Το Απόλυτο Τουρκικό Σχέδιο: Έτσι Θα Μπούν Σε 4 Μέρες Στην Θεσσαλονίκη Και Σε 12 Μέρες Στην Αθήνα!

 



Το σχέδιο πώς οι Τούρκοι θα μπούν σε 4 μέρες στην Θεσσαλονίκη και σε 12 μέρες στην Αθήνα γνωρίζει με σαφήνεια ο Β.Πούτιν, που θα συναντηθεί στις 10 Μαρτίου με τον  Τούρκο Πρόεδρο  Ρ.Τ.Ερντογάν, όπου θα συζητήσουν το ζήτημα του Αιγαίο και των σχέσεων με Ελλάδα.

Οι Τούρκοι εκτιμούν πως τα Ελληνικά T6 μαζί με τα σκάφη επιφανείας, δεν έχουν την δυνατότητα να εντοπίσουν τα UAV Bayractar TB2 πριν εκτοξεύσουν μαζικές επιθέσεις και καταστρέψουν την αεράμυνα και αντιπυραυλική άμυνα των Ελληνικών πλοίων, με αποτέλεσμα την εξουδετέρωσή τους.

To κάθε Bayraktar TB2 μεταφέρει μέχρι 4 MAM-L, και επαρκούν  δύο μόλις αεροσκάφη, να πετύχουν με οκτώ εκτοξεύσεις, την καταστροφή 8 Ελληνικών Τάνκ, ή μιας φρεγάτας "S" .

ΠΗΓΗ http://priftisnews.blogspot.com/

Με συχνές πτήσεις των Τουρκικών Bayraktar κοντά στα Ελληνικά νησιά, έχουν ξετρυπώσει της θέσης των Ελληνικών αντιαεροπορικών συστημάτων, και ιδίως των συστημάτων αεροπορικής άμυνας Osa-AKM, καί TOR M1, που βρίσκονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με τα Αρμενικά Osa-AKM, και TOR M1, (ίδια με τα Ελληνικά), να αποδεικνύονται παντελώς άχρηστα απέναντι στα Bayraktar, και καταστράφηκαν όλα!

Η Ελλάδα θα δεχτεί μια επίθεση άνευ προηγουμένου (από την μια μεριά της Ελλάδας, στην άλλη, Έβρο-Κρήτη) πάνω από 100 μονάδες ελέγχου μη επανδρωμένων και αναγνωριστικών UAV, με ισχυρό ηλεκτρονικό Πόλεμο, τυφλώνοντας τα Ραντάρ μας, και νεκρώνοντας τις επικοινωνίες, μαζί με τα οπλισμένα ταχύπλοα drone ULAK,  θα φέρουν μεγάλο πρόβλημα στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Η Τουρκία δεν θα διστάσει να Βομβαρδίσει και την Αθήνα,  χρησιμοποιώντας  τους Βαλλιστικούς Πυραύλους BORA, με εμβέλεια 280 χιλιόμετρα και πάνω, με τον Β.Πούτιν να μην επιχειρεί να προειδοποιήσει την Ελλάδα, και θα μείνει αμέτοχος από την σύγκρουση, κατα πρώτον διότι το ΝΑΤΟ θα παραπαίει από το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης, και κατα δεύτερον θα αποσυμφορηθεί η κατάσταση στην Κριμαία, με την πολιορκία που επιχειρεί το ΝΑΤΟ μέσω της Ουκρανίας!

Σχόλια

Ο χρήστης μαινομενος είπε…
υπάρχουν φθηνοί τρόποι εξουδετέρωσης των ντρόουνς με μπλοκάρισμα των τηλεπικοινωνιών τους! μέχρι να βάλουν οι Τούρκοι ικανα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης στα μπαιρακτάρ, αυτά θα εξαρτώνται από την ραδιοζεύξη με τους χειριστές στο έδαφος! επίσης χαρτογραφώντας τις Η/Μ εκπομπές των ντρόουνς με ανάλογο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου μπορούμε να εντοπίζουμε την παρουσία τους και να προβαίνουμε σε εξουδετέρωσή τους!!! μιλάμε για τεχνολογίες που έχουν ήδη παραχθεί εγχωρίως με επιτυχία, αλλά το γνωστό "αόρατο χέρι"φροντίζει πάντα τις ρίχνει στο καλάθι των αχρήστων!!