ΜΌΝΟ ΕΆΝ ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΤΕΘΟΎΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΘΑ ΣΩΘΕΊ Η ΕΥΡΏΠΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ


Greek Spirit
11-8-2019
 Από το 2013 γράφω ότι το Κατάρ και η Γερμανία έχουν σχέδιο για την ανασύσταση της αυτοκρατοριας των Αράβων της περιόδου  600-700 μχ που εκτεινόταν σε όλη τη Βόρεια Αφρική και σε όλη τη νότια Ευρώπη.

Το Κατάρ είναι ένα κρατίδιο μικρότερο της Κύπρου το οποίο μέχρι το 1970 ήταν βρετανική αποικία  Το1980 ανακαλύφθηκαν τεράστια κοιτάσματα αερίου στα χωρικά του ύδατα στον περσικο κόλπο τα οποία συνορεύουν με αυτά του Ιράν. Τα κοιτάσματα Ιράν και Κατάρ χωρίζονται από την νοητή γραμμή των θαλάσσιων συνόρων των δύο χωρών.
Το Κατάρ διαθέτει τα τρίτα μεγαλύτερα αποθέματα αερίου στον κόσμο με την Ρωσία και το Ιράν να κατατασονται στις δύο πρώτες θέσεις.

Ωστόσο οι 500 000 κάτοικοι του Κατάρ μοιράζονται έσοδα που Ιράν και Ρωσία πρέπει να μοιράσουν σε 130 και 80 εκατομμύρια κατοίκων. Εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι το Κατάρ είναι η πλουσιότερη χώρα του κόσμου..

Το Κατάρ έπρεπε να βρει τρόπο να ξοδέψει τα κεφάλαια του τα οποία δεν μπορεί να διοχετεύσει στην εσωτερική του αγορά λόγω υπερκορεσμου.
Ετσι το οι εμίρηδες του Κατάρ συνέλαβαν το σχέδιο για την επέκταση της χώρας τους σε όλο τον αραβικό κόσμο και την Νότια Ευρώπη δηλαδή την αναβίωση της πάλαι ποτέ αραβικής αυτοκρατοριας.
Μόνο με αυτό το πρίσμα θα καταλάβετε και θα εξηγήσετε τα τεκταινόμενα στην περιοχή μας, Ευρώπη Κύπρο και μ ανατολή.
Οι αναταραχή που περιγράφεται ως αραβική άνοιξη και η οποία έθεσε σε κίνδυνο τα κοσμικά καθεστώτα της Αλγερίας Τυνησίας και Αιγύπτου αλλά και ο πόλεμος σε Συρία και Λιβύη είναι όλα προϊόντα του ισλαμικό επεκτατισμού του Κατάρ το οποίο δωροδοκεί τις ΗΠΑ και ευρωπαϊκή ένωση - Γερμανία για να διεξάγουν τους πολέμους και συγκρούσεις αυτές.
Το Κατάρ διαγωνίζεται με την Σαουδική Αραβία στην επικράτηση στον αραβικό κόσμο. Η Σαουδική Αραβία διαθέτει κοιτάσματα πετρελαίου αλλά και πληθυσμό 8 εκατομμυρίων ωστόσο τα τελευταία 5 χρόνια η οικονομία της δοκιμάζεται σκληρά λόγω της πτώσης των τιμών πετρελαίου που επέβαλλαν οι ΗΠΑ το 2014 για χτυπήσουν την ρωσική οικονομία.
Η Σαουδική Αραβία από το 2003 είχε αναλάβει την στήριξη της Τουρκίας και του Ερντογαν. Στην Σαουδική Αραβία έχει βρει καταφύγιο το ιερατείο της σαλαφιστικης ισλαμιστικης οργάνωσης  της Μουσουλμάνος Αδελφότητα της οποίας μέλος είναι κι ο Ερντογαν.
Ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα της Σαουδικής Αραβίας και η επιμονή του Κατάρ οδήγησαν τον Ερντογαν στην αγκαλιά του δεύτερου το οποίο επίσημα δίνει κάθε χρόνο 10 δις δολάρια βοήθεια στην Τουρκία .
Το Κατάρ χρειάζεται την Τουρκία και τον στρατό της για πετύχει την αναβίωση της αυτοκρατοριας στην μεσόγειο.
Από το 2013 η Τουρκία έγινε προτεκτορστο του Κατάρ το οποίο χρηματοδοτεί τον Ερντογαν για να διατηρεί στρατό στην Σομαλία, Λιβύηαλλα και στο ίδιο το Κατάρ.
Το Κατάρ έχει εξαγοράσει την οικονομία της Βρετανίας έχει εξαγοράσει την γαλλική οικονομία , έχει εξαγοράσει όλους τους απαραίτητους πολιτικούς στην Ευρώπη για να υλοποιήσει το σχέδιο του της αναβίωσης της αραβικής αυτοκρατοριας με την αλλαγή πληθυσμού μέσω της λαθρομετανάστευσης.
Το Κατάρ έχει συμφωνήσει με την Γερμανία για την παράδοση του ευρωπαϊκού νότου στο Κατάρ με αντάλλαγμα την παροχή αερίου.
Η οικονομική κρίση των χωρών του ευρωπαϊκού νότου είναι τεχνητή και έχει επιβληθεί από τη Γερμανία για να καταστεί ο νότος πιο ευάλωτος στα σχέδια του Κατάρ. Η Γερμανία έχει εφεύρει διάφορες συνθήκες όπως η Σενγκεν οι οποίες προάγουν την λσθρομεταναστευση και την αλλοίωση του πληθυσμού των χωρών υποδοχής των λαθρομετανάστων οι οποίες είναι όλες του ευρωπαϊκού νότου.
Σχέδιο της Γερμανίας είναι η απαλλοτρίωση του ευρωπαϊκού νότου προς όφελος του Κατάρ και η διατήρηση της ευρωπαϊκής ένωσης με χώρες όμορφες με τη Γερμανία οι οποίες θα τροφοδοτούν τσιμέντο αέριο από το Κατάρ και θα διατηρήσουν την βιομηχανία τους με ελεγχόμενη ροή τριτοκοσμικά εργατών από τον νότο που θα ανήκει στο Κατάρ.
Εκτός από την εισβολή των μεταναστών από τριτοκοσμικες μουσουλμανικες χώρες το Κατάρ θέλει να εισβάλει και οικονομικά στη νότια Ευρώπη και αυτό το καταφέρνει με την Τουρκία.
Τούρκοι επιχειρηματίες με Κατάριανα κεφάλαια έχουν εξαγοράσει επιχειρήσεις και βιομηχανιες στην Ισπανία και την Ελλάδα.
Σε πολύ λίγα χρόνια η διαλυμένη ελληνική οικονομία θα εξαγοραστεί από τους Τούρκους με Κατάριανα κεφάλαια.
Η Γερμανία το 2011 άρχισε τον πόλεμο στη Συρία για να βγάλει τον πρόεδρο Ασαντ από τη μέση. Ο Ασαντ ήταν ο μοναδικός που δεν δέχτηκε να πέρασει ο αγωγός Κατάρ - Ιορδανίας - Τουρκίας- Ελλάδας από τη Συρία. Ο αγωγός αυτός θα κατέληγε στη Γερμανία η οποία ήθελε να απεξαρτηθεί από τη Ρωσία. Η Ρωσία επενέβη υπέρ του Ασαντ για να μη χάσει την αγορά της Ευρώπης.
Σήμερα η Γερμανία παρακάμπτει την Συρία μεσω Βαλκανίων. Όλα τα πλοία τάνκερ αεριου αντί να κάνουν τον περιπλου της μεσογείου και του ατλαντικού μέχρι τα γερμανικά λιμάνια θα κατά πλέουν σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη απ όπου το αέριο θα μετά φορτώνεται και μέσω της ζεύξης Αξιού Δούναβη θα φθάνει στη Γερμανία. Γιαυτό και η συμφωνία των Πρεσπων.
Η Μακεδονία και η Θράκη διαθέτουν χρυσό - ουράνιο και σπάνιες γαίες τα οποία θα παραδώσει η Γερμανία στη Τουρκία και Κατάρ.
Η Αλβανία και τα κατεχόμενα της Κύπρου αποτελούν κρατικά μορφώματα που εξυπηρετούν την διεφθαρμένη πολιτική ελίτ της Ευρώπης .
Το Κατάρ έχει εξαγοράσει την πολιτική ελίτ της Ευρώπης και ανάμεσα στις παροχές που της εξασφαλίζει είναι και τα ναρκωτικά ο τζόγος και το εμπόριο λευκής σαρκός αλλά και οργάνων.
Η κατεχόμενη Κύπρος αποτελεί την '' παιδική χαρά '' της βρετανικής διεφθαρμένης από το Κατάρ πολιτικής ελίτ. Εκεί εκτός από φθηνή γη οι Βρετανοί πολιτικοί βρίσκουν ναρκωτικά και σε με όρους που θα τους καταδίκασαν στην πατρίδα τους . Τα κατεχόμενα εξυπηρετούν και τους πλούσιους άραβες οι οποίοι αγοράζουν τα χαρέμια τους. Αυτά που γίνονται στα κατεχόμενα είναι αδύνατον να τα φανταστείς. Γιαυτό και η Ε. Ε στήριζε και στηρίζει το ψευδοκράτος.
Η Αλβανία τροφοδοτεί την διεφθαρμένη ελίτ με ναρκωτικά και ξεπλένει χρήμα. Η αλβανική μαφία είναι πλέον κράτος εν κρατει στην Βρετανία.
Η συνθήκη Σενγκεν επιτρέπει στα μέλη της να διακινούν εμπορεύματα και άτομα χωρίς τελωνειακές διατυπώσεις. Οι χώρες μέλη για να έχουν αυτό το προνόμιο πρέπει να εμποδίζουν την διακίνηση ατόμων και εμπορευμάτων που δε πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις σε άλλες χώρες. Έτσι εξηγείται γιατί οι λαθρομετανάστες που διαιρούν στην Πάτρα εμποδιζονται να διαφύγουν στην Ιταλία.
Με την Σενγκεν οι Γερμανοί κατάφεραν να παραμένουν οι '' παρατυποι'' μετανάστες στις χώρες που τους δέχθηκαν πρώτες. Αυτές οι χώρες είναι του ευρωπαϊκού νότου. Έτσι η Γερμανία βοηθά το Κατάρ να αποικήσει την Νότια Ευρώπη με μουσουλμάνος.
Τελευταία η Γερμανία έχει καταργήσει ατύπως την Σενγκεν για την Ελλάδα σε ότι αφορά την ελεύθερη διακίνηση των ταξιδιωτών. Οι Έλληνες που ταξιδεύουν στην Ευρώπη υπόκεινται σε εξευτελιστικούς ελέγχους σε αεροδρόμια της κεντρικής Ευρώπης παρ όλο που η Ελλάδα είναι μέλος της Σενγκεν
Αυτο είναι το πρώτο σημάδι ότι η Γερμανία εγκαταλείπει τον νότο στο Κατάρ και Τουρκία.
Η Γερμανία θα χρησιμοποιήσει τον τουρκικό στρατό ως τον πυρήνα για τον ευρωπαϊκό στρατό
Επειδή καμία χώρα της Ευρώπης δεν θέλει να διαθέσει δυνάμεις για την 8δρυση του ευρωστρατου ο οποίος θα έχει αποστολή την φύλαξη των ανατολικών συνόρων της Ευρώπης η Γερμανία θα χρησιμοποιήσει τον τουρκικό. Όπως τη δεκαετία του 60 οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν τους Γερμανούς μετανάστες για εργάτες έτσι και σήμερα θα καλέσουν τον τουρκικό στρατό για να φυλάξει τα ανατολικά σύνορα ενάντια στον ρωσικό κίνδυνο. Μπορεί Ρωσία και Γερμανία να είναι σύμμαχοι ωστόσο οι Γερμανοί εάν απεξσρτηθουν σε κάποιο βαθμό από το ρωσικό αέριο θα θελήσουν να διαφυλαξουν αυτή την ανεξαρτησία τους έναντι των εκνευρισμένη Ρώσων.
Εξάλλου και το Κατάρ θέλει την Τουρκία στην ευρωπαϊκή ένωση με κάθε πρόσχημα και ιδιότητα και μη ξεχνάμε ότι το Κατάρ είναι σύμμαχος της Γερμανίας.
Η μόνη λύση είναι οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία να επιτεθούν στο Κατάρ. Μόνο έτσι θα καταρρεύσει η Τουρκία, μόνο έτσι θα υποκύψει η Γερμανία και θα συνετιστει η Ρωσία.
Ωστόσο ο Τραμπ δεν δείχνε ικανός για μια τόσο ιστορική απόφαση.


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Σ.Α. εχει 35 εκ πληθυσμο, οχι 8
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Saudi_Arabia