικές χώρες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με αποθέρμανση της οικονομίας με την άυξηση των επιτοκίων, δηλαδή μείωση κατανάλωσης καυσίμων και τροφίμων αλλά με ολέθριες συνέπεις σε επιτόκια δανείων και ανάπτυξη.

Η Κίνα αποθερμάινει την οικονομία της με τα φασιστικά lock down τα οποία παραλύουν την κατανάλωση και την οικονομική δραστηριότητα κι έτσι μειώνεται η κατανάλωση τροφίμων και καυσίμων.

Αλλά αυτό δεν μπορεί να το ανεχτεί η Κίνα για πάντα.

Ο Πουτιν έχοντας χάσει πλέον την στήριξη της Κίνας καταφευγει στο Ιράν το οποίο τον τροφοδοτεί με όπλα.

Αυτή την στιγμή το Ιράν είναι υπεύθυνο για την συνέχιση του πολέμου και απο κοντα η Βόρεια Κορέα.

Με την επανεκλογή του Νετανιάχου στο Ισράηλ η προοπτική χτυπήματος εναντίον του Ιράν έρχεται όλο και πιο κοντά. 

Ο χειμώνας θα αναλωθεί απο το ΝΑΤΟ σε χτυπήματα εναντίον του Ιράν, κάτι ανάλογο  με την επιχείρηση που ανέτρεψε τον Σαντάμ στο Ιράκ.

Οι ταραχές στο Ιράν είναι μη ανεστρέψιμες και οι ιρανοί είναι έτοιμοι να αποδεχθούν την αλλαγή καθεστώτος με την βοήθεια των ΗΠΑ .

Το καθεστώς στο Ιράν έχει φτάσει πλέον στον τελευταίο κύκλο εξέλιξης του ο οποίος όπως πάντα έχει σχέση με τον πλουτισμό των στελεχών του και την εξαθλίωση , ακόμα και θάνατο των πολιτών του απο τις δυνάμεις καταστολής.

Το ΝΑΤΟ θα χτυπήσει το Ιράν το οποίο εξάλλου παρενοχλεί και την ΣαουδικήΑραβία, πριν ένα χρόνο το Ιράν χτύπησε με drones πετρελαικές εγκαταστάσεις τους Σαουδικής Αραβίας γιαυτό και έχουμε στείλει μονάδα PATRIOT.

Η Αμερική δεν θα επιτρέψει τον Πούτιν να καταστεί ο ρυθμιστής της παγκόσμιας οκοινομίας.

Οι διασταγμοί των Αμερικάνων για χτύπημα στο Ιράν έχουν σχέση με την Κίνα η οποια έχει εξαγοράσει το ιράν με δάνει 400 δις δολαρίων και μάλιστα διατηρεί και κινεζικό στρατό μέσα στο Ιράν.

Οι Αμερικάνοι θα πρέπει να εγγυηθούν στην Κίνα ότι ενδεχόμενο χτύπημα τους εναντίον του Ιράν δεν θα έχει επιπτώσεις στις εξαγωγές ιρανικών υδρογονανθράκων προς την Κίνα.

Η προσέγγιση Αμερικής και Κίνας έγινε ορατή στην τελυταία συνδιασκεψη των G20 όπου Μπάιντεν και Σι συνταντήθηκαν ιδιαιτέρως αλλά και προέβησαν σε πολύ φιλικές δηλώσεις.

Το χτύπημα στο Ιράν είναι βέβαιο εφόσον και οι Κινέζοι θελουν τον πόλεμο στην Ουκρανία να τελειώσει και τελυταία συνεχώς αδειάζουν τον τρελο Πούτιν με επισημες δηλώσεις τους.

 Το χτύπημα εναντίον του Ιράν θα πρέπει να γίνει με χειρουργική ακρίβεια και χωρίς να προκαλέσει μια κρίση στον Περσικό η οποία θα κρατήσει για εβδομάδες κάτι που θα επιφέρει μεγαλύτερη ενεργειακή και οικονομική κρίση απο την τρέχουσα.

Ο Περσικός δεν πρέπει να κλέισει απο το ιρανικό ναυτικό και πολλές μέρες , γιαυτό και θα πρεπει ο σχεδιασμο΄ς ΗΠΑ και Ισραήλ να είναι τέλειος.

Η εισβολή της Σαουδικής Αραβίας  στην Υεμένη απο το 2015, εισβολή η οποία έχει αποτύχει με τον τρόπο που απέτυχε κι ο Πούτιν στην Ουκρανία,  εγινε για να μπορέσουν οι σαουδάραβες να εξάγουν το πετρέλαιο τους απο τα υεμενίτκα λιμάνια τα του Ινδικού Ωκεανού και του Άντεν αποφεύγοντας τον Πέρσικο κάτι το οποίο θα έδινε την ευχέρια σε ΗΠΑ και Ισραήλ να χτυπήσουν το Ιράν χωρίς να ανησυχουν πού για τις εξαγωγές πετραλάιου στον κόσμο, αποδέυγοντας έτσι.

Το Ιράν κατάλαβε ότι ενδεχόμενη νίκη της σαουδικής αραβίας στην Υεμένη θα προετοίμαζε το έδαφος για χτύπημα εναντίον , βοήθησε τους υεμενίτες σιιτες Χούτι  . 

Γαι να σωθεί η Ευρώπη, η κοιτίδα του πολιτισμού , απο τις μογγολοσλαβικές ορδές του Πούτιν πρέπει να χτυπηθεί το Ιράν.

Εάν χαθεί η Ουκρανία σύντομα θα χαθούν οι Βαλτικές χώρες και κατόπιν η Ευρωπη.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΔΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ GOOGLE

 




Σχόλια