ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


 Greek Spirit
3-5-2018
Αμέσως μόλις ο Βασίλης Λεβέντης έκανε λόγο για παραιτήσεις των προϊστάμενων των δυο στρατιωτικών που αιχμαλωτίσθηκαν στην Αδριανούπολη ένας Τούρκος κουστουμαρισμενος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Αδριανούπολης δήθεν πέρασε τα σύνορα με το σκαπτικό μηχάνημα του. Αμέσως ΄΄εγκριτοι΄΄΄δημοσιογράφοι στα κανάλια που τελικά αδειοδοτήθηκαν άρχισαν να μιλάνε για ΄΄το πόσο εύκολο είναι να μπερδευτεί κανείς στην συνοριογραμμή των Καστανέων΄΄ προσπαθώντας να μας πείσουν ότι και οι στρατιωτικοί μας θα πρέπει να μπερδεύτηκαν όπως ο αδαής Τούρκος δημοτικός υπάλληλος και ότι, βρε παιδί μου, δεν φταίνε οι προιστάμενοι τους επιτρέπουν περίπολα δύο ατόμων που δεν μπορούν να  αντισταθούν σε μια ενέδρα απο ομάδα εφτά-δέκα Τούρκων , αλλά η κακιά ώρα. 

Ο Τούρκος δημοτικός υπάλληλος που συνελήφθη όλως τυχαίως και παρόλο που είναι μεσήλικας έχει άρτια δομημένα προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα ΄΄ανοιχτά΄΄ σε όλους  απ΄όπου τα κανάλια αλίευσαν φωτογραφίες του και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη  προσπάθεια.
Αγαπητοί κομπιναδόροι, όσο και να σας καλύπτουν τα αφεντικά σας να ξέρετε ότι ως κατώτεροι στην οργάνωση τελικά θα σας ΄΄δωσουν ΄΄ όταν θα είναι αδύνατον να σας καλύψουν..

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Ελλαδικη κυβερνηση διαλεξε ποιον θελει για ''αντιπαλο'': Τον Ερντογαν.
Το θεμα ειναι το γιατι. Εχει καποιο σχεδιο το ΥπΕξ λογω του προβλεψιμου χαρακτηρα του ή ετσι διεταξαν οι ''ανωθεν'';
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ Η "ΑΝΩΘΕΝ" ΚΑΙ Η "ΕΞΩΘΕΝ"ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ..."ΧΩΡΟ"...ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΣ.