ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΦΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ»


Ο εφιάλτης της απόκτησης πυρηνικών από την Αγκυρα και οι κινήσεις της Αθήνας για την αποτροπή του
Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Το χειρότερο πράγμα στην πολιτική είναι να έχεις ψευδαισθήσεις. Ακόμη χειρότερο είναι να τις πουλάς στους άλλους για «προοπτική» της χώρας. Και τρεις φορές χειρότερο είναι να είσαι κανονικός φιδέμπορας, να πουλάς εν γνώσει σου παραμύθια με πρίγκιπες και δράκους.

Εάν δεν το καταλάβατε, προχθές το «ξανθό γένος» συναντήθηκε με τους γκρίζους λύκους και γιόρτασαν την έναρξη εργασιών για το Ακούγιου, το πρώτο από τα τρία (3) πυρηνικά εργοστάσια που θα φτιάξουν οι Ρώσοι για λογαριασμό του Ερντογάν και του ισλαμοφασιστικού καθεστώτος του. 

Το Ακούγιου θα είναι έτοιμο το καθόλου μακρινό 2023 και έπονται οι άλλοι δύο πυρηνικοί αντιδραστήρες. Η Τουρκία ήδη, με πακιστανική και κινεζική βοήθεια, κατασκευάζει πυραύλους, με στόχο να φτιάξει βλήματα μεγάλου βεληνεκούς, που θα μπορούν να απειλήσουν τις πρωτεύουσες και τις επικράτειες των γειτόνων της, και όχι μόνο. Το επόμενο βήμα θα είναι το εμπλουτισμένο ουράνιο και η προσαρμογή του σε πυραύλους που θα μπορούν να χτυπήσουν στόχους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, και τότε ο εφιάλτης θα είναι ζωντανός: Γενοκτόνοι ισλαμοφασίστες με πυρηνικά όπλα στα χέρια τους.

Ολο αυτό, με την αμέριστη -και με το αζημίωτο- συμπαράσταση του Πούτιν, με ρωσική τεχνολογία, που θυμίζω ότι στο Τσερνόμπιλ είχε κάτι προβληματάκια. Οσοι, δε, διέδιδαν ότι ο θείος Βλαδίμηρος με παρέμβασή του θα μας έστελνε δώρο για το Πάσχα τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς ας φάνε ένα μπαγιάτικο πιροσκί για να μην πολυμιλάνε. Οχι, οι Ρώσοι δεν μας «πούλησαν». Οι Ρώσοι υπερασπίζονται και προωθούν τα ρωσικά συμφέροντα, όπως τα αντιλαμβάνεται η καγκεμπίτικη παρέα του Κρεμλίνου. Τώρα πουλάνε πυρηνική τεχνολογία στα μεμέτια. Πριν από λίγες ημέρες «πούλαγαν» τους Κούρδους και έκαναν «πλάτες» στον τουρκικό στρατό και στους αποκεφαλιστές τρομοκράτες συμμάχους του.

Το μάθημα είναι ένα: Οσο βαθιά κι αν είναι ριζωμένη στον λαό η πρόληψη-συμπάθεια περί «ξανθού γένους», η αληθινά πατριωτική προσέγγιση για τα πράγματα οφείλει να επισημαίνει την ωμή ιστορική αλήθεια. Από τα Ορλωφικά, όπου μας ενθάρρυναν στην εξέγερση, και μετά, οι Τουρκαλβανοί έσφαξαν το 1/3 της Πελοποννήσου και ο Τσάρος, ο στρατός και ο στόλος του έτρωγαν πασατέμπο. Χάρη στην ακάματη γενναιότητα του Κωνσταντή Κολοκοτρώνη και άλλων οπλαρχηγών, με φρούρια τις πλαγιές του Μαινάλου και άλλων βουνών και χάρη στη συνειδητοποίηση από τον σουλτάνο ότι οι μισθοφόροι του αυτονομήθηκαν και κατέστρεφαν τα πάντα, σώθηκαν οι υπόλοιποι Ελληνες του Μοριά.

Η πραγματικότητα -ξαναθυμίζω- έχει ένα ελάττωμα: Υπάρχει. Ολες οι ψευδαισθήσεις των αστείων διεθνιστών-πασιφιστών της Αριστεράς και των ενδοτικών φιλελέδων, όσων ήθελαν τρύπια σύνορα, ευρωπαϊκή προοπτική, κονδύλια για την Αγκυρα και αγκαλιές με τους χασάπηδες του Ερντογάν, αν δεν ψόφησαν από τις απειλές, τους τραμπουκισμούς, τον εμβολισμό του περιπολικού του Λ.Σ. και την ομηρία των δύο στρατιωτικών μας, θα τα κακαρώσουν σίγουρα όταν αρχίσει να δουλεύει το Ακούγιου και ξεκινήσουν να φτιάχνουν πυρηνικούς πυραύλους οι γενοκτόνοι της Αγκυρας.
Αυτό όμως, όσο αδίστακτοι και κυνικοί κι αν είναι οι Ρώσοι, όσο δουλοπρεπείς και χέστες κι αν είναι οι χρυσοκάνθαροι υπάλληλοι του Σόρος στις Βρυξέλλες, εμείς, οι Αμερικανοί και το Ισραήλ ΔΕΝ πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε να γίνει. Αδυνατώ να πιστέψω ότι στο Τελ Αβίβ αντιμετωπίζουν αδιάφορα την προοπτική ένας -ορκισμένος πια- εχθρός τους να έχει πυρηνικούς πυραύλους, που θα απειλούν μέσα σε λίγα λεπτά την ύπαρξη του εβραϊκού κράτους. Στην πολυκεντρική Αμερική, όσο κι αν είναι δύσκολο, ήδη υπάρχουν αρκετοί στα κέντρα αποφάσεων που θεωρούν εφιάλτη μια ισλαμική Τουρκία με πυρηνικά όπλα.

Το Ακούγιου δεν πρέπει ποτέ να λειτουργήσει. Η Τουρκία δεν πρέπει ποτέ να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Θα είναι κίνδυνος για την ανθρωπότητα και θα σημάνει τη δορυφοροποίηση της πατρίδας μας.
Θα έπρεπε εμείς, μια μικρή χώρα με μεγάλους κινδύνους ασφάλειας, να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά, αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση στη χώρα όπου κοπρόσκυλα πολιτικών νεολαιών και κομματικές ηγεσίες επιβάλλουν διάλυση της Εθνικής Αμυνας με σχεδόν ανύπαρκτη θητεία, όπου καταστρέφουμε την πολεμική βιομηχανία και υπονομεύουμε το φρόνημα μέσω της ίδιας της δημόσιας Παιδείας.

Οφείλουμε να αποκτήσουμε επίγνωση του θανάσιμου κινδύνου, να οπλιστούμε με μέσα και με φρόνημα, και να φτιάξουμε στέρεες συμμαχίες με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, υποδεικνύοντας εμφατικά τον θανάσιμο κίνδυνο για όλους. Ενας ισλαμικός στρατός κατέχει το 40% της Κύπρου, σε απόσταση αναπνοής από το Ισραήλ, με μια εξόχως εχθρική και αντισημιτική ηγεσία, και τώρα θέλει και πυρηνικά όπλα. Μόνο τρελοί ή προδότες θα το επέτρεπαν...

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

ΠΗΓΗ http://www.dimokratianews.gr/content/84942/oi-gnostoi-fidemporoi-kai-xantho-genos

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μιλησε και ο φαηλος κρανιδιωτης για αυτα που συμβαινουν στο κοσμο για τα αλλα που εχουν ηδη συμβει απο τους "συμμαχους" αραβικη ανοιξη πολεμους στη μεση ανατολη απο τους αμερικανους μουγκα τον συμβουλευω να κανει φιλο του τον ερτογαν μπας και μαθει λιγο μπαλιτσα γιατι ακομα ειναι μικρος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Nαι σωστά θανάσιμος κίνδυνος η Τουρκία με πυρηνικα.Αλλα όλοι εσεις οι χρόνια πολιτικοι πως φροντισατε για την αμυνα μας;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ φοβάμαι ότι οι τούρκοι διάλεξαν τη σωστή πλευρά και ότι εμείς βρισκόμαστε στη λάθος και με λάθος δήθεν συμμάχους.
Ο χρήστης Outis είπε…
Δηλαδή το σχέδιο του είναι να κάτσουμε σαν τις κότες παντοται στο πλευρό των Αμερικανών, ενώ αυτό ακριβώς είναι το μειονέκτημα μας, ότι δηλαδή είμαστε δεδομένοι !!! Έως η Τουρκία συνδιαλέγεται και με τους δυο πόλους (και ίσως και με την Κίνα...) εμείς παριστάνουμε τα καλά παιδιά, ιδρωνοντας να πείσουμε την κοινή γνώμη ότι ταχατες πρέπει να είμαστε με τις «ναυτικές δυνάμεις» (μα αν είσαι εσυ ναυτική δύναμη τότε θα πρέπει να στραφείς εκεί που θα σε έχουν. Περισσότερο ανάγκη δηλαδή με τις χερσαίες δυνάμεις..., με τους «νικητές» (μα η Ρωσία είναι ο kingmaker, με όποιον συμμαχήσει είτε με ΗΠΑ είτε με Κίνα αυτός θα νικήσει, άρα αν θελουμε να είμαστε με τους νικητές θα πρέπει να είμαστε μάλλον με τους Ρώσους... και δεν συζητάμε το ότι η Ελλάς ως Ορθόδοξη χώρα δεν είναι έμπιστη στην Δύση λόγω Καθολικοσμου αλλά και δεν συζητάμε το ότι στην γεωπολιτική, για τους δυτικούς το Ισλάμ είναι πιο έμπιστο διότι θεωρείται πιο αξιόπιστο να ανασχέσει μια Ρωσική κάθοδο λόγω του ότι δεν έχει κοινά (Ορθόδοξα) στοιχεία. Και εδώ είναι η ταφόπλακα της δήθεν δυτικής στροφής μας, στο ότι δεν μας εμπιστεύονται λόγω Ορθόδοξης έλξης με την Ομοδοξη Ρωσία! Επειδή είμαστε ένα κατεχόμενο κρατίδιο δεν τολμάνε να μας πουν την αλήθεια ότι δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ανεξάρτητη πολιτική αν και όλοι αυτοί παριστάνουν τους Ορθόδοξους (δηλαδή τους μη συμβατούς για την Δύση !!!). Λυπάμαι Φαήλο αλλά δεν πείθεις, είσαι απλά άλλο ένα Νατοϊκο εργαλείο και τίποτα περισσότερο (εξάλλου δεν κατακεραυνώσες την αρνητική και παγερή στάση του Αρχιεπισκόπου στις κινητοποιήσεις υπέρ του Μακεδονικου διότι αυτό ήθελε ο Αμερικανικός παράγων! Λυπάμαι !)
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δεν πειράζει Φαήλο όλοι ξέρουμε ότι ήσουν στην παρεούλα Σαμαρά. Αποστολή σου ήταν να το παίζεις ο δήθεν πατριώτης για να μαζέψουμε τα απο δεξιά μεριά κορόιδα. Και βέβαια βέβαια όταν ο Σαμαράς μας έλεγε για Αντετοκούμπο (για να προωθήσει τους λαθρο) , έκανε την σκευωρία Χα , εφάρμοζε μνημόνια κλπ κλπ .
Ασε ρε ασε ρε ξέρουμε ότι απο πίσω σου είναι οι Σαμαράδες , πολιτικέ απατεώνα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νομίζω οι ιδεοληψίες αναμεμιγμένες με ισχυρές δόσεις συναισθηματισμού,δεν ευνοούν νηφάλια σκέψη σε θέματα γεωπολιτικής-γεωστρατηγικής.

Τα νομίσματα έχουν πάντα δύο όψεις.Γιατί γίνεται αναφορά μόνο στο πυρηνικό εργοστάσιο του Άκουγιου και όχι στα άλλα όπου θα έχει συμμετοχή όχι η Ρωσία αλλά άλλες Αυρωπαϊκές χώρες;
Αυτές οι χώρες σε ποιό γένος ανήκουν;Των Φράγκων-Λατίνων;Εφόσον γίνεται ιστορική αναφορά,ξεχάσαμε τι έκαναν το 1204 στη Βασιλεύουσα και έως την άλωση και μέχρι σήμερα;

Επίσης εκτός από τα Ορλωφικά να θυμηθούμε και την συνθήκη του Κιουτσούκ Καϊναρτζή όπου με τα προνόμια που παραχωρήθηκαν δημιουργήθηκε ο στόλος της Ελληνικής Επανάστασης λόγω δικαιώματος χρήσης της Ρωσικής σημαίας;

Ακόμη,όσον αφορά τους Έλληνες στρατιωτικούς από που κι ως που υποσχέθηκε και με τι αναταλλάγματα η Ρωσία να μεσολαβήσει για αυτούς;Επίσης με τι μούτρα,το πολιτικό σύστημα και μια κυβέρνηση άθεων-αντιχριστων θα μπορούσε π.χ να ζητήσει κάποια μεσολάβηση στον ίδιο τον Πούτιν ή στον Πούτιν από τον Ηγούμενο Εφραίμ;

Όταν ο Πούτιν έδινε S 400 και Sukhoi stelth οι Έλληνικες κυβερνήσεις τι έκαναν;Εμπάργκο στη Ρωσία.Να πάμε πιο πίσω στο Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη;

Κοιτάξτε!Η Ελληνικές κυβερνήσεις αφού οδήγησαν την Ελλάδα στην οικονομική καταστροφή και τα μνημόνια και την διαχείριση της Ελληνικής περιουσίας για 99 χρόνια από διεθνείς τοκογλυφους,πλέον διάλεξαν να παραμείνουν στο δόγμα ανήκομεν εις την Δύση με όποιο τίμημα εξαθλίωσης και εξαΰλωσης των Ελλήνων.Έτσι απλά.Με.ανταλλαγμα βουλευτική έδρα και μισθό.

Το ερώτημα είναι αν μπορούσαν και δεν έκαναν κάτι άλλο το οποίο είναι προς διερεύνηση και τώρα και για τον ιστορικό του μέλλοντος.

Όσο για τον ξανθό γένος η αναφορά που γίνεται στις προφητείες είναι ξύπνα Ρωσία.Όχι ξύπνα Ρωσία να σωσεις την Ελλάδα.Το μόνο που αναφέρεται είναι ότι όταν μας κάνει ντου η Τουρκία θα δεχτεί την επίθεση της Ρωσίας.Οχι γιατί μας αγαπάει αλλά γιατί ο μπαμπεσης ο παζαρτζης ο Τούρκος θα πάει να κλείσει ουσιαστικά τα στενά στη Ρωσία.

Αυτό δεν είναι κάτι απίθανο,αφού τα συμφέροντα των σοβαρών κρατών δεν είναι στάσιμα αλλά διαμορφουμενα των συνθηκών.Δηλαδη όπως κάποτε π.χ ο Εντρογαν εξυμνούσε τον Άσαντ μετά τον βάφτισε τρομοκράτη.Πολλα τα παραδείγματα με Καντάφι,Σαντάμ κ.τ.λ.

Επίσης ποια ήταν τα οφέλη από την άκρατη δυτικολαγνεία;Ποια τα ανταλλάγματα;Τι δουλειά έχει ο Πούτιν όταν μας αδειάζει Η.Π.Α-ΝΑΤΟ-ΕΕ όλοι μαζί;Δεν είναι παράλογο να είναι κρατούμενοι στρατιώτες συμμαχης χώρας και να μας φταίει ο Πουτιν;

Το μόνο που φταίει είναι η επί 40 χρόνια διάβρωση της Ελληνικής οικογένειας,της Ελληνικής κοινωνίας με νόμους που ψήφισαν Έλληνες πολιτικοι που ψηφίστηκαν από Έλληνες πολίτες.

Η λύση μπορεί να δοθεί έτσι απλά από τον Ελληνικό λαό όταν αποφασίσει πρώτα απ' όλα να μην ψηφίσει κανενα κόμμα και κανέναν βουλευτή που έφερε σε αυτό τον χάλι την Ελλάδα κι επειτα όλα θα βολευτουν.

Και κάτι τελευταίο.Παρτε χαμπάρι!Είμαστε έθνος αναδελφον!Αν δεν αποφασίσουμε να γίνουμε ισχυρό κράτος από μόνοι μας καμία διεθνής σύμβαση και καμιά ενωση δεν θα μας σώσει από μόνη της και για την ψυχή της μάνας της.