ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ

 


 

Σκουπίδια σαν τον Βασιλακόπολο οι πολυεθνικές και οι παγκόσιοι επικυριαρχοι τα γωρίζουν από χρόνια.

Σε κάθε χώρα υπάρχουν πράκτορες τω δτικών πλούσιων κρατών οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την ευρεση και στατολόγηση διαφόρων ανώμαλων και άχρηστων , σε όλους τους τομες της οικονομίας, κοινωνίας κτλ.

Οι ΗΠΑ απο το 1990 είχαν αρχίσει την προσπάθεια εύρευσης ή δημιουργίας ή και των δύο, καταλλήλων ακατάλληλων ατόμων για να αναλάβουν την πολιτκήσκηνή της χωρα , κατι που έγινε το 2014.

Τα σκουπίδια αυτά  έχουν σχεδόν πάντα  σεξουαλικά προβλήματα και διαστροφες οι οποίες πηγάζουν απο δυσκολη παιδική και εφηβική ηλικία.

Τα σκουπίδια αυτά είναι έτοιμα να προδώσουν τα πάντα για το χρήμα εφόσον τα ίδια νοιώθουν προδωμένα απο την κοινωνία

Στην Οκρανία οι πρώτοι πολιτκοί μετά την Μειντάν και εκθρόνιση των ανδρίκελων του Πουτιν ηταν κάτι ανωμαλοι 30αρηδες οι οποίοι φωτογραφίζονταν κρυφά με σβαστικες και στενά πετσινα σωβρακάκια.

Ακόμα κι ο Χίτλερ είχε σεξουαλικό πρόβλημα .


Είναι ευκολο να καταλάβει κανείς ποιο είναι το υποψήφιο σκουπίδι για στρατολόγηση , είναι αυτός που στον εργασιακό του χώρο είναιγνωστός ως <<περίπτωση>, ο τρελός, ο βλάκας της παρέας αλλά που θεωρείται ακίνδυνος.Αυτός που έχει  έκδηλες πολλές μικροδιαστροφές οι οποίες ωστόσο θεωρούνται απλά διασκεδαστικές απο τους  φυσιολογικούς. Αυτά τα σκουπίδια στρατολογούν οι πολυεθνικές και τους αναδεικνύουν σε ήρωες της καθημερινότηταςμας.

Πάνω βλέπετε βίντεο με τον Βασιλακόπουλο ο οποίος αυτοευτελιζεται στην τηλέοραση για να βρει γκόμενα.

Οι recruiters των σκουπιδιών είναι πολύ έμπειροι και δεν αφήνουν περιπτώσεις σαν αυτή χαμένες.

Ο Βασιλακόπουλος μέχρι να αρχίσει να δουλευει για τις πολυεθνικές ήταν μόνιμα στον Ευαγελισμό, πουθενα αλλού  δεν τον πήραν. Καμία κινητικότητα, καμία καριέρα, καμία διαδρομή, τίποτα, τρυπωσε εκει και δεν τόλμαγε να το κουνήσει. 

Ο λόγος που τον ακούμε καθημερινά είναι ότι είναι παντελώς αναλωσιμος απο τα αφεντικά του τα οποία τριβούν τα χέρια τους μην πιστευοντας την τυχη τους. 

Δείτε το βίντεο και θα καταλαβετε

Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
Μην ασχολείσαι με τα απορρίμματα, ο νοικοκύρης περιμένει να μαζευτούν πολλά για να τα πετάξει όλα μαζί!
Ο χρήστης 5-htp είπε…
εμ ποιον θα βρισκανε ...τον παναγουλη?μεγαλο κυλικειο ο ευαγ/μος
και πολλες καθαριστριες-πουσε στρος-καν
Ο χρήστης amen είπε…
πιο κατω απο τον πατο ξερετε τι υπαρχει? ο βασιλακοπουλος !!!
ξερετε πως λεγετε το μερος ΚΑΤΩ απο τον πατο? ΑΠΟΠΑΤΟΣ !!!
Ο χρήστης μαινομενος είπε…
όταν οι Ναζί σχεδίαζαν την κατάκτηση της Ευρώπης κάποιος στην επιτελική κουβέντα που γίνονταν ρώτησε: "όταν καταλάβουμε τις διάφορες χώρες που θα βρούμε ντόπια στελέχη πρόθυμα να πουλήσουν την πατρίδα τους για να φτιάξουμε τις κατοχικές κυβερνήσεις?" και απάντησε κάποιος άλλος (δεν θυμάμαι ποιός): "πάντα υπάρχει μιά μερίδα που είναι ικανοί να προδώσουν τα πάντα έναντι ανταλλάγματος! και δεν χρειάζεται να τους βρούμε εμείς ! θα έρθουν μόνοι τους κοντά μας!"
όπερ και εγένετο!!