ΉΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ -ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΦΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΥΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΣΤΕΛΌΡΙΖΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ

Greek Spirit
19-6-2019
Στον χάρτη επάνω απεικονίζεται η άποψη της Τουρκίας για την ΑΟΖ τόσο της ίδιας όσο και της Λιβύης. Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει ότι τα νησιά έχουν ΑΟΖ συνεπώς ούτε και το Καστελόριζο . Έτσι η Τουρκία ισχυρίζεται ότι η ΑΟΖ της ίδιας με αυτή της Λιβύης συνορεύουν ανατολικά της Κρήτης. Τον χάρτη αυτό παρουσίασε ο ΥΠΑΜ της Τουρκίας Χουλουσι Ακαρ πριν από μερικούς μήνες όταν επισκέφθηκε την Λιβύη η οποία σπαρασεται από εμφύλιο.
Η Τουρκία στηρίζει με όπλα και εκπαιδευτές τον GNA ,την φράξια των ισλαμιστών που αντιμάχεται τον LNA του στρατηγού Χαφταρ τον οποίο στηρίζει η δύση. Στόχος των Τούρκων είναι σε ενδεχόμενη διχοτόμηση της Λιβύης να έχει με το μέρος την μισή χώρα και την μισή ακτογραμμή της οποίας η ΑΟΖ θα ενώνεται με την τουρκική.
Η Τουρκία θα τρυπήσει α. Στο Καστελόριζο και μάλιστα εντός ελληνικών χωρικών υδάτων β. Στα νότια της Κρήτης και πάλι εντός ελληνικών χωρικών υδάτων και γ. Ανατολικά της Κρήτης . εντός ελληνικών χωρικών υδάτων. ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΚΑΝΕΊΣ . Θα το δείτε.

Σχόλια

Ο χρήστης μαινομενος είπε…
Δυστυχώς οι συνεχής ολιγωρία των ελληνικών κυβερνήσεων έχει αποθρασύνει την Τουρκία!! Της αφήνουμε το πλεονέκτημα να διαλέξει εκείνη τον χώρο και τον χρόνο που θα εισβάλει στην Ελλάδα!Θα βρεθούμε προ τετελεσμένων και τότε όλοι οι "εταίροι και σύμμαχοι" μας θα τρέχουν να πουλήσουν εκδούλευση στον "Ταγίπ τον πορθητή" κι εμάς θα μας πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων!