Το ΝΑΤΟ θέλει πόλεμο με την Ρωσία και τον θέλει σύντομα για αυτό συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας.

17-3-2018
  Χρήστος Χαλίκης
Το ΝΑΤΟ θέλει πόλεμο με την Ρωσία και τον θέλει σύντομα για αυτό συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας.
Πόλεμος εδώ , πόλεμος εκεί  πόλεμος παντού αυτά  γράφουν σχεδόν όλοι . Αυτόν τον καιρό ο εχθρός μας είναι ένας και αιώνιος δηλαδή ο Τούρκος , ο κάθε Τούρκος, ασχέτως αν δεν του έχει περάσει καν από το μυαλό του απλού Τούρκου πολίτη ότι θα κάνει πόλεμο με τους γείτονες Έλληνες. Αυτό μας πλασάρουν αυτό τρώμε έτσι πάει η δουλειά χρόνια στην Ελλάδα. 
Θα μου πει κάποιος μα πας καλά δεν βλέπεις τι γίνεται μας την πέφτουν συνέχεια και μας προκαλούν;  Σε πρώτο επίπεδο έτσι είναι, αλλά η ιστορία έχει βάθος πολύ βάθος για να μας το εξηγήσουν οι φοβεροί πολιτικοί μας για ένα και μονό  λόγο είναι συμμέτοχοι στο παιχνίδι εναντίων της χώρας ,είναι οι ηθοποιοί στον θίασο που παίζετε στο θέατρο της ανατολικής Μεσογείου θάλασσας και μάντεψε , με την δική σου ψήφο τώρα και με την δική σου ζωή αργότερα. 
Πριν προσπαθήσω να ξετυλίξω τις σκέψεις μου εξηγώ ότι θα πάρω την θέση όλων των εμπλεκομένων στην περιοχή μας ξεκινώντας από τον πιο μεγάλο προς τον ποιο μικρό. Δηλαδή θα επιχειρηματολογήσω με βάση την ιστορία την γεωγραφία και την σκοπιμότητα των πραγμάτων στο ίσως μεγαλύτερο τρελοκομείο του πλανήτη τα Βαλκάνια. 
Πάμε λοιπόν πίσω στον χρόνο τότε που δεν υπήρχαν κομμουνιστές ΝΑΤΟ κτλ πάμε στην εποχή της ρωμαϊκής αυτοκρατορία τότε που άνοιγε δρόμους για να συνδέετε εμπορικά και στρατιωτικά με όλες τις κτίσης της από τον Βορρά μέχρι τον Νότο και την ανατολή μέχρι την δύση. 


Ένας από τους μεγάλους δρόμους και ο όποιος μας αφόρα είναι η Εγνάντια οδός . Είναι η διαδρομή από την Βόρεια ήπειρο έως την Κωνσταντινούπολη . Ήταν η βασική οδός εμπορίου και μεταφοράς στρατευμάτων που ενίσχυαν την αυτοκρατορία.

Δυτικά του δρόμου είναι σήμερα και τα τελευταία 100 χρόνια περίπου το κράτος της Αλβανίας και ανατολικά όσο αφορά την χώρα μας η Δυτική Θράκη. Αυτός λοιπόν ο δρόμος είναι σημαντικός για την δύση γιατί αποτελεί την μοναδική χερσαία διαδρομή ανεφοδιασμού των δυτικών δυνάμεων εναντίων της Ρωσίας στο νότιο μέτωπο της με την νατοϊκή πλέον Τουρκία. Και προσοχή αυτό δεν είναι ένα σημερινό πρόβλημα που θέλουν να λύσουν η Ε.Ε και το ΝΑΤΟ είναι ένα θέμα που το έχουν δρομολογήσει πάρα πολλά χρόνια ,συνοπτικά από την εποχή του Αλή Πασά των Ιωαννίνων και της οθωμανικής αυτοκρατορίας  που είχε στενές σχέσεις με την τότε υπερδύναμη Γαλλία του αυτοκράτορα Ναπολέοντα, τον Θρόνο της Αγγλίας και φυσικά του Κάιζερ. Στον πρώτο βαλκανικό  πόλεμο οι νικητές και οι ηττημένοι κάθονται στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων και μοιράζουν την πίτα των εδαφών πάντα υπό την επίβλεψη των μεγάλων δυνάμεων τις εποχής ,ανάμεσα τους και η Αγγλία ,το αναφέρω αυτό γιατί από τότε αυτό το βασίλειο έχει εμπλακεί σε αυτό που ζούμε σήμερα. 

Τότε ήταν που δημιουργήθηκε από τις μεγάλες δυνάμεις και το Αλβανικό κράτος.

 Το πρώτο σκέλος του μεγάλου σχεδίου έπαιρνε σάρκα και οστά γιατί με την δημιουργία του κράτους αυτού οι δυτικές δυνάμεις εξασφάλιζαν μια σίγουρη χερσαία  πύλη προς την ανατολή από την νότιο Ιταλία. Έτσι εξηγείται και το ότι η μεγάλες δυνάμεις και η Τουρκία συμφωνήσαν στην μοιρασιά των ευρωπαϊκών εδαφών πλην της Αλβανίας, καθώς δεν λύθηκε το θέμα της βόρειας Ηπείρου με τον Ελληνικό πληθυσμό της σημερινής νότιας Αλβανίας και φυσικά των αργότερα συνεργατών των εθνικό-σοσιαλιστών Γερμανών ,τσάμιδων.

 Μένοντας σε αυτήν την περίοδο γεννιούνται τα ερωτήματα για πιο λόγο εφόσον οι μεγάλες δυνάμεις εχθρεύονταν την οθωμανική αυτοκρατορία δεν την διέλυσαν τελείως παρά συνομιλούσαν ισότιμα με την Τουρκία; Προφανώς γιατί γνώριζαν ήδη την δημιουργία της Σοβιετικής Ένωσης και την άνοδο των κομμουνιστικών (σοσιαλιστικών) δυνάμεων στην ευρωπαϊκή Ρωσία, Γερμανία, και κάποιων ακόμα δορυφορικών χωρών και χρειαζόταν μια χώρα στα νότια της Ρωσίας σε περίπτωση που αυτό το αγύρτικο και πονηρό πολίτικο οικονομικό  σύστημα που θα δημιουργούσαν να είναι κατά κάποιο τρόπο ελεγχόμενο ως προς τις εδαφικές κτίσεις των παγκοσμιοποιητών. 

Και έτσι ξεκίνησαν όλα για την χώρα μας την Ελλάδα, που πλέον μπήκε για τα καλά στα σχέδια των δήθεν μεγάλων και ισχυρών που έχουν αιματοκυλήσει τον πλανήτη μέχρι της μέρες μας. 
Η Ρωσία η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο με πλούσια ορυκτά κοιτάσματα και έναν σκληρό,  εργατικό και  υπερήφανο  λαό έπεσε στα χέρια των σιωνιστών εβραίων μπολσεβίκων (κομμουνιστών) σύμφωνα με τα σχέδια των κέντρων εξουσίας του διεθνή σιωνισμού που παρεξηγημένα τους αποκαλούμαι εβραίους γενικεύοντας και κατηγορώντας μια θρησκεία ενός λάου που ουσιαστικά είναι θύμα του. 
Η δήθεν σοσιαλιστική επανάσταση έγινε και στην Γερμανία αλλά απέτυχε παταγωδώς και ο σοσιαλισμός έπρεπε να έχει την μορφή που να ταιριάζει σε έναν λαό όπως οι υπερήφανες Γερμανικές φυλές έτσι, δεν άργησε να εμφανιστεί ο εθνικό-σοσιαλισμός, ένα μόρφωμα που δεν στηριζόταν στην εργατοκαπηλία αλλά στην εθνοκαπηλία. 
Η Γερμανία ηττημένη και πεινασμένη από τον Α ΠΠ δεν άργησε να πέσει στα δίχτυα του σχεδίου του σιωνισμού που πλέον είχε εξαπλωθεί από την Γερμανία την Αγγλία την Γαλλία και την άλλη πλευρά του ατλαντικού τις ΗΠΑ. 

Όπως και την Τουρκία έτσι και την Γερμανία την έφτιαξαν ξανά για ένα και μονό σκοπό τον έλεγχο της Ρωσίας. Η ιστορία είναι γνωστή όπως μετά την ήττα της Γερμανίας στον Α ΠΠ της επιβλήθηκαν κάποια μέτρα που φυσικά έμειναν στα χαρτιά όπως την μη κατασκευή ή αγορά επιθετικών οπλών και φυσικά υπό την αυστηρή λέμε τώρα επίβλεψη της Αγγλίας, ενώ η εθνικό-σοσιαλιστική Γερμανία του βαλτού από του σιωνιστικού συστήματος, Χίτλερ ετοίμαζε έναν τεράστιο στρατό, φυσικά για να κτυπήσει την Ρωσία όπως και πριν 150 χρόνια πριν ο εκλεκτός της αιματοβαμμένης Γαλλικής επανάστασης Ναπολέοντας που είχε το ίδιο τέλος με τον στρατό του Φυρερ στα πεδία του Βατερλό. Σύμπτωση;

 Πριν όμως από τον κύριο Χίτλερ οι σύμμαχοι μας και φίλοι μας έφτιαξαν ένα άλλο ιστορικό πρόσωπο τον Κεμάλ Ατατούρκ. Που η δουλειά του ήταν μια να απαλλάξει το ανατολικό μέτωπο των δυτικών από ομόδοξους προς τους Ρώσους λαούς που ίσως δημιουργούσαν ένα προπύργιο αργότερα που θα δυσκόλευε τους συμμάχους και τα σκοτεινά τους σχέδια, έτσι έγιναν οι γενοκτονίες των Αρμενίων των Ελλήνων Ποντίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας με όπλα και χρήμα από τους σιωνιστές κομμουνιστές τις νεοσύστατης ΕΣΣΔ και τις πλάτες της Αγγλίας και Γερμανίας.

Όλα έδειχναν ιδανικά για τους συμμάχους μας , η Αλβανία ήταν ένα ανεξάρτητο κράτος διασφαλίζοντας ότι η βόρεια Ήπειρος δεν θα έπεφτε στα Ελληνικά χέρια,  φυσικά με την βοήθεια των απόλυτα ελεγχόμενων πολιτικών στην Ελλάδα η Μακεδονία ήταν ένα μικρό αγκάθι αφού είχε χαθεί από τα χέρια Βουλγάρων που συμμαχούν με όποιον πληρώνει  και τα πλανά τους διαφοροποιήθηκαν ώστε να βγει ο λογαριασμός.

Ήρθε και Β ΠΠ και στην χώρα μας και άλλη μια σύμπτωση ξανά συμβαίνει στα ιστορικά δεδομένα , η Ιταλία μαζί με Αλβανούς επιτίθεται στην Ελλάδα 28η Οκτωβρίου δηλαδή στην αρχή του χειμώνα και επιλέγει για θέατρο πολέμου τα άγρια βουνά της Πίνδου μέσω της ανεξάρτητης Αλβανίας  αντί να κάνουν απόβαση στα παραλία της δυτικής Ελλάδος μιας και το ναυτικό διέθεταν και τα αεροπλάνα και άρματα. Στρατηγικό παράδοξο, που βρήκε την Ελλάδα του Μεταξά έτοιμη για πόλεμο με τότε τον λαό ακόμα σκληροτράχηλο έμπειρο και μαχητή το αποτέλεσμα ηταν προκαθορισμένο.

Σίγουρα οι στρατηγοί θα έξυναν το κεφάλι τους με απορία από την απόφαση του Ντούτσε για την επίθεση. Ίσως τελικά ο βασικός σκοπός ήταν να εξαλειφθεί το Ελληνικό στοιχείο από την βόρεια Ήπειρο στον όποιο απέτυχαν. Μα γιατί την έπεσαν στην Ελλάδα οι Ιταλοί ενώ είχαν το ίδιο πολίτικο σύστημα και δεν αποτελούσε κανένα κίνδυνο για τον άξονα;
Μα φυσικά για να πέσει στα χέρια των Άγγλων και να την ελέγχουν όπως και έγινε. Πέρασαν λίγοι μήνες και επειτίθονταν και οι εθνικό-σοσιαλιστές Γερμανοί με τους συμμάχους τους Βούλγαρους .
Μα γιατί επέλεξαν να έρθουν στην Ελλάδα οι Γερμανοί; Γιατί επέλεξαν και αυτοί να έχουν ως κύρια επίθεση τα βουνά της Θράκης και την αμυντική γραμμή Μεταξά αφού σκοπός τους ήταν η κάθοδο στο μέτωπο της μέσης ανατολής και τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη για να κινήσουν τον τεράστιο στρατό τους που είχε ως κύρια δύναμη τον στρατό ξηράς ,άρματα μάχης ,και τακτική αεροπορία; Η Τουρκία ήταν πάντα φίλη και σύμμαχος χώρα των Γερμανών όπως και οι αδελφοί μουσουλμάνοι ,παλαιστίνιοι κτλ και με την κατάληψη της Βουλγαρίας θα ήταν πιο εύκολο να πάει μέσω Κωνσταντινούπολης και μετά με τρένο στα σύνορα της Συρίας όπου υπήρχαν προφυλακές των Εγγλέζων σε ένα ανοιχτό πεδίο για τα άρματα και να στριμώξουν τους συμμάχους με το μέτωπο της βόρειας Αφρικής και τον Ρόμμελ;

Ακόμα ένα στρατηγικό παράδοξο που είχε ως αποτέλεσμα να έρχεται το τέλος του άξονα όλο και πιο κοντά και οι δυτικές δυνάμεις να βάζουν χέρι σε όσο και πιο πολλές χώρες κλειδιά στην περιοχή μας. Τα κατάφεραν και μπήκαν στην Ελλάδα που ήταν αδύνατον να αντέξει τρεις επιθέσεις από τις ισχυρότερες χώρες της εποχής και μάλιστα χωρίς βοήθεια, μιας για ακόμα μια φορά η Αγγλία φούμαρε τα πούρα της μέσο ενός κοντόχοντρου αλκοολικού πρωθυπουργού που εκ του ασφαλούς γιατί ήξερε ότι η χώρα του δεν επρόκειτο να δεχτεί επίθεση γιατί απλά το παιχνίδι δεν ήταν έτσι σχεδιασμένο. Οι Γερμανοί κράτησαν εντελώς τυχαία την περιοχή της Μακεδονίας έχοντας τους Ιταλοαλβανούς δυτικά για την σιγουριά των λιμανιών της βόρειας Ηπείρου και ανατολικά τους Βούλγαρους. Τον Έβρο τον κράτησαν επίσης για τα γνωστά νταραβέρια εφοδιασμού με τους φίλους Τούρκους αλλά δεν είχαν και μεγάλη εμπιστοσύνη στους Βούλγαρους.



Τελείωσε ο Β΄ΠΠ και στην χώρα μας ξεκίνησε ο συμμοριτοπόλεμος που λανθασμένα αποκαλούμε εμφύλιο γιατί έτσι βολεύει τις προπαγανδιστικές  κομμουνιστικές δυνάμεις ενώ στις τάξεις του δήθεν Δημοκρατικού στρατού της Ελλάδος πέρα που αναφέρετε ως της Ελλάδος σημαίνοντας ότι υπάρχει και σε άλλες χώρες άρα δεν είναι στρατός έθνους αλλά μόρφωμα όπως στις μέρες μας το ισλαμικό χαλιφάτο ή ISIS, υπηρετούσαν και άλλες εθνότητες όπως Αλβανοί, Σλάβοι και άλλοι κομμουνιστές. Αυτός ο στρατός εξοπλίστηκε από τον αντιστασιακό στρατό του ΕΛΑΣ (Ελληνικού λαϊκού απελευθερωτικού στρατού) προσέξτε την διαφορά   στην ονομασία του με το Ελληνικού να είναι η ταυτότητα του αλλά και η ιδιότητα του. 
Μετά από τις αρχικές  τυπικές μάχες με τον ανασυντεταγμένο Ελληνικό στρατό και Ελληνική χωροφυλακή στα νότια της χώρας ο αντικειμενικός σκοπός του κομμουνιστικού μορφώματος ήταν η περιοχή της Μακεδονίας. Για ακόμη μια φορά οι μεγάλες δυνάμεις (Αγγλία) ήθελαν με αυτόν τον τρόπο  να ανεξαρτητοποιήσουν το γεωστρατηγικό κλειδί στα σχέδια τους αλλά και πάλι προς το παρόν απέτυχαν.


 Έχοντας τον χρόνο σύμμαχο στράφηκαν σε αλλά γεωπολιτικά κλειδιά το ενδιαφέρον τους και όσο αφορά την χώρα μας την πολύπαθη Κύπρο που στέναζε κάτω από τον Αγγλικό ζυγό και άρχιζε και σε αυτήν την Ελληνική γη η αντίσταση. Ο φόβος τους μεγάλος ώστε να αφήσουν και αυτό το μέτωπο δίχως λύση έτσι με τους κατάλληλους ανθρώπους βλέπε Μακάριος κάλεσαν την Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη σε αυτόν τον σταθμό ανεφοδιασμού δίνοντας της τον έλεγχο στην βόρεια πλευρά της νήσου με τα λιμάνια της που συνδέονται με την ηπειρωτική Τουρκία αφού φυσικά οι Αγγλικές βάσεις στην νότια πλευρά ελέγχουν την διώρυγα του Σουέζ και όλο τον θαλάσσιο χώρο της νοτιοανατολικής θάλασσας της Μεσογείου.

Ο ψυχρός πόλεμος που δεν ήταν ακριβώς ψυχρός απλά  θεατρικός βοήθησε τις δυτικές δυνάμεις να εξαπλωθούν με την σκεπή του ΝΑΤΟ αλλά και της δυτικής  οικονομίας σε χώρες που πριν είχαν επιρροή  οι Άγγλοι αλλά και οι Γερμανοί. Ήξεραν ότι η ΕΣΣΔ θα διαλυόταν γιατί μέσα της είχαν βάλει ένα οικονομικό σύστημα που ήταν αποτυχημένο από την γέννηση του και κρατήθηκε τόσα χρόνια μόνο με την βία και την καταπίεση των λαών που υπαγόταν σε αυτό  κατά συνέπεια να έχει ημερομηνία  λήξης. Και αυτή ήρθε στις αρχές τις δεκαετίας του 90΄και το θέμα που μας αφορά δηλαδή το γεωστρατηγικό κλειδί της Μακεδονίας αναζωπυρώθηκε  μαζί και η χαλάρωση των 
Ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στην τούρκικη επιρροή στην Θράκη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κλίμα από κάποιους ώστε να δημιουργηθεί ένα προγεφύρωμα στα νότια της Ελληνικής αμυντικής διάταξης του ποταμού Έβρου. Η νοοτροπία  του Ελληνικού Λάου όμως όπως και η δύναμη του Ελληνικού στρατού ήταν τέτοια που δεν ήταν εύκολο να επιβληθεί ο εξωτερικός παράγοντας στις αλλαγές που είχαν σχεδιάσει . Έτσι δεν επέτρεψαν την σύγκρουση το 1996 για τον απλό λόγο ότι ένας πόλεμος με την Τουρκία θα πήγαινε τα αγαπημένα τους θύματα για το μέτωπο 50 χρόνια πίσω και ο Ελληνικός Λαός θα ανδρωνόταν τόσο που κανείς δεν θα τολμούσε από τους επαίτες να μίλα για Μακεδονία Θράκη και Τσαμουριά.

Από τότε μέχρι σήμερα έγιναν πολλά στην οικονομία και στην κοινωνία τόσα όσα χρειαζόταν ώστε να ξαναπέσουν στο τραπέζι οι αρχικές σκέψεις και σχεδιασμοί των δυτικών δυνάμεων για την εξασφάλιση των δρόμων ανεφοδιασμού του ΝΑΤΟ εναντίων της Ρωσίας. Μετά φυσικά από την εγκατάσταση στην Ηγεσία της χώρας προδότες πολιτικούς ως προς τον Ελληνικό Λαό και τα συμφέροντα της χώρας και του κράτους αλλά πάρα πολύ και υπάκουη στα σχέδια τους. Ήρθε ή έβαλαν στην Ελλάδα μια κυβέρνηση από τα απομεινάρια των κομμουνιστών του συμμοριτοπόλεμου με τις δήθεν διεθνιστικές θέσεις να διευθέτηση την κάλπικη πολιτική των δυτικών στην περιοχή. 
Όσο αφορά   τις δυνάμεις που συγκρούονται στην περιοχή μας η κάθε μια για τα συμφέροντα της έχουμε τα εξής: Όλοι οι  αναλυτές γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών θεμάτων μπαίνουν στην διαδικασία της οικονομίας και των ενεργειακών αποθεμάτων και την μεταφοράς αυτών ως πρωταρχικό στόχο που για εμένα είναι αν όχι παραπλανητικός αλλά λανθασμένος στόχος γιατί οι δυτικές δυνάμεις  έχουν και την τεχνολογία αλλά και τον τρόπο να λύσουν αυτά τα προβλήματα  μόνο αν  οι περιοχές που εμπλέκονται σε αυτές καταστούν ασφαλής για τέτοιου είδους επενδύσεις και για να είναι ασφαλής θα πρέπει να καταστραφούν οι ανταγωνιστές δηλαδή η Ρωσία.   

Η Τουρκία αποτελεί την πρώτη γραμμή του νότιου μετώπου για αυτό την έχουν εξοπλίσει τόσο πολύ και αυτό αποδεικνύετε όχι μόνο από την δυναμική που τις έχουν δώσει σε στρατό ξηράς αλλά και από μικρές λεπτομέρειες όπως πχ την αλλαγή του διαμετρήματος των τυφεκίων σε 5,56 για να μπορεί να την εφοδιάσει σε περίπτωση εμπλοκής από τα αποθέματα των συμμάχων. Φυσικά για να την έχουν και υπό έλεγχο δεν της έδωσαν υπεροπλία σε αεροπορία και ναυτικό αφού μέσα σε αυτά υπάρχουν τα στρατηγικά όπλα που θα τα διαθέσουν οι ίδιοι όταν έρθει η ώρα. 

Γιατί προκαλεί όμως; Γιατί ξέρει τι έρχεται και σαν χώρα θέλει να αρπάξει χώρο από παντού αλλά και τον πλούτο των περιοχών όταν αυτές βγουν εκτός του χρόνου των συμφωνιών για την εκμετάλλευση τους. Αυτό βολεύει και τις δυτικές δυνάμεις πρώτον γιατί απασχολεί την κοινή γνώμη της χώρας μας ώστε να προχωράνε τα σχέδια τους δεύτερον σε περίπτωση εμπλοκής με την χώρα μας θα εξουδετερωθούν οι αεροναυτικές δυνάμεις των δυο χωρών κατά συνέπεια οι Νατοϊκή στόλοι να έρθουν ως εγγυητές του Αιγαίου και της ευρύτερης ανατολικής μεσογείου εξασφαλίζοντας τις θαλάσσιες οδούς ανεφοδιασμού. 

Τα Σκόπια είναι ο θύλακας ασφάλειας στην χερσαία οδό ανεφοδιασμού αλλά και το μέτωπο στον Θύλακα της Σερβίας που αποτελείτε από ετερόκλητο πληθυσμό δίχως πραγματική ταυτότητα άρα εύκολα διαχειρίσιμα . Μόνο έτσι θα μπορούν να έχουν ελευθερία κινήσεων μονάδων και εφοδίων από την Εγνατία οδό. Τα σχέδια τα έχουν χωρίσει οι σύμμαχοι για τα Σκόπια  σε βήματα.

 Βήμα πρώτο : να γίνει ονοματοδοσία στα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία ώστε η περιοχή να συνδέετε άμεσα με την περιοχή της βορείου Ελλάδος.

Βήμα δεύτερο: Αξιώσεις σε διεθνείς οργανισμούς της επέκτασης τους νότια και έξοδο στο Αιγαίο ώστε να εξασφαλίσουν τα λιμάνια Θεσσαλονίκης και Καβάλας μαζί και το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Βήμα τρίτο : Επιθέσεις ομάδων ατάκτων με την βοήθεια λαθρομεταναστών κυρίως ισλαμιστών που εγκατέστησαν προσφάτως στην Μακεδονία ώστε να έχει το ΝΑΤΟ έρεισμα να προστατεύσει τα συμφέροντα του.(Βλεπε Κοσσυφοπέδιο)

Βήμα τέταρτο: Την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας μέχρι τον Όλυμπο   την Ήπειρο που θα έχουν βάλει χέρι ήδη και οι Τσάμηδες Αλβανοί κατά τον ίδιο τρόπο και φυσικά την δυτική Θράκη όπου θα δρουν Τούρκικη προπαγανδιστές και άλλες σκοτεινές δυνάμεις.

Βήμα πέμπτο :Ενίσχυση ντόπιου πληθυσμού των Σκοπίων με προσμίξεις για την επίθεση εναντίων της Σερβίας. Στην Αλβανία μια από τα ίδια για την εξασφάλιση του δρομολογίου από νότιο Αλβανίας μέχρι και την Μακεδονία. Στην δυτική Θράκη έχουμε τα γνωστά σε όλους προβλήματα που δημιουργούν εκεί το τουρκικό προξενείο το όποιο πρέπει να κλείσει, άμεσα, και μέσα από αυτό θα προέλθει και μια ιδιότυπη εξέγερση υποκινούμενη από την Τουρκία αλλά βεβαία πίσω και από αυτήν θα κρύβονται οι δυτικές δυνάμεις που τόσα χρόνια είναι οι δήθεν σύμμαχοι μας.  

Το ΝΑΤΟ δεν καίγεται για πλούτο και για να αγοράζει ενέργεια και ορυκτά από άλλες χώρες παρά μόνο για την οικονομική συντήρηση ντόπιων στρατών, επιδιώκει την πλήρη επικράτηση εναντίων της Ρωσίας και των άλλων αντιστασιακών δυνάμεων . 

Δεν το ενδιαφέρει η ειρήνη δεν φτιάχτηκε για αυτό, αλλά για να υπάρχει μια συνέχεια αιώνων εναντίων της ανατολής και των δυνάμεων εκεί ώστε αυτή η ελιτίστικη λομπίστικη γραφειοκρατία να κατάκτηση εξολοκλήρου τους λαούς της γης. Κάποιοι πιστεύουν για θρησκειολογικούς λόγους άλλοι για οικονομικούς για εμένα είναι ένα παιχνίδι κάποιων ισχυρών που από ματαιοδοξία βλέπουν την γη και τα έθνη επάνω της σαν πιόνια σε σκακιέρα ενός παιχνιδιού σκακιού με έπαθλο την υποδούλωση της ανθρώπινης υπόστασης και οντότητας με σατανικά σχέδια για να το πετύχουν.

Πρώτο βήμα : είναι να εξαλείψουν τον Συριακό θύλακα ώστε να ομαλοποιήσουν το μέτωπο Ιράν ,Αρμενία ,Ρωσία.

Δεύτερο βήμα: είναι η εξασφάλιση των χερσαίων  γραμμών ανεφοδιασμού του νότιου μετώπου.

 Τρίτο βήμα είναι η εξουδετέρωση  των θαλασσίων δυνάμεων της περιοχής της ανατολικής μεσογείου .(πόλεμος Ελλάδας –Τουρκίας-Αιγύπτου) προαιρετικό


Τέταρτο βήμα η γενική επίθεση εναντίων της Ρωσίας με της ντόπιες δυνάμεις και ενίσχυση τους με στρατεύματα και μέσα  από τα δυτικά και την Αφρική.

Η Ελλάδα για μια φορά έχει την ευκαιρία να φυλάξει Θερμοπύλες στην περιοχή της Μακεδονίας και να σταματήσει τον πιο μεγάλο και θανατηφόρο πόλεμο που έχει γίνει στον πλανήτη γη. 

Η Τουρκία δεν πρόκειται να διαμελιστεί η να διαλυθεί γιατί αποτελεί τον βασικό κορμό στην περιοχή και είναι αναγκαία στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ ,η Αλβανία και τα Σκόπια είναι τα ζιζάνια που φυτρώνουν ανάμεσα στα παραγωγικά φυτά και ξεπατώνονται κάθε φορά. Η Ρωσία πρέπει να καταλάβει την θέση της χώρας μας και πόσο σημαντική είναι ώστε να αποφύγει αυτόν τον πόλεμο που τελικά θα είναι δύσκολο να αποφύγει μιας και σε μια σύγκρουση πάντα υπάρχει η μεγάλη μάχη που καταστρέφονται οι πολεμικές στρατιωτικές δυνάμεις και η θέληση για αντίσταση, Θεός να μας φύλαξη.  

Χρήστος Χαλίκης (Christos Halikis). (ΚΔ)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Τσίπρας «έδωσε» την Μακεδονία… για να πάρει αντάλλαγμα «καθαρή έξοδο με 30 δισ κεφαλαιακό μαξιλάρι» και χωρίς πιστωτική γραμμή.
Ο Τσίπρας «έδωσε» την Μακεδονία… για να πάρει αντάλλαγμα «καθαρή έξοδο με 30 δισ κεφαλαιακό μαξιλάρι» και χωρίς πιστωτική γραμμήΤετάρτη 13/06/2018 - 02:14 Τελευταία τροποποίηση στις 13/06/2018 - 02:54
🔹️🔹️🔹️🔹️
Η Μακεδονία στον βωμό της οικονομίας, η ιστορία στον βωμό του πολιτικού συμφέροντος.
Ο Regling ο επικεφαλής του ESM του Μόνιμου Μηχανισμού Στήριξης και βασικός χρηματοδότης της Ελλάδος θα έχει συνάντηση σήμερα 13 Ιουνίου με τον Τσίπρα το έλληνα πρωθυπουργό.
Ο Dombrovskis o αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα έρθει στην Αθήνα και θα έχει κρίσιμες συναντήσεις με Τσίπρα, Τσακαλώτο έλληνα ΥΠΟΙΚ, Στουρνάρα ΤτΕ και Μητσοτάκη ΝΔ στις 14 και 15 Ιουνίου.
Ο αμερικανός πρέσβης Pyatt και ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ συγχαίρουν την Ελλάδα για τον ρόλο της στην βαλκανική συνεργασία.
Ταυτόχρονα ο Τσίπρας ο έλληνας πρωθυπουργός προέβη σε μια εθνικά επιζήμια πράξη να αποδεχθεί όνομα για την FYROM «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».
Η Ελλάδα επίσης δίνει μάχη για το χρέος, δεν θέλει πιστωτική γραμμή και στηρίζεται στο σχέδιο να δημιουργηθεί ένα μεγάλο κεφαλαιακό μαξιλάρι έως 30 δισεκ. – κεφάλαια από τον ESM και ίδια κεφάλαια της Ελλάδος – για την μεταμνημοναική αυτονομία της Ελλάδος.
Εάν νομίζετε ότι όλα αυτά είναι ασύνδετα μεταξύ τους κάνετε μεγάλο λάθος.
Ο Τσίπρας επέλεξε σημειολογικά την ημέρα όπου ο Trump ο αμερικανός πρόεδρος πέτυχε μια ιστορική συμφωνία με τον Kim Jong Un της Βορείου Κορέας στις 12 Ιουνίου να ανακοινώσει την συμφωνία Ελλάδος – FYROM για το όνομα.
Οι ευρωπαίοι έσπευσαν να συγχαρούν τον Τσίπρα και τις προσεχείς ημέρες θα το κάνουν ακόμη πιο έντονα....ήδη το State Department των ΗΠΑ αναφέρει ότι χαιρετίζει την συμφωνία Ελλάδος - FYROM ήταν μια πράξη θάρρους και υπομονής.
Ο Τσίπρας όμως γνωρίζει ότι η αποδοχή του όρου δημοκρατία της Μακεδονίας είναι ένα τεράστιο πολιτικό ρίσκο και είχε προσπαθήσει να λάβει ισχυρά ανταλλάγματα.
Τα ανταλλάγματα που θα λάβει ο Τσίπρας είναι ουσιαστικά παραχώρηση της Μακεδονίας για να πάρει
1)Ένα μεγάλο κεφαλαιακό απόθεμα με συμμετοχή του ESM και ίδια συμμετοχή της Ελλάδος.
Το ποσό θα φθάσει στα 25 με 30 δισεκ.
2)Η Ελλάδα δεν θα κάνει χρήση προληπτικής πιστωτικής γραμμής αυτό είναι 10000% σίγουρο.
3)Το ΔΝΤ δεν θα συμμετάσχει στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα αυτό είναι 10000% σίγουρο. Θα παραμείνει μετά το μνημόνιο τεχνικός σύμβουλος όπως στην Κύπρο.
4)Θα πάρει η Ελλάδα μια ευτελή λύση για το χρέος άπαξ και θα υποστηριχθεί στην δημιουργία ισχυρού κεφαλαιακού αποθέματος.
Όλα αυτά έχουν προσυμφωνηθεί και ο Τσίπρας με τα προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης και το Μακεδονικό εξασφαλίζει ότι μπορεί χρέος να μην πάρει επί της ουσίας αλλά θα μπορεί να υποστηρίζει ότι έχει…καθαρή έξοδο και ισχυρό κεφαλαιακό απόθεμα.
Η Μακεδονία στον βωμό της οικονομίας, η ιστορία στον βωμό του πολιτικού συμφέροντος.
☆☆☆ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ☆☆☆
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραία ανάλυση!Όσο για τον διαμελισμό της Τουρκίας οπωσδήποτε δεν είναι στα σχέδια του ΝΑΤΟ,αλλά επειδή αποτελεί τον βασικό κορμό στην περιοχή,μπορεί να γίνει και το πρώτο θύμα της Ρωσίας ως εξέλιξη της λυκοφιλίας τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O Τσίπρας με το θέμα της Μακεδονίας βάζει την πολιτική του ταφόπλακα ερμητικά κλειστή στο χρονοντούλαπο της ιστορίας,μαζί με τους μεγάλους δοσίλογους.

Εκεί,παρέα με τον Τσολάκογλου,τον Πήλιο Γούση,τον Εφιάλτη και όλο το προδοταριό.
Συντομο και καταστροφικό το πέρασμά του από την εξουσία που θα αφήσει πίσω του μόνο αποπατήματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
βαζετε το παντου ως προμετωπιδα

η βορειος μακεδονια ειναι ελληνικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αμεση απελευθερωση της βορειου μακεδονιας απο τους σλαβοσκοπιανους κατακτητες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ φίλε,νομίζω ότι έχει ευθύνη ο λαός για το τι ψηφιζει.Ο λαός θα κρίνει πάλι για τον ΣΥΡΙΖΑ.Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι γνωρίζαμε τι απόψεις είχε αυτό το κόμμα.Δε λέω τι υποσχέθηκε αλλά τι πρέσβευαν οι απόψεις του.Οποτε φέρουμε μεγάλη ευθύνη.Ξερουμε επίσης και τι λένε και τα υπόλοιπα κόμματα τώρα.
Γιατί ψηφίζει ο Ελληνικός λαός ξανα τους ίδιους που τον απογοήτευσαν μακάρι να μπορούσε κάποιος να μας το εξηγήσει.