ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

 Greek Spirit

12 Σεπτεμβρίου 2020

Η κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει την παραχώρηση του μισού Αιγαίου. 

Οι Έλληνες στρατηγοί στο ΚΥΣΕΑ δήλωσαν ότι μπορούμε να νικήσουμε την Τουρκία με προληπτικό χτύπημα,ομως ο κ. κ. κ. Μητσοτάκης αρνήθηκε. 

Για να περάσει η συμφωνία παραχώρησης του Αιγαίου θα γίνει προσυμφωνημενο θερμό επεισόδιο με νεκρούς από την ελληνική πλευρά.

Παράλληλα θα αυξάνονται τα κρούσματα του κορωνοιού ειδικά σε βιομηχανίες και παραγωγικές μονάδες αλλά και στο προσωπικό μεγάλων καταστημάτων τροφίμων λιανικής. Όλα θα κλείνουν και γη οικονομία θα παραλύσει. Εύρεση τροφής θα γίνει δύσκολη εφόσον τόσο τα καταστήματα που την πουλάνε θα κλείνουν.

Κι εκεί που ο κοσμάκης θα βλέπει το lock down να έρχεται υα γίνει το θερμό επεισόδιο.

Το σχέδιο λέει πως με την έναρξη του θερμού επεισοδίου η κυβέρνηση θα κηρύξει χρεοκοπία. 

Η Γερμανία πίσω απ όλα. 

Οι πληροφορίες αυτές έρχονται από φιλική μεσογειακή χώρα, από άτομο που γνωρίζει.

Εκείνο το οποίο δεν μπόρεσε να με πληροφορήσει είναι η αντίδραση των Ελλήνων στρατηγών μετά το στημένο θερμό επεισόδιο, για το οποίο αυτοί δεν έχουν ανάμειξη. 

Η πηγή μου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κανονικού πολέμου από στρατηγούς που δεν θα ακολουθήσουν την προφορική γραμμή. 

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ προσοχή σε τέτοιες πληροφορίες γιατί είναι γνωστό ότι οι Τούρκοι και όχι μόνο διεξάγουν ψυχολογικές επιχειρήσεις. Ακόμα και ήταν αλήθεια θα πρέπει όλοι μας να το θεωρήσουμε ψευδές διότι επιδρά αρνητικά στο ηθικό.
Ο χρήστης μαινομενος είπε…
επιτέλους κάποιος να κάνει κάτι !! δεν μπορούμε να περιμένουμε μοιρολατρικά να εφαρμοστεί το σχέδιο εσχάτης προδοσίας για τον διαμελισμό της χώρας! τι κάνουν οι δικαστικοί? τι κάνουν οι στρατηγοί?αν χάσουμε κι εθνική κυριαρχία μετά από όσες ταπεινώσεις έχουμε υποστεί μπαίνουμε σε τροχιά διάλυσης και της χώρας και του έθνους!!!!
Ο χρήστης STEVE είπε…
Δυστυχώς, ΣΥΜΦΩΝΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κανένα ηθικό δεν πέφτει!!!ασ τολμησουν να τα βάλουνε μαζί μας και θα το μετανιώσουνε πικρά!!!οι κυβέρνήσεισς ασ κάνουν ότι θέλουν!!!εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας για την πατρίδα!