Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΟΥ 2000 - Η ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ


Greek Spirit
30-10-2018
Η εκτέλεση του Κατσίφα απο τους Αλβανούς βύθισε στο πένθος μια οικογένεια αλλά θα φέρει την ανάσταση σε χιλιάδες άλλες.
Απο την αρχή διατηρούσα αμφιβολίες για το εάν οι Αλβανικές ειδικές δυνάμεις κατάφεραν να εντοπίσουν και να σκοτώσουν ένα οπλισμένο με Καλάσνικοφ δράστη.
Οι Αλβανικές ένοπλες δυνάμεις εκπαιδεύονται από τις Βρετανικές και Ιταλικές αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι όσο και να εκπαιδευτούν οι Αλβανοί έχουν έτη φωτός ακόμα για να στήσουν κράτος και υπηρεσίες Πριν από κάτι μήνες Αλβανοί ΄΄κομάντος΄΄ στάλθηκαν στην Βρετανία για εκπαίδευση.Τελικά οι Αλβανοί αυτοί λιποτάκτησαν μέσα στην Βρετανία εφόσον δεν είχαν κίνητρο να επιστρέψουν στην χώρα τους όπου ο μισθός τους δεν υπερβαίνει τα 200 ευρώ.
Οι Αλβανοί ως γνήσιοι΄΄τζάμπα μάγκες΄΄ δεν έχουν τα μέσα ,ούτε την θέληση να αντιμετωπίσουν ένα ενδεχόμενο αντάρτικο των Βορειοηπειρωτών.
Το γεγονός ότι εκτέλεσαν τον Κατσίφα αφού πρώτα τον συνέλαβαν δείχνει και το επίπεδο της ικανότητας τους για μάχη.

Οι Αλβανοί κινδυνεύουν να  υποστούν ότι και οι Σέρβοι το 2000.Τότε οι Αλβανοί Κοσοβάροι της διασποράς, ειδικά αυτοί του Καναδά, έστελναν φορτία με οπλισμό στην Αλβανία . Ο οπλισμός αυτός διοχετεύονταν στο Κόσοβο από την μεθόριο Αλβανίας Κοσόβου. Το αποτέλεσμά γνωστό.
Άραγε υπάρχει πιθανότητα οι Βορειοηπειρώτες της Αμερικής και του Καναδά να οργανωθούν με τον ίδιο τρόπο εφόσον διαθέτουν τ α κεφάλαια;

 Η απάντηση είναι δύσκολη διότι το 2000 οι ΗΠΑ ήθελαν τους Αλβανούς Κοσοβάρους να καταφέρουν χτυπήματα στους Σέρβους.

Σήμερα οι ΗΠΑ θέλουν τους Βορειοηπειρώτες να υποστούν πειθήνια όλες τις διώξεις του καθεστώτος Ράμα μέχρι την τελική εξαφάνιση τους. Το 2000 οι ΗΠΑ ήθελαν την απόσχιση του Κοσόβου για να ελέγξουν τα Βαλκάνια αλλά και για να προετοιμάσουν το έδαφος για τον Νότιο Ενεργειακό Διάδρομο που θα περνάει με αγωγούς και ποτάμιες  οδούς από την Θεσσαλονίκη-Σκόπια-Σερβία-Αυστρία-Γερμανία.

Οι ΗΠΑ θα εμποδίσουν κάθε προσπάθεια ομογενών Βορειοηπειρωτών να βοηθήσουν τους συμπατριώτες τους διότι θέλουν την Βόρειο Ήπειρο πλήρως ελγχόμενη για να περάσει απο εκεί ο αγωγός ΤΑΡ ο οποίος θα αφαιρέσει μερίδιο αγοράς απο την Ρωσία στο φυσικό αέριο.
Άραγε τι θα κάνουν οι ΗΠΑ εάν σε χρόνο το πολύ οι Αλβανοί θα υποστούν πολλαπλά χτυπήματα απο ένοπλους Βορειοηπειρώτες, τα οποία θα βαφτίσουν τρομοκρατικά; Χτυπήματα αυτού του είδους  είναι πολύ εύκολο να εκτελούνται εντός του ελλαδικού χώρου και στις παραμεθόριες περιοχές όπου δρουν ανενόχλητοι Αλβανοί λαθροϋλοτόμοι - ληστές- διακινητές ναρκωτικών και άλλα φρούτα . Όλοι γνωρίζουν απο που περνάνε οι Αλβανοί αυτοί,όλοι εκτός από τις ελληνικές αρχές..... Τι θα συμβεί εάν ομάδες ελευθέρων σκοπευτών αλλά και απλές ενέδρες θα θελήσουν να δώσουν ένα μάθημα σε όλα τα κακοποιά στοιχεία που δρούν εντος του ελληνικού εδάφους;

Βέβαια δεν προτρέπω , αυτό θα ήταν παράνομο, κάνω μάλιστα έκκληση για ειρήνη και διάλογο, όπως πρέπει. Απλά εκτιμήσεις κάνω..Εξάλλου δράσεις σαν κι αυτές δεν έχουν μέλλον  διότι μπορεί μεν στην παραμεθόριο οι Βορειοηπειρώτες να δρουν ελεύθερα, οι προετοιμασίες ωστόσο θα γίνονται στο εσωτερικό της Ελλάδας και Αλβανίας (Βόρειας Ηπείρου) κάτι που θα οδηγήσει μοιραία στην σύλληψη τους εφόσον όλη η αστυνομική δύναμη θα διερευνά και θα τους καταδιώκει.

Η θυσία του Κατσίφα απο το διεφθαρμένο κράτος της Αλβανίας όπου το μισό υπουργικό συμβούλιο είναι υπόδικοι για υποθέσεις ναρκωτικών δείχνει ότι στην Ευρώπη και στην σημερινή εποχή οι μειονότητες πρέπει να προστατεύονται ειδάλλως η καταστροφή θα έρθει όχι για το θύμα αλλά για τον θύτη, και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα για την Θράκη. Εάν θέλουμε πραγματικά να αντιμετωπίσουμε τα μειονοτικά προβλήματα η λύση δεν είναι η βία και ο εθνικιστικός πανικο-παροξυσμός αλλά η εμμονή στην αύξηση του αριθμού των γεννήσεων, η επιστροφή στις οικογενειακές αξίες και γενικότερα το σταμάτημα της πορείας της Ελλάδας στο γκρεμό.Αυτός είναι ο πραγματικός εθνικισμός.

Η Αλβανία με την εκτέλεση Κατσιφα υπέγραψε την απόσχιση της Βόρειας Ηπείρου. Μπορεί οι ΗΠΑ να είναι αντίθετες στην αυτονομία και απόσχιση της Βόρεια Ηπείρου εφόσον απο εκεί θα περάσει ο αγωγός ΤΑΡ , δεν μπορούν ωστόσο να κάνουν κάτι για την ηλιθιότητα των Αλβανικών αρχών οι οποίες εκτίθενται και εκθέτουν τους προστάτες τους.ΔΕΝ είναι δυνατόν μέσα σε ευρωπαϊκά πλαίσια, σε περιοχή του δυτικού κόσμου, να εκτελείται σαν σκυλί ήδη ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑΣ ύποπτος . Οι ΗΠΑ και οι ναζιστές Γερμανοί δεν μπορούν να καλύψουν την άφατη βλακεία των Αλβανικών αρχών.

Η θυσία Κατσίφα θα ενώσει όλες τις δυνάμεις που είναι απαραίτητες για την απελευθέρωση της Βόρειας Ηπείρου. Η Αλβανία που εισήλθε στον σύγχρονο κόσμο μόλις πριν απο 30 χρόνια είναι αδύνατον να καταλάβει ότι σήμερα  οι σφαγές και οι διωγμοί οθωμανικού τύπου φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα για τον θύτη .

Στην περίπτωση της Βόρειας Ηπείρου φαίνεται και το πόσο μας κοροϊδεύει η Ρωσία η οποία ουδεμία διπλωματική η στρατιωτική ή έστω παρασκηνιακή δράση δεν έχει  αναλάβει.

Η Βόρεια Ήπειρος μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο εμπόδιο για την κατασκευή του ΤΑΡ, του αγωγού που θα φέρνει αέριο απο το Αζερμπαϊτζάν, του αγωγού που η Ρωσία δεν θέλει και με παρεμβάσεις της στην Αρμενία και στην Ιταλία προσπαθεί να τον σταματήσει . Η Ρωσία ωστόσο δεν θα βοηθήσει ποτέ Έλληνες διότι δεν θέλει μια ισχυρή Ελλάδα η οποία να κατέχει το Αιγαίο με αξιώσεις .Η Ρωσία δεν θέλει κυρίαρχα κράτη γύρω απο το Αιγαίο για να μπορεί να χρησιμοποιεί ως έξοδο της στην Μεσόγειο και Ινδικό Ωκεανό-μέσω Σουέζ.




Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
Αυτή η Ευρώπη δεν έχει ταυτότητα, δεν έχει προορισμό, δεν έχει μέλλον και μόνο το BREXIT τα λέει όλα. Η αποτυχημένη Ευρωπαϊκή ένωση διότι για τέτοια πρόκειται, εφόσον δεν έγινε για τους λαούς αλλά για τις εταιρίες ιδιαίτερα τις μεγάλες, οδηγείται πλέον σε παρακμή, αποσάθρωση και τελικά κατάρρευση.

Οι ενώσεις που δεν γίνονται για τους λαούς είναι καταδικασμένες από την αρχή τους, η Ευρώπη έχασε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο στο να μην γίνει ένας πραγματικά ευρωπαϊκός οργανισμός ευημερίας για όλους τους πολίτες της.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έγινε για να επωφεληθούν κυρίως οι Βορειοευρωπαϊκές χώρες και οι εταιρίες τους δημιουργώντας μια τεράστια ανισορροπία που την βιώνουν άπαντες, άλλοι σε μικρότερο και άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό.

Αυτοί που θα υποστούν τελικά την μεγαλύτερη κατάρρευση είναι και αυτοί που δημιουργήσανε το πρόβλημα δηλαδή οι Βορειοευρωπαϊκές χώρες, γιατί το μεταναστευτικό είναι μια ωρολογιακή βόμβα που άμα θα σκάσει, κοντά είναι το γεγονός να συμβεί, η αναρχία που θα προκύψει σε τυχόν οικονομική κρίση των Βόρειων χωρών, θα είναι τέτοια που θα θυμίζει Γαλλική επανάσταση.

Πως μπορεί αυτό να συμβεί; Πολύ απλά, εάν σταματήσουν Η.Π.Α, Κίνα και φιλικά προσκείμενες σε αυτές χώρες να αγοράζουν Ευρωπαϊκά προϊόντα το αποτέλεσμα είναι δεδομένο.
Γιατί να συμβεί αυτό; Γιατί η Κίνα δεν θα ρισκάρει να κοντραριστεί στα ίσια με τις Η.Π.Α δεδομένου τις οικονομικής ύφεσης που θα προκύψει, έτσι θα προσαρμοστεί στις θέσεις που θα ορίζουν οι Η.Π.Α με την διακριτική πίεση της Ινδίας.

Έτσι η Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία θα ενώσει και πάλι την Ευρωπαϊκή Ήπειρο που αυτήν την δημιούργησε και γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνει για να έχει μακροπρόθεσμη παρουσία, έχοντας στην μία πλευρά τις Η.Π.Α και στην άλλη την Ρωσία, θα δημιουργήσει με την Κίνα την πρώτη παγκόσμια κυβέρνηση που θα γνωρίσει η ανθρωπότητα, φέρνοντας την οικολογική ανάπτυξη και ευημερία σε όλον τον πλανήτη.

Δεν νομίζω οι μεγάλες δυνάμεις να χάσουν αυτήν την μοναδική ευκαιρία αφού διαθέτουν τους πόρους και την δύναμη να την πραγματοποιήσουν.

Με αυτήν την τοποθέτηση έδωσα τροφή για τους μελλοντικούς αναλυτές, εφόσον έχω παρατηρήσει να εμφανίζονται θέσεις μου που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ πριν στην δημοσιότητα, να αναπαράγονται με διαφορετικό ύφος και στυλ σε άλλα ιντερνετικά μέσα. Δεν με ενοχλεί αυτό γιατί η γνώση δεν είναι κτήμα του ενός αλλά ανήκει στο σύνολο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
panpan?

ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΠΣΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΙΝΣΔΟΡ ΕΤΣΙ;

ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ;ΩΧ!ΚΑΤΑΛΑΒΑ....

ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ.
ΠΡΟΛΙΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΉ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΩΝ.
ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Η ΠΟΛΗ ΚΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΙΩΝ.....

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;ΤΙ;
Ο χρήστης panpan είπε…
Μάθε το μυαλό σου να δουλεύει, γιατί άφησαν τον Ερντογάν να φτιάξει το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου για τους νεοθωμανούς; Φυσικά και όχι, το νέο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου σε λίγα χρόνια θα λέγεται Byzantium Airport, θα είναι το μεγαλύτερο γιατί θα είναι το κέντρο του Δυτικού κόσμου.

Το άλλο που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι Ελληνογενής υπάρχουν παντού, στο Ισραήλ, την Βουλγαρία, Τουρκία, Ιράν, Δανία, Αλβανία, κλπ, ανεξαρτήτως θρησκείας ή γλώσσας.
Μετά το DNA και την χαρτογράφηση του, κατάλαβαν ότι Ισραηλινοί και Έλληνες δεν είναι και τόσο εχθροί, αλλά συγγενείς που τρώγονταν αιώνες τώρα για τα περιουσιακά (γνωστό φαινόμενο). Εξάλλου οι Ιταλοί το έχουν περιγράψει στο παρελθόν απλοϊκά “ούνα φάτσα ούνα ράτσα”.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δειτε εδω ρε τα κτηνη
χιλιαδες τουρκαλβανοι εδω στην ελλαδα τα γραφουν αυτα γεματοι μισος για τη χωρα μας και τον λαο μας
φυσικα και οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες εδω ειναι μαζι τους και πανηγυριζουν για τη δολοφονια του παιδιου μας
μισος στο μισος!!!!!!!!

https://www.stoxos.gr/2018/10/blog-post_1410.html
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολυ εξυπνο αρθρο,αριστοτεχνικο εγχειρημα που ελπιζω να φτασει στον προορισμο του.
Ο χρήστης ΕΛΛΗΝ είπε…
Δεν πρόκειται να δούμε κανένα σοβαρό κίνημα Ελλήνων για την προσάρτηση της Β. Ηπείρου στην Ελλάδα. Πολύ απλά διότι δεν υπάρχει καμία προπαρασκευή αρκετή να προκαλέσει ένα τέτοιο γεγονός. Από την επίσημη πολιτική ελίτ της χώρας μας που ξεπουλάει κομμάτι κομμάτι τα πάντα συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων με ταχύτατους ρυθμούς, δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιμένει κανείς τίποτα ωφέλιμο. Οι ΗΠΑ και το μακρύ τους χέρι η Γερμανία παίζουν ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι στα Βαλκάνια. Αφού μας επέβαλαν την δήθεν επωφελή συμφωνία με τα Σκόπια αλλά ουσιαστικά ξεπουλώντας κάθε τι μακεδονικό δηλαδή ελληνικό (γλώσσα, καταγωγή, ιστορία) και δίνοντάς τα απλόχερα σε ένα φτιαχτό κρατίδιο μίξης εθνοτικών πληθυσμών αναμοχλεύουν την κατάσταση και με την Αλβανία. Καθόλου τυχαία οι Αγγλοσάξονες σύμμαχοί μας δημιουργούν ένα κλίμα έντασης και προετοιμάζουν για επερχόμενη σύγκρουση σε Βαλκάνια κι Αιγαίο -άλλωστε ο πολύς κύριος Πάιατ, ο οποίος ουσιαστικά κυβερνά την Ελλάδα, δήλωσε ό,τι φοβάται ενδεχόμενο σύγκρουσης. Όποιος αναρωτιέται για ποιον λόγο ας κοιτάξει το δάσος πέρα από το δέντρο δηλαδή ποιον συμφέρει μια τέτοια σύγκρουση. Οι ΗΠΑ μετά το στραπάτσο στην Συρία και την απώλεια της κυριαρχίας της Τουρκίας του Ερντογάν πρακτικά βρίσκονται με δεμένα τα χέρια. Ο διακαής πόθος της δημιουργίας κουρδικού κράτους έχει παγώσει κι η επίθεση στον κακό μπαμπούλα Ιράν δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω συσχετισμού δυνάμεων κάτι το οποίο έχει πολύ ορθά ειπωθεί από το αυτό εξαιρετικό ιστολόγιο. Η Ελλάς δεν μπορεί να υποκαταστήσει την Τουρκία για πολλούς λόγους κι οι πολυδιαφημιζόμενες στενότερες σχέσεις μας με τις ΗΠΑ εκτός από τη στάχτη στα μάτια των πολιτών και την αφορμή για πειθήνια υπακοή στις ΗΠΑ λειτουργεί επιβαρυντικά για τη χώρα μας. Ενδέχεται οι ΗΠΑ να ωθήσουν την Ελλάδα σε προστριβή με την Τουρκία όσο στο τιμόνι της βρίσκεται ο Ερντογάν κι οι τρόποι ως γνωστόν είναι πάμπολλοι. Οι ΗΠΑ επιθυμούν πάση θυσία την αλλαγή ηγεσίας (εχθρικής προς αυτούς) στην Τουρκία διότι πολύ απλά είναι αναντικατάστατη. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό κερδισμένες θα είναι οι ΗΠΑ που μετά την αποτυχία αλλαγής ηγεσίας με το πραξικόπημα θέλουν πάση θυσία τη ρεβάνς υποκινώντας ένα δήθεν ατύχημα που μπορεί να εξελιχθεί σε δυστύχημα στο Αιγαίο και θα επαναφέρει το διαχρονικά ευμενώς διακείμενο προς τις ΗΠΑ κεμαλικό καθεστώς με επικεφαλής στρατιωτικούς. Με την αποδυνάμωση Ερντογάν η κάθοδος της Ρωσίας θα ανακοπεί κι ο δρόμος προς την ίδρυση κουρδικού κράτους και επίθεσης στο Ιράν (διακαείς πόθοι του Ισραήλ αμφότερα) θα ανοίξουν διάπλατα. Ως αντάλλαγμα για την ίδρυση Κουρδιστάν οι Τούρκοι θα πάρουν ένα κομμάτι Αιγαίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η Ελλάς για ακόμη μια φορά θα είναι η μεγάλη χαμένη και προδομένη από τους Αγγλοσάξονες. Στην περίπτωση που συμβούν τα ανωτέρω ή παρόμοια γεγονότα η Ρωσία θα αποκόπτεται από τη Μεσόγειο και η νίκη της στη Συρία θα αποδειχθεί μάταια. Συνεπώς η αλλαγή ηγεσίας στην Τουρκία υπέρ των ΗΠΑ τη δεδομένη χρονική περίοδο αποτελεί αιτία πολέμου για την Ρωσία κι αφορμή ακόμη ενός Ρωσοτουρκικού πολέμου. Θα ήθελα κλείνοντας να επισημάνω
-παρατηρώντας μια αυξανόμενη αντιρωσική γραμμή από πολλά άρθρα του ιστολογίου- πως απαιτήσεις για κέρδη οφείλουμε να έχουμε από τους συμμάχους μας. Γιατί έχουμε απαιτήσεις για να παρέμβουν υπερ ημών οι Ρώσοι; Εμείς έχουμε διαλέξει συμμάχους κι ανήκουμε εδώ και πολλές δεκαετίες εις την Δύση. Ποιά είναι άραγε τα ωφέλη μας από αυτή την τοποθέτηση κι αν αυτά υπάρχουν είναι περισσότερα από τις απώλειες;; Που είναι η στήριξη των συμμάχων μας σε ένα σωρό διεκδικήσεις των γύρω κρατών τόσα χρόνια στα οποία ακρωτηριαζόμαστε και γκριζαριζόμαστε κομμάτι κομμάτι;; Η Αλβανία ως γνωστόν είναι αμερικανικό πρωτίστως προτεκτοράτο ας μην ξεχνάμε και τη χρησιμότητά του απέναντι στη Σερβία-μοναδικό σύμμαχο της Ρωσίας στα Βαλκάνια-. Επομένως το ορθότερο είναι να απορούμε για το πόσο μας κοροϊδεύουν οι ΗΠΑ μη έχοντας ουδεμία διπλωματική η στρατιωτική ή έστω παρασκηνιακή δράση υπέρ των συμμάχων τους που τους δίνουν γη και ύδωρ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
panpan βρισκεσαι σε διαρκη χιμαιρα και μην περιαυτολογεις για αυτα που γραφεις γιατι ελλοχευει η αδραστεια
Ο χρήστης panpan είπε…
Για να μην μπερδευόμαστε, είσαι ο ανώνυμος του προηγούμενου σχολίου; Επιπλέον εφόσον έχετε το θάρρος να σχολιάζετε κάτι, κάντε το πιο θαρραλέα με ένα πιο επώνυμο όνομα χρήστη, ώστε να δηλώνει κάτι από την προσωπικότητά σας.
Ο χρήστης panpan είπε…
Οι Αλβανοί που μοιάζουν με Έλληνες ή οι Έλληνες που μοιάζουν με Αλβανούς και ούτω καθεξής για τις άλλες χώρες και λαούς, είναι όλοι τους συγγενικά φύλα που χωρίστηκαν και μετανάστευσαν σε άλλες περιοχές του κόσμου μαθαίνοντας τις γλώσσες της κάθε περιοχής και ασπάζοντας τα έθιμα και θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.
Έτσι πριν εχθρευτείς (κάτι που και αυτό δεν είναι σωστό), κάποιον που δεν γνωρίζεις, κοίταξε πρώτα εάν σου μοιάζει, γιατί να εχθρεύεσαι τον συγγενή σου είναι μεγαλύτερο λάθος σε σχέση με κάποιον ξένο και άγνωστο.
Στις δύσκολες στιγμές ο φίλος και ο συγγενής θα σου συμπαρασταθούν και σπάνια ο κάθε άγνωστος.
Ο χρήστης Nikpap είπε…
Φίλε panpan συγγνώμη αλλά κάπου εδώ κανείς λάθος. Στις δύσκολες στιγμές δεν εχεις υπογράψει κανένα συμβόλαιο για να σου συμπαραστέκεται ο φίλος και ο συγγενής και μάλιστα αρκετές φορές τυγχάνει να είναι άγνωστος αυτός που θα σε βοηθήσει. Επί του προκειμένου οι Αλβανοί άσχετα αν είναι συγγενείς με εμάς ή όχι, έδειξαν με την δολοφονία του Κατσιφα ότι είναι πίσω από τον ήλιο. Αν εσύ θεωρείς ότι αυτό το γειτονικό κράτος θα σε βοηθήσει τότε ας ελπίσουμε πως η ιστορία θα σε επιβεβαιώσει.
Ο χρήστης panpan είπε…
Τις ηγεσίες και τους μηχανισμούς κράτους της Τουρκίας και της Αλβανίας τους έλεγχαν για αιώνες τα Μογγολικά φύλα και υπήρχαν πάντα οι πλανεμένοι γενίτσαροι υπήκοοι, αυτό αλλάζει και θα αλλάξει ταχύτατα διότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν και κατανοούν πολλά περισσότερα χάρη στην τεχνολογία και το ίντερνετ.
Η Αλβανία του κομμουνισμού και του Χότζα έχει αφήσει ακόμα τα σημάδια της αλλά και αυτό θα αλλάξει. Η Νέα Ελληνορωμαϊκή Αυτοκρατορία θα εξομαλύνει τις αντιθέσεις γιατί έχει και την γνώση και την θέληση να το κάνει.
Εξάλλου, η Αυτοκρατορία θέλει να είναι ενωμένη, ειρηνική, ισόρροπη, δίκαιη και με ευημερία για να μπορέσει να μακροημερεύσει και πέρα της χιλιετίας που είχε πριν το Βυζάντιο.
Αυτά όμως δεν γίνονται με Δημοκρατικές μεθόδους και δημοψηφίσματα γιατί είδες το αποτέλεσμα όταν οι λίγοι αγνοούν τους πολλούς, έρχεται λοιπόν ένας καινούργιος Μέγας Αλέξανδρος και σε μια δεκαετία και λιγότερο εξαιτίας της τεχνολογίας τα ταχτοποιεί όλα και τα φτιάχνει όπως πρέπει.
Π.χ ο Παπαδόπουλος μπορεί να κυνήγησε τους κομμουνιστές λάθος για κάποιους σωστό για άλλους, αλλά σε μια επταετία (7), έφερε το ηλεκτρικό ρεύμα σε κάθε χωριό, έφτιαξε το οδικό δίκτυο όλης σχεδόν της χώρας, δωρεάν βιβλία κλπ, που είναι καλό για όλους.
Ο χρήστης Nikpap είπε…
Τώρα μιλάς σωστά με την προϋπόθεση όμως να υπάρξει αυτή η ηγεσία , η οποία θα λειτουργήσει αποφασιστικά για το συνολικό καλό!!!