ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΙΡΑΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

 Greek Spirit 

14 Mαίου 2021

Στον πόλεμο εναντιον του Ισραήλ μπαίνει κι η Χεζμπολά του Λιβάνου, αυξάνοντας έτσι τα μέτωπα του Ισραήλ σε εσωτερικά και εξωτερικά.

Ο δισταγμός των Εβραίων για χερσαία εισβολή στην Γάζα είναι αιτιολογημένος εφόσον στο ασφυκτικό αστικό περιβάλλον της Γάζας τα άρματα είναι παντελώς ευάλωτα σε αντιαρματικούς πυραύλους 'έστω και παρωχημένης τεχνολογίας.

Το πρόβλημα του Ισραήλ είναι παρόμοιο  με αυτό του Αφγανιστάν όπου οι Ταλιμπάν μπορούσαν ανενόχλητοι να υποχωρήσουν στο Πακιστάν όποτε ήθελα εφόσον οι δυτικές επαρχίες του που συνορεύουν με το Αφγανιστάν κατοικούνται αποκλειστικά απο Αφγανούς Παστούν.

Το πρόβλημα του Ισραήλ είναι το Ιράν πρωτίστως και ακολούθως η Τουρκία και το Κατάρ.

Μονο εάν η θεοκρατική ηγεσία του Ιράν πέσει το Ισραήλ έχει ελπίδες για επιβίωση.

Οι μουλάδες του Ιράν χρηματοδοτούν την Χεζμπολά του Λιβανου.

Οι Τούρκοι και οι Καταριανοί την Χαμάς των Παλαιστινίων.

Οι Εβραίοι θα πρέπει να πείσουν τον Μπάιντεν ότι ήρθε η ώρα για χτύπημα στο Ιράν αλλά όπως έχει γράψει το hellenic sunrise 2 οι Αμερικάνοι φοβούνται ότι χτύπημα εναντίον του Ιράν θα σταματήσει έστω πρόσκαιρα την εξαγωγή υδρογονανθράκων απο τον Περσικό κάτι που εκτός απο μια πρωτοφανή ενεργειακή παγκόσμια κρίση θα εκνευρίσει την Κίνα η οποία μπορεί να γίνει απρόβλεπτη στρατιωτικά.

'Ετσι οι ΗΠΑ δεν μπορούν να ικανοποιήσουν το αίτημα των Εβραίων , κι όχι ισραηλινών όπως μας έχουν πρήξει τ απίδια όλα τα ΜΜΕ, γιατί ισραηλινοί είναι όλοι οι κάτοικοι του Ισραήλ, Άραβες που ζουν μέσα στο Ισραήλ  και Εβραίοι αλλά σε αυτό τον πόλεμο οι μεν λιντσάρουν τους δε.

Ωστόσο είναι αναπόφευκτο το χτύπημα εναντίον του Ιράν με μικρά πυρηνικά .

Είναι επίσης αναπόφευκτο το χτύπημα στην Τουρκία με αεροπορικά μέσα.

Το hellenic sunrise 2 είχε γράψει πριν απο δύο χρόνια ότι οι ΗΠΑ πρέπει να βάλουν την Σαουδική Αραβία να εισβάλει στο Κατάρ για να ηρεμήσει όλη η Μέση Ανατολή και Μεσόγειος.

Αν δεν γίνουν όλα τα παραπάνω τότε το Ισλάμ θα επεκταθεί με στρατιωτικά μέσα σε όλη την Ευρώπη σε δέκα χρόνια. 

Πέρα απο τις αμπελοφιλοσοφίες και τα παραληρήματα των θρησκομανών και θρησκόληπτων προφητειόπληκτων,το Ισραήλ είναι μια δυτική χώρα η οποία κινδυνεύει απο το ισλάμ όσο και οι χριστιανικές  και εάν αυτό αλωθεί τότε θα έρθει κι η σειρά μας.

Σχόλια

Ο χρήστης Nick Papandreou είπε…
Και βέβαια το Ισραήλ είναι μια δυτική χώρα , η οποία έχει εκσυχρονιστεί σε Αμερικανικά πρότυπα. Το πρόβλημα των Εβραίων πέρα από τη Χαμάς και τη Χεζμπολά , πέρα από το Ιράν , το Καταρ και τη Τουρκία , είναι ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ. Συνεπώς , οι Σιίτες του Ιράν και οι Ισλαμιστές του Καταρ και της Τουρκίας , βλέποντας ότι οι Εβραίοι «τσιμπάνε» κατά κάποιο τρόπο στις θρησκευτικές προκλήσεις , ρίχνουν το δόλωμα - Παλαιστίνιοι. Όπως και να έχει η Μέση Ανατολή και η διώρυγα του Σουέζ , αποτελεί το μεγαλύτερο πυλώνα σταθερότητας της παγκόσμιας οικονομίας (ενέργεια,εμπόριο) και έτσι κανείς δεν μπορεί να ενεργήσει χωρίς να υποστεί κάποια συνέπεια!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
*Γιατί σε ολόκληρη την Ευρώπη, εβραϊκές ΜΚΟ (made in G. Soros κτλ.) υποδέχονται τούς μουσουλμάνους εποίκους;

*Γιατί οι εβραϊκής καταγωγής ή εβραιό-δουλοι (μέσω μασονίας κτλ.) πολιτικοί (μάλλον πωλητικοί...) της Ευρώπης έχουν αφήσει ανοιχτά τα σύνορα των χωρών τους και νομοθετούν υπέρ των μουσουλμάνων εποίκων;

*Τα Ευρωπαϊκά Μ.Μ.Εξαπάτησης -που ουρλιάζουν περί ρατσισμού και ξενοφοβίας των γηγενών λευκών και χριστιανών Ευρωπαίων- ελέγχονται ή όχι από τον εβραϊκό παράγοντα (εντός και εκτός Ευρώπης);

Το ισλάμ και ο χριστιανισμός πρέπει να αλληλοεξουδετερωθούν ώστε ο σιωνισμός να επικρατήσει πλήρως για να ολοκληρώσει τα σχέδια του...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αναγνωριση της Ιερουσαλημ σαν νεας πρωτευουσας του Ισραηλ τωρα!.... μεταφορα της Ελληνικης Πρεσβειας μας εκει απο το Τελ-Αβιβ! ειναι το ΄λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε και η καλυτερη ωρα να το κανουμε αυτο!
Νικος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παλαιστίνιος Πρέσβυς προς Δένδια: «Η χώρα σας, τηρεί φιλο-ισραηλινή στάση».
Γιατί άραγε...

https://tinyurl.com/yhppjz8u