Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ

 Γράφει ο Greek Spirit
1-9-2019
Αλήθεια δεν σας φαίνεται περίεργο ότι στην οροσειρά της Πίνδου δεν έχουμε φωτιές;
Γιατί ενώ καίγονται τα νησιά στην μεθόριο με την Τουρκία και τα δάση της Εύβοιας και Πελοποννήσου από χέρι εμπρηστών η Πίνδος παραμένει αλώβητη;
Ο λόγος είναι ότι η Πίνδος θα αποτελέσει το κρησφύγετο των Αλβανών καταδρομέων όταν θα επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα ή όταν η Τουρκία θα απειλεί με εισβολή.
Σκοπιανοί κι Αλβανοί, οι δεύτεροι περισσότερο, θα κινούνται και θα κρύβονται σε όλο το μήκος της Πίνδου που αρχίζει από τα σύνορα με την υπό κατοχή βόρεια ήπειρο και φθάνει μέχρι την Ναύπακτο..
Δεν καις το κρησφύγετο σου..

Αλλά για να είναι πιο σίγουροι οι Τούρκοι κι Αλβανοί προετοιμάζουν το έδαφος με επιμέλεια 
Οι λιγοστοί κάτοικοι των χωριών της Πίνδου πρέπει να εκδιωχθούν για να μην υπάρχει η παραμικρή έστω κι ερασιτεχνική επιτήρηση της.
Πριν λίγες μέρες κλιμάκιο του ΕΦΚΑ - (το κείμενο γράφηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 αλλά το αναδημοσιέυω σήμερα, 30 Δεκεμβριου 2020)- έκοψε πρόστιμο σε ιδιοκτήτη ταβέρνας στο χωριό Ραβενη στην ορεινή Θεσπρωτία.
Το ποσό είναι 21000 ευρώ διότι ο ταβερνιάρης απασχολούσε την πεθερά του και τον αδερφό του στην κουζίνα και το σερβίρισμα αντίστοιχα.
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είναι ένας νέος άνθρωπος που αφού σπούδασε σε ΑΕΙ και αφού δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα αποφάσισε να μην εγκαταλείψει την χώρα αλλά να γυρίσει στο χωριό του  το Ραβενη και να δουλέψει την ταβέρνα. Το χωριό έχει δεν έχει 130 κατοίκους οι οποίοι είναι ηλικιωμένοι. 
 
Η επιστροφή των νέων χαλάει τα σχέδια. Οι κάτοικοι των χωριών  οι υλοτομοι οι κτηνοτρόφοι, αποτελούν εμπόδια στον ανταρτοπόλεμο που θέλουν να διεξάγουν οι Αλβανοί προς υποστήριξη των Τούρκων.
Συζητιέται και μάλλον είναι σίγουρο, η επιδότηση των κτηνοτρόφων που θα εγκαταλείψουν τα κοπάδια τους και την κτηνοτροφία και η θέσπιση οικονομικών κινήτρων για αλλαγή επαγγέλματος.
 
Στο βιβλίο του  Βρετανού απόστρατου των ειδικών δυνάμεων της SAS Αντύ Μακ Ναμπ BRAVO 2 ZERO, ο συγγραφέας περιγράφει τις περιπέτειες του ως μέλος της επίλεκτης βρετανικής SAS στο Ιράκ καιρόν πόλεμο του 1991. Ο Μακ Ναμπ με την ομάδα του Βρετανών καταδρομεων είχαν περάσει μέσα στο Ιράκ ψάχνοντας για βάσεις πυραύλων SCUD με τους οποίους ο Σανταμ Χουσειν απειλούσε το Ισραήλ και την Σαουδική Αραβία. Ο Μακ Ναμπ έγραψε ότι την ομάδα του ανακάλυψε και κατεδωσε ένας ιρακινός βοσκός.
 
Στην Πίνδο ανακαλύπτονται συχνά κρύπτες με οπλισμό ανατολικής προέλευσης δηλαδή αλβανικό  Οι αρχές αποδίδουν την προέλευση σε εγκληματικές οργανώσεις και όχι σε παραστρατιωτικές. Δηλαδή μια σπείρα που πουλάει ναρκωτικά στην Κυψέλη κρύβει τα όπλα στην Πίνδο  Τι λέτε ρε λαλακες.....
 
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έχει ως μόνη λύση να κλείσει την επιχείρηση και να φύγει εφόσον το πρόστιμο των 21000 δεν μπορεί να το πληρώσει και το επαγγελματικό του ΑΦΜ είναι απενεργοποιημένο.
Κοιτάξτε στον χάρτη που δίνω στην αρχή του κειμένου να δείτε που βρίσκεται το χωριό Ραβενη. Βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τα σύνορα όπως άλλωστε κι ολη η περιοχή. 

Σχόλια

Ο χρήστης μαινομενος είπε…
δυστυχώς η ελληνική "αλύτ" και όχι ελίτ,που μας κυβερνάει και έχει πλέον πιάσει όλα τα πόστα αριστερά και δεξιά και ειδικά τον τύπο και την τηλεόραση με αποτέλεσμα ο λαός να κρατείται σε μόνιμη κατάσταση σύγχυσης και υπνηλίας και να μην αντιδράει σε τίποτα !! πρέπει επιτέλους κάποιοι που μπορούν να κάνουν κάτι ,να το κάνουν παρά να περιμένουν ,κι εγώ δεν ξέρω τι! σύντομα θα είναι πολύ αργά!!!