Η ΕΛΛΆΔΑ ΩΣ ΟΥΔΈΤΕΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ




Greek Spirit 
1-10-2017

Στο άρθρο μου https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2019/09/blog-post_29.html?m=1
γράφω για τους κινδύνους που ενέχει η διασπορά των προσφύγων από τα νησιά σε όλη την Ελλάδα.
Σήμερα 1η Οκτωβρίου 2019 επικυρώνεται ο νέος νομος σχετικά με την χρήση γης και στον οποίο εμπεριέχονται κι οι διατάξεις για την διασπορά των προσφύγων σε όλη την Ελλάδα.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του νόμου είναι τα παρακάτω :
α. Οι πρόσφυγες δεν θα διαμένουν σε Hot spots αλλά σε ξενοδοχεία κι οικήματα
β. Οι πρόσφυγες θα διασπαρουν σε χωριά και κωμοπόλεις κι όχι σε μεγάλα αστικά συγκροτήματα, με ποσοστό το οποίο ξεπερνά το 20% των γηγενών κατοίκων. 

Δηλαδή σε ένα χωριό των 500κατοικων,εξ ορισμού γερόντων, οι πρόσφυγες που είναι όλοι κάτω των 35 ετών θα είναι 100.
Έτσι θα δημιουργηθούν στην ουσία τοπικές πλειοψηφίες προσφύγων οι οποίοι θα ελέγχουν τα χωριά αυτά. 

Αυτό ακριβώς είναι και το σχέδιο των ΗΠΑ και Τουρκίας, η σταδιακή δημιουργία μικρών αλλά συμπαγών θυλάκων προσφύγων σε μικρά χωριά κι οικισμούς τους  οποίους έχει εγκαταλείψει ο ελληνικός ενεργός πληθυσμός..
Σταδιακά οι πρόσφυγες θα διεκδικήσουν και την τυχόν ακαλλιέργητη γη αλλά και τα οικήματα που ενώ ανήκουν σε νόμιμους ιδιοκτήτες δεν χρησιμοποιούνται για μακρύ χρονικό διάστημα. Οι ιδιοκτήτες γης κι οικήματων που θα περάσουν στα χέρια των προσφύγων θα αναγκασθούν να υποκύψουν εφόσον το κράτος με νόμο θα τα εκχωρήσει στους πρόσφυγες. Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες θα αναγκασθούν να δεχθούν τους πρόσφυγες στα σπίτια που δεν χρησιμοποιούνται και στα πρώτα χρόνια θα λαμβάνουν και ένα καλό ενοίκιο από την ευρωπαϊκή ένωση.
Οι ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει βάσεις στην Θεσσαλία, Βόλο και Λάρισα, οι οποίες εξυπηρετούν ελικόπτερα και UAV αντίστοιχα. Τα μέσα αυτά τα θα χρησιμοποιηθούν για τον συντονισμό ενδεχόμενων ταραχών που θα προκληθούν κατόπιν διαταγής ΗΠΑ και Τουρκίας στους εν υπνώσει θυλακες τζιχαντιστων που θα βρίσκονται ανάμεσα στους πρόσφυγες που όπως είπαμε θα κατακλύζουν την επαρχία. 
Οι ταραχές αυτές θα ξεσπανε όταν θα υπάρχει η ανάγκη να εκβιάσουν την κοινή γνώμη επάνω σε θέματα εθνικών παραχώρησεων. Ένα κλείσιμο δρόμου για μια μέρα  μια ανεξήγητη φωτιά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, έξαρση κλοπών, χτυπήματα εναντίων αστυνομικών, επιμολυνσεις υδραγωγείων και ό,τι μπορεί να σκεφτούν οι μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ και Τουρκίας με απώτερο στόχο την μοιρασιά του Αιγαίο κι όλης της βόρειας Ελλάδας. 
Βέβαια θα υπάρχει και το τυράκι στην φάκα το οποίο θα είναι η προσφορά εργασίας στις ΕΙΔΙΚΈΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈΣ ΖΩΝΕΣ στις οποίες Τούρκοι Καταριανοι και Γερμανοαμερικανοι θα ιδρύουν βιομηχανίες με ειδικό φορολογικό καθεστώς. 
Από το 1974 και μετά οι ΗΠΑ εξέθρεψαν τον εθνικισμό τόσο σε Ελλάδα όσο και Τουρκία. 
Μέχρι το 1974 οι σχέσεις των δύο χωρών ήταν υποδειγματικες. Το 1974 οι σαουδαραβες διαμαρτυρόμενοι για την βοήθεια των ΗΠΑ στο Ισραήλ το οποίο το 1973 κατατροπωσε την Αίγυπτο στον πόλεμο του Γιομ Κιπουρ, σταμάτησαν τις εξαγωγές πετρελαίου. Οι ΗΠΑ για πρώτη φορά έζησαν ενεργειακή κρίση με την βιομηχανία να παραλύει και τις ουρές χιλιόμετρων στα βενζινάδικα. 
Οι ΗΠΑ γνώριζαν ότι στο Αιγαίο και Κύπρο αλλά και Λιβυκό πέλαγος υπήρχαν κοιτάσματα τα οποία αποφάσισαν να κρατήσουν κρυφά ως στρατηγικό απόθεμα. Έτσι όξυναν τις σχέσεις Ελλάδας Τουρκίας παρασύροντας τους χουντικους να ρίξουν τον Μακαριο με πραξικόπημα για να μπορεσει η Τουρκία να επέμβει ως εγγυητρια δύναμη της νεότευκτης κυπριακής δημοκρατίας  
Σήμερα οι ΗΠΑ εχουν επιτύχει αυτονομία ενεργειακή με τα δικά τους κοιτάσματα αλλά θέλουν και την Ευρώπη να απεξαρτηθεί ενεργειακά από τη Ρωσία. 
Είναι πολύ δύσκολο για τις ΗΠΑ να μετά από 40 χρόνια έντασης και πωλησεων όπλων σε Ελλάδα και Τουρκία να σταματήσουν την τακτική της δημιουργίας πόλωσης εκατέρωθεν του Αιγαίου. Έτσι, υποστηρίζουν περισσότερο την Τουρκία την οποία καλούν και βοηθούν να καταπιεί οικονομικά και πολιτισμικά την Ελλάδα προκειμένου να αμβλυνθουν οι αντιδράσεις για την επερχόμενη μοιρασιά του Αιγαίου αλλά και της βόρειας Ελλάδας που θα πρέπει να γίνει μια ουδέτερη no man's land στην οποία θα φιλοξενούνται τα τερματικά του αερίου από Αιγαίο και αν. Μεσόγειο . 
Οι ΗΠΑ θέλουν επίσης να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα ως ζωτικό έδαφος για το Ισραήλ. Ήδη ωριμάζει το σχέδιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας Ισραήλ,με κάποιες δυσκολίες κι αναβολές βέβαια . Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προτίμησε να διαθέσει κεφάλαια για την ηλεκτρική διασύνδεση ηπειρωτικής Ελλάδας με Κρήτη και ανέβαλε αυτή με το Ισραήλ. Ωστόσο επειδή οι Τούρκοι διασυνδεουν την κατεχόμενη Κύπρο με νερό και ρεύμα από την Μικρά Ασία η Ελλάδα θα αναγκασθεί να διαθέσει κεφάλαια για την διασύνδεση με το Ισραήλ εφόσον η υποθαλάσσια γραμμή θα περνάει κι από την Κύπρο η οποία σε αντι θετή περίπτωση θα αναγκασθεί να εισάγει ρεύμα από τα κατεχόμενα όπως κάνει ήδη αλλά στην ουσία θα κάνει εισαγωγή από την Τουρκία. 
Το Ισραήλ θέλει επίσης την δημιουργία του αγωγού east med   ο οποίος θα ενώνει Ισραήλ Αίγυπτο Κύπρο Ελλάδα (Κρήτη Πελοποννήσο) και θα καταλήγει στην Ευρώπη. 
Το Ισραήλ εκτός από την εξαγωγή των κοιτασμάτων του με τον east med και την ηλεκτρική διασύνδεση με Ελλάδα και Κύπρο θα κατάφερε να δημιουργήσει οικονομικά και πολιτικά ερείσματα σε Ελλάδα και Κύπρο και να εξαρτήσει την ευρωπαϊκή ένωση με αυτό. 
Όλα αυτά, σύμφωνα με τις ΗΠΑ, δεν μπορούν να επιτελεσθουν με τον εθνικισμό και την πόλωση που οι ίδιες οι ΗΠΑ εξέθρεψαν από το 1974 και μετά στην Ελλάδα  
Μεγάλο εμπόδιο είναι και η θρησκευτική και φυλετική ομοιογένεια της Ελλάδας. 



Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στόχος είναι πρώτα "το ελληνικόν εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον και θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα". Πριν προχωρήσουν σε αντικατάσταση πληθυσμού μερίμνησαν για την αλλοίωση της παιδείας,την παραποίηση της θρησκείας και την μετανάστευση των νέων γενιών με την καταστροφή της οικονομίας. Οι στόχοι που έβαζε πριν 45 χρόνια ο Κίσινγκερ με στόχο τον αφανισμό των Ελλήνων αφού διάβασε την ελληνική ιστορία υλοποιήθηκαν σταδιακά. Βρισκομαστε ήδη στο τελικό σταδιο.