ΑΤΤΙΛΑΣ 3ΚΑΙ 4 ΚΑΙ 5 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΈΓΟΝΤΑΣ

Greek Spirit
6-7-2019
Πόσοι άραγε θυμάστε ότι μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016 στην Τουρκία είχαν εξαφανισθεί 42, ναι,42 επιθετικά ελικόπτερα του τουρκικού στρατού. Τον Ιανουάριο του 2017 τα ελικόπτερα ,42 έτσι να μην ξεχνιόμαστε, δεν είχαν βρεθεί. Δεν θυμάμαι από τότε μέχρι σήμερα να έχει ανακοινωθεί ότι βρέθηκαν
Είχα γράψει τότε ότι το πραξικόπημα ήταν στημένο από τον Ερντογάν για να μπορέσει την επόμενη μέρα να φυλακίσει όποιον θεωρούσε αντίπαλο.

Τα ελικόπτερα είναι οπλικά συστήματα τα οποία υπόκεινται σε έλεγχο από το ΝΑΤΟ και τις διεθνείς συνθήκες σε ότι αφορά τον αριθμό τους αλλά και την διάθεση τους . Το ίδιο και τα τεθωρακισμένα.
Η Τουρκία δεν θα μπορούσε να διαθέσει 42 επιθετικά ελικόπτερα σε κάποια χώρα εκτός ΝΑΤΟ όπως πχ η Αλβανία ή το ψευδοκράτος.
Δεν αποτελεί άραγε τέλεια ευκαιρία το αποτυχημένο πραξικόπημα για καταλογισθεί η εξαφάνιση των 43 ελικοπτέρων στους πραξικοπηματίες ? Αλλά που μπορεί να έχουν καταλήξει. Είχα γράψει το 2017 ότι πιθανότερη κρυψώνα ήταν η Αλβανία όπου η Τουρκία διατηρεί αεροπορική βάση με πολεμικά αεροσκάφη στην πόλη Κουτσοβε στα νότια της Αλβανίας με το πρόσχημα της φύλαξης του εναέριου χώρου της χώρας όπως η Ελλάδα κάνει με Βουλγαρία και πρόσφατα Σκόπια.
Ωστόσο 42 ελικόπτερα είναι ένας τεράστιος αριθμός ελικοπτέρων και σήμερα εκτιμώ ότι κατέληξαν στο ψευδοκράτος των κατεχομένων.
Στις 3 Ιουλίου του τρέχοντος 42 άρματα αυτή τη φορά, leopard, μετακινήθηκαν κρυφά από την Αδριανούπολη στα κατεχόμενα.
Σε ένα μήνα οι S400 θα είναιι επιχειρησιακοί και θα κλειδώσουν όλο το Αιγαίο αλλά και τον Κυπριακό εναέριο χώρο. Δύσκολα τα ελλαδικά αεροσκαφη θα μπορούν να ενισχύσουν την άμυνα της Κύπρου.
Τα άρματα  και τα πληρώματα που μεταφέρθηκαν κρυφά στα κατεχόμενα αποτελούν μέρος του αρματικου δυναμικού της στρατιάς ανατολικής Θράκης και έχουν συμμετάσχει στο rotation που έλαβε χώρα κατά την εισβολή στην Αφριν και είναι εμπειροπόλεμοι.
Το έμπειροπόλεμο προσωπικό δεν μπορείς να το αποθηκεύσεις σε αποθήκη ούτε να το θέσεις σε μακρόχρονη αναμονή διότι χάνει την ικανότητα του.
Η Τουρκία ετοιμάζει κάτι εναντίον της Κύπρου αυτό το καλοκαίρι.
Η Φουρέιρα δεν θα σώσει την Κύπρο




Σχόλια

Ο χρήστης esperos είπε…
ουτε μποτες δεν θα εχουν να μας δωσουν, ακριβως οπως εγινε και στην Ουκρανια.
Ο χρήστης ΑΘΗΝΑΔΗΣ είπε…
H Aλβανία δεν είναι εκτός ΝΑΤΟ, είναι μέλος του ΝΑΤΟ από το 2008.
Ο χρήστης panpan είπε…
Αττίλας ο Ούνος ή ο Μογγόλος, γιατί στην ουσία είναι το ίδιο. Ήταν πληρωμένοι μισθοφόροι όπως και οι Βάνδαλοι οι οποίοι κατάφεραν τελικά να τελειώσουν την κυριαρχία της Ελληνορωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Η Αυτοκρατορία είναι ένας μηχανισμός που ξεκινάει πριν 5.000 χρόνια με την δημιουργία της Αιγυπτιακής Αυτοκρατορίας, που μετεξελίχθηκε σε Ελληνορωμαϊκή χάρη στον στρατηλάτη Μέγα Αλέξανδρο που τον επέλεξε γι’ αυτήν την δουλειά, όπως και τον πατέρα του Φίλιππο.
Η Αυτοκρατορία είναι ένας τεράστιος μηχανισμός, ο οποίος δεν χάθηκε, μετεξελίχθηκε και τώρα επανέρχεται για να ξαναχτίσει την Αυτοκρατορία του 21ου αιώνα.

Η Αυτοκρατορία επιλέχθηκε από τον Δημιουργό μας για να αλλάξει την ροή της ανθρωπότητας σε κατεύθυνση που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.
Άποψή μου είναι ότι η ανθρωπότητα σύντομα δεν θα είναι η ίδια όπως την γνωρίσαμε για χιλιάδες χρόνια, εφόσον η μετεξέλιξή της έχει ήδη αποφασιστεί, σε κάτι τελείως διαφορετικό βάση των τεχνολογικών δεδομένων, πιθανόν όμως και η παύση της.