Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


 Greek Spirit

29 Μαίου 2021

Μήπως η χρήση μάσκας εξυπηρετεί τον νόμο της Σαρία; Μήπως είναι η προετοιμασία για την Μπούργκα;

Μήπως η απαγόρευση μουσικής σε εστιατόρια και καφενεία έχει σχέση με την Σαρία;Το Ισλαμικό Κρατος και οι Ταλιμπάν απαγόρευσαν την μουσική , το άκουσμα της και την σπουδή αυτής επειδή ο νόμος της Σαρία ή έστω μια μεθερμηνεία αυτού, την απαγορεύει;

Μήπως η απαγόρευση του αθλητισμού έχει σχέση με την Σαρία; Ταλιμπάν και Ισλαμικό Κράτος απαγορεύουν κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Γιατί η ΄΄κυβέρνηση΄΄ προσπαθεί με κάθε μέσο να κλείσει τα εστιατόρια; Μήπως για να αντικατασταθούν απο εστιατόρια μονίμως εγκατεστημένων μουσουλμάνων με επιδότηση της Ε.Ε. και του ελληνικού κράτους ; Σε όλη την Ευρώπη όσοι μουσουλμάνοι δοκίμασαν την τύχη τους ως μικρομεσαίοι επιχειρηματίες ξεκίνησαν με επιχειρήσεις εστίασης

Γιατί τόση μανία εναντίον των θαλάσσιων μπάνιων; Σε μουσουλμανικές θεοκρατικές χώρες που εφαρμόζουν την Σαρία τα θαλάσσια μπάνια θεωρούνται αμαρτία επειδή εκτίθεται το σώμα σε δημόσια θέα.

Μήπως γιαυτό οι ΄΄ειδικοί΄΄ καλούν για χρήση απομονωμένων παραλιών ;

Απο το 2013 οι Τούρκοι επιχειρηματίες με λεφτά των Καταριανών εξαγοράζουν στην Ελλάδα  με ζεστό χρήμα παρατημένες βιομηχανικές υποδομές ,χρεοκοπημένες βιομηχανίες, μαρίνες, αγροτική γη , κτλ κτλ.

Το hellenic sunrise 2  από το 2013 έγραφε ότι οι Τούρκοι με καταριανά και κινεζικά κεφάλαια θα εξαγοράσουν όλη την Ελλάδα και με ειρηνικά μέσα θα την αλώσουν. Κατόπιν, θα ανοίξουν Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που θα είναι βιομηχανικά πάρκα με ευνοϊκό καθεστώς φορολόγησης και ημι- αυτονομία και στα οποία θα εργάζονται μόνο όσοι δηλώνουν μουσουλμάνοι ,όπως οι ΄΄μετανάστες΄΄ αλλά στόχος είναι και ο εξαναγκασμός των Ελλήνων να αλλαξοπιστήσουν για να βρούνε δουλειά.

Ικανός αριθμός των ΄΄μεταναστών΄΄ θα επιδοτηθεί για να ανοίξει μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα ερείπια των ελληνικών . 

Γιαυτό και οι ΄΄ειδικοί΄΄ βιάζονται να μας συνηθίσουν σε κανόνες Σαρίας με αφορμή την πανδημία των Κινέζων.

Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
«ΤΟ φίδι, μάλιστα, ήταν το φρονιμότερο από όλα τα ζώα τού χωραφιού, που έκανε ο Κύριος ο Θεός· και το φίδι είπε στη γυναίκα: Στ' αλήθεια, είπε ο Θεός: Μη φάτε από κάθε δέντρο τού παραδείσου;
2 Και η γυναίκα είπε στο φίδι: Από τον καρπό των δέντρων τού παραδείσου μπορούμε να φάμε·
3 από τον καρπό, όμως, του δέντρου, που είναι στο μέσον του παραδείσου, ο Θεός είπε: Μη φάτε απ' αυτόν, μήτε να τον αγγίξετε, για να μη πεθάνετε.
4 Και το φίδι είπε στη γυναίκα: Σίγουρα δεν θα πεθάνετε,
5 αλλ' ο Θεός ξέρει ότι την ίδια ημέρα που θα φάτε απ' αυτόν, τα μάτια σας θα ανοιχτούν, και θα είστε σαν θεοί, γνωρίζοντας το καλό και το κακό.
6 Και η γυναίκα είδε ότι το δέντρο ήταν καλό για τροφή, και ότι ήταν αρεστό στα μάτια, και το δέντρο ήταν επιθυμητό στο να δίνει γνώση· και αφού πήρε από τον καρπό του, έφαγε· και έδωσε και στον άνδρα της μαζί της, κι αυτός έφαγε.
7 Κι ανοίχτηκαν τα μάτια και των δύο και γνώρισαν ότι ήσαν γυμνοί· και αφού έρραψαν φύλλα συκιάς, έφτιαξαν για τον εαυτό τους περιζώματα.
8 Και άκουσαν τη φωνή τού Κυρίου τού Θεού, να περπατάει στον παράδεισο προς το δειλινό· και ο Αδάμ και η γυναίκα του κρύφτηκαν από το πρόσωπο του Κυρίου τού Θεού, ανάμεσα στα δέντρα τού παραδείσου.
9 Και ο Κύριος ο Θεός κάλεσε τον Αδάμ, και του είπε: Πού είσαι;
10 Κι εκείνος είπε: Άκουσα τη φωνή σου στον παράδεισο, και φοβήθηκα, επειδή είμαι γυμνός· και κρύφτηκα.
11 Και ο Θεός τού είπε: Ποιος σου φανέρωσε ότι είσαι γυμνός; Μήπως έφαγες από το δέντρο, από το οποίο σε πρόσταξα να μη φας;
12 Και ο Αδάμ είπε: Η γυναίκα που μου έδωσες για να είναι μαζί μου, αυτή μου έδωσε από το δέντρο και έφαγα.
13 Και ο Κύριος ο Θεός είπε στη γυναίκα: Τι είναι τούτο που έκανες; Και η γυναίκα είπε: Το φίδι με εξαπάτησε, και έφαγα.»

«11 Και ο Θεός τού είπε: Ποιος σου φανέρωσε ότι είσαι γυμνός; Μήπως έφαγες από το δέντρο, από το οποίο σε πρόσταξα να μη φας;»
Η γύμνια δεν είναι ντροπή προς στον Θεό, αλλά ντροπή στον Θεό είναι να κρύβεις τη γύμνια σου, κάτι που οι άνθρωποι συνεχίζουν να το κάνουν γιατί την αμαρτία τους δεν την ξεπέρασαν, απεναντίας την επαναλαμβάνουν κάθε μέρα γιατί τρώνε συνεχώς από το δέντρο της γνώσης του καλού και του κακού!
Ο χρήστης Dojo Westend είπε…
Η αλήθεια είναι ότι θυμίζει Σαρία, αλλά σε πολλά η κατάσταση φέρνει στο νου την πρώιν Σοβιετική ένωση. Απαγορεύσεις εκκλησιασμού, πολεμικών τεχνών, έλεγχος στις μετακινήσεις κλπ. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα να εφαρμοστεί και θα λείπει μόνο επίσημα η ίδρυση των Γκουλάνγκ. Απ την άλλη όμως αυτό δε θα επιτευχθεί με το παρόν πολιτικό σύστημα. Απ το φθινόπωρο θα ξεκινήσει το μεγάλο ξεμπρόστιασμα και ο νέος ψυχρός πόλεμος, μεταξύ ΗΠΑ και ΚΙΝΑΣ.
Ο χρήστης 5-HTP είπε…
πριν καμποσα χρονια ενας ρουμανος ιερεας μου ελεγε οτι θελει
να παραιτηθει και να ελθει στην ελλαδα εστω και σαν λαικος
του ειπα κατσε στα αυγα σου γιατι σε δεκα χρονια η ελλαδα
θαναι μουσουλμανικο κρατος-ευτυχως με ακουσε και σημερα ειναι
πρωτοπαππας-ενας παλι γιατρος ηθελε να πουλησει τα παντα για
ναρθει κιαυτος εδω- ειχε μαλιστα δωσει και βοηθεια για τα καμενα
της ηλειας -τοσο αφελης-φυσικα τον απετρεψα-αργοτερα με την πυρκαγια
στο ματι το ονειρο του εσβησε για παντα-εμεινε στην χωρα του και πλουτησε....
σημερα στο λεωφορειο ακουσα να ρωταει ενας τον φιλο του "παμε για ναργιλε"
και ενοιωσα σαν τον σιντλερ που εσωζε τους εβραιους απτον θανατο...
Ο χρήστης 5-HTP είπε…
και το "καμακι"υπο απαγορευση γιαυτο προβαλλουν
τους διαφορους πιτσιλιστες ντοπιους και ξενους-την καρφωνε
λεει με το βλεμμα του...θες να γινεις σαν κιαυτους?
αν και βλεπω ναρχονται μονο τιποτα βορειες φεμινιστριες
σφραγισμενες οπως τα ψυγεια των εμβολιων....τα χαλασαμε και με
τον πουτιν...τωρα μονο δημοσια αυτομαστιγωση- μαζι με τα αδελφια μας
ψωμι κιαλατι- και μετα οποια παρει ο χαρος