ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ EAST MED


  ΑΠΟ ΤΟ 2019 ΕΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Ο EAST MED

ΠΟΙΑ ΟΠΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ TOY EAST MED ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΕΝΑΗ ΚΡΙΣΗ

Greek Spirit

20-3-2019
Η Ρωσία δεν θα επιτρεψει ποτέ την υλοποίηση του east med , αγωγός που με υποθαλάσσια διαδρομή θα ενώσει τα κοιτάσματα Αιγύπτου -Ισραήλ-Κύπρου-Κρήτης-Ιονίου, κοιτάσματα τα οποία είναι ικανά να τροφοδοτήσουν την Ευρώπη για 100 χρόνια και μάλιστα να υποκαταστήσουν το ρωσικό αέριο. Ο Πούτιν έχει τα εξής όπλα στα χέρια του για να δημιουργήσει αστάθεια στην Μεσόγειο για να ακυρωθεί ο East Med αλλά και η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων Κύπρου-Αιγύπτου-Ελλάδας-Ισραήλ έστω και χωρίς τον east med .
Τα όπλα αυτά είναι


α. Οι Παλαιστίνιοι οι οποίοι από την περίφημη Ιντιφάντα του Αραφάτ έχουν σταματήσει να εργάζονται και να δημιουργούν στα πλαίσια του κράτους του Ισραήλ και έχουν αυτοαποκλειστει στην λωρίδα της Γάζας και την Δυτική όχθη όπου υπάρχουν και οι αυτόνομες επαρχίες τους. Οι Παλαιστίνιοι έχουν μάθει να ζουν με τα επιδόματα που τους δίνει η Χαμάς και το Κατάρ με αντάλλαγμα την ριζοσπαστικοποίηση τους δηλαδή την σταδιακή μετατροπή της κοινωνίας τους σε τζιχαντιστική ,κάτι το οποίο απαιτεί χ΄ρονο αλλά ήδη έχει κερδίσει πολύ έδαφος.Η λωρίδα της Γάζας ως αυτόνομη οντότητα κατέχει και ΑΟΖ και κοιτάσματα. Οι Παλαιστίνιοι με χρηματοδότη το Κατάρ και εργολάβο την Τουρκία (Τουρκία-Κατάρ -Ιραν και Ρωσία αποτελούν συμμαχικό άξονα) θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να δημιουργήσουν αστάθεια στην περιοχή και στο Ισραήλ το οποίο είναι και ο εμπνευστής του EAST MED.
 β. Ο Λίβανος και η Συρία. Ο Λίβανος στην ουσία αποτελεί ενιαίο έδαφος με τη Συρία, φυλετικά και πολιτισμικά.Στην εποχή πριν το 1916 και το 1930 οπότε και οι αποικιοκράτες Γάλλοι και Βρετανοί διαμοίρασαν την περιοχή σε κράτη , ο Λίβανος αποτελούσε την συνέχεια της περιοχής που αποκαλούμε ΄σημερα Συρία. Ωστόσο οι Βρετανοί χώρισαν τον Λίβανο απο την Συρία και ίδρυσαν ένα ξεχωριστό κράτος το οποίο παρέμεινε στην επιρροή της Γαλλίας.
Η Συρία θεωρεί τον Λίβανο ως αλύτρωτη πατρίδα, όπως κατ αντιστοιχία θεωρούν οι Έλληνες την Μεσημβρία της Βουλγαρίας και την Βόρειο Ήπειρο. Η Συρία προσπάθησε το 1982 να υπερασπιστεί με στρατό τον Λίβανο ο οποίος είχε εμπλακεί σε πόλεμο με το Ισραήλ εξαιτίας των Παλαιστίνιων προσφύγων που είχαν καταφύγει εκεί.
Ο Συριακός στρατό παρέμεινε για χρόνια στο Λίβανο και μάλιστα η Συρία έχει κατηγορηθεί-όχι άδικα-ακόμα και για εκτελέσεις πολιτικών του Λιβάνου οι οποίοι ήταν αντίθετοι στην συριακή επιρροή. Ο συριακός στρατός αποσύρθηκε το 2005 απο τον Λίβανο τερματίζοντας έτσι μια ιδιότυπη κατοχή.
Ή Συρία σήμερα ελπίζει στην επιστροφή της στον Λίβανο και έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στην Χεζμοπλάχ , την σιιτκή πολιτική και παραστρατιωτική οργάνωση η οποία τροφοδείται με χρήμα και όπλα απο το σιιτκό Ιράν το οποίο με την σειρά του τροφοδοτεί με όπλα-χρήμα και στρατό τον Άσαντ της Συρίας.
Η Χεζμπολάχ εκπροσωπεί την σιιτκή μειοψηφία του Λιβάνου αλλά δυστυχώς τα μέσα που διαθέτει είναι ανεξάντλητα. Η Χεζμπολάχ εκτός απο την χρηματοδότηση του Ιραν διακινεί και ναρκωτικά σε συνεργασία με το κολομβιανό καρτέλ και με τα κέρδη αγοραζει όπλα και συνειδήσεις στον Λίβανο.
Η Χεζμπολάχ συνεργάζεται στενά με τον Πούτιν ο οποίος είναι σύμμαχος του Ιράν και των μουλάδων του που διευθύνουν την Χεζμπολάχ.
Η Χεζμπολάχ έχει ως στόχο τόσο την συνεχή συγκρουση με το Ισραήλ όσο και την δημιουρ΄για αστάθειας στον Λίβανο ακόμα και με νέο εμφύλιο.
Η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει το ηγέτη της Χεζμπολάχ, τον σεΐχη Νασράλα, για να παρεμποδίσει την υλοποίηση του east med .O Λίβανος έχει ΑΟΖ και λόγο στον east med ο οποίος θα περάσει απο την λιβανέζικη ΑΟΖ. Έτσι ο πανίσχυρος μουλάς Νασράλα θα εκβιάσει, θα σκοτώσει, θα προκαλέσει ακόμα και πόλεμο με το Ισραήλ όπως έκανε και το 2006 οπότε και ο Λίβανος υπέστη ισραηλινή εισβολή λόγω διένεξης Χεζμπολάχ-Ισραήλ.
γ.Η Τουρκία  για την οποία πρέπει να πληροφορήσουμε όλους τους προφητειοπληκτους ότι είναι σύμμαχος της Ρωσίας , κάτι σαν γεωπολιτικό ΄΄κώλος και βρακί΄΄ ,πως να το κάνουμε πιο λιανά.
Η Ρωσία θα βάλει τον Ερντογάν να εισβάλει στην ελεύθερη Κύπρο ή να δημιουργήσει βαριά θερμά επεισόδια στο νησί,τι άλλο να πούμε, υπάρχει άραγε η ανάγκη για βαρύγδουπες αναλύσεις ; Η Κύπρος αποτελεί τον κυριότερο πυλώνα του east med τόσο απο πλευράς κοιτασμάτων όσο και απο πλευράς κατασκευής του ως σημείο στήριξης  του στην υποθαλάσσια διαδρομή του. 
δ.Η Ιταλία του Σαλβίνι ο οποίος απο την εκλογή του πέρυσι είναι αντίθετος τόσο στον east med όσο και στον ΤΑΡ-και οι δύο αγωγοί θα περνάνε απο την Ιταλία- και απειλεί συνεχώς με αποχώρηση απο τα ανταγωνιστικά για το ρωσικό μονοπώλιο project .Ο Σαλβίνι, όπως και η Λεπέν και ο Ορμπάν και άλλα ακροδεξιά κόμματα, χρηματοδοτείται απο τον Πούτιν.Ωστόσο η ατζέντα όλων αυτών είναι μεν πατριωτική αλλά στο βάθος κρύβεται η κατάργηση κάθε εργασιακού και κοινωνικού κεκτημένου για τους πολίτες εφόσον καλώς θέλουν την εκδίωξη των ΄΄μεταναστών΄΄ σκοπεύουν όμως να τους αντικαταστήσουν με τους γηγενείς Ευρωπαίους πολίτες οι οποίοι θα μετατραπούν σε μετανάστες και εργάτες χωρίς διακαιώματα στις χώρες τους.
Η ακύρωση ή έστω καθυστέρηση υλοποίησης του east med απο τη Ρωσία καταδικάζει την Ελλάδα σε φτωχεια και άεναη κρίση. Αλλά  είναι γεγονός ότι όλοι οι βολεμένοι στην Ελλάδα πιστέυουν στις δήθεν προφητείες που διακινούνται απο τη Ρωσική προπαγανδα , προφητείες που υπαγορέυουν ότι ΄΄θα πάρωμεν την Πόλην΄΄ και οι φτώχοι και άνεργοι πιστεύουν στην σοσιαλιστική επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ.Οι ικανοί και έξυπνοι έχουν δραπετεύσει στο εξωτερικό και δεν θα ξαναγυρίσουν.
 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ Η ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Xαιρετε!

Έχετε καμία λογική εξήγηση γιατί η Ρωσία η οποία ισχυριζόταν ότι θα προσβάλει στο συμβούλιο ασφαλείας την αναγνώριση των Σκοπίων ως Βόρεια Μακεδονία τελικά τους αναγνώρισε;
"Τζούτζουρας"
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/10/blog-post_25.html
Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ΄΄ ΖΗΤΗΜΑ- Η ΡΩΣΙΑ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτά είναι γνωστά.Για τώρα ομως η Ρωσία προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση με την προσδοκία της δημιουργιας μιας Μεγάλης Σκοπιανής "Μακεδονίας" μέχρι τον Όλυμπο,την οποία θεωρεί ότι θα μπορεί να επηρεάσει στο μέλλον;
"Τζούτζουρας"
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Από που προκύπτει και πως τεκμηριώνεται η εξάπλωση των Σκοπίων μεχρι τον Όλυμπο ;
Ο χρήστης gregory είπε…
Amerikh kai israhl pagkosmioi satanades
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Οι ικανοί και οι έξυπνοι έχουν δραπετεύσει στο εξωτερικό". Οι βλάκες μείναν πίσω για να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Αυτό λεω εγώ, ένας βλάκας νέος που αποφάσισε να μην φύγει αν και είχε την δυνατότητα μέχρι πέρυσι να φύγει εξωτερικό για μια πολυ καλά αμειβόμενη εργασία. Αυτό βτο φεύγω έξω και γυρίζω άμα φτιάξουν για να κουνάω και το δάχτυλο στους υπόλοιπους, μεγάλη εξυπνάδα. Και μην σώσει και γίνει ο αγωγός. Τώρα να φτωχοποιηθουν? Τόσο καιρό τι βλέπεις εσύ? Ψωμολυσσαει Κόσμος. Αυτά ποιανού αποτελέσματα είναι. Αυτών που εξαγοράζουν κυβερνήσεις της Ελλάδος και χτίζουν αγωγούς. Ούτε προφητείες χρειάζεται η Ελλάδα ούτε ισραηλινους αγωγους, που απλά θα δώσουν παράταση στο νοσηλευομενο πτώμα τις Ελλάδος. Γιατί ο τελικός σκοπός είναι ο αφανισμός της Ελλάδος, απο όλους τους δήθεν συμμάχους της.

Γιαννης
Ο χρήστης rRICO RICO είπε…
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝ ΣΛΑΒΙΣΝΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενώ οι Αμερικανοί τι να σου πω.Ειναι για να τους κάνουμε αγαλμα.
Ο χρήστης Stathis είπε…
Σωστοτατος ...
Ο χρήστης Iraklis είπε…
ακριβώς!
ΜΟΝΟ οι αμερικη ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ειναι 100% μαζι μας!... και το ΑΠΟΔΥΚΝΙΕΙ
Ο χρήστης Iraklis είπε…
ΕΥΓΕ!
Ο χρήστης stef είπε…
Η δημιουργία ενός τέτοιου αγωγού είναι ασύμφορη και χρονοβόρα τη στιγμή που το πετρέλαιο είναι σε χαμηλά επίπεδα.Ο λόγος που ανακοινώθηκε είναι για να "τρομάξουν" οι τούρκοι και να γυρίσουν στην Αμερική.Ότι και να γίνει οι τούρκοι είναι ελκυστικοί για ρώσους,γερμανούς,άγγλους,αμερικάνους οι οποίοι θα μας αναγκάσουν να κάνουμε ότι θέλουν οι τούρκοι για να τους έχουν από κοντά.Πιστεύω στις προφητείες αλλά ΟΧΙ στον από μηχανής Θεό.Δεν θα μας χαριστεί τίποτα πρέπει να παλέψουμε.Ο Θεός μαζί μας.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Συγχαρητήρια για την εύστοχη παρατήρηση. Επιπλέον των όσων λέτε να προσθέσω και την πίεση στη Ρωσία. Η Ρωσία το 2013 έκλεισε συμβόλαια τροφοδοσίας της Κίνας με 30% εκπτωση σε σχέση με όσα πληρώνουν οι Ευρωπαίοι.
Οι Κινέζοι τους εγδυσαν.
Νε την ανακοίνωση και μόνο του eadt med μελλοντικοί πελάτες των Ρώσων θα μπορούν να εκβιάζουν ακόμα περισσότερο για εκπτώσεις με την απειλή της μεταστροφή τους στα κοιτάσματα που θα εξυπηρετεί ο αγωγός,ακομα κι αν αυτός αργήσει να υλοποιηθεί. Ο πουτιν θα πανικοβληθει.
Ο χρήστης ΘΗΣΕΑΣ είπε…
ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΓΡΑΦΗ.......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Tο αποδεικνύει βέβαια...
Με τη μη Αναγνώριση της Σφαγής των Αρμενίων κτλ.

Η Αμέρικα ποτέ δεν τράβηξε το αυτάκι των τουρκαλάδων.
Αν ήθελε, οι τουρκαλάδες δε θα παραβίαζαν το Αιγίο καθημερινά!

Ας όψονται τα αμερικανόδουλα εγχώρια υποκείμενα
και ο δυτικόδουλος ραγιαδισμός τους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο east med λόγω της γεωγραφικής του θέσης , λογικά θα αποτελέσει το κεντρικό αγωγό για πολλούς άλλους επιμέρους αγωγούς , οι οποίοι θα συνδέονται πάνω του. Αυτό συνεπάγεται ότι στον east med θα υπάρχουν αρκετοί συνδιοκτητες , εκτός εάν κάποια Μεγάλη Δύναμη αποφασίσει με τη δύναμη του ισχύος να τον οικειοποιηθεί. Παρακολουθώντας τα γεωπολιτικά τεκταινόμενα από ότι φαίνεται αυτή η δύναμη είναι η Τουρκία . Όντως , ο Πούτιν θα πανικοβληθεί με τους εκβιασμούς για εκπτώσεις από την Ευρώπη , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Όσο για τις προφητείες , δεν θα διαφωνήσω με το σχόλιο του stef , αλλά εκτιμώ πως εμείς οι Έλληνες τις ερμηνεύουμε κατά το δοκούν και θεωρούμε πως ότι και αν πράττουμε στο τέλος , θα μας σώσει το ξανθό γένος του Βορρά. Συνοψίζοντας , μπορούμε να πούμε ότι είναι αργά για κλάματα πλέον και πως ο Θεός είναι ακριβοδικαιος και δίνει στον καθένα αυτό που αξίζει. Επομένως , ότι σπειραμε από την Μεταπολίτευση και έπειτα,αυτό καθ'αυτο θα θερίσουμε!!
Ο χρήστης Iraklis είπε…
ωστε ειναι σε χαμηλα επιπεδα ε?... ειναι και ασύμφορο ε?..
εισαι μες τα πραγματα εσυ ε?.. ενω οι οικονομολογοι των ενεργειακων κολλοσων ειναι ασχετοι... να στείλουμε ενα φαξ!.. μην φαν τα 7 δις για το τιποτα!

ε ρε κατακαημενη ρουμελη!



Ο χρήστης Iraklis είπε…
ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΔΩ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ:
Ο εαστ μεντ ειναι το οπλο με το οποιο ο τραμπ ΓΩΝΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΥΜΑΧΩΝ ΤΗΣ, οι οπιοι ξεζουμαν τον πλουτο ολων των αλλων λαων .. ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟΝ ΝΟΡΤ ΣΤΡΕΑΜ 1. Κανενας δεν γνωριζει ποσο φθηνα πληρωνει η γερμανια το αεριο που της προμηθευει η ρωσια.. και ποσα κερδοι εσεπραξαν οι δυο τους απο την εκμετάλλευση του δυκτιου διανομης που ελεγχουν. Ολο αυτο κατα παραβαση της συμφωνιας του μααστριχ οπου συμφωνηθηκε ιση και αρμονικη αναπτηξη ολων των εθνων..

Ο ΕΑΣΤ ΜΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΟΡΤ ΣΤΡΕΑΜ 1 ΚΑΙ 2..

Ο ΕΑΣΤ ΜΕΤ ΘΑ ΚΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
ΠΩΣ?
ΜΕ ΤΑΜΠΙΓΚ... ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ... ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ....
Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ 1ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΑΓΟΓΩΝ ΤΟΥΣ

Τ
Ε
Λ
Ο
Σ



Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Iraklis οσα σχολια είναι υβριστικά και εκτός ορίων δεν θα δημοσιεύονται
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιος ειναι ο θεος;