ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΉΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΥΤΌ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Greek Spirit
27 Φεβρουαρίου 2020
Και τώρα που η τελευταία εφεδρεία του καθεστώτος, τα ΜΑΤ , υποχωρησαν δαρμένα, τώρα τι θα κάει το καθεστώς;
Τα μεγάλα αφεντικά απο το εξωτερικό ζητούν αποτελέσματα εδώ και τώρα.
Είναι παραξενο αλλά η επαρχία δεν ελέγχεται όπως η Αθήνα. Όι πρακτικές εκφοβισμου των ΜΑΤ δεν ειχαν το αποτέλεσμαπου περίμεναν.

Στον πόλεμο του κόλπου το 1991 μια μονάδα της γαλλικής λεγεώνας των ξένων επιχειρούσε μέσα στο Ιράκ ώσπου εντοπίσθηκαν απο τους ιρακινούς .Έτσι οι λεγεωνάριοι ήταν ανγκασμένοι να τρέξουν προς τα σύνορα . Οι Ιρακινοί τους ακολουθούσαν σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων εφόσον στην έρημο είναι δύσκολο να εντοπίσει με ακρίβεια κανείς το θήραμα του.Οι λεγεωνάριοι έπεσαν πάνω σε ένα φυλάκιο του ιρακινού στρατού το οποίο δεν περιμενε την επίσκεψη τους .Οι λεγεωνάριοι ξεκοίλιασαν τους ιρακινούς και τους έδεσαν σε βαρέλια με τα άντερα τους έξω κι έφυγαν . Οι Ιρακινοί που βρήκαν τους συναδέλφους τους ξεκοιλιασμένους μετα απο μερικές ώρες, φοβήθηκαν τόσο που σταμάτησαν την καταδίωξη των λεγεωνάριων.
Την ιστορία αυτή την γνωριζω απο τις πηγές της , μην ψάχνετε πως και που..
Τις πρακτικές αυτές εκφοβισμού προσαρμοσμένες σε άμαχο πληθυσμό εφαρμόζουν και τα ΜΑΤ τα οποία νόμισαν ότι οι Λέσβιοι και οι Χιώτες θα φοβηθούν. Ξυλοδαρμοι, ύβρεις και προπηλακισμοι ακόμα κι εναντίον ιερέων, βανδαλισμοί από τα ΜΑΤ και άλλα αίσχη δεν έφεραν το αποτέλεσμα που γράφουν τα αμερικανικής προέλευσης εγχειρίδια των ιθυνόντων των ΜΑΤ  Οι νησιώτες δεν φοβήθηκαν κι αυτό αποτελεί μια τρομακτική αλήθεια για το καθεστώς.
Οι Γερμανοί κι οι Τούρκοι περιμένουν κι απαιτούν την κατασκευή των υπέρ δομών για τους παρατυπους προκειμένου να αλλοιωθεί ο πληθυσμός και να αποσχιστουν τα νησιά από την χώρα.
Η μόνη λύση πλέον είναι ένα σκηνοθετημενο θερμό επεισόδιο με το οποίο οι Γερμανοί θα επιχειρήσουν να εκφοβισουν πιο αποτελεσματικά τους ανυπότακτους νησιώτες.
Ένα θερμό επεισόδιο θα λύσει και τα χέρια του καθεστώτος το οποίο θα δώσει και το έκτακτο νομικό πλαίσιο στις δυνάμεις καταστολής να απαντούν ακόμα και με τα όπλα, όχι εναντίων των Τούρκων, αλλά εναντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΚΕΊ ΟΦΕΊΛΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΖΗΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΑΛΛΆ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΉ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΣΩΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΔΑΡΜΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ, ΌΤΙ ΔΗΛΑΔΉ ΕΊΝΑΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΚΙ ΌΧΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΈΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΉ ΕΙΣΒΟΛΗ

Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
Σημαντικό το 2020, αλλά πιο σημαντικό το 2021, 200 χρόνια μετά την πρώτη Ελληνική απελευθέρωση! Μεγάλες γεωπολιτικές αλλαγές που θα σημαδεύσουν τον 21ο αιώνα!