Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΎΓΩΝ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΎ ΑΕΡΟΔΡΟΜΊΟΥ ΤΗΣ ΝΈΑ ΑΓΧΙΑΛΟΥ


Greek Spirit
30 - 9-2019
Μέσα στο 2018 υπογράφηκε το νέο προεδρικό διάταγμα, Π. Δ. 59, το οποίο επικυρώνει το νέο Γενικό Πολεδομικο Σχέδιο, ένα νέο νόμο που καθορίζει εκ νέου την χρήση γης αλλά και επιβάλει την δημιουργία μικρών Hot spots σε όλη την επικράτεια, ακόμα και σε οικισμούς των 200 κατοίκων.
Πριν από μια εβδομάδα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συνεννόηση με τους περιφέρεια έχεις σε όλη την Ελλάδα με στόχο την αποσυμφόρηση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου από πρόσφυγες .
Την επόμενη Τρίτη 1 Οκτωβρίου ο νέος νόμος χρήσης γης και επιβολής Hot spot σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις περιφέρειες, τίθεται σε εφαρμογή.
Κανένας δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα .
Η διασπορά των προσφύγων δεν θα γίνει μόνο σε μεγάλες πόλεις; το άλλα και σε οικισμούς των 100,200 ατόμων. Έτσι οι πρόσφυγες θα καταστούν πλειοψηφία κατά τόπους.
Περα από αυτα, διακυβεύεται και η εθνική ασφάλεια με την διασπορά των προσφύγων σε όλη την επικράτεια. Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία να είναι γυναικόπαιδα και οικογενειες υπάρχουν ωστόσο ανάμεσα τους και εκπαιδευμένο τζιχαντιστες οι οποίοι είτε βρίσκονται εν υπνώσει είτε έχουν διαφύγει από την Συρία.
Υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις που οι αρχές ευρωπαϊκών κρατών έχουν ανακάλυψε τζιχαντιστες οι οποίοι μάλιστα έχουν διαπράξει εγκλήματα πέρα από την απλή συμμετοχή στις εχθρόπραξιες και οι οποίοι προσποιουνραν τους οικογένειαρχες που ζητούσαν άσυλο. 
Ας εξετάσουμε το παράδειγμα του νόμου Μαγνησίας και συγκεκριμένα τον κίνδυνο που διατρέχει το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου όπου εδρεύουν τα F 16 της 111 Π. Μ.
Είναι απαραίτητο να συμβουλευστε τον χάρτη. 

Σύμφωνα με το νέο νόμο η ίδια ηπόλη της Νέας Αγχίαλου θα δεχτεί 300 πρόσφυγες
Η Νέα Αγχιαλος έχει πληθυσμό 6000 κατοίκων οπότε οι 300 πρόσφυγες θα αποτελέσουν το 5% του πληθυσμού, σαν λέμε ότι στην Θεσσαλονίκη του ενός; εκατομμυρίου θα εγκατασταθουν50 000 πρόσφυγες.
Η Νέα Αγχιαλος αποτελεί την μοναδική πρόσβαση για το προσωπικό του αεροδρομίου που διαμένει στον Βόλο. Η εθνική οδός Βόλου Αθήνας περνάει μέσα από την Νέα Αγχίαλο και δεν υπάρχει άλλη παράκαμψη. Πρόσφατα ορισμένοι πρόσφυγες έκλεισαν δρόμους στον νομό Έβρου που οδηγούν σε μονάδες του στρατού και συγκεκριμένα στην Καβυλη Ορεστιάδας  
Τι θα γίνει άραγε εάν το ίδιο συμβεί σε περίπτωση που το προσωπικό του αεροδρομίου κληθεί να επανδρώσει την μονάδα λόγω θερμού επεισοδίου; 
Ωστόσο οι κίνδυνοι δεν σταματάνε εδώ.
Ο νόμος προβλέπει ότι 100 πρόσφυγες θα έγκατασταθουν στις Μικροθηβες χωριό 5 χλμ δυτικά της Αγχιάλου. Οι Μικροθηβες έχουν πληθυσμό 504 κατοίκους οπότε οι 100 πρόσφυγες αντιστοιχούν στο 20% του πληθυσμού ποσοστό πολύ υψηλότερο από αυτό που υποδέχονται οι μεγάλες πόλεις.
Το ίδιο ισχύει και για το γειτονικό Αϊδίνιο  
Στις Μικροθηβες βρίσκονται εγκαταστάσεις διοικητικής μέριμνας του αεροδρομίου. Επίσης από τι; Μικροθηβες περνά η εθνική οδός που αποτελεί την δυτική πρόσβαση στο αεροδρόμιο. Η ανατολική περνά από την Αγχίαλο και η νότια από τον Αλμυρό .
Μεταξύ Νέας Αγχιάλου και Βόλου υπάρχει ο παραθαλάσσιος οικισμός της Κριθαριας με λιγότερους από 100 κατοίκους. Εκεί ο νέος νόμος προβλέπει την εγκατάσταση άλλων 100 . 
Μεταξύ Κριθαριας και Χρυσής Ακτής Παναγίας βρίσκεται ο οικισμός της Βαλανιδιάς ο οποίος πρέπει να δεχθεί άλλους 100 πρόσφυγες  Τόσο η Κριθαρια όσο και η Βαλανιδια βρίσκονται δίπλα σε εγκαταστάσεις διοικητικής μέριμνας της πολεμικής αεροπορίας, που αφορούν καύσιμα. 
Όσα αναφέρω δεν αποτελούν μυστικά εφόσον είναι γνωστοποιημενα εδώ και χρόνια με ταμπέλες και απαγορευτικά σημανσεις 
Βλέπουμε ότι το αεροδρόμιο της Αγχιάλου αλλά και το βάθος των εγκαταστάσεων διοικητικής μέριμνας της 111 Πτέρυγας Μάχης αλλά και τα δρομολόγια πρόσβασης σε αυτό να συμπίπτουν με τις νέες τοποθεσίες εγκατάστασης προσφύγων.
Ανάλογες.... συμπτώσεις έχουν λάβει χώρα σε όλη την Ελλάδα κοντά και γύρω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις μεγάλης σημασίας.











Νέες χρήσεις γης στη Νέα Αγχίαλο








Πράσινα σημεία, γωνίες ανακύκλωσης και χώρους φιλοξενίας προσφύγων προβλέπει η εναρμόνιση του Γ.Π.Σ. Ν. Αγχιάλου με το Π.Δ. 2018

Εγκαταστάσεις προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών, προσφύγων και ευάλωτων ομάδων έως 1.000 ατόμων σε έξι συνολικά οικισμούς είναι μία από τις νέες χρήσεις γης βάσει του Π.Δ.59/2018, που επιτρέπονται στον πρώην Δήμο Ν. Αγχιάλου, σύμφωνα με το αναθεωρημένο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για την περιοχή, που έρχεται προς έγκριση στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την ερχόμενη Τρίτη στη 1 το μεσημέρι.
Στη συνεδρίαση η επιτροπή καλείται να εγκρίνει την υποχρεωτική εναρμόνιση των χρήσεων του Γ.Π.Σ. που έγιναν με βάση τον Νόμο του 2014 με τις νέες χρήσεις γης που προβλέπονται στο Προεδρικό Διάταγμα 59/2019 και που δεν υπήρχαν στον προηγούμενο Νόμο.
Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της εναρμόνισης των χρήσεων γης και προκειμένου να διατηρείται η ουσία του αρχικού σχεδιασμού από τις νέες χρήσεις επιτρέπονται εκείνες που έχουν περιβαλλοντική διάσταση και εξαιρούνται άλλες. Για παράδειγμα, από τις νέες χρήσεις που επιτρέπονται και συμπεριλαμβάνονται στο Γ.Π.Σ. Ν. Αγχιάλου είναι οι γωνίες ανακύκλωσης και τα πράσινα σημεία στους οικισμούς, η αστική γεωργία - λαχανόκηποι, ενώ οι χώροι διεξαγωγής τεχνικών, ψυχαγωγικών και τυχερών παιχνιδιών εκτοπίζονται από τις περιοχές οικιστικής ανάπτυξης και περιορίζονται στις περιοχές όπου προβλέπονται χρήσεις γης για τουρισμό και αναψυχή.
Μεταξύ των νέων χρήσεων που σύμφωνα με τη μελέτη του Γ.Π.Σ. επιτρέπονται στη Ν. Αγχίαλο είναι και η δημιουργία εγκαταστάσεων προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών, προσφύγων και ευάλωτων ομάδων. Η χρήση αυτή προβλέπεται στην κατηγορία «Γενική Κατοικία» (άρθρο 3).
Βάσει της μελέτης επιτρέπονται τέτοιες εγκαταστάσεις σε έξι συνολικά οικισμούς της Ν. Αγχιάλου, στη Ν. Αγχίαλο χωρητικότητας έως 300 ατόμων, στον Αγιο Γεώργιο Κυνηγών - Μεγάλη Βελανιδιά έως 300 ατόμων, στην Κριθαριά έως 100 ατόμων, στη Δημητριάδα έως 100 ατόμων, στο Αϊδίνι έως 100 ατόμων και στις Μικροθήβες έως 100 ατόμων.
Ομόφωνα θετικά επί της υποχρεωτικής αναθεώρησης - αντιστοίχισης των χρήσεων γης γνωμοδοτεί μα απόφασή της η τοπική κοινότητα Αίδινίου, όχι όμως και η τοπική κοινότητα Ν. Αγχιάλου, που εγκρίνει την εισήγηση «εκτός από τις εγκαταστάσεις προσωρινής υποδοχής φιλοξενίας μεταναστών προσφύγων και ευάλωτων ομάδων μέχρι 300 ατόμων που αντιστοιχίζεται με τη γενική κατοικία (άρθρο 3) σε επτά (7) της εισήγησης του ΤμήματοςΠολεοδομικού  Σχεδιασμού


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειναι καλα ή παλαβωσαν?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Δημαρχος Βολου θα δεχθει αυτην την προδοσια?
Ο χρήστης Γιάννης είπε…
Και αυτός και πολλοί άλλοι...
Ο χρήστης Kwsths22 είπε…
SOS!! ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΟΠΛΙΣΜΟΎ ΜΕΣΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ;;;;;;;
Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI (δείτε ΕΔΩ) σε όλη του την μεγαλοπρέπεια! Η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Σας υπενθυμίζω επίσης και τον Υβριδικό Πόλεμο που εφαρμόζεται στην πατρίδα μας ΕΔΩ. Δείτε ακόμη τον χάρτη που έχουν τοποθετήσει όλα τα hot spot κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι... ΕΔΩ
Δείτε και το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' για να καταλάβετε πως θα χρησιμοποιηθούν οι λαθρομετανάστες ΕΔΩ

Δείτε τώρα πώς επαληθεύτηκε το άρθρο μερικές μέρες μετά ΕΔΩ και ΕΔΩ

Image result for ισλαμ ελλαδα


Γιατί άραγε όλα τα Hot Spot είναι δίπλα σε εξόδους πόλεων η δίπλα σε στρατόπεδα; Τα έχουν φτιάξει εκεί για κάποιο συγκεκριμένο λόγο; Είναι τυχαίο λέτε; Θέλουν μήπως να εγκλωβίσουν κάποια στιγμή και με κάποια εντολή τους Έλληνες μέσα σε πόλεις και παράλληλα να οπλιστούν ταχύτατα από τα διπλανά τους στρατόπεδα; Φαντάζεστε εκατοντάδες , η ακόμη και χιλιάδες , μουσουλμάνοι να επιτίθενται σε στρατόπεδο που βρίσκεται δίπλα σε hot spot το όποιο φυλάσσεται με μια , δυο η το πολύ τρεις σκοπιές; Δεν πιστεύω ότι οι διοικητές αυτών των στρατοπέδων να μην καταλαβαίνουν τον κίνδυνο. Γιατί σιωπούν; Για ποιον δουλεύουν; Τηρούν τον όρκο τους;


Ποιος είναι ο λόγος που όλοι οι ‘’κακόμοιροι’’ λαθρομετανάστες έχουν, πριν ακόμη πατήσουν το πόδι τους στη Ελλάδα, τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα και πανάκριβα κινητά τηλεφωνά; Ποιος τους τα έδωσε και για ποιο λόγο;

https://odysseiatv.blogspot.com/2018/09/hot-spot_30.html?showComment=1570388572384#c6752165344693248005
Ο χρήστης Kwsths22 είπε…
Τα υποψήφια στρατόπεδα τα οποία ενδέχεται να «ενεργοποιηθούν» εφόσον αρχίζουν να «γεμίζουν» τα ήδη υπάρχοντα είναι τα εξής: Πυροβολικού – Θήβα • Μηχανικού – Ναύπλιο • 9ο Σύνταγμα Πεζικού – Καλαμάτα • 547/ΑΜ Τάγμα Πεζικού – Ρέθυμνο • 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων – Μεσολόγγι • 1ο Σύνταγμα Πεζικού. ΔΙΚΕ – Τρίπολη • Υγειονομικού – Αρτα • Εφοδιασμού – Μεταφορών – Σπάρτη • 586 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού – Γρεβενά • Υλικού Πολέμου – Λαμία • Διακλαδικό Κέντρο – Τρίπολη.

Από αυτά τις περισσότερες πιθανότητες για να ανοίξουν άμεσα συγκεντρώνουν τα στρατόπεδα της Σπάρτης και του Ναυπλίου, εφόσον γεμίσουν τα οκτώ υπάρχοντα προαναχωρησιακά κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αν κριθεί απαραίτητο θα μετατραπούν και άλλα στρατόπεδα σε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα και αυτό θα γίνεται σταδιακά στην περίπτωση που παρατηρείται υπερπληθυσμός στα υφιστάμενα.

ΠΗΓΉ : ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
https://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/10/blog-post_273.html?showComment=1570388688292#c7295667109644254303
Ο χρήστης Kwsths22 είπε…
Ιερά Μητρόπολη Μόρφου

ΠΟΙΗΜΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Για λίγο η Ελλάδα μας, ξέφραγο θα είναι αμπέλι,θα έρχονται όλοι οι εχθροί και ο κάθε ένας θα κάνει, ό,τι θέλει.Βία παντού και πανικός, αυτό πια θα σκορπάνε, γιατί έτσι πήραν εντολή, στους Χριστιανούς να ορμάνε…Δεν ξέρουν όμως όλοι αυτοί, πως έφτασε η ώρα, να γίνει ξεκαθάρισμα μέσα σ’ αυτή τη χώρα.

ΠΟΙΗΜΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ 27-3-2012 : …έρχονται δεινά πολύ μεγάλα, γιατί αίμα πολύ θα χυθεί μεσ’ στη φτωχή Ελλάδα. Θα μπούνε μέσα στη βουλή όλοι οι πεινασμένοι, χιλιάδες θα σφαχτούν, τί μακελειό τους περιμένει!...

ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ 18-5-2012 : Πήρε εντολή ο διάβολος, πήρε την εξουσία, να βασανίσει τη χώρα αυτή με πείνα και αναρχία…Μεγάλη αναταραχή θα γίνει στην Ελλάδα, γιατί τα σχέδια τους τα σατανικά θα εφαρμόσουν κατά γράμμα.

…Όποιος μπορεί ν’ αντιληφθεί τι πρέπει πια να κάνει, γρήγορα να γυρίσει στο χωριό να βάλει ένα μποστάνι.

Και όποιος δεν έχει γη για να καλλιεργήσει, η πίστη του και η προσευχή θα δώσουνε τη λύση. Θα έρθουν μέρες δύσκολες με φτώχεια και οδύνη, μα εσείς τέκνα μου αγαπητά, να έχετε πίστη σαν καμίνι!

Κάντε νηστεία, προσευχή, την Παράκληση της Παναγίας,γονατίστε, μετανοήστε ειλικρινά και θα έρθει η θεία βοήθεια!

ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ 20-7-2015 : Θα στείλει αρρώστια ανίατη, πολλοί θα προσβληθούνε

και με πόνους αφόρητους, πολλοί θε να χαθούνε. Έτσι θα γίνει το σχέδιο του Μέγα Ταξιάρχη.

Θ’ αδειάσει τότε η χώρα σας, θα μείνετε μονάχοι. Καράβια θα τους παίρνουνε, στις χώρες τους θα πάνε,θα φοβηθούν τόσο πολύ, που πίσω τους δεν θα κοιτάνε.

Φωνάξτε ότι είστε Έλληνες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί, και ότι είναι για εσάς καμάρι, είναι για εσάς τιμή! Γιατί είστε το αλάτι ολόκληρης της γης, και αν φύγει η αλμύρα πώς θ’ αλατιστεί αυτή;



ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ 10-2-2016: Είναι οι ώρες δύσκολες γιατί θ’ αντιληφθείτε, πως μέσα στην πατρίδα σας πρέπει ν’ αντισταθείτε.

Και όλοι πια οι Έλληνες στη χώρα τους θα ‘ρθούνε, έντρομοι απ’ την λαίλαπα θα τρομοκρατηθούνε. όταν θα έρθει ο καιρός που θα ελευθερωθείτε, πρώτοι εσείς θα τρέξετε να δώσετε βοήθεια, γιατί όλοι οι άλλοι οι λαοί θα έχουν γίνει συντρίμμια.
https://oimos-athina.blogspot.com/2019/10/blog-post_30.html?m=1&fbclid=IwAR0aLYVgndGOHVmskggDozfr97M22YlJe7QCtfAqddTqq-XvjuFF-FUgjkE
Ο χρήστης Kwsths22 είπε…
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ
http://www.eoeresearch.org/sxediosfagis/
Ο χρήστης Kwsths22 είπε…
Όταν δε δι’ όλων των απόκρυφων μέσων, τα οποία διαθέτομεν, δυνάμει του χρυσίου, το οποίον είναι ολόκληρον εις χείρας μας, θα έχωμεν δημιουργήσει μίαν γενικην οικονομικήν κρίσιν, θα εξαπολύσωμεν ανά τας οδούς ολόκληρα πλήθη εργατών εις όλας ταυτοχρόνως τας χώρας της Ευρώπης.
Τα πλήθη ταύτα θα αρχίσωσι με ηδονήν να διαχύνωσι το αίμα εκείνων, τους οποίους φθονούσιν από της παιδικής των ηλικίας, εν τη απλοϊκότητα της αμαθείας των και θά λεηλατήσωσι τα υπάρχοντα των.
Δεν θα θίξωσι τας ιδικάς μας περιουσίας, διότι η στιγμή της επιθέσεως. θα μας είναι γνωστή, και ούτω θα έχωμεν λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, δια να τας προφυλάξωμεν.
Διεπιστώσαμεν, ότι η πρόοδος θα υπέτασσεν όλους τους Χριστιανούς εις την βασιλείαν του λογικού. Ο δεσποτισμός μας θα είναι ο εξής : Θα δυνηθή να καταπραΰνη όλας τας πολιτικάς ταραχάς δια δικαίων αυστηροτήτων, θα δυνηθή να εξολοθρεύση την φιλελευθερίαν όλων των θεσμοθεσιών.
Ο χρήστης Kwsths22 είπε…
ΕΝΟΤΗΤΑ 6
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ …
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ …
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ …
ΕΝΟΤΗΤΑ 7
ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΕΙΝΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ «ΥΠΑΙΘΡΟ» …
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 200.000 ΜΕ 300.000 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ …
https://amazonios.net/48-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B5/
Ο χρήστης Kwsths22 είπε…
"Να έχιτι δυο θύρις στα σπίτια σας. Αν σας πιάσ'ν την μια, να φύγιτι απ' τ'ν άλλ'".

23. "Δα είνι ασφαλείς όσοι προυλάβ'ν να φτάσ'ν στους πρόπουδις του Ουλύμπου".

24. "Όσοι είνι στα β'νά, δα πάθ'ν πουλλά, αμά μιτά δα είνι καλότυχοι".

25. "Να παρακαλάτι να είνι μέρα κι όχ' νύκτα, καλουκαίρ' κι όχ' χειμώνας".

26. "Όσα χουριά είνι κουντά στουν δρόμου, πουλλά δα πάθ'ν. Οι άλλ' να μην φουβάστι".
http://ellinilatris.blogspot.com/2013/06/blog-post.html
Ο χρήστης Kwsths22 είπε…
Μη φοβάστε τους πρόσφυγες, κάποιοι θα απορροφηθούν από την ρωμιοσύνη (ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ) & κάποιοι άλλοι από αυτούς θα φύγουν. Να βλέπατε τι ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ έχει ξεκινήσει για την προστασία μας, υπάρχουν βέβαια & οι εγκάθετοι τζιχαντιστές που θα δημιουργήσουν προβλήματα, κάποιοι θα μαρτυρήσουν από αυτούς,

(ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ)


http://profitiesorthodoxias1.blogspot.com/2016/04/blog-post.html
Ο χρήστης Kwsths22 είπε…
«Ὅταν τά ξένα ἔθνη» ἤ τά «βρωμερά ἔθνη» θἄρθουν, μή φοβᾶσθε. Θἄρθουν μέ ἀνάγκη γιά νά ζήσουν… Θά τούς ἀνοίξετε τά σπίτια σας. Θά τούς δώσετε τό ψωμί σας· θά τύχουν τῆς προστασίας σας. Ὅταν θἄρθουν μή φοβᾶστε. Ὕστερα ὅμως θά δῆτε, γιατί δέν πρέπει νά ξενοιάζετε. Θά θελήσετε τά ἔθνη νά τά στείλετε στόν τόπο τους. Δέν θά εἶναι καθόλου εὔκολο. Ἄν κατορθώσετε νά φύγουν, «ἀναμεριᾶστε», προσέξτε, φυλαχτῆτε. Θά δῆτε τί μποροῦν νά κάνουν…
. Ἡ φράσι «ἀλλοί στούς κάμπους» θυμίζει τήν προφητεία πού ἐξεφώνησε ὁ Ἅγιος στήν Λάρισα: «Tά χωριά τοῦ κάμπου θά πάθουν χαλάστρα…» καί τήν ἄλλη: «Ὅσα χωριά εἶναι κοντά στό δρόμο πολλά θά τραβήξουν». Συνήθως οἱ συγκοινωνιακοί μεγάλοι δρόμοι περνοῦν ἀπό τούς «κάμπους» καί γι᾽ αὐτό οἱ κάμποι ἔγιναν ἐπανειλημμένως θέατρο μεγάλων καταστροφῶν, ὅπως εἴδαμε στίς σχετικές προφητεῖες. Συνήθως στούς κάμπους ἀναπτύσσονται τά μεγάλα ἀστικά κέντρα.
. Mέ τήν προφητεία ὁ ἅγιος Kοσμᾶς προειδοποιεῖ ἑπομένως, ὅτι τά ἐνδιαφέροντα τῶν «βρωμερῶν ἐθνῶν» ἤ τῶν «ξένων ἐθνῶν» θά στραφοῦν στούς «κάμπους» στά ἀστικά κέντρα καί τότε «οὐαί καί ἀλλοίμονο εἰς τήν Ἑλλάδα». Δηλαδή δέν θά ἔχουν μικρές βλέψεις, μικρά «βολέματα». Πιστεύω πώς αὐτό εἶναι τό νόημα τῶν δυό αὐτῶν προφητειῶν τοῦ ἁγίου Kοσμᾶ.
https://christianvivliografia.wordpress.com/2016/02/24/%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CE%B8%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B2%CF%81%CF%89/
Ο χρήστης Kwsths22 είπε…
1. Γιατί εγκαθιστούν τους μετανάστες σε στρατόπεδα;
Μην πιστεύετε ότι τους εγκαθιστούν εκεί επειδή είναι άδεια. Η λογικοφανής αυτή απάντηση είναι παγίδα. Τα στρατόπεδα στην Ελλάδα είχαν φτιαχθεί, για να εξυπηρετούν κάποιον εθνοφελή σκοπό, σε όχι τυχαίες τοποθεσίες. Φτιάχθηκαν σε λεγόμενα στρατηγικά σημεία. Ήταν για την προστασία της χώρας, για την απόκρουση εχθρικής επιθέσεως, για την προστασία των πολιτών, για την προστασία μεγάλων υποδομών, εγκαταστάσεων, κλπ. Υπήρχε μια δομή επικεντρωμένη στην σωτηρία της χώρας και του λαού. Μακάρι και για ενέργειες ανακατάληψης ελληνικών εδαφών.
Μας επέβαλαν όμως την μισελληνική μεταπολίτευση, η οποία με πρόσχημα την δημοκρατία και ότι τάχα είμαστε ασφαλής χώρα μέσα σε τόσες συμμαχίες, μείωνε την στρατιωτική θητεία για να μαζεύει ψήφους και να διαλύει την άμυνα της χώρας (έτσι ήταν το σχέδιο), με αποτέλεσμα να αδειάζουν τα στρατόπεδα λόγω έλλειψης στρατού. Κατόπιν άρχισαν τις αναδιοργανώσεις, τις αναδιαρθρώσεις, κλπ, του στρατεύματος για καλύτερη αποτελεσματικότητα. Τρίχες. Κάθε αναδιοργάνωση ήταν οπισθοχώρηση και αποδυνάμωση.
Τώρα, με τις ορδές των επελαυνόντων μεταναστών, θυμήθηκαν τα άδεια στρατόπεδα οι απόγονοι αυτών που τα άδειασαν. Δηλαδή, τώρα παραδίδουν τα στρατηγικά σημεία της χώρας απ’ ευθείας στον εχθρό. Κάτι το οποίο θα ήταν από δύσκολο έως αδύνατο να συμβεί με τα όπλα. Η εγκατάσταση μεταναστών σε στρατόπεδα αποτελεί εγκληματική ενέργεια έναντι του έθνους όπως θ’ αποδειχθεί σύντομα.
https://www.triklopodia.gr/%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b7-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd/
Ο χρήστης Kwsths22 είπε…
-Βλέπω σύντομα νά μᾶς ἀνακατεύουν αὐτοί οἱ ἄτιμοι οἱ Ἀμερικανοί καί οἱ Γερμανοί. Ἐγώ δέν θά ζῶ, ἀλλά ἐσεῖς θά ζεῖτε. Θά δεῖτε πώς θά γίνουν ὅλα ξαφνικά. Θά κοιμηθεῖτε ἐλεύθεροι καί θά ξυπνήσετε σκλαβωμένοι. Ὅταν θά δεῖτε καί ξεκινήσουν τά γεγονότα μήν βγεῖτε ἀπό τό σπίτι οὔτε γιά ψωμί. Κλεῖστε τά παράθυρα καί τά παντζούρια. Μήν ἀφήσετε τίποτε ἀνοικτό. Καί περιμένετε. Λίγο θά κρατήσει, στά δάκτυλα τοῦ ἑνός χεριοῦ θά εἶναι οἱ ἡμέρες (μιλοῦσε γιά τόν ἐμφύλιο)! Πιό πολύ θά ὑποφέρουν στήν Ἀθήνα, στήν Κρήτη καί τήν Πάτρα. Στή Θεσσαλονίκη καί τίς ἄλλες μεγάλες πόλεις τά πράγματα θά εἶναι πιό ἤπια. Θά ἐπέμβει ἡ Παναγία.

https://odysseiatv.blogspot.com/2018/09/blog-post_264.html