ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ

25 Νοεμβρίου 2020
Τον περασμένο Αύγουστο είχα γράψει σχετικά με το ενδεχόμενο να εξέλθει η Τουρκία από το ΝΑΤΟ προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της επίθεσης στην Ελλάδα οποία ανήκει κι αυτή στο ΝΑΤΟ  κάτι που θα έφερνε σε αδιέξοδο τον Τραμπ ο οποίος θέλει ή μάλλον ήθελε την Τουρκία ως γενικό διαχειριστή των κοιτασμάτων στο Αγαίο και Κύπρο.
Ωστόσο η ήττα του Τραμπ φέρνει τον Ερντογάν σε αχαρτογράφητα νερά εφόσον  ο πρώτος είχε επιχειρήσεις στην Τουρκία του δεύτερου και δεν ήθελε την ρήξη των σχέσεων .
Ο Ομπάμα είχε κάνει άνοιγμα φιλίας στο Ιράν , είχε επιτρέψει στους ιρανούς μουλάδες να πωλούν ναρκωτικά στις ΗΠΑ μέσω του κολομβιανού καρτέλ.
Ο Τραμπ  αντιθέτως , τα έσπασε με το Ιράν πολύ γρήγορα και προτίμησε την Τουρκία ως σύμμαχο στην περιοχή μιας και και λίγο πριν εκλεγεί πρόεδρος οΤραμπ είχε χτίσει ήδη ένα ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη.
Με τον Μπάιντεν ο Ερντογάν δεν ξέρει τι να περιμένει και ήδη αισθάνεται την ανάγκη να στραφεί στους παραδοσιακούς παρασκηνιακούς συμμάχους του που δεν είναι άλλοι απο το Κατάρ και την Κίνα.
Παρόλο που η τουρκική οικονομία βαδίζει προς την κόλαση ο Ερντογάν βρίσκει χρήμα για τους πολέμους του από την κρυφή χρηματοδότηση του Κατάρ αλλά και της Κίνας.
'Εχω γράψει ότι Γερμανία Τουρκία και Κίνα αποτελούν συμμαχικό άξονα για την κατάκτηση της Ευρασίας.
Η κύρια έννοια του Μπάιντεν , εάν αναλάβει ποτέ και εάν αποφευχθεί ο εμφύλιος στις ΗΠΑ , θα είναι η Κίνα .
Ο Ερντογάν θα μπορούσε να εκβιάσει τις ΗΠΑ με μια έξοδο απο το ΝΑΤΟ και την πλήρη και απροκάλυπτη πλέον σύμπλευση με Ρωσία και Κίνα. 
Ο Μπάιντεν και το κόμμα του , οι Δημοκρατικοί, αντιπαθούν με λύσσα τη Ρωσία αλλά και την Κίνα σε αντίθεση με τον Τραμπ που διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Πούτιν και δεν τόλμαγε να κοντράρει την Κίνα στρατιωτικά.Διαβάστε τι έγραφα τον Αύγουστο διότι και σε κάθε περίπτωση η Τουρκία θα εξέλθει του ΝΑΤΟ κάποια στιγμή.

ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ

Greek Spirit
16 8 2020
Oι Τούρκοι στην πλειοψηφία τους είναι εκτουρκισμένοι Έλληνες οι οποίοι κατοικούσαν στη Μικρά Άσία όταν οι τούρκοι άρχισαν τις πρώτες επιδρομές. Οι Έλληνες αυτοί είχαν εγκαταλειφθεί απο την Κωνσταντινούπολη της οποίας οι κυβερνητικές ελίτ έστελναν στρατό στα ανατολικά σύνορα μόνο για να εκβιάσουν τους υπηκόους τους να δώσουν την φορολογία κάθε καλοκαίρι.
Έτσι οι Τούρκοι σε πολλές περιπτώσεις δεν χρειάστηκε να πολεμήσουν και πολύ εφόσον οι εγκαταλειμμένοι βυζαντινοί υπήκοοι ήξεραν ότι κανείς δεν θα τους βοηθήσει . Οι Τούρκοι έθεταν πάντα το δίλημμα ή αλλαξοπιστείτε ή σας σφάζουμε . Πάμπολλες φυλές της Μικρά; Ασίας όπως οι Γκαγκαούζηδες, ουδέποτε αλλαξοπίστησαν και υπέστησαν διωγμούς αλλά πάντα κατάφερναν να επιβιώνουν.Σήμερα οι Γκαγκαούζηδες, ή Γκαγκαβούζηδες, κατοικούν στον νομό Έβρου και την βόρεια Ρουμανία έχοντας διατηρήσει την πίστη τους.

Ωστόσο πολλά άλλα ελληνικά φύλλα υπέκυψαν τον εκβιασμό των Τούρκων εφόσον η Βυζαντινή Αυτοκρατορία απο τον 11ο αιώνα και την εμφάνιση των Σελτζούκων μέχρι και το 1453 βρίσκονταν σε πορεία παρακμής ,ανίκανη να βοηθήσει τους ακρίτες της ανατολής. 
Οι Τούρκοι έδιναν πολλά προνόμια σε όποιον προσχωρούσε σε αυτούς .Οι ελληνικοί βυζαντινοί πληθυσμοί γνώριζαν ότι εάν αντιστέκονταν στους Τούρκους θα ήταν μόνοι τους και θα κατέληγαν σφαγμένοι, ενω εάν προσχωρούσαν θα είχαν και πολλά οικονομικά προνόμια.
Ωστόσο, οι τουρκοι με αυτή την τακτική κατάφεραν να προσελκύσουν μόνο τα πιο τεμπέλικα και αδύναμα ελληνικά φύλλα. Οσοι παρέμειναν χριστιανοί ήταν δυναμικοί και αγωνιζόμενοι ενω αντιθέτως, όσοι εξισλαμίστηκαν οικειοθελώς ήταν τα ελληνικά φύλα που ήταν υποδεέστερα των άλλων.Εκεί εξηγείται και η ανικανότητα των Τούρκων για κάτι παραπάνω από  την μαγειρική, τέχνη την οποία έκλεψαν απο τους βυζαντινούς.

Ο τουρκος κυβερνήτης της φρεγάτας που εμβολίστηκε απο την ελληνική φρεγάτα Λήμνος, είναι γνήσιο δείγμα της τουρκικής χαμηλής μέσης νοημοσύνης .
Οι τούρκοι δεν μπορούν να ανταποδώσουν με παρόμοιο τρόπο διότι πάσχουν απο νοητική στέρηση σε 'έδαφος βεβλαμένου φυλετικού  DNA. Για όσους δεν εχουν ταξιδέψει στην Τουρκίας ας παρακολουθήσουν τις ηλίθιες τηλεοπτικές σειρές τους . Απο τις κακοχυμένες πλαδαρές φάτσες μέχρι το συνεχώς απλανές βλέμμα και τις ατελείωτες παύσεις στη ομιλία, είναι εύκολο να διακρίνει κανείς την κλινική εικόνα του αργόστροφου λαού. Μόνο στο φαγητό είναι καλύτεροι απο εμάς.Και φυσικά στο επακόλουθο του φαγητού, στον απόπατο. 

Η Τουρκία ωστόσο έχει καταφέρει να πλασαριστεί ως υπερδύναμη στους Αμερικάνους οι οποίοι θέλεουν να τελειώνει το σήριαλ στο Αιγαίο και να αρχίσει να βγαίνει το αέριο το οποίο θα ανεξαρτοποιήσει την Ευρώπη απο τη Ρωσία η οποία θα γονατίσει οικονομικά.
Αλλά όταν ο δασύτριχος μέσος τουρκος, υβρίδιο κίτρινης φυλής και απολειφαδιών του κάποτε βυζαντινού περιθωρίου, δεν μπορεί να εκτελέσει την αποστολή του ΄τοτε οι Αμερικάνοι πρέπει να τον βοηθήσουν. 

Η μόνη λύση είναι η στημένη έξοδος της Τουρκίας απο το ΝΑΤΟ, κάτι το οποίο κυκλοφορεί ως διαρροή απο τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Έτσι οι Τούρκοι θα μπορέσουν να βυθίσουν ενα ελληνικό πλοίο χώρις να φέρουν σε δύσκολη θέση τις ΗΠΑ.
Οι τούρκοι θα απαντήσουν με βύθιση πλοίου,  απο υποβρύχιο, για να πάρουν ρεβάνς, χωρίς βέβαια να το παραδεχτούν επίσημα. Η κλιμάκωση αυτή δεν μπορεί να συμβεί όσο η τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ. Εξάλλου η σκηνοθετημένη έξοδος απο το ΝΑΤΟ διευκολύνει τις ΗΠΑ και σε άλλα θέματα όπως η αγορά των S 4OO.

Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
Και εγώ νόμιζα ότι θα βγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ, φαίνεται να άλλαξε το σενάριο! Πάντως, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, η Αυτοκρατορία θα επιστρέψει!