Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟGreek Spirit
7-12-2016

Πολλοί είναι αυτοί που αφελώς αναρωτιούνται γιατί η Γερμανία επιβάλει τα περίφημα μνημόνια στην Ελλάδα τα οποία,όπως λένε, θα φτωχοποιήσουν την Ελλάδα και τον ευρωπαϊκό νότο σε τέτοιο βαθμό που τελικά και η ίδια η Γερμανία θα χάσει μέρος από τις αγορές που εξάγει τα προϊόντα της.Με άλλα λόγια όσοι εκφράζουν αυτή την απορία ρωτάνε που θα πουλάει η Γερμανία τα βιομηχανικά προϊόντα της εάν ο ευρωπαϊκός νότος  καταστραφεί.
Ρωτάνε επίσης γιατί οι ΗΠΑ μέσω του ΔΝΤ  δεν επεμβαίνουν για να μετριάσουν την δράση των Γερμανών.
Τα ερωτήματα αυτά δείχνουν και το πόσο ανυποψίαστα είναι τα θύματα.
η Γερμανία έχει ως σχέδιο την παράδοση της νότιας Ευρώπης (Ιταλία-Ελλάδα-Ιβηρική) στο Κατάρ.
Το Κατάρ είναι ένα κρατίδιο των 300,000 κατοίκων που βρίσκεται στην Αραβική χερσόνησο και βρέχεται από τον Περσικό κόλπο. Το Κατάρ είναι μια πρώην βρετανική αποικία η οποία ανεξαρτοποιήθηκε το 1970 και κατόπιν ανακάλυψε ότι διαθέτει τα τρίτα μεγαλύτερα αποθέματα αερίου στον κόσμο μετά το Ιράν και την Ρωσία. Δηλαδή το Κατάρ των 300,000 κατοίκων έχει το αέριο που διαθέτουν η Ρωσία των 140,000,000 και το Ιράν των 80,000,000. Εύκολο είναι να συμπεράνει κανείς ότι το Κατάρ υπερβαίνει σε πλούτο , τόσο αναλογικά όσο και σε απόλυτους αριθμούς, κάθε άλλη χώρα του πλανήτη.
Το 2009 οι Γερμανοί άρχισαν την αναζήτηση για την απεξάρτηση τους από το ρωσικό αέριο.Η Γερμανία είναι απολύτως εξαρτημένη απο το ρωσικό αέριο και ότι άλλο σας λένε είναι ψέμα.
Οι Γερμανοί εισήγαγαν κάποιες ποσότητες αερίου από το Κατάρ οι οποίες διακινούνταν με πλοία-τάνκερ, μέθοδος ατελέσφορη διότι και το κόστος αυξάνει και είναι χρονοβόρα αλλά και έχει να κάνει με άλλους γεωπολιτικούς παράγοντες εφόσον τα πλοία ταξιδεύουν από την διώρυγα του Σουέζ αλλά και ο ίδιος ο Περσικός κόλπος είναι μια ασταθής περιοχή.

Οι Γερμανοί πρότειναν την κατασκευη΄ενός αγωγού που θα ξεκίναγε από το Κατάρ και θα διέσχιζε την Ιορδανία-Συρία-Τουρκία-Ελλάδα-Αλβανία-Ιταλία-Αυστρία.
Οι Καταριανοι δέχθηκαν υπό τον όρο να τους παραδοθεί όλη η βόρεια Αφρική (Αίγυπτος-Λιβύη-Αλγερία-Τυνησία-Μαρόκο) αλλά και η νότια Ευρώπη (Ισπανία-Ελλάδα-Ιταλία).
Το Κατάρ πα΄ρα την κοσμική βιτρίνα αποτελεί ένα θεοκρατικό κράτος το οποίο διαθέτει τόσο πολύ χρήμα που αποφάσισε να αναβιώσει την πάλαι ποτέ αυτοκρατορία των Αράβων του 6ου αιώνα μ.χ.
Η Γερμανία δέχθηκε με προθυμία, το ίδιο και οι ΗΠΑ .Η Αμερική ήθελε το ίδιο έντονα με την Γερμανία την απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο διότι μόνο έτσι θα μπορούσαν να μειώσουν την ισχύ της Ρωσίας.
Ωστόσο το Κατάρ ήταν πολύ συγκεκριμένο στις απαιτήσεις του και όταν μιλούσε για παράδοση του ευρωπαϊκού νότου εννοούσε πληθυσμιακή αλλαγή, την αντικατάσταση των Ελλήνων-Ιταλών-Ισπανών και Πορτογάλων με μουσουλμάνους Άραβες -Αφρικανούς-Αφγανούς -Πακιστανούς και ότι άλλο ήθελε προκύψει.Η Ευρώπη με την συνθήκη Σένγκεν του 1985 είχε καταργήσει τα εσωτερικά σύνορα αλλά και υποχρέωνε τις χώρες πρώτης υποδοχής ΄΄παράτυπων ΄΄ μεταναστών να τους κρατάνε χωρίς καμία δυνατότητα να τους προωθήσουν σε άλλες χώρες, ειδάλλως θα τίθονταν αυτόματα εκτός ζώνης Σένγκεν. Η Ελλάδα ανήκει στην ζώνη Σένγκεν και ως δικαιώματα απολαμβάνει την ελεύθερη διακίνηση αγαθών και προσώπων προς Ιταλία χωρίς διατυπώσεις(η Βουλγαρία είναι εκτός Σένγκεν) και έτσι οι εισαγωγές-εξαγωγές διεξάγονται με ταχύτητα προς όφελος της οικονομίας, έτσι λένε τουλάχιστον.Ως υποχρέωση η Ελλάδα , αλλά και όλες οι νότιες χώρες, έχουν να εμποδίζουν την διαφυγή των ΄΄παρατυπων΄΄ μεταναστών προς τις άλλες χώρες της Ε.Ε. Γιαυτό και οι Αφγανοί στο λιμάνι της Πάτρας δεν μπορούν να φύγουν νόμιμα προς άλλη χώρα της Ε.Ε., γιαυτό και στην Ειδομένη τον περασμένο Ιανουάριο οι ελληνικές αρχές ανέχονταν κάποιο ποσοστό αποτυχίας σχετικά με τους πρόσφυγες που δραπέτευαν προς Σκόπια, τα Σκόπια δεν ανήκουν ούτε στην Ε.Ε. ούτε στην Σένγκεν.
Οι Καταριανοί ήταν πολύ ευχαριστημένοι με όλα αυτά. Γιαυτό και ίσως το σχέδιο Γερμανίας Κατάρ να μην καταρτίστηκε το 2009 αλλά πριν το 1985 που υπογράφηκε η συνθήκη Σένγκεν.Εξάλλου η Γερμανική πολιτική ελίτ από την εποχή του αυτοκρατορα Γουλιέλμου το1870 μέχρι και σήμερα έχουν κρυφίως ασπασθεί το ισλάμ 

Ακολούθησαν οι συνθήκες Δουβλίνο ΙΙ και ΙΙΙ με τις οποίες θεσμοθετήθηκε και επίσημα η εισβολή των ΄΄παρατυπων» μεταναστών.Όλες οι παραπάνω συνθήκες είναι γερμανικής εμπνεύσεως….
Παράλληλα άρχισαν να έρχονται καραβιές τριτοκοσμικών μεταναστών απο Αφρική και Μ.Ανατολή.
Το Κατάρ χρηματοδότησε πολέμους στην υποσαχάρια δυτική Αφρική εξοπλίζοντας φανατικούς μουσουλμάνους  πολύ πριν την ίδρυση του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία το 2014, με αποτέλεσμα ο άμαχος πληθυσμός να διαφεύγει μέσω Μαρόκου και Λιβύης προς Ισπανία και Ιταλία.Η αλλαγή πληθυσμού είχε αρχίσει.
Το 2011 το Κατάρ σέρνει σε πόλεμο την Ε.Ε και ΗΠΑ εναντίον της Λιβύης με επιτυχία.Βέβαια ο Καντάφι δεν είχε στην ουσία στρατό αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.Στην μεταπολεμική Λιβύη το Κατάρ εγκαθιστά ισλαμιστές οι οποίοι μέχρι και σήμερα έχουν φέρει την χώρα στο χάος .Την ίδια χρονιά στην Αίγυπτο ξεσπάνε ταραχές οι οποίες οδηγούν τον Χόσνι Μουμπάρακ σε παραίτηση που άνοιξε τον δ΄ρομο στον προστατευόμενο του Κατάρ, σαλαφιστή και μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Μοχάμεντ Μορσί
Στην Τυνησία η κατάσταση το 2011 ήταν παρόμοια και οδήγησε στην παραίτηση του προέδρου Μπεν ‘Αλι
Το 2011 ξέσπασαν ταραχές και στην Συρία εναντίον του προέδρου Άσαντ ο οποίος το 2009 είχε αρνηθεί να συμπράξει στο σχέδιο Κατάρ-Γερμανίας για τον αγωγό.Ο Άσαντ κατέστειλε τις ταραχές με βία και στρατό , το Κατάρ εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και απέστειλε ισλαμιστές μισθοφόρους οι οποίοι γρήγορα ΄΄καπέλωσαν΄΄ το λαϊκό κίνημα και έσυραν την Συρία στον πόλεμο
Το σχέδιο του Κατάρ για την αναβίωση της Αραβικής αυτοκρατορίας προχωρούσε κανονικά.Η βόρεια Αφρική βρισκονταν σε αναταραχή με τα κοσμικά καθεστώτα να αντικαθιστώνται με σαλαφιστικά τα οποία χρηματοδοτούνταν από το Κατάρ.Η Συρία θεωρούνταν τελειωμένη υπόθεση.Ο Άσαντ όχι μόνο αρνήθηκε την σύμπραξη στα σχέδια για τον αγωγό αλλά είναι και Αλεβίτης, κλάδους του σιιτισμού ο οποίος αντιστρατεύεται τον σουνιτισμό του Κατάρ.Ο δε πατέρας του πρόεδρου Άσαντ, ο Χαφέζ αλ Άσαντ , το 1982 είχε σφάξει μερικές χιλιάδες μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας , τη σαλαφιστικής οργάνωσης με προστάτη το Κατάρ.
Η νότια Ευρώπη για να πέσει ήθελε περισσότερη δουλειά ωστόσο το σχέδιο προχωρούσε. Η Γερμανία παρείχε την πολιτική κάλυψη με τις συνθήκες της Ε.Ε. που βλακωδώς υπερψήφιζαν τα μέλη, το Κατάρ κατέλυε την βόρεια Αφρική και διέθετε το χρήμα.Ποιο χρήμα; και που ; Κάντε πρώτα τον κόπο να διαβάσετε το

ΚΑΤΑΡ -ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ- Η ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

https://hellenicsunrise2.blogspot.gr/2018/04/blog-post.html

και θα καταλάβετε.Το Κατάρ όχι μόνο έχει εξαγοράσει όλη την βορειοευρωπαική οικονομία, αθόρυβα και μεθοδικά, αλλά συμμετέχει και σε όλες σχεδόν τις ανακεφαλαιώσεις και διασώσεις των ευρωπαϊκών τραπεζών. Γιαυτό και ο ναζί Σόιμπλε παριστάνει τον άνετο μπροστά στις επισφάλειες της Ντόιτσε Μπανκ , ξέρει ότι παρόλο που αυτές αφορούν σε εκατοντάδες δις ευρώ ότι θα τον καλύψει το Κατάρ το οποίο διαθέτει τα περισσότερα κεφάλαια στον κόσμο, ΄μόνο η Κίνα του 1,5 δις πληθυσμό μπορεί να του παραβγεί.
Το σχέδιο Γερμανίας -Κατάρ προβλέπει την πλήρη ισλαμοποίηση της νότιας Ευρώπης με την αλλαγή του χριστιανικού πληθυσμού με μουσουλμάνους του τρίτου κόσμου Διαβάστε το

 
Η Γερμανία ήθελε να  περάσει τον αγωγό Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας -Ιταλίας ( αυτές οι χώρες δεν θα υπάρχουν όπως τις γνωρίζουμε σήμερα) και να τροφοδοτεί την βιομηχανία της με φθηνό αέριο αλλά με και φθηνά χέρια από τους ΄΄μετανάστες» Βέβαια στην Γερμανία οι ΄΄μετανάστες΄΄ υποτίθεται ότι θα εισρεύσουν με περιορισμούς, σε αντίθεση με τον ευρωπαϊκό νότο.
Ωστόσο το σχέδιο δεν πάει καλά. Η Αίγυπτος τελικά γλύτωσε από τα νύχια του Κατάρ, η Συρία με την βοήθεια Ρώσων και Ιρανών αντιστέκεται και ο αγωγός δεν πέρασε ακόμα. Παράλληλα οι κοινωνίες του ευρωπαϊκού νότου δείχνουν σημάδια αντίστασης. Αλλά και ο αριθμός των ΄΄πρόσφυγων΄΄ στην Γερμανία ξεπέρασε τον αρχικό σχεδιασμό και οι ίδιοι οι<<πρόσφυγες>> δεν δείχνουν διάθεση να αφομοιωθούν και να εργασθούν παρά μόνο διαπρέπουν στους βιασμούς και τις δολοφονίες.
Βέβαια ο Σόιμπλε ως γερμανός έχει ένα περιορισμένο διανοητικό ορίζοντα, όπως και ο Χίτλερ. Οι γερμανοί είναι υπέροχοι στο να καταστρώνουν σχέδια αλλά η αδυναμία τους είναι ότι τα λατρεύουν τόσο πολύ που τα μετατρέπουν σε τοτέμ τα οποία προσκυνάνε μέχρι τέλους ανεξάρτητα από το έαν αυτά έχουν αποτύχει.
Η Τουρκία σε όλη αυτή την υπόθεση αποτέλεσε το μόνο ευνοημένο κράτος. Ο Ερντογάν μέχρι το 2011 είχε τόσο καλές σχέσεις με τον πρ.Ασαντ που παραθέριζαν μαζί και οικογενειακώς.
Το 2013 μαθαινουμε ξαφνικά ότι η Τουρκία μετά απο σχεδόν 40 χρόνια δανείων και επιτήρησης απο το ΔΝΤ καταφέρνει να ξεχρεώσει. Τι είχε γίνει; το Κατάρ αλλά και η Σαουδική Αραβία από το 2009 (τουλάχιστον) έδιναν χρηματική βοήθεια στην Τουρκία ύψους 10 με 20 δις δολάρια ετησίως. 
Η Τουρκία έπρεπε σε αντάλλαγμα να υποστηρίζει την προσπάθεια Κατάρ και Γερμανίας για την άλωση της Συρίας. Μάλιστα δε, εκτός από την κρυφή χρηματοδότηση της Τουρκίας απο το Κατάρ ο Ερντογάν προσδοκούσε την μετατροπή της Τουρκίας σε ενεργειακό κόμβο που θα συγκλίναν  αγωγοί απο Αζερμπαϊτζάν-Ιράν -Ιράκ-Ισραήλ. Η επέμβαση της Ρωσίας στην Συρία ακύρωσε όλα αυτά τα σχέδια.Το Κατάρ βλέπει ότι ο αγωγός του δεν θα περάσει ποτέ απο την Συρία και έχει συμβιβαστεί με ένα άλλο αγωγό υπό σχεδίαση τον east med, ένα υποθαλάσσιοα γωγό που θα συνδέει τα κοιτάσματα Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου-Ελλα΄δας και θα τα μεταφερει στην ευρώπη.

Συνεπώς οι καταριανοί δεν θα συνεχίσουν να ρίχνουν χρήμα στην Τουρκία εφόσον δεν τους χρησιμεύει πλέον. Αυτό θα κάνει τον Ερντογάν να χάσει την εξουσία διότι θα είναι το τελικό χτύπημα στην τουρκική οικονομία που παραπαίει.Η μόνη λύση είναι η εισβολή στην Ελλάδα για να ακυρωθεί ο east med.
(Το κείμενο γράφηκε το 2015, έκτοτε Τουρκία και Κατάρ έχουν γίνει πιστοί σύμμαχοι της Ρωσίας η οποία χρησιμοποιεί την πρώτη ως φόβητρο για να μην υλοπιηθεί ο east med και χαθεί το ρωσικό μονοπώλιο αερίου στην Ευρώπη και το δευτερο ως α. αρωγό για την εξόρυξη αερίου στην Σιβηρία, κι αυτό διότι το Κατάρ κατέχει περισσότερη τεχνογνωσία και β. ως υποστηρικτή του φιλορωσικού Ιράν εφόσον Κατάρ και Ιράν μοιράζονται τα ίδια κοιτάσματα στον Περσικό και η μεταξύ τους διαμάχη πρεπει να εξομαλυνθεί προς όφελος του Ιράν.)

Η Γερμανία δεν δίνει δεκάρα για τον ευρωπαικό νότο, ως όραμα έχει την διατήρηση της βιομηχανίας της μια Ευρώπη που στον νότο θα έχει μετατραπει σε τριτοκοσμική αφροαραβική περιοχή και τον βορά θα προεξάρχει μιας ένωσης κρατων δορυφόρων όπως οι σκανδιναβικές, η Ολλάνδία, η Αυστρία.Για την Γαλλία δεν έχει παρθεί απόφαση ακομα γιαυτό και οι γερμανοί έχουν ρημάξει την Γαλλία στα τρομοκρατικά χτυπήματα, για να υποτάξουν την γαλλική πολιτκή ελίτ και να προσχωρήσουν πειθήνια υπό την γερμανική κυριαρχία.Σε αντίθετη περιπτωση η Γαλλία θα ακολουθήσει την μοίρα του νότου
Τωρα καταλαβαίνουμε γιατί η επέμβαση της Ρωσίας στην Συρία έσωσε την Ευρώπη.Η Ρωσία ακύρωσε τα σχέδια Κατάρ-Γερμανίας, σχέδια για τον αγωγό κια την πληθυσμιακή αλλοίωση της Ευρωπης


2 σχόλια:

 1. Έτσι έχουν τα πράγματα...Αυτά όλα είναι γνωστά.. Συγχαρητήρια. ..από τα
  πιο αξιόλογα blogs που έχω διαβάσει.. Καλή Ανάσταση σε όλους.. Ό, τι κι αν κάνουν εμείς έχουμε ένα πανίσχυρο όπλο.. όμοιο του δεν υπάρχει στο σύμπαν... Τον Ιησού Χριστό. .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ναι...κι'ο καλεργης https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi
  μερος του σχεδιου του καταρ θα ειναι,μονο που στις αρχες του 20ου αιωνα δεν υπηρχε καν το καταρ...Αλλα κι'αν υπηρχαν καποιοι ουαχαμπιτες,προφανως δεν θαχαν καν την νοηση να θεσουν τετοιους στοχους μιας και ησαν περικυκλωμενοι απο τους οθωμανους.
  Αλλα εστω κιετσι,γιατι να θεσει το καταρ ορους στην γερμανια περι αλλαγης του πληθυσμου της νοτιας ευρωπης,αφου ολοι οι δυτικοι συμφωνουσαν στο σχεδιο του αγωγου καταρ-συριας-τουρκιας-ελλαδας-ιταλιας.
  Νομιζω λοιπον,οτι αυτο το σχεδιο μπορει να υπαρχει ανεξαρτητα των οποιων αγωγων.
  Ενα σχεδιο που ευοδωνεται απο την βλακεια των ευρωπαιων και αφου εμεις οι ελληνες πηθικιζουμε τους ευρωπαιους,απο την δικη μας πηθικισια ηλιθιοτητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ Η ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ .ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ
Τα σχόλια σας πρέπει να έχουν ένα σημείο αναφοράς.
Ανώνυμα σχόλια δεν θα δημοσιεύονται διότι είναι αδύνατο να κρατήσω λογαριασμό με ποιόν μιλάω.
Πρέπει να καταλάβετε ότι σχόλια με προσωπικές επιθέσεις και ιταμό-ειρωνικό-υβριστικό περιεχόμενο, δεν θα δημοσιεύονται.