ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ

 


Greek Spirit

21 Ιανουαρίου 2021

Οι Δημοκρατικοί και ο Μπάιντεν φαινομενικά καταφέρονται εναντίον της Τουρκίας και Κίνας αλλά η αλήθεια είναι άλλη.

Ο Μπάιντεν εκπροσωπεί τους πλούσιους Αμερικάνους οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την πρωτογενή παραγωγή και την μεταποίηση, κλάδοι οι οποίοι έχουν πληγεί θανάσιμα απο τα κινεζικά εισαγόμενα προϊόντα και τις κινεζικές επενδύσεις στις ΗΠΑ.

Ο Τραμπ έδιωξε στον βαθμό που μπορούσε τους Κινέζους απο την αμερικανική οικονομία καΙ αυτοί εξαγόρασαν τους Δημοκρατικούς, το κόμμα των Ομπάμα και Μπάιντεν και τους στήριξαν στην αναρρίχηση στην εξουσία.

Μην ακούτε ότι ο Μπάιντεν θα κάνει ΄΄νταντα'' την Τουρκία.

Η Τουρκία είναι βασικός εταίρος της Κίνας. Η Κίνα μαζί με το Κατάρ στηρίζουν την οικονμία της Τουρκίας με φανερά και μυστικά κεφάλαια απο το 2013.

 Η Κίνα θέλει την Τουρκία ως πυλώνα στον νέο δρόμο του μεταξιού αλλά χρειάζεται επίσης την τουρκική επιρροή στους τουρκογενείς λαούς της κεντρικής Ασίας και Καυκάσου όπως Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν, Αζερμπαϊτζάν, Κυργιστάν αλλά και Αφγανιστάν χώρες τις οποίες η Κίνα έχει εξαγοράσει με δάνεια και θέλει την Τουρκία να επιτελέσει και την πολιτική τους ένωση προκειμένου να περάσει απο εκεί ο νέος δρόμος του μεταξιού.

Ο Μπάιντεν και το επιτελείο του δήθεν θα πιέσουν τον Ερντογάν να επανέλθει στο δυτικό στρατόπεδο και να εγκαταλείψει την Ρωσία. 

Ο Ερντογάν, αλλά και οποιοδήποτε διάδοχος, του δήθεν θα αρνηθούν την πρόσκληση των ΗΠΑ και βαθμιαία οι σχέσεις ΗΠΑ Τουρκίας θα οξυνθούν, τεχνητά, και οι ντόπιοι πληρωμένοι δημοσιοκάφροι θα αλαλάζουν ότι επιτέλους η Ελλάδα βρήκε στήριξη απο τον Μπαιντεν.

Ωστόσο, ο στόχος της τεχνητής έντασης στις σχέσεις Τουρκίας ΗΠΑ θα είναι η απόλυτη ρήξη η οποία θα φέρει μια τέλεια δικαιολογία για να φύγει η Τουρκία από το ΝΑΤΟ.

Έτσι η Τουρκία θα είναι ελεύθερη να επιτεθεί στην Ελλάδα με τις ευλογίες της Κίνας και της ελεγχόμενης απο αυτή, Αμερικανικής προεδρίας.

Η Κίνα με μια ενδεχόμενη στρατιωτική ενέργεια της Τουρκίας εναντίον μας εξυπηρετεί τους στόχους της για τον έλεγχο των τεραστίων κοιτασμάτων του Αιγαίου και Αν. Μεσογείου τα οποία θα πρέπει να περάσουν στον έλεγχο της Τουρκίας και του Κατάρ .

Γιαυτό το Κατάρ τελευταία προσπαθεί να εξομαλύνει τις σχέσεις του με όλες τις όμορες του αραβικές χώρες , για να μπορεί να αποκτήσει απρόσκοπτη έξοδο στην Μεσόγειο όπου θα αναλάβει την εξόρυξη των ελληνοκυπριακών κοιτασμάτων αλλά και των ισραηλινών υπό την προστασία της Τουρκίας.

Σχόλια