Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε.

 

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ- Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Greek Spirit 
17-2-2018
Στις αρχές Ιανουαρίου 2018 ο Ερντογάν επισκέφθηκε επίσημα την Γαλλία και τον πρ Μακρόν. Η Γαλλία ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας την περίοδο 2007-12 .
 Εκείνη την εποχή Η Γερμανία είχε εντείνει τις προσπάθειες της για την αναβάθμιση της Τουρκίας απο υποψήφια για ένταξη σε χώρα με ειδικό καθεστώς σε σχέση με την Ε.Ε. Ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας Ν. Σαρκοζί έθετε συνεχή βέτο σε όποια ιδέα για ένταξη της Τουρκίας.
 Οι Γερμανοί το 2009 ίδρυσαν ακόμα ένα όργανο στην Ε.Ε., το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από τους αρχηγούς κρατών της Ε.Ε. , από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τους υπουργούς εξωτερικών των χωρών μελών. Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είναι να παρακάμπτει τις συνήθεις διαδικασίες που περνούν από το ευρωκοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που είναι το υπουργικό συμβούλιο της Ε.Ε. 



 Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με την σύσταση του από τους αρχηγούς κρατών και τους αντίστοιχους ΥΠΕΞ καταφέρνει παρασκηνιακά να παρακάμπτει πολλές από τις αποφάσεις του ευρωκοινοβουλίου ακριβώς λόγω της ισχυρής σύνθεσης του από τους υψηλότερα ιστάμενους των χωρών μελών. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο φροντίζει να μην επεμβαίνει προσκηνιακά στο έργο των υπόλοιπων οργάνων όπως το ευρωκοινοβούλιο και παρουσιάζεται ως όργανο στρατηγικής σχεδίασης Στην ουσία όμως αυτό που κάνει είναι να λειτουργεί ως το ισχυρότερο όργανο της Ε..Ε προς την παρασκηνιακή υλοποίηση των σχεδίων της Γερμανίας τα οποία είναι αδύνατον να παρουσιασθούν ως εφικτά στους πολίτες της Ε.Ε. 
Από το 2012 ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι ,πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου και Φλαμανδός δηλαδή Ολλανδόφωνος-οι Ολλανδοι είναι πασίγνωστοι ως ΄΄γιουσουφάκια ΄΄ των Γερμανών όπως πχ ο Ντάισελμπλούμ- άρχισε και φανερά να εκθειάζει την Τουρκία και το Πολιτικό  Ισλάμ του Ερντογάν ως υπόδειγμα πολυπολιτισμικότητας, διαφάνειας, χρηστότητας των ηθών κτλ κτλ.Την ίδια περίοδο η Γερμανία είχε ετοιμάσει μια σύμβαση με την Τουρκία με την οποία όλοι οι Τούρκοι υπήκοοι, και τα 80 εκατομμύρια , από το 2016 θα είχαν το δικαίωμα να ταξιδεύουν στην Ευρώπη χωρίς βίζα και διατυπώσεις. Η συνθήκη αυτή προετοιμάσθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και έπρεπε να ψηφισθεί από το ευρωκοινοβούλιο.Tohellenic sunrise 2 είχε γράψει απο το 2014 σχετικά με το σχέδιο αυτό. Ο Σαρκοζί αντέδρασε με λύσσα εναντίον του ενδεχόμενου αυτού .Οι αντιδράσεις Σαρκοζι συνέπεσαν με την κλιμάκωση του πολέμου στην Συρία και τις αποκαλύψεις σχετικά με την ανάμειξη της Τουρκίας . Έτσι η Γερμανία έχασε το ηθικό πλεονέκτημα, ήταν αδύνατον να υποστηρίζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ότι η Τουρκία ήταν μια χώρα υπόδειγμα όταν υπήρχαν ενδείξεις ότι υπέθαλπε τους τζιχαντιστές αντάρτες μαζί με την Σαουδική Αραβία. 
Το 2017 το σχέδιο για την  ελεύθερη διακίνηση των Τούρκων στην Ευρώπη αναβλήθηκε επ αόριστον.Ωστόσο οι Γερμανοί ελπίζουν ακόμα.
Στις 9 Φεβρουαρίου 2018 το πλωτό γεωτρύπανο της   Ιταλικής πετρελαϊκής ΕΝΙ παρεμποδίσθηκε και εκδιώχθηκε απο το οικόπεδο Νο 3 της Κυπριακής ΑΟΖ από 6 τουρκικές φρεγάτες. Πολλοί δήθεν τουρκολόγοι και πάντα μπουρδολόγοι σας έχουν παραμυθιάσει με τις μπουρδοθεωρίες τους σχετικά με την αδυναμία των Τούρκων να αντιπαρατεθούν με τις πολυεθνικές EXXON-TOTAL-ENI διότι όπως λένε και τα παραμύθια οι Αμερικάνοι -Γάλλοι και Ιταλοί αντίστοιχα θα κάνουν ΄΄ντα-ντα΄΄ τον Ερντογάν. 
Μέχρι σήμερα 17-2018 οι Ιταλοί όχι μόνο έχουν καταβυθίσει με τις φρεγάτες τους τις τουρκικές που παρεμποδίζουν το γεωτρύπανο αλλά έχουν σηκώσει τα χέρια και καλούν για διπλωματική λύση Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι παραμένουν στο οικόπεδο Νο 3 με φρεγάτες και ο Αμερικάνος ΥΠΕΞ Ρεξ Τίλερσον καταφθάνει στην Άγκυρα πριν απο δύο ημέρες όπου συσκέπτεται για τρεις !!! ώρες με τον Ερντογάν Τούρκο ΥΠΕΞ χωρίς πρακτικά και διερμηνείς. Ο Τίλερσον αποχώρησε χωρίς δηλώσεις !! Πάνε οι ελπίδες των μπουρδολόγων που έλεγαν ότι θα μας σώσουν οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. 
Η Ευρώπη δεν διαθέτει στρατό. Η Βρετανία ακόμη και εάν δεν αποχωρούσε με το ζόρι βρίσκει μονάδες για να εκτελέσει τη αποστολή της στο Αφγανιστάν εναντίον των ξυπόλυτων Ταλιμπαν .Το πάλαι ποτέ βασιλικό ναυτικό συνεχώς παροπλίζει μονάδες και η έλευση του νέου αεροπλανοφόρου δεν αποτελεί δομική αλλαγή. Η Γερμανία βρίσκεται στα ίδια χάλια. Υποχρηματοδότηση και αμέλεια έχουν φέρει τις γερμανικές Ε.Δ. σε αστεία κατάσταση.Τα περισσότερα αεροσκάφη είναι καθηλωμένα και μόνο το 10% των αρμάτων λειτουργεί και αυτό με ΄΄κανιβαλισμό΄΄ ανταλλακτικών απο τα υπόλοιπα.
Πολλοί αναλυτές αναφέρουν την Ιταλία ως την χώρα με τον ικανότερες και μεγαλύτερες ένοπλες δυνάμεις στην Ε.Ε. και έχουν δίκαιο. Αναφέρουν επίσης και τον Γαλλικό στρατό ως δεύτερο σε μέγεθος και ικανότητα ,και αυτό σωστό είναι.
Αλλά καμία ευρωπαική χώρα δεν θα εμπλακεί σε πόλεμο με την Τουρκία ή με την Ρωσία ,καμια ευρωπαική χώρα ΄δεν θα ανοίξει μέτωπα όπως κάνει πχ ο Ερντογαν στην Συρία. Οι ευρωπαικές κοινωνίες και ηγεσίες σε καμία περίπτωση δεν ανοίξουν μέτωπο με μια υπερδύναμη των 80 εκατομμυρίων όπως η Τουρκία η οποία παρόλα τα προβλήματα της κάνει και τολμάει αυτό που δεν τολμάνε οι άλλοι, κάνει πόλεμο, έστω και άτσαλα έχει εισβάλλει στη Συρία.
Όταν οι υπουργοί Άμυνας είδαν το βίντεο του εμβολισμού του σκάφος ''Γαύδος'' εξεπλάγησαν μεν , τρόμαξαν αλλά δεν είπαν τίποτα για πόλεμο ή αντίπονα.Καμία χώρα τη Ευρώπης δεν θέλει πόλεμο και καμία χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την Ρωσία ή την Τουρκία.
Οι καλοθρεμένες ευρωπαικές κοινωνίες δεν θα θυσιάσουν την νεολαία τους και την οικονομία τους εναντίον της Τουρκίας και της Ρωσίας .
Οι Ιταλοί φωνάζουν για διπλωματική λύση σχετικά με το επεισόδιο στο οικόπεδο Νο 3 της Κύπρου και αυτό είναι ένα καλό σημάδι της υποταγής της Ευρωπης.
Το πιο πιθανό είναι χρησιμοποιήσουν την Τουρκία ω τον στρατιωτικό τους βραχίονα . 
Η Ε.Ε , δηλαδή η Γερμανία επιτέλους θα δει τα σχέδια της σχετικά με τον σύμμαχό της -την Τουρκία- να πραγματοποιούνται. 
Η Τουρκία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ο μισθοφόρος της Ε.Ε. με αντάλλαγμα λίγο αέριο και ένα ειδικό καθεστώς στις σχέσεις της με την Ε.Ε. 
Το Κατάρ ήδη το έχει κάνει αυτό.Το Κατάρ είναι ένα κρατίδιο στο μέγεθος της Κύπρου που διαθέτει τα τρίτα μεγαλύτερα αποθέματα αερίου στον κόσμο. Το Κατάρ φιλοξενεί στο έδαφος του σχηματισμούς του τουρκικού στρατού πλήρως μάχιμους. Σε αντάλλαγμα το Κατάρ δίνει δις βοήθειας κάθε χ΄ρονο στην Τουρκία, αλλά το χρήμα δεν είναι πρόβλημα.
Να δείτε που και η Ε.Ε. το ίδιο θα κάνει, θα προσλάβει την Τουρκία ως μισθοφόρο της και σε αντάλλαγμα θα της δώσει το δικαίωμα σε κοιτάσματα αερίου και την ειδική προενταξιακή σχέση με την Ε.Ε.
Διαβάστε παρακάτω τι έγραφα σχετικά πριν απο δύο χρόνια

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Greek Spirit
5-1-2018
O Ερντογάν με την επίσκεψη του στην Γαλλία του Μακρόν μπορεί να φέρθηκε ως ο άξεστος φτωχός συγγενής από την επαρχία αλλα παρόλα αυτά επιβεβαίωσε τα λεγόμενα μου για τον άξονα Γερμανίας-Τουρκίας-Κατάρ για την άλωση της Ευρώπης .
Ο Ερντογάν την 5 Ιανουαρίου 2018 επισκέφθηκε επίσημα την Γαλλία και ανάμεσα σε άλλα ΄΄εργάσθηκε΄΄ με τον Μακρόν για την προώθηση θεμάτων στρατιωτκής συνεργασίας.Ο Ερντογάν ρεζίλεψε τον εαυτό του οταν σε ερώτηση δημοσιογράφου για την υποστήριξη που παρείχε στο Ισλαμικό Κράτος όταν απάντησε με μογγολική διπλωματική αβρότητα στο ερώτημα

Ο Μακρόν πριν γίνει πρόεδρος της Γαλλίας ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της Rothschild & Cie Banque, μιας επενδυτικής τράπεζας των Ρότσιλντ. Ο Μακρόν αποτέλεσε την επιλογή των Γερμανών και των ΗΠΑ και επικράτησε έναντι της Λεπέν και του Φ.Φιγιόν που ήταν και οι δύο επιλογές της Ρωσίας.  Η Λεπέν αποδομήθηκε απο τα ΜΜΕ λόγω της ακροδεξιάς ρητορικής της και ο έτερος αντίπαλος του Μακρόν στις εκλογές ,ο Φιγιόν, πολεμήθηκε απο τα ΜΜΕ με αφορμή την αργομισθία της συζύγου του την οποία είχε υπάλληλο στο πολιτικό του γραφείο.
 Η Γαλλία με τον Μακρόν έβαλε την ταφόπλακα της και μπήκε ολοκληρωτικά στην εποχή της δορυφοροποίηση της απο την Γερμανία. 
Η Γερμανία χρειάζεται την Γαλλία υποταγμένη για τους εξής λόγους 
α. Λόγου  του μεγέθους της που  εδαφικά και πληθυσμιακά είναι το ίδιο μεγάλη με την Γερμανία 
β. λόγω του στρατού της .Η Γερμανία δεν διαθέτει στρατό στην ουσία και αποζητά αποκούμπι σε Γαλλία, Ιταλία  και Τουρκία. Δεν είναι απίθανο στα σχέδια για τον Ευρωστρατό η Γερμανία να εντάξει και την Τουρκία  και 
γ. λόγω της επιρροής που έχει η Γαλλία τόσο στην Μ.Ανατολή (Συρία και ειδικά ο Λίβανος είναι πρώην αποικίες της Γαλλίας) αλλά και στα Βαλκάνια. 

Σύμφωνα με τον μύθο οι Σέρβοι λόγω θρησκεύματος εχουν μια άτυπη και ισχυρή συμμαχία με την Ελλάδα.Αυτό δεν είναι απόλυτα λάθος αλλά εαν γνωρίζαμε τους άρρηκτους δεσμούς Σερβίας και Γαλλίας θα καταλαβαίναμε ότι η δικιά μας σχέση με την Σερβια είναι απλά ένα διπλωματικό one night stand και όχι γάμος .Η Σερβία χρωστάει στην Γαλλία την ίδρυση της Γιουγκοσλαβίας μετά τον Α΄΄ ΠΠ ως ανταμοιβή των Σέρβων που πολέμησαν στο πλευρό της ΑΝΤΑΝΤ (Γαλλία-Βρετανία ) και εναντίον της Γερμανίας. Εξάλλου οι Σέρβοι την Θεσσαλονίκη θέλου κι όχι την φιλία μας.
Ως γνωστό η Σερβία τελευταία όλο και υποκύπτει στις θωπείες της Ρωσίας και χρειάζεται μια δύναμη που θα την επηρεάσει για να ενταχθεί στην Ε.Ε..Η Σερβία βρισκεται στην μέση της ποτάμιας διόδου Αξιού-Δούναβη απο την οποία το φυσικό αέριο που θα έρχεται απο το Κατάρ με τάνκερ και θα ξεφορ΄τωνεται στην Θεσσαλονίκη θα μεταφέρεται με πλωτά μέσα στην Γερμανία.
 Ένας άλλος σοβαρός παράγοντας για τον οποίο οι Γερμανοί θέλουν την Γαλλία υποτακτικό τους είναι ότι τώρα που έχασαν τον πόλεμο στην Συρία και δεν θα γίνει αγωγός Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Ιταλίας-Αυστρίας πρέπει να βρεθεί κάθε επιρροή διαθέσιμη για να κρατήσει την Γερμανία στο παιχνίδι της Μ.Ανατολής, ειδικά στον Λίβανο που θα αποτελέσει το νέο πεδίο αντιπαράθεσης Ιράν-Συρίας-Ρωσίας εναντίον Ισραήλ και ΗΠΑ Ο Λίβανος αποτελεί για την Γαλλία ότι πχ η Κένυα για την Βρετανία, είναι μια πρώην αποικία που λατρεύει τον πρώην αποικιστή της.

Ο άξονας Τουρκίας-Γερμανίας-Κατάρ έδρασε κατά του προέδρου Άσαντ ο οποίος δεν ήθελε τον αγωγό Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Ιταλίας-Αυστρίας. Οι Γερμανοί ήταν αυτοί που συνέλαβαν την ιδέα του αγωγού το 2009 .Οι καταριανοί δέχθηκαν αλλά ζήτησαν σε αντάλλαγμα την ισλαμοποίηση της Ευρώπης και την αλλαγή του πληθυσμού της , ειδικά της νότιας Ευρώπης.Το hellenic sunrise2 ήταν το πρώτο που τουλάχιστον στην Ελλάδα έγραφε απο το 2013 για τα παραπάνω αιτια του πολέμου σ.η Συρία/  Το Κατάρ ήθελε να επανιδρύσει την Αραβική αυτοκρατορία των προσμεσαιωνικών χρόνω που εκτέινονταν σε όλη την νότια Ευρώπη αλλά και βόρεια Αφρική Γιαυτό και είδαμε τον πόλεμο στην Λιβύη , την Αραβική άνοιξη σε Τυνησία-Αίγυπτο, όλα εκτελεσμένα απο τις ΗΠΑ οι οποίες ήθελαν την ενεργειακή αυτονομία της Γερμανίας και την απώλεια του ενεργειακού μονοπωλίου της Ρωσίας στην Ευρώπη. Έτσι οι ΗΠΑ εκτελέσουν όλα όσα ήθελε το Κατάρ προκειμένου να κατασκευαστεί ο αγωγός.Μόνο που το πράγμα σκόνταψε στην Συρία και έπρεπε να γίνει πόλεμος Η Ρωσία βοήθησε την Συρία για να αποτρέψει τον  αγωγό και να μην χαθεί το μονοπώλιο του αερίου της στην Ευρώπη.

Η Ρωσία πολέμησε εναντίον του άξονα Γερμανίας-Τουρκίας-Κατάρ με βοηθό το Ιράν.Ωστόσο σήμερα η Ρωσία έχει εντάξει στην σφαίρα επιρροής της το Κατάρ και την Τουρκία. Θα περίμενε κανείς ότι η Γερμανία θα έσκυβε το κεφάλι νικημένηνη αλλά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Μπορεί μεν η Τουρκία να αποτελεί πιστό σύμμαχο της Ρωσίας αλλά τα οικονομικά συμφέροντα που την συνδέουν με την Γερμανία είναι άρρηκτα. 
Γιαυτό και η Γερμανία διέταξε τον Ερντογάν να επισκεφθεί τον Μακρόν την 5 Ιανουαρίου 2017 και να ζητήσει αμυντική συνεργασία. Δεν είπαμε παραπάνω ότι στον υπο σχεδιασμό ευρωστρατό εκτός απο τις γαλλικές και ιταλικές Ε.Δ. θα κληθούν -σε βάθος χρόνου- και οι τουρκικές ; Το είπαμε βέβαια.

Η Ρωσία όμως γιατί δεν αντιδρά στα ΄΄ξεπορτίσματα΄΄ του Ερντογάν προς Γερμανία και Γαλλία; Μα ακριβώς επειδή Γερμανία και Ρωσία έχουν επίσης άρρηκτους εμπορικούς και οικονομικούς δεσμούς.Η Γερμανία παρόλο τον πόλεμο στην Μ.Ανατολή ακόμα εξαρτιέται απο την Ρωσία για το αέριο της και η Ρωσία εξαρτάται απόλυτα απο τις βιομηχανικές επενδύσεις της Γερμα΄νία στην Ρωσία.Buisness as usual.Περιμένετε εσείς τις προφητείες κάθε -όπουλου  να σας σώσουν.
Η Γαλλία και η Ιταλία διαθέτουν τους μεγαλύτερους και καλύτερους στρατούς στην Ε.Ε. Η Βρετανία διαθέτει κάτι λίγες δυνάμεις αλλά έτσι κι αλλιώς είναι εκτός παιχνιδιού.

Εάν η προοπτική της δημιουργίας ευρωστρατού με την συνδρομή και των τουρκικών Ε.Δ. σας φαίνεται απίθανη θεωρία τότε εκτός απο τις επισκέψεις Ερντογάν στην Γαλλία για την σύναψη συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας ας έχετε υπ όψιν και τα παρακάτω : 
Απο το 2012 η Γερμανία έχει βαλθεί να εντάξει την Τουρκία στην Ε.Ε.  Η προσπάθεια της πάντοτε προσέκρουε στην αντίδραση της Γαλλίας .Όλοι οι υπόλοιποι εταίροι δεν είχαν γνώμη, η Ελλάδα δε έλεγε ότι είναι υπέρ της ένταξης. Η Τελευταία φορά που η Γαλλία έφερε αντιρρήσεις και βέτο ήταν με τον Νικολά Σαρκοζί το 2012 οπότε και η Γερμανία τον αντικατέστησε με ένα  απίθανο τύπο,  τον Ολλάντ, που είχε πολύ πλάκα γενικά αλλά ήταν επικίνδυνος για πρόεδρος. Αμέσως μετά η Γερμανία πέρασε στο ευρωκοινοβούλιο το προσχέδιο της συμφωνίας με την Τουρκία σύμφωνα με το οποίο απο το 2016 όλοι, μα όλοι, οι Τούρκοι υπήκοοι θα είχαν την ελευθερία να ταξιδεύουν ελεύθερα στην Ε.Ε. χωρίς διατυπώσεις και βίζα. Η Τουρκία έχει μια ειδική εμπορική προνομιακή σχεση με τη Ε.Ε. αλλά αυτή η συμφωνία ήταν πλεον μια εξόφθαλμη εύνοια .Στόχος των Γερμανών ήταν σε δεύτερο στάδιο να επιτρέψουν και την εργασία των Τούρκων χωρίς ειδική άδεια-πράσινη κάρτα. Τα σχέδια αυτά της Γερμανίας πάγωσαν και επιβολή αυτής της συμφωνία αναβλήθηκε για το 2017 όταν αποκαλύφθηκε ότι η Τουρκία και ο Ενρτογάν παρείχαν κάλυψη και εκπαίδευση στο Ισλαμικό Κράτος.Τελικά αναβλήθηκε επ αόριστον αλλά η Γερμανία ακόμα ελπίζει.

Η Γερμανία έχει υπομονή και σχέδια Η Ρωσια απο την άλλη μπορεί να φαίνεται ισχυρή αλλά ...δεν έχει χρήμα και έτσι υποκύπτει στην αναγκαιότητα τη διατήρησης των καλών εμπορικών σχεσεων με την Γερμανία και γιαυτό προς το παρόν αφήνει τον Ερντογάν να προλειαίνει το έδαφος για την στρατιωτική συνεργασία Ε.Ε.-Τουρκίας.

Σχόλια

Ο χρήστης Γιώργος Κ είπε…
Το θέμα είναι να το θέλουν και οι ΗΠΑ.Γιατί αν δεν το θέλουν τότε μπορεί να δεις και κανένα Τσίπρα να θέτει βέτο και θα τρίβουμε τα μάτια μας!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΘΡΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΟΛΑ-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Greek Spirit
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μιλαμε για το τρελοσεναριο η Γερμανια ειναι υποτελης στους σιωνιστες. Δεν ειπαρχει Γερμανια σαν κυβερνηση. Ναι κοιτανε τα συμφεροντα της Ελιτ και οχι του γερμανικου λαου. Τα ιδια χαλια εχουνε με την Ελλαδα οσο αφορα την ηθικη κατασταση. Ενας λαος που εξαφανιζεται λογο οτι η γυναικες της γερμανιας δεν κανουν παιδια ουτε ενα. Ειναι η χωρα με της περισσοτερες ατεκνες γυναικες στον κοσμο (ποσοστο ανω του 25%) Αριστεριζουσες φεμινιστριες στρινγκλες. Αλλαζουν τους αντρες περιοδικα. Οι ανδρες τα ιδια χαλια. Κοιτανε μονο το economic status ετσι πουλανε μαγια στον εαυτουλη τους. Ποιος ευρωστρατος και τουρκια. Οι τουρκοι ειναι ανεξελενκτοι. Ο Γερμανικος λαος δεν παει τους μουσουλμανους αλλα ο Σορος και τα καναλια του βομβαρδιζουν καθημερινα την multikulturalism ετσι σε λενε φασιστα εαν τους πεις κατι αλλο. Οπως και στο Ελλαδα του Τσιπρα και του Πασοκ. Δεξια δεν ειπαρχει ουτε στην Γερμανια Η Μερκελ ειναι μουσουλμανολαγνα γιατι ετσι την κατευθυνουν οι κυριοι της. Η Κασνιεβιτσ (αυτο ειναι το επιθετο της και οχι Μερκελ) ειναι μια μαριονετα. Σκοπος διαλυσει του υπομιναντα χριαστιανισμου και ευρωπαικων φυλων. Οσο για τους προφητες και προφητειες που ειρωνευεσαι...
Ο θεος θα μας αφηση να φτασουμε στον πατο. Δεν εχουμε ουτε συμαχους ουτε πορους ουτε φιλους ουτε καν λαο νεο . Οι ελλινες εμπολεμη δεν φτανουν το ενα εκατομυριο. Οι μουσουλμανοι ειναι περισσοτεροι στην Ελλαδα. Στην Λεσβο πεντε αστυνομικοι πλακονονται απο 50 λαθρομουσουλμανους και δεν τολμουν να κανου τιποτε. Οταν θα πιασουμεν πατο τοτε θα τα κανουμε απανω μας καιθα στραφουμε στον πραγματικο μας φιλο καισυμαχο . Τον Χριστο. Και τοτε θα πεση προσευχη στα γονατα. Ο Θεος θα μας συχωρεση και θα ριξει την προσταια του στην πατριδα μας. Οι αλλοι λαοι θα ξεσκιζονται μες στην τρελα τους. Δεν θα εχουν συμαχιες πραγματικες αλλα θα στρεφονται ο ενας κατα του αλλου μεχρι να σφαχθουν μεταξυ τους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Τουρκία δεν θα μπεί ποτέ στην Ε.Ε.Παλιά οι Ευρωπαίοι έριχναν το φταίξιμο στην Ελλάδα ότι αυτή βάζει εμπόδια.Όταν η Ελλάδα το γύρισε και έπαψε τις αντιρρήσεις φάνηκε και το αληθινό πρόσωπο της Ε.Ε και πρώτα πρώτα της Γαλλίας,η οποία στάση της Γαλλίας θα παραμείνει για καιρό έτσι.

Ποιός θα ήθελε 80 εκατ. τούρκους έτσι χύμα στην Ευρώπη.Με τους τούρκους θέλουν αποκλειστικά εμπορικές-οικονομικές σχέσεις.

Επιπλέον οι τούρκικη πολιτική δεν θα δεχόταν ποτέ μια τουρκία υποδουλωμένη στην Γερμανία σε αντίθεση με τους "Ελληνες" πολιτικούς που τα πουλάνε όλα αρκεί να εξασφαλίσουν μια θέση βουλευτή και αρκετές χιλιάδες ευρώ μισθό στην τσέπη.
Ο χρήστης Βάνι Μακεντόνσκι είπε…
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Από τότε που η ελλάδα έδωσε το "οκ" για την ένταξη των Τούρκων, είδαμε πως τους γύρισε την πλάτη η ευρώπη. Και είναι λογικό.

Δεν εξυπηρετεί η ένταξη της Τουρκίας αλλά ένα "ειδικό ευνοϊκό καθεστώς" ελεγχόμενο από τους ευρωπαίους.

Προσωπικά θεωρώ ότι την Ελλάδα την εξυπηρετεί η ένταξη της Τουρκίας στην ευρώπη, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το επιτρέψουν ποτέ οι μεγάλες δυνάμεις.