ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ


 Greek Spirit
28-5-2019
Το hellenic sunrise 2 σιχαίνεται την πολιτική και τους σαλτιμπάγκους της. Ωστόσο όπως ακριβώς και τα υποπροιόντα του πεπτικού σωλήνα των σκυλιών, βρίσκονται συνέχεια στα πόδια μας και δεν μπορείς να τους αγνοήσεις
Η Ν.Δ. είναι το απόλυτο προϊόν των neocon , δηλαδή των νεοφιλελεύθερων γερακιών.
Τα μέτρα που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν όλα προαποφασισμένα και ψηφισμένα απο το 2012. 
Ασφαλώς και οι δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι δεν τιμώρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό.Δεν τους καίγεται καρφί. Αυτό που  εκνεύρισε τους συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους -οι οποίοι σύμφωνα με τις εταιρίες δημοσκοπήσεων ψήφισαν μαζικά την ΝΔ-ήταν οι μεγάλες κρατήσεις στα αναδρομικά τους και η διαρροή για την απόφαση του Σ.Τ.Ε. για τη αντισυνταγματικότητα των δώρων -13ου μισθού.
Το hellenic sunrise  2 δεν πιστεύει στις προφητείες και έχει δώσει μάχη για το ξεκόλλημα του νεοέλληνα απο αυτήν την παραθρησκευτική αιρετική δοξασία.Αλλά....ακόμα και το χαλασμένο ρολόι δείχνει σωστή ώρα δύο φορές την ημέρα.

Τι λέει η προφητεία για την πολιτειακή ανωμαλία ; ότι θα πέσει η κυβέρνηση και ότι θα ακολουθήσει μια άλλη η οποία θα επιφέρει το χάος το οποίο θα οδηγήσει το περιθώριο της κοινωνίας αρχικά και κατόπιν όλους να επαναστατήσουν επιτέλους .Στο χάος αυτό θα μας επιτεθεί η Τουρκία.
Ο κ. Μητσοτάκης έχει σύμβουλο την κα Μιράντα Ξαφά η οποία πρεσβεύει το μοντέλο Πινοσέτ , του Χιλιανού δικτάτορα, στο ασφαλιστικό.Δηλαδή πρεσβεύει την μείωση των συντάξεων και τον εξαναγκασμό στην καταφυγή των ιδιωτικών εταιριών ασφάλισης. Πρεσβεύει επίσης την ιδιωτικοποίηση των πάντων , ακόμα και των σχολείων και του στρατού, των πάντων.
Ο κος Μητσοτάκης κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωεκολογών δεν έκρυψε τις προθέσεις του αυτές.
Εάν η ΝΔ σχηματίσει κυβέρνηση τότε το σοκ που θα υποστεί η Ελλάδα θα είναι ανάλογο αυτού που υπέστη η Τουρκία το 2000 όταν σε μια νύχτα μέσα το ΔΝΤ έκοψε στο μισό όλους τους μισθούς-συντάξεις-παροχές-δημόσιες δαπάνες. Γιαυτό και οι Τούρκοι ψήφισαν το 2002 τον Ερντογάν αγνοώντας την ισλαμική ατζέντα του, τον ψήφισαν γιατι υποσχέθηκε την σωτηρία της οικονομίας ,και το το πέτυχε.
Εδώ στην Ελλάδα η τροπή θα είναι διαφορετική.
https://tourkikanea.gr/%CE%B8%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7/altiparmak/
Ο Τσίπρας φέρονταν ως προστατευόμενος των ΗΠΑ και φαίνεται περίεργο οι ΗΠΑ να άφησαν τον προστατευόμενο τους να χάσει τις ευρωεκλογές και πολύ περισσότερο να προκυρήξει προωρες εθνικές .
Άρα οι Αμερικάνοι εγκαταλείπουν τον Τσίπρα εφόσον αυτός παρέδωσε την Μακεδονία και στηρίζουν τον Μητσοτάκη ο οποίος θα μεταβιβάσει την οικονομία απο τα χέρια της Γερμανίας στις Αμερικανικές πολυεθνικές και όποιος ζήσει. Όσο για τα εθνικά θέματα , ε, εννοείται ότι σειρά έχουν το Αιγαίο και η Θράκη.Ήδη η προεργασία έχει γίνει, το τουρκικό DEB βγήκε πρώτο στις ευρωεκλογές σε Κομτηνή και Ξάνθη !!!! Αλλά ας μην χρεωθεί κι άλλη παράδοση εδάφους ο ΣΥΡΙΖΑ, σκαντζα βάρδια με την Ν.Δ.που λένε και οι ναυτικοί .
Οι κάτοικοι των ομόρων χωρών όπως η Βουλγαρία-Σκόπια-Αλβανία λένε -και πολύ σωστά- πως μπορεί η Ελλάδα να χτυπήθηκε απο την κρίση ωστόσο τόσο οι υποδομές της όσο και η οικονομία της ακόμα κυριαρχεί. Αυτό θα τελειώσει με την αποχώρηση των γερμανοτσολιάδων και την έλευση των αμερικανοτσολιάδων.
Ενα απο τα χαρακτηριστικά του εγκληματία είναι ότι δεν συνειδητοποιεί ότι το έγκλημα του βλάπτει το θύμα του. Ο εγκληματίας θεωρεί ότι ΄΄καλά κάνει΄΄ και ότι τα θύματα του έχουν υποστεί μόνο την αναγκαία βία.
Η αποσάθρωση της οικονομίας θα βυθίσει την χώρα στην αναρχία και το χάος. Το κοινωνικό και οικονομικό περιθώριο θα επαναστατήσει και θα συμπαρασύρει και τους κατοίκους των πόλεων.Οι δυνάμεις ασφαλείας σε εγκατάλειψη και απαξίωση θα αδυνατίσουν να τηρήσουν τον έλεγχο .
Οι Αμερικάνοι θέλουν τα κοιτάσματα Ελλάδας και Κύπρου εκμεταλλεύσιμα εδώ και τώρα και δεν ενδιαφέρονται εάν οι (δήθεν) ιδιοκτήτες τους θα είναι οι Τούρκοι ή οι Έλληνες, όποιος προλάβει.
Ο Ερντογάν καραδοκεί για σώσει το τομάρι του με μια έξοδο στα κοιτάσματα.
Οι Γερμανοί θα σιωπήσουν για να μπορέσουν να ξεφορτωθούν τις ελληνικές τράπεζες και τα ελλείμματα τους μέσα στο χάος του πολέμου .
Βέβαια,όλα αυτά θα γίνονταν έτσι κι αλλιώς με ή χωρίς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.Η πορεία στο χάος είναι αναπόφευκτη.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικώς, "βγαίνουν" οι προφητείες, ε; Κοίτα τι γίνεται καμιά φορά... Αλλά δεν είναι επειδή είναι προφητείες με την αληθινή έννοια του όρου, αλλά από τύχη ή επειδή ο "Ρώσος κρυφοπράκτορας μεγαλοϊερέας από το νησί της Αφροδίτης", τις είχε πει γιατί ήξερε το σχέδιο (χμμμ - ε τι; νόμιζε ότι θα μας ξεγελούσε και δεν θα το καταλαβαίναμε;). Δεν παίζει κανένα ρόλο ότι αυτές οι προφητείες είναι γραμμένες σε βιβλία, χρόνια, αιώνες και χιλιετίες πριν γεννηθεί ο Ρώσος (βλ. παραπάνω), όχι, όχι, όχι.
Όταν ο Χριστός εισήλθε στα Ιεροσόλυμα επί πώλου όνου (όπως είχε προφητεύσει ο Προφήτης Ησαΐας), ο λαός είδε να εκπληρώνεται η προφητεία, οι πεφωτισμένοι όμως γραμματείς και φαρισαίοι του έλεγαν: "Ήξερες την προφητεία και γι' αυτό ήρθες επί πώλου όνου, για να νομίζουμε ότι είσαι ο Μεσσίας" (Αλλά εμείς το καταλάβαμε, τι μας πέρασες; Για βλάκες;).
Όλα τα παραπάνω είναι μυθεύματα. Η προφητεία "βγαίνει" απλά κατά σύμπτωση ή από σχέδιο, τέλος.
Ο χρήστης panpan είπε…
Έχει γίνει καμιά επανάσταση με λουλούδια; Λοιπόν;
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Δεν κατάλαβα τίποτα. Ανέβασα το σχόλιο σας διότι δεν περιέχει υβριστικό περιεχόμενο, αλλά ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τι εννοείτε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΛΛΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣΤΑΛΤΕΣ!!!!
Ο χρήστης Nikpap είπε…
Κατά πάσα πιθανότητα οδηγούμαστε στα προεόρτια ενός πολέμου , ο οποίος είναι αναπόφευκτος. Οι γέροντες της θρησκείας μας ήταν χαρισματικοί άνθρωποι , οι οποίοι επικοινωνούσαν με το Θεό αλλά βλέπανε και τα έργα των ανθρώπων. Ο άνθρωπος της σημερινής εποχής είναι τρομερά άπληστος και αχάριστος. Επομένως, οι προφητείες δεν είναι τίποτε άλλο από τις σκέψεις των αγίων για τον μέλλον του κόσμου , καθοδηγούμενοι από το Θεό έτσι ώστε πάντα να δίνεται μια τελευταία ευκαιρία στον άνθρωπο. Ο Θεός είναι φιλεσπλαχνος και πολλές φορές μας δίνει δυσκολίες γιατί πολύ απλά με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν οι καλύτερες μερες!!! Αυτό ακριβώς ζούμε και τώρα , και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να υποστούμε αυτό που μας αξίζει . Η χώρα μας δυστυχώς από τη μεταπολίτευση και έπειτα αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Η υπερβολή είναι ένα από τα κυριότερα γνωρίσματα μας και αυτή θα μας οδηγησει στην καταστροφή εκτός αν ......