ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ PATRIOT ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ



 Greek Spirit

2 Δεκεμβρίου 2020

Μόνο οφέλη θα αποκομίσουμε εάν στείλουμε αντιαεροπορικά συστήματα PATRIOT στη Σαουδική Αραβία.

Ο λεγόμενος πατριωτικός χώρος του ιντερνέτ βρίθει απο σαλτιμπάγκους ερασιτέχνες πατριδοκάπηλους που ουρλιάζουν σαν τις μαϊμούδες εναντίον της αποστολής των patriot στη Σαουδική Αραβία διότι δήθεν θα μείνει η Ελλάδα απροστάτευτη απο τους Τούρκους.

Οι αλαλάζοντες δήθεν  υπερπατριώτες νομίζουν ότι ο πόλεμος κι η απειλή αυτού είναι ένα τοπικό φαινόμενο όπως πχ η άφεση αερίων απο το παχύ έντερο ενάντια στον αέρα(πορδή) και κάνοντας ελεύθερη χρήση του διαδικτύου αποπροσανατολίζουν τον αθώο κοσμάκη που προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται.

Αυτή τη τη στιγμή η Τουρκία ζει με χρήμα του Κατάρ και της Κίνας.

Οι πόλεμοι της Τουρκίας σε Λιβύη, Συρία και Ναγκόρνο Καραμπάχ διεξάγονται με ΄χρήμα του Κατάρ.

Το Κατάρ αυτή την στιγμή βρίσκεται απομονωμένο στην Αραβική χερσόνησο εφόσον με τα απεριόριστα κεφάλαια του διεκδικεί την αρχηγία στον Αραβικό κόσμο με διαδικασίες τρομοκρατικές όπως ο πόλεμος στη Συρία και Λιβύη και έχει προκαλέσει την ανησυχία των άλλων πλούσιων αραβικών κρατών.

Η Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ ( Ντουμπάι) είναι δύο χώρες οι οποίες έχουν καταλάβει τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει το Κατάρ.

Οι δύο αυτές χώρες έχουν εισβάλει απο κοινού στην Υεμένη απο το 2015  όταν το Κατάρ εντάχθηκε στον άξονα Ρωσίας , Ιράν, Τουρκίας για να μπορέσουν να χρησιμοποιούν τα λιμάνια της Υεμένης για εξαγωγή πετρελαίου εάν και όταν οι Ιρανοί θα έκλειναν τον Περσικό και τα στενά του Χορμούζ.

Μέχρι το 2015 το Κατάρ χρηματοδοτούσε το Ισλαμικό Κρατος και την Τουρκία και βρίσκονταν σε πλήρη ρήξη με το Ιράν με το οποίο μοιράζεται τα κοιτάσματα αερίου στον Περσικό.

Το σιιτκό Ιράν των 80 εκατομμυρίων αποτελούσε τότε φόβητρο για το σουνιτικό Κατάρ των 300,000 και η κύρια αιτία ήταν τα υποθαλάσσια κοιτάσματα στον Περσικό απο τα οποία Ιράν και Κατάρ αντλούσαν αέριο και χωρίζονται απο την νοητή συνοριακή γραμμή.

Όταν Πούτιν επενέβη στη Συρία και μαζί με τους Ιρανούς νίκησε το Ισλαμικό Κράτος, το Κατάρ αναγκάσθηκε να υποταχθεί στον άξονα Ιράν Ρωσίας . Η Ρωσία χρειάζεται το Κατάρ για την τεχνογνωσία που έχει στην εξόρυξη αερίου και σήμερα το Κατάρ βοηθά την Ρωσία στην εξόρυξη αερίου στη Σιβηρία.

Έτσι, εκεί που το Κατάρ έκανε πόλεμο στη Συρία για να πέσει ο Άσαντ ο οποίος δε επέτρεπε τον αγωγό Κατάρ,Ιορδανίας, Συρίας, Τουρκίας, Ελλάδας, Ιταλίας , Γερμανίας, απειλώντας το ρωσικό μονοπώλιο αερίου στην Ευρώπη, βρέθηκε να δουλεύει για την Ρωσία

Συνεπώς το Κατάρ ανήκει πλέον στον άξονα Ρωσίας ,Τουρκίας, Ιράν.

Η Σαουδική Αραβία έχει επιλέξει να παραμείνει πιστή στις ΗΠΑ μαζί με τα ΗΑΕ.

Αυτή τη στιγμή το Κατάρ χρηματοδοτεί τον μεγαλύτερο εχθρό της Ελλάδας, την Τουρκία.

Το Κατάρ αποτελεί  στενό , έστω και υποχρεωτικά , σύμμαχο του Ιράν.

Η Σαουδική Αραβία θέλει τους PATRIOT για να εξασφαλισθεί απο εναέριες επιθέσεις απο την Υεμένη και το Ιράν έχοντας πικρή εμπειρία όταν πριν απο ένα χρόνο ιρανικό UAV χτύπησε διυλιστήρια στην καρδιά της Σαουδικής Αραβίας.

Οποιαδήποτε ενίσχυση της Σαουδική; Αραβίας εναντίον του άξονα Κατάρ, Ιράν, είναι μια πρωτη στρατηγική νίκη στο ευρύτερο μέτωπο της επόμενης σύγκρουσης με την Τουρκία , μέτωπο το οποίο απλώνεται απο τον Έβρο έως το Κρητικό πέλαγος και απο την Κέρκυρα έως την Κύπρο.

Οι σκούζοντες αλλόφρονες πανικόβλητοι ως ακέφαλες κότες υπερπατριώτες ας μάθουν να σκέφτονται και να βλέπουν πέρα απο τα ΄΄κλικ΄΄ στα αντιγραφικά ιστολόγια τους όπου αναπαράγουν την δουλειά των άλλων με ψευδεπίγραφες και κραυγαλέες επικεφαλίδες με τερατολογίες.

Πέρα απο όλα αυτά η εμπειρία που θα αποκτήσουν τα στελέχη της Π.Α. που θα αναπτυχθούν σε μια διακεκαυμένη ζώνη θα είναι θησαυρός και θα φανεί χρήσιμη όταν θα επιστρέψουν.

Χώρια που οι σαουδάραβες θα εκσυγχρονίσουν τους PATRIOT δωρεάν.

Οι υπερπατριώτες που συνήθως θέλουν να προσδιορίζονται και ως δεξιοί κάνουν σαν τους κομμουνιστές τροτσκιστές οι οποίοι σκούζουν όλη μέρα ΄΄όχι στην αποστολή των φαντάρων μας στο εξωτερικό και στην υπηρεσία του κεφαλαίου''

Άι παένετε απο κει πέρα ρε άσχετοι που έχετε κι άποψη .......

Σχόλια

Ο χρήστης Φούλης είπε…
Δεν είχαμε στείλει πριν καιρό συστοιχία Πάτριοτ εκεί κάτω, πάλι θα ξανά στείλουν?
Τι να την κάνω την εμπειρία όταν αδειάζει ένα πολύτιμο γρανάζι από την δικιά Α/α ομπρέλα!! Η δεν αδειάζει??
Και καταρχήν η συμφωνία ήταν Σαουντ Ελλάδας ή Σαούντ - ΝΆΤΟ προς Ελλάδας??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο μονο σημειο που δεν στεκει η αναρτηση σου ειναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ PATRIOT ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (που ειναι συμμαχοι τους) ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;