.post-body blockquote, .post-body pre, .post-body code { user-select: text !important; -webkit-user-select: text !important; -ms-user-select: text !important; -moz-user-select: text !important

Λίγα λόγια για τον Greek Spirit στο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ- Οι ξένοι αφέντες μας θεωρούν ότι Έλληνες και Τούρκοι ανήκουν στην ίδια φυλή και ότι μόνο η θρησκεία μας χωρίζει.Γραφει ο Greek Spirit
2-8-2018
Η ίδρυση του νεοελληνικού κράτους το 1828, ή αλλιώς η Πρώτη Ελληνική Δημοκρατία, πολύ σύντομα επενδύθηκε με την αρχαιοελληνική ιστορία και γρήγορα οι υπήκοοι του νεοϊδρυθέντος κράτους έμαθαν ότι είναι κατευθείαν απόγονοι πρώτα των αρχαίων Ελλήνων και ύστερα των Βυζαντινών. Την άποψη αυτή στήριξαν τόσο εγχώριοι παράγοντες όσο και εξωχώριοι. Η Ελλάδα, σε μια πρωτοφανή στα χρονικά νεκρανάσταση, άρχισε να δείχνει ότι πράγματι και παρόλο την 500ετή σκλαβιά ήταν και είναι ακόμα ελληνική. Οι όμορες βαλκανικές χώρες καθυστέρησαν την δικιά τους νεκρανάσταση και μάλιστα βασίστηκαν σε ξένη βοήθεια σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι η Ελλάδα.

Ο βασιλιάς Όθωνας ανέλαβε την διακυβέρνηση έχοντας στις αποσκευές του την παραδοχή των βορειοευρωπαίων ότι οι υπήκοοι του ήταν γνήσιοι απόγονοι του Περικλή,του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα , του Λεωνίδα κτλ κτλ.
Ο λόγος που οι ξένοι αποδέχθηκαν την δημιουργία του Ελληνικού κράτους ήταν η αποπληρωμή των δανείων της επανάστασης αλλά και η αποδυνάμωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η οποία καταλάμβανε πολύ ζωτικό χώρο. 

Οι ίδιοι οι Οθωμανοί σε ότι αφορά τις κτήσεις τους σε Μικρά Ασία και Ελλάδα διαχώριζαν τους υπηκόους πρωταρχικά  του σε δύο κατηγορίες, σε  μουσουλμάνους και άπιστους (κυρίως χριστιανούς) και δευτερευόντως σε Τούρκους και αλλόφυλους.
Ο διαχωρισμός ήταν κυρίως θρησκευτικός , γιαυτό και όποιος »άπιστος» προσχωρούσε στο Ισλάμ αυτόματα θεωρούνταν και Τούρκος.
Οι ξένοι επικυρίαρχοι που ενσκήψανε μετά την δολοφονία του πρώτου κυβερνήτη Καποδίστρια ( ο οποίος είχε άρρηκτους δεσμούς με την τσαρική Ρωσία),με περίσσευμα ευκολίας αποδέχτηκαν όχι μόνο το Ορθόδοξο δόγμα των Ελλήνων αλλά προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα στον διαχωρισμό τους από την Οθωμανική αυτοκρατορία, δηλαδή στην αποκατάσταση της ελληνικότητας της καταγωγής τους και τον διαχωρισμό τους από τους πρώην κατακτητές τους όχι μόνο σε θρησκευτικό επίπεδο αλλά και σε φυλετικό.
Δεν συζητάμε εδώ εάν οι Έλληνες είναι ή όχι γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων και βυζαντινών, αυτό το αποδεχόμαστε αναμφισβήτητα.
 Αυτό που εξετάζουμε είναι για πιο λόγο οι ξένοι επικυρίαρχοι με περίσσευμα ευκολίας και ΄΄καλωσύνης» έδειξαν υπέρμετρο ζήλο για την αποκατάσταση της ταυτότητας των Ελλήνων.
  Γιατί οι υποστηρικτές του Φαλμεράυερ, του κατ εξοχήν θεωρητικού της μη ελληνικότητας των Ελλήνων αποδέχτηκαν τελικά το ακριβώς αντίθετο δόγμα ;
 
Ο Φαλμεράυερ ήταν Αυστριακός ο οποίος αν και ταπεινής καταγωγής κατάφερε να λάβει ευρεία ακαδημαϊκή μόρφωση και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του σε ταξίδια στην Μ, Ανατολή και Ελλάδα. Ο Φαλμεράυερ το 1830 στα βιβλία του »Ιστορία της Πελοποννήσου κατά τους Μεσαιωνικούς Χρόνους»και ΄΄Περί καταγωγής των Ελλήνων » εξέφρασε την θεωρία του που υποστηριζε πως οι κάτοικοι της τότε Ελλάδας δεν είχαν σχέση με τους αρχαίους και ότι ήταν απόγονοι Σλάβων και Αλβανών.
 
Ο Φαλμεράυερ παρόλο που ήταν ταπεινή καταγωγής την εποχή που εξέφρασε την θεωρία του ήταν ήδη απόστρατος αξκός του Αυστριακού στρατού, νομικός και φιλόλογος και μέλος της Ακαδημαϊκής κοινότητας της Γερμανίας, συνεπώς οι απόψεις του απηχούσαν σε μεγάλο βαθμό τις απόψεις της πνευματικής και πολιτικής ελίτ της εποχής, μιας εποχής που η ίδια ελίτ έστειλε τον Όθωνα στην Ελλάδα.

Ο Φαλμεράυερ και το ανθελληνικό του έργο εμφανίστηκαν την ίδια χρονική περίοδο με την ενθρόνιση του Όθωνα
Γιατί άραγε η ανθελληνική ελίτ διάλεξε τον δρόμο της αποκατάστασης της ελληνικότητας και δεν υιοθέτησε επίσημα την θεωρία του Φαλμεράυερ;
Η απάντηση είναι ότι έαν οι επικυρίαρχοι έμεναν στον διαχωρισμό των απελεύθερων πλέον πρώην ραγιάδων μόνο με θρησκευτικά κριτήρια θα έμενε η εντύπωση τόσο στους Τούρκους όσο και στους Έλληνες ότι αποτελούν μια φυλή και ότι το μόνο που τους χωρίζει είναι η θρησκεία, μια θεώρηση των πραγμάτων αρκετά επικίνδυνη εφόσον δυνητικά θα άφηνε ανοιχτή πόρτα προς την μελλοντική συμφιλίωση των δύο λαών και την συμβίωση τους εκ νέου με αμοιβαίες υποχωρήσεις σε ότι αφορά τις θρησκευτικές πεποιθήσεις.
Οι επικυρίαρχοι αναγκάσθηκαν δηλαδή να υιοθετήσουν την αλήθεια για την καταγωγή των Ελληνων και μάλιστα να την προάγουν με κάθε τρόπο.
Θα ρωτήσει κάποιος που είναι το κακό ;

Το κακό είναι ότι οι επικυρίαρχοι δεν είχαν   ειλικρινείς προθεσεις.
Το κακό είναι ότι οι ξένοι κατάλαβαν ότι σε περίπτωση που θα θελήσουν στο μέλλον στα πλαίσια της επαναχαράξης των συνόρων θα μπορούσαν να απαλείψουν την έννοια της συνέχειας της καταγωγής των Ελλήνων και να επικεντρωθούν στον διαχωρισμό τους με βάση και μόνο την θρησκεία.Έτσι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να αποδεχθούν οι Έλληνες κάποιον Τούρκο ο οποίος προσχώρησε τον Χριστιανισμό.
Τα τελευταία χρόνια είμαστε μάρτυρες του αφελληνισμού της παιδείας αλλά και της καθημερινότητας μας. Μας βομβαρδίζουν με μισά ψέματα και μισές αλήθειες, με προπαγάνδα περί μη ύπαρξης της  συνέχειας στην καταγωγή μας, με προπαγάνδα περί καταγωγής μας από φύλλα Αλβανών, Βλάχων , Βουλγάρων και άλλων, με προσπάθεια αφελληνισμού των νέων τους οποίους έχουμε κάνει ανίκανους να μιλήσουν σωστά ελληνικά και να εκφρασθούν στην γλώσσα τους.
Όση προσπάθεια κατέλαβαν οι ξένοι επικυρίαρχοι  με την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους για να αποκαταστήσουν την ελληνικότητα μας, άλλη τόση καταβάλουν τα τελευταία χρόνια για το αντίθετο.
Παράλληλα βρίθει ό τόπος από μαρτυρίες για κρυπτοχριστιανούς στην Τουρκία, από προρρήσεις σχετικές με την διάλυση-διαμελισμό της Τουρκίας κτλ κτλ.
Και δώστου τούρκικα σήριαλ στην τηλεόραση, και δώστου ερμηνείες προρρήσεων των Αγίων Πατέρων μας περί παρσίματος της Πόλης.
Την ίδια στιγμή ανθεί η προπαγάνδα περί της μη ελληνικής καταγωγής των νεοελλήνων.
Για τους ξένους επικυρίαρχους και σε ότι τους αφορά, Έλληνες και Τούρκοι αποτελούν την ίδια φυλή. Η άποψη αυτή είναι δεδομένη τόσο σε επίπεδο των ελίτ των ξένων όσο και σε επίπεδο των πολιτών των χωρών τους.
Αυτό που κατάλαβαν οι ξένοι επικυρίαρχοι , αυτό που νομίζουν σχετικά με την επανάσταση του 1821 είναι κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη με την ανεξαρτοποίηση της Ινδίας το 1947 από τον Βρετανικό ζυγό.
Η Ινδία λίγο πριν ανεξαρτοποιηθεί χωρίσθηκε σε δύο μέρη , το Πακιστάν και την Ινδία , όπου στο μεν πρώτο κατέφυγαν οι μουσουλμάνοι και στο δε δεύτερο οι Ινδουιστές και οι Βουδιστές. Ο διαχωρισμός αυτός έγινε μετά από αιματηρότατες διαμάχες μεταξύ των μουσουλμάνων και των υπολοίπων.
Ινδία και Πακιστάν ΄σημερα θεωρούνται ξεχωριστά κράτη και ξεχωριστές εθνικές ενότητες, όμως οι ξένοι επικυρίαρχοι γνωρίζουν ότι φυλετικά Ινδοί και Πακιστανοί αποτελούν την ίδια φυλετική ομάδα και ότι το μόνο που τους χωρίζει είναι η θρησκεία.
Δυστυχώς το ίδιο νομίζουν και για μας, θεωρούν δηλαδή ότι Έλληνες και Τούρκοι ανήκουν στην ίδια φυλή και ότι μόνο η θρησκεία μας χωρίζει.
Αυτό νόμιζαν από το 1828 αλλά επέλεξαν να υποκρίνονται το αντίθετο για να αποκλείσουν κάθε ιδέα για επανένωση και συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας, άσχετα εάν εμείς ως Έλληνες δεν θα  θέλαμε ποτέ.
‘Ισως μάλιστα η συνθήκη της Λωζανης του 1923 που επέβαλε την ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας με βάση το θρήσκευμα και μόνο , να αποτέλεσε το μοντέλο διαχωρισμού της Ινδίας το 1947. Όπως ακριβώς χιλιάδες μουσουλμάνοι που ήταν εγκατεστημένοι στην Ελλάδα γι αιώνες έφυγαν για την Τουρκία και όπως ακριβώς χιλιάδες Ελληνες αιώνες εγκατεστημένοι στην Μικρά Ασία έφυγαν για Ελλάδα, έτσι και εκατομμύρια Ινδοί υπέστησαν το ίδιο ανάλογα με την θρησκεία τους , πολλοί έφυγαν από το Πακιστάν και Ινδία και  άλλοι κατέλαβαν την θέση τους.
Η επανάσταση του 1821 για τους ξένους είχε άλλη ανάγνωση, θεώρηση και μήνυμα. Εφόσον θεωρούσαν ότι δεν υφίσταντο φυλετικός διαχωρισμός αλλά μόνο θρησκευτικός στα πλαίσια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, έβγαλαν το συμπέρασμα ότι η αιτία για τον διαμελισμό μιας αυτοκρατορίας ή κράτους είναι οι θρησκευτικές διαφορές και κατά συνέπεια η ανασύνθεση ή ίδρυση εκ νέου θα μπορούσε να συμβεί με την άμβλυνση αυτών.
Άλλωστε αυτή είναι και η ιστορία της μεσαιωνικής Ευρώπης, οι θρησκευτικές διαμάχες που διαμόρφωσαν τα βασίλεια.
Για τους ξένους επικυρίαρχους η έμφαση στον καλώς εννοούμενο εθνικισμό και εμπέδωση της ελληνικότητας μας είναι ένα μέσον για την εξασφάλιση της μη προσέγγισης των δύο κρατών μέχρι την στιγμή που θα αποφασίσουν το αντίθετο και δεν αποτελεί ειλικρινή αναγνώριση τής ελληνικότητας μας.
Θα ρωτήσετε ποιό είναι το κακό;

Το κακό είναι ότι ανα πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν τακτική και να αποδυθούν σε ανθελληνικό αγώνα εάν νομίσουν ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους.
 
Η συνθήκη της Λωζάνης το 1923, μετά τον πόλεμο που τελείωσε με την Μικρασιατική Καταστροφή και το πρώτο κύμα προσφύγων, υπαγόρευε την ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μόνο με θρησκευτικά κριτήρια. Παραδόξως οι μουσουλμάνοι της Θράκης και οι χριστιανοί της Πόλης εξαιρέθηκαν απο την αναγκαστική ανταλλαγή . Έτσι δημιουργήθηκε μια περιοχή από την ΄Ξάνθη έως την Κωνσταντινούπολη της οποίας τα δύο άκρα είχαν μουσουλμανικούς και χριστιανικούς πληθυσμούς αντίστοιχα αλλα΄το κέντρο της, Έβρος και Ανατολική Θράκη δεν είχαν μειονότητες.
Η εικόνα αυτή δεν θα σήμαινε τίποτα αν δεν λαμβάναμε υπ όψιν τα σχέδια της σημερινής παγκόσμιας ελίτ των επικυρίαρχων για την αλλαγή συνόρων παγκοσμίως.
Η περιοχή που περιγράφεται παραπάνω εμπεριέχει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία, το πρώτο είναι η ίδια η Πόλη και ο έλεγχος των στενών αλλά και τα εκατομμύρια πληθυσμού της που ανήκουν στο κοσμικό στρατόπεδο και απεχθάνονται το πολιτικό Ισλάμ του Ερντογάν και ο δεύτερος είναι το πλούσιο υπέδαφος της Ανατολικής και Δυτικής Θράκης, υπέδαφος πλούσιο σε αέριο, χρυσό, σπάνιες γαίες και μεταλλεύματα. Η περιοχή έχει επίσης τον Έβρο ποταμό που μπορεί να γίνει πλεύσιμος (όπως ήταν παλαιότερα, επι Οθωμανών) και διαθέτει και λιμάνια τα οποία μπορούν να γίνουν είσοδοι εισαγωγών αγαθών και φυσικού αερίου στην Ευρώπη, τα οποία θα μπορούν να διακινούνται δια μέσου του πλεύσιμου Έβρου μέχρι τον Δούναβη και από εκεί στην Γερμανία.
 
Η Τουρκία σύντομα θα χάσει εδάφη, αυτά του Κουρδιστάν. Ήδη ο Άσαντ έχει συνάψει συμφωνία με τους Κούρδους της Συρίας με την οποία τους παραχωρεί την βορειοανατολική Συρία, περιοχή στην οποία οι Κούρδοι θα διαβιούν σε καθεστώς αυτονομίας αλλά με υποχρέωση να αποδέχονται την εξουσία του κντρικού Συριακού κράτους με όλες τις απορρέουσες υποχρεώσεις.Μιλάμε δηλαδή για την ομοσπονδοποίηση της Συρίας.
Το αυτόνομο Συριακό Κουρδιστάν θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την ενίσχυση των Κούρδων της Τουρκίας οι οποίοι όπως ακριβώς οι Ταλιμπάν του Αφγανιστάν χρησιμοποιούν το δυτικό Πακιστάν ως καταφύγιο.Οι Κούρδοι της Τουρκίας θα χρησιμοποιούν το αυτόνομο Συριακό Κουρδιστάν ως καταφύγιο και χώρο ανασύνταξης .  Σύντομα οι Κούρδοι μαχητές θα επανακάμψουν με αξιώσεις στις ανατολικές επαρχίες της Τουρκίας. 
Οι Ρώσοι παίζουν διπλό παιχνίδι. Απο την μια  εγκρίνουν την ομοσπονδοποίηση της Συρίας με στόχο την αναζωπύρωση και ενίσχυση του κουρδικού αποσχιστικού κινήματος στην ανατολική Τουρκία και απο την άλλη αφήνουν τον Ερντογαν να εισβάλει στην βόρεια Συρία προκειμένου να εμποδίσει την εδραίωση των Κούρδων στην τουρκοσυριακή μεθόριο, που έχει ωστόσο αποφασιστεί με την παραχώρηση της βορειοανατολικής Συρίας στους Κούρδους. 
Με άλλα λόγια οι Ρώσοι απο την μια ενισχύουν τους Κούρδους και από την άλλη επιτρέπουν στους Τούρκους να επεμβαίνουν, δημιουργώντας έτσι μια αέναη σύγκρουση μεταξύ των δύο μερών η οποία τελικά αποδυναμώνει την Τουρκία με δύο τρόπους.Ο πρώτος είναι η συνεχής πολεμική εμπλοκή που στοιχίζει δις κάθε μέρα και ο δεύτερος είναι η παρεμπόδιση κάθε ειρηνευτικής προσπάθειας μεταξύ Τούρκων και Κούρδων .Εάν κάποτε οι δύο πλευρές καταφέρουν να συμφιλιωθούν τότε η Τουρκία θα κερδίσει εκατό χρόνια ζωής και θα γίνει πραγματική υπερδύναμη, κάτι που οι Ρώσοι δεν θέλουν
Ο Ερντογάν θα χάσει την παντοδυναμία του εφόσον θα είναι ο πρώτος ηγέτης του κράτους από το 1916  που θα χάσει εδάφη. Ο Ερντογάν θα χάσει την εξουσία αλλά η Τουρκία θα υποστεί πολιτικές ζυμώσεις που θα οδηγήσουν στον περαιτέρω σταδιακό διαμελισμό της που θα αρχίσει με την ομοσπονδοποίηση της . Οι δυτικές και παράλιες επαρχίες αλλά και η Πόλη θα αποτελέσουν το ένα κομμάτι της ομοσπονδίας με πιθανό ηγέτη τον Ντεμιρτάς και η Ανατολία με πρωτεύουσα την Άγκυρα το άλλο κομμάτι.
Οι διεθνείς επικυρίαρχοι έχουν ήδη συμφωνήσει την ίδρυση του Κουρδικού κράτους και ον διαμελισμό της Τουρκίας .Έχουν ήδη αποφασίσει την μετατροπή της Πόλης ως νέα παγκόσμια πρωτεύουσα

Βέβαια οι ορθόδοξοι χριστιανοί της Πόλης έχουν αποδεκατισθεί και μόνο οι μουσουλμάνοι της Θράκης πολλαπλασιάζονται. Ωστόσο το σχέδιο της διεθνούς ελίτ -τουλάχιστον μέχρι το 1957 που εκδιώχθηκαν οι ελληνορθόδοξοι απο την Πόλη- ήταν σε μελλοντικό διαμελισμό της Τουρκικής Αυτοκρατορίας, διαδικασία που άρχισε από το 1821, η περιοχή μεταξύ Ξάνθης και Πόλης να αποτελέσει ένα ενιαίο χώρο στον οποίο θα συνυπήρχαν αρμονικά χριστιανοί και μουσουλμάνοι. Ως πρότυπο και παράδειγμα θα χρησιμοποιούνταν οι θρησκευτικές μειονότητες που μέχρι εκείνη την ώρα θα βρίσκονταν στα δύο άκρα της περιοχής Οι μειονότητες αυτές θα αποτελούσαν την »μαγιά» για την εμπέδωση της αρμονική συμβίωσης εφόσον κάθε μια θα μιλούσε την γλώσσα της χώρας στην οποία φιλοξενούνταν όπως επίσης και την  μητρική της γλώσσα. Έτσι οι δύο αυτές κοινότητες από τα άκρα της περιοχής θα έμπαιναν στο κέντρο ως σύνδεσμοι .
Στην σύγχρονη Ελλάδα και τα τελευταία δέκα-δεκαπέντε χρόνια υπάρχει μια νέα τάση, της παθητικότητας περιμένοντας την εκπλήρωση των προρρήσεων περί αίσιου τέλους της κρίσης. 
Σύμφωνα με την ερμηνεία των σχετικά σαφών προρρήσεων η Ρωσία θα εισβάλει  στην Τουρκία και θα μας παραδώσει την Πόλη και μαζί μ αυτή μια ΄΄προίκα» 20-25 εκατομμυρίων εκχριστιανισμένων Τούρκων για τους οποίους δεν αποσαφηνίζεται εάν πέρα από χριστιανοί θα αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι ή Έλληνες.
Η ερμηνεία των προφητειών γίνεται με πρόχειρο τρόπο, κατά το δοκούν και με μελλοντολογική χροιά και προσέγγιση η οποία δεν έχει καμία σχέση με το θρησκευτικό συναίσθημα  αλλά με καφεμαντεία.
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το μεγαλύτερο μέρος των δήθεν προφητειών αποτελεί προπαγάνδα της Ρωσίας η οποία απο το 2000 έχει εισχωρήσει με πολύ χρήμα στην Ελλάδα και έχει εξαγοράσει συνειδήσεις  σε πολιτικούς και θρησκευτικούς κύκλους. Ο Πούτιν ανέλαβε την εξουσία το 2000 και σχεδόν αμέσως ξεκίνησε την εκστρατεία αποχαύνωσης των Ελλήνων τους πράκτορες του που κηρύττουν ΄΄τη έλευση του ξανθού γένους'' . Ο μέσος Έλληνας σήμερα πιστεύει ότι η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα, ότι θα καταλάβει δύο νησιά ,ότι τελικά δεν θα χρειαστεί να πολεμήσει διότι θα έρθουν οι Ρώσοι να τιμωρήσουν την Τουρκία και ότι η Τουρκία θα διαμελισθεί με τους Κούρδους να ιδρύουν κράτος και τα 25 εματομμύρια Τούρκων να γίνονται χριστιανοί. 

Η Ρωσία μεσω αυτής της προπαγάνδας -απάτης θέλει να προετοιμάσει την Ελλάδα να αποδεχτεί την απώλεια εδαφών αλλά και το εκχριστιανισμό ικανού μέρους του τουρκικού πληθυσμού των δυτικών επαρχιών ,πληθυσμός ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως ΄΄δούρειος ίππος΄΄ για την απόσχιση της δυτικής Θράκης και ανατολικής Μακεδονίας και την ίδρυση ενός νέου κράτους που θα εντείνεται απο την ανατολική Μακεδονία έως την Κωνσταντινούπολη, κράτος το οποίο θα ελέγχεται απόλυτα απο την ΄΄διεθνή κοινότητα ΄΄΄και την Ρωσία. Τα σχέδια αυτά έχουν καταστρωθεί εδώ και δεκαετίες.Εξάλλου ο Πούτιν και οι Ροτσιλντ είναι στενοί συνεργάτες παρόλο που φαινομενικά απο το 2016 έχουν έρθει σε ρήξη.
Τα στενά του Βοσπόρου και η Κωνσταντινούπολη θα φύγουν απο τον έλεγχο της Τουρκίας και θα δωθούνσε ένα νέο κράτος το οποίο θα ελέγχεται απόλυτα απο τους επικυρίαρχους. Εάν ο Πούτιν μείνει έξω απο το σχέδιο αυτό τότε θα επιτεθεί με στρατιωτικά μέσα .
Επί του παρόντος η νέα μόδα των προφητειών εξυπηρετεί απόλυτα τα σχέδια των επικυρίαρχων οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είχαν αρχίσει προσπάθεια αφελληνισμού, προσπάθεια που μαζί με την οικονομική καταστροφή της χώρας και της αποσάθρωσης της με τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και τα εκατομμύρια των μεταναστών θα οδηγούσε στην τελική διάλυση της οποίας  θα ακολουθούσε η ενσωμάτωσή της Θράκης και Έβρου στο ομόσπονδο καντόνι - κράτος με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη .
Το δόλωμα θα είναι η θρησκεία. Μετά την ίδρυση του Κουρδικού κράτους η Τουρκία θα μετατραπεί σε ένα ηττημένο κράτος, σε ένα κράτος το οποίο ηττήθηκε από τις αστοχίες ενός ισλαμιστικού καθεστώτος. Το κοσμικό κομμάτι της κοινωνίας το οποίο αποστρέφεται το σουνιτικό ισλάμ και τις μαντίλες του και τους φερετζέδες του και το οποίο κατοικεί στα δυτικά παράλια και την Πόλη θα αποζητούσε την έξοδο από την κρίση με την απόσχιση του και την δημιουργία ομόσπονδου καντονιού αλλά και την μεταστροφή προς τον χριστιανισμό όχι λόγω πνευματικών αναζητήσεων αλλά για να τύχει αποδοχής από την Δύση .

Έτσι οι Έλληνες θα φορτωθούμε 25 εκατομμύρια Τούρκους οι οποίοι θα υποστηρίζουν ότι είναι χριστιανοί.
Οι δυτικές επαρχίες της  Τουρκίας και η Ελλάδα θα ομογενοποιηθούν αλλά και διαμελισθούν σε ομόσπονδα κομμάτια.

Η Περιοχή γύρω από τα στενά και την έξοδο της Ρωσίας στις θερμές θάλασσες θα περικλείεται από μια σούπα πληθυσμών οι οποίο θα αποποιούνται της φυλετικής τους ταυτότητας μεθυσμένοι από μια νέα  μεταφυσική  αίσθηση της εκπλήρωσης των προρρήσεων οι μεν και μια ευφορία για την αποδοχή τους οι δε.

Ας μην το κάνουμε μόνοι μας ευκολότερο για τος επικυρίαρχους να μας διαλύσουν.
Έλληνες και Τούρκοι αποτελούν διαφορετικές φυλές.Το ότι κάποιοι Τούρκοι θα αλλαξοπιστήσουν δεν τους κάνει Έλληνες,προσοχή.
Ως απόδειξη του ότι Έλληνες και Τούρκοι αποτελούν διαφορετικές φυλές θα αναφέρω ένα μικρό παραδειγμα.
Κατά την διάρκεια του παιδομαζώματος, τακτική που κράτησε για 300 χρόνια, οι Τούρκοι έπαιρναν τα ελληνόπουλα και τα μετέτρεπαν σε γενίτσαρους.
Είχαν παρατηρήσει ότι τα ελληνόπουλα ήταν πιο εύρωστα τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Το παιδομάζωμα αποτέλεσε πρακτική τόσο φρικτή που πολλοί Έλληνες αλλαξοπίστησαν για να γλιτώσουν τα παιδιά τους. Ωστόσο όσα παιδιά γίνονταν γενίτσαροι απολάμβαναν πολλά προνόμια και υψηλότατο επίπεδο διαβίωσης Ετσι σε κάποια περίοδο πολλές τουρκικές οικογένειες, φτωχές κι αυτές, έδινα τα παιδιά τους σε ελληνικές οικογένειες με την ελπίδα οι Τούρκοι που εκτελούσαν το παιδομάζωμα θα τα πάρουν για γενίτσαρους και έτσι θα τύχουν καλύτερου μέλλοντος.Πράγματι για κάποιο χρονικό διάστημα πολλά τουρκόπουλα κατέληξαν με αυτό τον λαθραίο τρόπο στα γενιτσάρικα τάγματα. Ώσπου κάποια στιγμή οι ίδιοι οι Τούρκοι διοικητές πρόσεξαν μια κάθετη πτώση τόσο στην ποιότητα της απόδοσης των γενιτσάρων στην μάχη όσο και στην πρόοδο τους σε θέματα γενικότερης μόρφωσης. Διαπίστωσαν μια κάθετη πτώση στην ποιότητα των γενιτσάρων.Ερεύνησαν το θέμα και κατάλαβαν ότι πολλά από τα δήθεν ελληνόπουλα που έπαιρναν με την βία ήταν τελικά τουρκόπουλα. Αν Έλληνες και Τούρκοι ήμασταν το ίδιο τότε γιατί υπήρξε αυτή η ποιοτική διαφορά;
Καλές οι προφητείες, αλλά χρειάζεται προσοχή και σύνεση.
Ο ίδιος ο Θεός δεν μας θέλει να παραδώσουμε την Ελλάδα αμαχητί επειδή δήθεν γνωρίζουμε ότι θα μας σώσει στο τέλος.Αυτό είναι ασέβεια .Προσοχή τις σειρήνες συμφιλίωσης και ομογενοποίησης με τους Τούρκους, δεν θα είναι κάτι το οποίο θα έρθει χωρίς τεράστιο τίμημα.
Σε κάθε περίπτωση ας αποκρούσουμε κάθε δήθεν προσφορά για συμφιλίωση με την Τουρκία, έστω κι αν μαζικά αλλαξοπιστούν.

4 σχόλια:

 1. Οι κατέχοντες κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι συγγενικά φύλα ανεξαρτήτως, γλώσσας, θρησκείας, πολιτισμικότητας, κάτι που το πιστοποιεί πλέον και το DNA.
  Τα ισχυρά συγγενικά φύλα κατόρθωσαν με όπλα τον πολιτισμό, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους, να επιβληθούν στα άλλα πιο ασθενικά και υποανάπτυκτα φύλα.

  Το πρόβλημα που υπάρχει ακόμα μεταξύ των ισχυρών συγγενικών φύλων, είναι ποιο θα είναι πάντα το επικρατέστερο.
  Η καίρια διαφορά στο παρελθόν με το τώρα, είναι ότι εξ, Ανατολών μια άλλη φυλή παρουσιάζεται ισχυρότατη ώστε να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Δύσης, κάτι που θα εξαναγκάσει τα συγγενικά διαφιλονικούμενα μέρη να επανεξετάσουν την στάση τους ο ένας προς τον άλλον.
  Δεν είναι κάτι καινούργιο έχει ξανασυμβεί ιστορικά και στον Ελλαδικό χώρο.

  Η μεγάλη διαφορά είναι ότι τώρα που τα πράγματα παγκοσμιοποιούνται εξαιτίας της τεχνολογίας και τα οπλικά συστήματα ξεφεύγουν των συμβατικών, οι παγκόσμιες εντάσεις και πόλεμοι μπορούν να αποβούν μοιραίοι για το μέλλον όλων μας, δηλαδή όλων των φυλών.

  Το κομβικό σημείο που είναι και το εύθραυστο σημείο τριβής, είναι ο έλεγχος των αγορών, γιατί το θέμα της ενέργειας έχει ήδη επιλυθεί.

  Ο νικητής τα παίρνει όλα ο χαμένος τίποτα, επικίνδυνο γιατί ο χαμένος μπορεί να πατήσει όλα τα κουμπιά και να σημάνει το τέλος μας ως ανθρώπινο είδος.

  Λογικά θα υπάρξει μια συμφωνία για το μοίρασμα των αγορών που θα καθυστερήσει το μοιραίο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παναγιωτης ΛιολιοςΦεβρουαρίου 16, 2019

  Ειναι Λαθος, κατι δεν αφουγγραζομαστε....ο Ελληνισμος ....ζει ....οσο και αν ακουγετε.. .,ουτοπικο....μια καινουργια...ΑΝΘΙΣΗ...,που ως μικρο παιδι....μαθαινει ,να περπατα...ή,ακομα ποιο ευστοχα,σαν εναν που ηταν ξεχασμενος...στα βουνα και εχασε... την επιγνωση....της πολης....αλλα εχει την καθαροτητα ,της Διαυγειας...


  Ο Λογος σαρξ ,εγενετω.... τουτω να ενθυμουμαστε....το γιατι ... αμην ....,να δωσει ο Θεος μας να Ανταμωσουμε....για να επιξηγηθει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Παναγιωτης ΛιολιοςΦεβρουαρίου 16, 2019

  Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ,πλεον

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ Η ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ
Τα σχόλια σας πρέπει να έχουν ένα σημείο αναφοράς.
Ανώνυμα σχόλια δεν θα δημοσιεύονται διότι είναι αδύνατο να κρατήσω λογαριασμό με ποιόν μιλάω.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ Η ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ Η ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ
Πρέπει να καταλάβετε ότι σχόλια με προσωπικές επιθέσεις και ιταμό-ειρωνικό-υβριστικό περιεχόμενο, δεν θα δημοσιεύονται.