Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ


 30-6-2018
Greek Spirit
Την  29η Ιουνίου 2018 διέρρευσε ότι τον Απρίλιο του ίδιου έτους ο Τραμπ κάλεσε τον Μακρόν ,κατά την επίσημη επίσκεψη του στις ΗΠΑ, να εγκαταλείψει την Ε.Ε. και να συνταχθεί με τις ΗΠΑ. Ο λόγος είναι ότι οι γαλλικές ελίτ ανέκαθεν είχαν στα συρτάρια τους το σχέδιο για την Μεσογειακή Ένωση, μια ένωση χωρών που βρέχονται απο την Μεσόγειο θάλασσα στα πρότυπα της Ε.Ε. Οι χώρες αυτές είναι ευρωπαϊκές, μεσανατολικές και βορειοαφρικανικές και η Μεσογειακή Ένωση εάν ποτέ υλοποιούνταν θα αποτελούσε όχι απλά το αντίπαλο δέος στο Δ Ράιχ των γερμανομογγόλων αλλά το αντίπαλο γεωπολιτικό δέος ακόμα και απέναντι στην Κίνα-Ρωσία και ΗΠΑ.

 Η Ένωση για τη Μεσόγειο (γαλλικά: Union pour la Méditerranée, πρωτύτερα γνωστή ως Μεσογειακή Ένωση, στα γαλλικά: Union méditerranéenne), είναι κοινότητα που αποτελείται από τα κράτη-μέλη της ΕΕ και άλλα κράτη που διαβρέχονται από τη Μεσόγειο αλλά δεν ανήκουν στην ΕΕ. Ιδρύθηκε στις 13 Ιουλίου του 2008[1]από το Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζύ.
Ο ηγέτης πρότεινε για πρώτη φορά την ιδέα ως εναλλακτική πρόταση για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση[2]. Ωστόσο, τα σχέδια απέτυχαν και η ιδέα σύντομα εγκαταλείφθηκε. Το Μάρτιο του 2008 η Τουρκία δέχτηκε να συμμετάσχει στην Ένωση, καθώς έλαβε εγγυήσεις ότι δεν πρόκειται να αποτελέσει εναλλακτική λύση στο να γίνει η ίδια κράτος-μέλος της ΕΕ. ΠΗΓΗ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%88%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CF%84%CE%B7_%CE%9C%CE%B5%CF%83%CF%8C%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF
Μέλη της Ένωσης για τη Μεσόγειο, η οποία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2008. Με μπλε: Κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κίτρινο: Άλλα μέλη, Κίτρινο με γραμμή: Μέλη-παρατηρητές

Οι Γερμανοί τα τελευταία χρόνια έχουν ρημάξει την Γαλλία με τρομοκρατικές επιθέσεις όπως αυτή του περιοδικού Σαρλί-Χεμπτό αλλά και αυτές που εκτελέσθηκαν απο ΄΄μοναχικούς λύκους΄΄ τζιχαντιστές μέρα μεσημέρι εναντίον αθώων πολιτών και αστυνομικών.
Η Γερμανία θέλει να εκβιάσει του Γάλλους πολιτικούς να μην σκέφτονται την Μεσογειακή Ένωση.
Η Γερμανία είναι σύμμαχος του Κατάρ και του (πρώην) Ισλαμικού Κράτους, το οποίο είναι υπεύθυνο για την τρομοκρατία στην Ευρώπη.
Βέβαια η Γερμανία διοργανώνει και μερικές τρομοκρατικές επιθέσεις στο εσωτερικό της για να ''θολώνει τα νερά'' .
Το 2009 η Γερμανία θέλοντας να απεξαρτηθεί απο το ρωσικό αέριο πλησίασε το Κατάρ που διαθέτει τα τρίτα μεγαλύτερα κοιτάσματα αερίου στον κόσμο.Στόχος τους ήταν η δημιουργία ενός αγωγού που θα διέσχιζε το Κατάρ-Ιορδανία-Συρία-Τουρκία-Ελλάδα-Βόρεια Ήπειρο-Ιταλία-Αυστρία. Ο Άσαντ δεν δέχθηκε και το 2011 Γερμανία και Κατάρ με την βοήθεια των ΗΠΑ υποδαύλισαν τον πόλεμο εναντίον του.
Το Κατάρ είχε θέσει ως απαράβατο όρο στην Γερμανία την ισλαμοποίηση της Νότιας Ευρώπης με την αλλοίωση του πληθυσμού. Τα εκατομμύρια ΄΄παράτυπων μεταναστών"" είναι απόρροια της συμφωνίας Γερμανίας-Κατάρ. Η Γερμανία είχε το εργαλείο της συνθήκης Σένγκεν που τέθηκε σε ισχύ απο το 1995.Με την συνθήκη αυτή έγινε ευκολότερη η διακίνηση ΄΄παράτυπων μεταναστών'
Η Σένγκεν καταργεί τα εσωτερικά σύνορα της Ε.Ε. , τουλάχιστον για τις χώρες μέλη .Οι πολίτες και τα εμπορεύματα των μελών κρα΄των της συνθήκης Σένγκεν ταξιδέψουν χωρίς τελωνειακούς ελέγχους εφόσον τα κράτη μέλη έχουν κριθεί ως εχέγγυα και ικανά να αποτρέπουν την οποιαδήποτε παράνομη διακίνηση ανθρώπων και αγαθών. Γιαυτό και βλέπουμε τις ελληνικές αρχές να εμποδίζουν τους ΄΄παρατυπους μετανάστες΄΄ στο λιμάνι της Πάτρας να επιβιβάζονται λαθραία στα πλοία για Ιταλία.

Η Σένγκεν εξυπηρετεί την διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων αγαθών που διακινούν οι ευρωπαϊκές ελίτ.Ένα φορτηγό αυτοκίνητο μπορεί να φορτώσει ότι λαθραίο μπορεί να φανταστεί κανείς και να φτάσει χωρίς διατυπώσεις μέχρι την Σκοτία και Σκανδιναβία. Ανάμεσα στην πλειοψηφία των νόμιμων δρομολογίων TIR αυτοκινήτων και τραίνων συγκαλύπτονται και η παράνομη διακίνηση αλλά αυτή γίνεται με τον έλεγχο των ενδιαφερόμενων ελίτ.
Η συνθήκη Σένγκεν βόλεψε αφάνταστα την Γερμανία για την εκπλήρωση της υπόσχεσης της στο Κατάρ για την ισλαμοποίηση και αλλοίωση του πληθυσμού της Νότιας Ευρώπης. Η πλειοψηφία των ΄΄παράτυπων΄΄ εισέρχεται από την Ελλάδα-Ιταλία -Ισπανία. Βάση της Σένγκεν οι ΄΄παράτυποι΄΄ εφόσον στερούνται εγγράφων δεν μπορούν να αφεθούν να συνεχίσουν τον ταξίδι τους στην βόρεια Ευρώπη και αναγκαστικά παραμένουν σε Ελλάδα-Ιταλία και Ισπανία.
Το Κατάρ έχει ως όραμα την ανασύσταση της προ μεσαιωνικής Αραβικής Αυτοκρατορίας (εικόνα επάνω)  που εκτείνονταν απο την Περσία μέχρι την Ισπανία και καταλάμβανε όλη την Βόρεια Αφρική και νότια Ιταλία. Η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνονταν αλλά στην σημερινή προσπάθεια του Κατάρ η Ελλάδα πρέπει να ισλαμοποιηθεί διότι είναι η Μητρόπολη της Ορθοδοξίας.Σήμερα το Κατάρ είναι σε αναγκαστική συμμαχία με την Ρωσία η οποία αφού πολέμησε το Ισλαμικό Κράτος -που ήταν δημιούργημα Κατάρ, Γερμανίας, ΗΠΑ και Τουρκίας- ανάγκασε το Κατάρ να υποταχθεί στον Πούτιν μαζί  με την Τουρκία.

Ο Πούτιν γνωρίζει τα σχέδια του Κατάρ και της Γερμανίας για την ισλαμοποίηση της νότιας Ευρώπης , αλλά δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την αποτροπή τους. Ειδικά για την Ελλάδα η Ρωσία θέλει να πάρει τα σκήπτρα της πνευματικής αρχηγίας της Ορθοδοξίας και να μετατρέψει το Πατριαρχείο της Μόσχας στην ΄΄Νέα Ρώμη''Έτσι ο Πούτιν δεν έχει κανένα πρόβλημα να αφήσει τα φιλαράκια του -πλέον- Καταριανούς να αλώσουν την Ελλάδα , αρκεί να αφήσουν το Άγιο Όρος απείραχτο το οποίο έχει πλέον αλωθεί απο την Ρωσία.
Η Γερμανία δεν κατάφερε να υλοποιήσει τον αγωγό από  το Κατάρ αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει ένα πλωτό διάδρομο στον οποίο τάνκερ πλοία από το Κατάρ θα διαπλέουν τον Περσικό Κόλπο, τα στενά του Άντεν, το Σουέζ και θα μεταφορτώνουν το αέριο στην Θεσσαλονίκη σε φορτηγίδες που θα διαπλέουν τον Αξιό που θα ενωθεί με τον Δούναβη.Γιαυτό και οι Γερμανοί βιάζονται για την λύση στο σκοπιανό , για να ενταχθούν τ α Σκόπια στην Ε.Ε. και να περνάνε οι φορτηγίδες με αέριο.Αλλά η Ολλανδία και η Γαλλία είναι αντίθετες στην ένταξη των Σκοπίων για τους λόγους που θα δείτε παρακάτω:
Η Γαλλία και η Ολλανδία δεν Δέχονται την Ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ
Η ΕΕ προειδοποιεί ότι ο πόλεμος μπορεί να ξεσπάσει στα Δυτικά Βαλκάνια, και ζητάει να μπουν στην ΕΕ η Αλβανία και τα Σκόπια. Η Γαλλία, ίσως επειδή βλέπει την Κίνα να εισβάλει από τα Δυτικά Βαλκάνια στην Ευρώπη, δεν θέλει να μπούνε τα Σκόπια στην ΕΕ. Η Γαλλία είχε παραδοσιακά ως σύμμαχο απέναντι στην Γερμανία την Σερβία, και ίσως τώρα να μην βλέπει με καλό μάτι την συμμαχία της Σερβίας με την Κίνα. Λέω εγώ τώρα.
Ούτε η Ολλανδία θέλει τα Σκόπια στην ΕΕ. Η Ολλανδία είναι μία παραδοσιακή πύλη εισόδου εμπορευμάτων στην ΕΕ, και θίγεται από την συμμαχία Ελλάδας-Κίνας (COSCO) η οποία αποτελεί μία ανταγωνιστική πύλη εισόδου. Και φυσικά υπάρχει και η λαθρομετανάστευση, και αν μπούνε και τα Σκόπια θα τους κάνουμε τον βίο αβίωτο.
Η Γερμανία είναι επίσης επιφυλακτική για την είσοδο των Σκοπίων και της Αλβανίας, αφού θα πληρώσει το μάρμαρο, αλλά δέχεται την είσοδο τους επειδή φοβάται την αυξανόμενη επιρροή της Κίνας και της Ρωσίας στα Βαλκάνια.

Βλέπουμε ότι τα σχέδια της Γερμανίας για ενεργειακή απεξάρτηση δεν πάνε καλά αλλά σε κάθε περίπτωση η Γερμανία συνεχίζει με γρήγορο ρυθμό την εκπλήρωση των υποσχέσεων της προς το Κατάρ για την ισλαμοποίηση της Νότιας Ευρώπης.
Γιαυτό και την 28η Ιονίου 2018 στην συνδιάσκεψη γα το ΄΄μεταναστευτικό΄΄ αποφασίστηκε η επιστροφή χιλιάδων ΄΄παράτυπων΄΄ από την Γερμανία στην Ελλάδα και Ισπανία.Η Ισπανία ήταν η πρωτεύουσα του προ μεσαιωνικού Χαλιφάτου των Αράβων και το Κατάρ που θέλει την ανασύσταση του θέλει και πάλι να την καταλάβει.
 Ο Λίβυος Μουαμάρ Καντάφι σκοτώθηκε το 2011 κατόπιν εντολής του Κατάρ που υποκίνησε τις αναταραχές στην Λιβύη. Ο Καντάφι αποτελούσε εμπόδιο στα σχέδια του Κατάρ για την ανασύσταση του Χαλιφάτου . Το Κατάρ προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στην Αλγερία και Αίγυπτο, αλλά χωρίς επιτυχία..
Από τον θάνατο του Καντάφι και μετά οι εισροές ΄΄παράτυπων''απο την υποσαχαρια Αφρική εκτοξεύθηκαν. Ο Καντάφι διατηρούσε τον έλεγχο των συνόρων του κι έπρεπε να φύγει από την μέση για να μπορεί το Κατάρ να διακινεί τα εκατομμύρια ΄΄παράτυπων΄΄ τριτοκοσμικών μουσουλμάνων απο την ανεξάντλητη πηγή της υποσαχάριας Αφρικής. Η Ιταλία και η Ισπανία έχουν πολύ περισσότερες εισροές από την Ελλάδα.
 Η απόδοση του ονόματος ΄΄Μακεδονία΄΄ στα Σκόπια και εγκατάλειψη της Βόρειας Ηπείρου δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας περιμένουν.Σε 30 χρόνια όποιος δεν δηλώνει μουσουλμάνος στην Ελλάδα δεν θα έχει δικαίωμα να εργάζεται και να ζει. Όλη η οικονομική δραστηριότητα θα έχει περάσει στα χέρια των Τούρκων και Καταριανών . Η Ρωσία η οποία αποτελεί το τρίτο μέλος αυτού του άξονα θα ελέγχει μέσω Τουρκίας όχι μόνο τον Βόσπορο αλλά και όλο το Αιγαίο το οποίο θα έχει εκχωρηθεί στην Τουρκία η οποία εξελίσσεται σε υπερδύναμη παγκοσμίου βεληνεκούς.
Το ίδιο μέλλον επιφυλάσσεται για όλη την Ευρώπη η οποία δέχεται πίεση απο την Κίνα,Ρωσία και Κατάρ το οποίο εδώ και χρόνια έχει εξαγοράσει τις οικονομίες Γαλλίας και Βρετανίας. Η Ευρώπη υπό την ηγεσία των ανόητων Γερμανών θα υποκύψει στην Ασιατική πίεση και τα αραβικά κεφάλαια.
Ήδη στα Βαλκάνια η πολιτική και οικονομική εισχώρηση της Τουρκίας έχει αρχίσει εδώ και είκοσι χρόνια.
Εάν θεωρείτε όλα τα παραπάνω θεωρίες συνωμοσίας τότε ετοιμαστείτε για την υλοποίηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης στην διάσκεψη για το΄΄μεταναστευτικό''  της  29-6-2018 σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα θα δεχτεί χιλιάδες ανεπιθύμητους ΄΄παράτυπους΄΄ από την Γερμανία.

Σχόλια

Ο χρήστης μαινομενος είπε…
Η Γερμανία θέλει την κατάληψη της Ελλάδος για δύο λόγους 1)Γιατί κατέχει κοιτάσματα ικανά να καταστήσουν ενεργειακά ανεξάρτητη για 100 χρόνια και βάλε αντί να εξαρτάται από την καλή θέληση της Ρωσίας ή των Αράβων 2) Η γεωγραφική θέση της χώρας μας της επιτρέπει να ελέγχει την κάθοδο των Ρώσων στην μεσόγειο, την άνοδο των Αράβων και λοιπών μουσουλμάνων στην Ευρώπη και την πρόσβαση των Κινέζων στα λιμάνια που τους κοντένουν τον δρόμο προς την Ευρώπη!!
Η μέθοδος που εφαρμόζουν είναι αυτή της αντικατάστασης του πληθυσμού: Δημιουργούν μιά οικονομική και μεταναστευτική κρίση ώστε: να φύγουν οι νέοι λόγω ανεργίας, όσοι παραμείνουν να μην έχουν την δυνατότητα να τεκνοποιήσουν, οι ηλικιωμένοι να πεθάνουν μιά ώρα αρχύτερα και το πληθυσμιακό κενό να το συμπληρώσουν μετανάστες χωρίς νόμιμα δικαιώματα για μόνιμη διαμονή! η αιτία για το τελευταίο είναι ότι τους λαθρό δεν τους θέλουν μόνιμα αλλά για όσο καιρό χρειάζεται ώστε να τρομοκρατηθούν οι Έλληνες και να εγκαταλείψουν συνοικίες νησιά και ολόκληρες περιοχές της χώρας! Οι οποίες συγκεκαλυμένα περνάνε σε γερμανικά φάντς και όταν έρθει η ώρα θα δωθούν σε Γερμανούς ώστε να έρθουν για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα!!Στην αρχή σε Γερμανούς συνταξιούχους που ,άλλο που δεν θέλουν, να ζήσουν στην εξωτική Ελλάδα αντί για τις θλιβερές πόλεις τους, και μετά σε νεότερους εργαζόμενους, σε γερμανικές εταιρείες που θα ανοίξουν γραφεία ,κέντρα ερευνών και βιομηχανικές μονάδες στην Ελλάδα! Όταν κρίνουν ότι ο αριθμός των γερμανών είναι αρκετά μεγάλος και ο αριθμός των Ελλήνων αρκετά μικρός τότε θα πετάξουν έξω τους λαθρό,(θα κρατήσουν μόνο λίγους για τις βαριές δουλειές)και τότε το σχέδιο για μια΄γερμανική Ελλάδα θα έχει ολοκληρωθεί!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Καλά κάνει ο πούτιν και δεν τον ενδιαφέρει αν θα αλωθεί η Ελλάς από τους ισλαμιστές, τον έχεις προδώσει και θέλεις να σε βοηθήσει? χαχαχαχ ας γελάσω....τον έχεις βάλει εμπάργκο και θες να σε βοηθήσει??Καλά σε κάνει ο Πούτιν..