Καλούν τους υγειονομικούς να συναινέσουν γράφοντας ότι το εμβόλιο μπορεί να έχει ακόμη και «θανατηφόρες παρενέργειες»!


 

Έγγραφο – σοκ για τον εμβολιασμό μοιράζεται στο νοσοκομείο Καρδίτσας (pic)

Καλούν τους υγειονομικούς να συναινέσουν γράφοντας ότι το εμβόλιο μπορεί να έχει ακόμη και «θανατηφόρες παρενέργειες»!


Ένα απίστευτο έγγραφο μοιράστηκε από τη διοίκηση στους εργαζόμενους στο νοσοκομείο της Καρδίτσας ζητώντας να το υπογράψουν όσοι συμφωνούν ή όσοι δεν συμφωνούν με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Το εντυπωσιακό σε σχέση με όσες άλλες παρόμοιες υπεύθυνες δηλώσεις συναίνεσης έχουν μοιραστεί σε άλλα νοσοκομεία είναι ότι στο σημείο συναίνεσης αναφέρεται ότι «συναινώ να εμβολιαστώ για τον κορωνοϊό παρόλο που μέχρι τώρα δεν είναι πλήρως γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο ακόμη και θανατηφόρες»!

ΠΗΓΗ https://www.vradini.gr/engrafo-sok-gia-ton-emvoliasmo-moirazetai-sto-nosokomeio-karditsas-pic/

Εντύπωση προκαλεί επίσης – πέραν της προχειρότητας καθώς η λέξη «θανατηφόρες» γράφεται «θανατηρόρες» – είναι ότι ζητείται και υπογραφή μάρτυρα.

Σε περίπτωση δε που ο εργαζόμενος δεν συμφωνεί με τον εμβολιασμό αναγράφεται ότι αναλαμβάνει «πλήρως την ευθύνη», με απειλητική, όπως καταλαβαίνουμε όλοι, διάθεση.

Δείτε το έγγραφο:

Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
Τα άτομα που δεν ξέρουν από τι να προτιμήσουν να μην πεθάνουν από το εμβόλιο ή από τον κορώνα ας κάνουν την επιλογή τους, τους υπόλοιπους να τους αφήσουν ήσυχους γιατί πολύ το έχουν τραβήξει!

ΒΟΜΒΑ: ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΣ Ε.Α ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
https://www.youtube.com/watch?v=pTRuHXnBHjM&t=82s