Η ΕΥΡΏΠΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ

Greek Spirit 
13 Ιανουαρίου 2020
Τον Καντάφι στην Λιβύη το 2011 δεν τον έριξαν οι Αμερικανοί όπως θέλει η καφενειακη θεωρεία συνωμοσίας αλλά το Κατάρ το οποίο διέταξε ΗΠΑ Γαλλία και Γερμανία να εκθρονίσουν τον Λίβυο δικτάτορα. 

Το Κατάρ μπορεί να υπαγορεύει τις επιθυμίες του σε Βρετανία (η όπως στο διαλο λέγεται πλέον διότι ούτε ηνωμένο βασίλειο είναι ούτε μεγάλη) Γαλλία και Γερμανία διότι έχει εξαγοράσει τις οικονομίες των δύο πρώτων κι έχει συνάψει συμμαχία με την τρίτη.
Το Κατάρ προκάλεσε ή συντήρησε τις αλλαγές στα καθεστώτα στον αραβικό κόσμο γνωστές και ως αραβική άνοιξη.

Το Κατάρ προκάλεσε και χρηματοδότησε και τον πόλεμο στην Συρία. Το Κατάρ χρηματοδότησε και τον Ερντογάν. 
Το Κατάρ θέλει την αναβίωση της πάλαι ποτέ αραβικής αυτοκρατορίας σε βόρεια Αφρική, νότια Ευρώπη και Μέση Ανατολή.
Κατά καιρούς το ισλαμικο κράτος της Συρίας έχει εκδώσει χάρτες με τις βλέψεις του. Το ισλαμικό κράτος είναι δημιούργημα του Κατάρ και της ρεπουπλικανικης αντιπολίτευσης του Ομπαμα.
Όταν άρχισε ο πόλεμος στην Συρία το 2011 το Κατάρ ανήκε στον αμερικάνικο άξονα συμμαχιών. Κατάρ κι ΗΠΑ ήθελαν α υλοποιήσουν ένα αγωγό που να ξεκινά απο το Κατάρ και αφού διασχίσει Συρία Τουρκία Ελλάδα βόρειο ήπειρο και Ιταλία να καταλήξει στην Γερμανία. Έτσι οι ΗΠΑ ήλπιζαν ότι ή Ευρώπη θα απεξαρτουνταν από την Ρωσία.
Η Ρωσία όμως είχε αντίθετη γνώμη και με την επέμβαση της στη Συρία εμπόδισε την αγωγό αλλά και ανάγκασε το Κατάρ να γίνει σύμμαχος της Ρωσίας. 
Από τότε το Κατάρ επέτρεψε στην Τουρκία να διατηρεί πάνω από 3,000 στρατού στο έδαφος του. Η Τουρκία είναι κι αυτή σύμμαχος της Ρωσίας. 
Βέβαια στο Κατάρ υπάρχουν ακόμα και αμερικανικές δυνάμεις. 
Η Ρωσία αντέγραψε το μοντέλο του Κατάρ στην διάλυση των χώρων του αραβικού κόσμου και το εφαρμόζει στις ευρωπαϊκές χώρες χρηματοδοτώντας τα λεγόμενα ευρωσκεπτιστικα κόμματα. Τα κόμματα αυτά είναι δήθεν εθνικιστικά αλλά αλήθεια είναι ότι είτε είναι κρυφό ναζιστικά και συνδεδεμένα με την γερμανική αντιπολίτευση της Μερκελ, που είναι κι αυτή ναζιστική και χρηματοδοτείται από την Ρωσία,είτε κόμματα που θέλουν τον διαμελισμό όπως η Λεγκα του Βορά του Σαλβινι στην Ιταλία.
Η Μερκελ γνωρίζει ότι  μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης της είναι ναζιστες αλλά κάνει πως δεν καταλαβαίνει και συνεχίζει την πολιτική της η οποία δίνει λαβές και επιχειρήματα εναντίον της από την αντιπολίτευση. Η Μερκελ συνεργάζεται με τον Πούτιν ο οποίος χρηματοδοτεί τους ευρώ σκεπτικιστές - διαμελιστες χωρών. Ο Πούτιν θέλει την Μερκελ να συνεχίσει την πολιτική του 4ου οικονομικού Ράιχ στην Ευρώπη ακριβώς για να ανθίζουν οι ευρώ σκεπτικιστές οι οποίοι προστρεχουν στη Ρωσία για χρηματοδότηση για να διαλύσουν τις χώρες τους.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Σαλβινι που είναι αρχηγός κόμματος που θέλει τον διαμελισμό της Ιταλίας σε βορά και νότο. Ο Σαβινι μέχρι τον Σεπτέμβριο τυ 2019 ήταν αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και εξυπηρέτησε τον Πούτιν θέτοντας προσκόμματα στην υλοποίηση του Αγωγού ΤΑΡ  τον οποίο δεν θέλει η Ρωσία.
Ο Σαλβινι, ο Ορμπαν της Ουγγαρίας, η Λεπεν στην Γαλλία, έχουν εθνικιστική ατζέντα αλλά στην πραγματικότητα εξαρτώνται τόσο πολύ από την Ρωσία που εξυπηρετούν το σχέδιο Πούτιν - Κατάρ για αποδυνάμωση της Ευρώπης με την οικονομική κρίση σε πρώτη φάση και σε δεύτερη με τον διαμελισμό των ευρωπαϊκών χωρών
Ο Πούτιν εξάγει αέριο στην Γερμανία, με το αζημίωτο, αλλά σε κάθε περίπτωση στηρίζει το Δ οικονομικό Ράιχ το οποίο διαλύει την Ευρώπη οικονομικά. Παράλληλα στηρίζει όλα τα ευρωσκεπτιστικα κόμματα. Έτσι ο Πούτιν κι η Γερμανία συντηρούν την κρίση στην Ευρώπη και στηρίζουν τα κόμματα που δήθεν θέλουν την λύση αλλά στην ουσία θα δώσουν το τελικό χτύπημα. 
Σκηνοθέτης όλων αυτών είναι όχι η Ρωσία αλλά το Κατάρ το οποίο έχει συμφωνήσει με την Γερμανία ότι θα της παρέχει φυσικό αέριο με αντάλλαγμα την ισλαμοποιηση της νότιας Ευρώπης. 
Τον Καντάφι τον έριξαν οι Αμερικανοί το 2011 για λογαριασμό των καταριανων. Σήμερα τον ρόλο των Αμερικανών έχει αναλάβει η Ρωσία η οποία έφτασε σε σημείο να στηρίξει τον εκλεκτό του Κατάρ, τον Σαρατζ και να εκβιάζει τον Χαφταρ να σταματήσει τον νικηφόρο πόλεμο εναντίον του πρώτου.
Η Ρωσία δεν θέλει να δυσαρεστήσει το Κατάρ διότι το Κατάρ χρηματοδοτεί την Τουρκία και τον στρατό της ο οποίος θα χρειαστεί εναντίον της Ελλάδας και Κύπρου εάν ο αγωγός EastMed δείξει ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ο east Med είναι το φόβητρο του ρωσικού μονοπωλίου ενέργειας στην Ευρώπη.
Άρα, Κατάρ Γερμανία και Ρωσία με κολαουζο την Τουρκία, συνεργάζονται για τη συνέχιση της γερμανικής οικονομικής κατοχής στην Ευρώπη η οποία γεννά ευρωσκεπτιστικα και εθνικιστικά κόμματα τα οποία ελέγχονται απο την Ρωσία και οδηγούν στον διαμελισμό των ευρωπαϊκών χωρών.
Εκτός από κόμματα κατά περίπτωση χρησιμοποιούνται η εκκλησία και το ποδόσφαιρο. Ο 
Βλέπουμε ότι η Ισπανία πλήττεται απο το αποσχίστηκο κίνημα της Καταλονίας, η Ιταλία από το κόμμα του Σαλβινι, την Λεγκα του Βορά. Στη Ελλάδα με αφορμή τα ποδοσφαιρικά αρχίζει να γιγαντώνεται η πόλωση μεταξύ Αθήνας Θεσσαλονίκης, τάση που ανθεί στην εργατική τάξη η οποία είναι και πιο ευάλωτη σε δημαγωγούς και λαϊκιστές. 
Η Ουγγαρία και η Αυστρία χώρες στις οποίες οι ευρώ σκεπτικιστές εθνικιστές κερδίζουν έδαφος, δεν απειλούνται με διαμελισμό αλλά το αντίθετο, απειλούνται με ανασύσταση της Αυστροουγγαρίας, της αυτοκρατορία που διαλύθηκε κατά τον Α ΠΠ και που αποτελούνταν από την Αυστρία Ουγγαρία Κροατία και τμήματα της σημερινής Ρουμανίας Πολωνίας Σερβίαςκαι Βοσνίας.
Ήδη η Ρωσία φροντίζει για την ενεργειακή διασύνδεση της Σερβίας Αυστρίας Ουγγαρίας με τον αγωγό turk Stream ο οποίος ξεκινά από την Νότια Ρωσία, διασχίζει την βόρεια Τουρκία και Βουλγαρία Σερβία Ουγγαρία.
Οι ΗΠΑ σε όλα αυτό το παρασκήνιο παραμένουν αμέτοχες διότι πολύ απλά.... οι Αμερικανοί δεν έχουν πλέον λεφτά 
Η Αμερική έχει χάσει την Ιταλία, έχει χάσει την επιρροή της στην Λιβύη με την ειρηνευτική πρωτοβουλία της Ρωσίας, ήδη σήμερα 13 Ιανουαρίου 2020 Χαφταρ και Σαρατζ σέρνονται από τ αυτί στην Μόσχα για υπογραφή ειρηνευτικής συμφωνίας.
Οι ΗΠΑ έχουν χάσει και την Τουρκία. 
Μόνο η Ελλάδα έχει μείνει στην επιρροή της Αμερικής και αυτό διότι η Ελλάδα βρίσκεται σε αφασία και δεν συμμετέχει σε καμία γεωπολιτική διεργασία. 
Παρόλο που η Ρωσία έχει διεισδύσει στην Ελλάδα μέσω ανεπίσημων εκκλησιαστικων κύκλων σε συνδυασμό με επιχειρηματίες στην Μακεδονία,παρατηρείται στην Ελλάδα αύξηση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας κάτι πολύ θετικό εφόσον οι ΗΠΑ δεν έχουν αποσχιστικη ατζέντα για καμιά χώρα της Ευρώπης αλλά την διατήρηση του παρόντος status και την ενίσχυση της Ευρώπης σε οικονομικό αι στρατιωτικό επίπεδο για να αντιμετωπίσει την Ρωσία. 

Σχόλια

Ο χρήστης ΚΑΥΣΟΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ είπε…
Μήπως έχεις υπερεκτιμήσει μια κουκίδα στον χάρτη;
Η λογική λέει πως δεν μπορεί ένα πάμπλουτο μεν, κρατίδιο δε, να έχει τόση δύναμη απέναντι στην πολεμική μηχανή της εκάστοτε μεγάλης δύναμης.
Εκτός εάν είναι άλλοι από πίσω, των χρηματιστηριακών δυνάμεων...
Ο χρήστης ΚΑΥΣΟΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ είπε…
Το Κατάρ πώς θα παρέχει φυσικό αέριο στην Γερμανία;
Μπορείς να το εξηγήσεις, σε παρακαλώ.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΆΝΤΕΝ ΣΟΥΕΖ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΚΌΠΙΑ ΑΞΙΟΣ ΔΟΥΝΑΒΗΣ
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/04/blog-post.html?m=1