Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Θεός της Ελλάδας δεν βρίσκεται στις προφητείες των πρακτόρων αλλά στην αφύπνιση που θα προκύψει απο την -προσωρινή -θυσία των νεαρών στρατιωτών μας .

Greek Spirit
7-3-2018
Εάν δεν υπήρχε σε εξέλιξη το δράμα των δύο στρατιωτικών μας  η έλευση του 6ου Αμερικανικού στόλου στην Κύπρο θα είχε μεγάλη πλάκα. Οι Έλληνες από το περίφημο ΄΄ξανθό γένος΄΄ και τις κατασκευασμένες προφητείες της ρωσικής προπαγάνδας, βρέθηκαν έξαφνα να περιμένουν το ΄΄ρυπαρό γένος ΄΄ των Αμερικάνων.
Οι Αμερικάνοι στέλνουν τον στόλο τους για να καλύψει την προσπάθεια εξόρυξης του γεωτρύπανου της EXXON και ξαφνικά οι προφητειόπληκτοι Έλληνες ανατρέχουν στο ίντερνετ για να δουν εάν υπάρχει καμιά προφητεία για την έλευση των Αμερικάνων.Τους Ρώσους περιμέναμε, οι Πορτορικάνοι και οι Μεξικάνοι ναύτες του Αμερικανικού ναυτικού μας προέκυψαν τελικά.

Οι Αμερικάνοι όπως γραφω και στο     

Στόχος της Ρωσίας είναι η παρεμπόδιση αρχικά, η οικειοποίηση μεσοπρόθεσμα και η διαχείριση μακροπρόθεσμα των κοιτασμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο. https://hellenicsunrise2.blogspot.gr/2018/03/blog-post_19.html

             δεν έχουν κανένα πρόβλημά με τον Ερντογάν.Οι Αμερικάνοι θέλουν κάποιον για να αναλάβει την διαχείριση των κοιτασμάτων της Αν. Μεσογείου και η Τουρκία αποτελεί τον ιδανικό υποψήφιο ως τοπική υπερδύναμη. Ποιόν θα εμπιστευτούν οι Αμερικάνοι, την χώρα η οποία στέλνει για περίπολο τους στρατιώτες της στα σύνορα και τους παρακολουθεί να απαγάγονται απο Τούρκους χωροφύλακες ;
Οι Αμερικάνοι έρχονται για να συνετίσουν τον Ερντογάν και να του δείξουν ότι ναι μεν του παραχωρούν το δικαίωμα για να διαφεντεύει Ελλάδα-Κύπρο και τα αντίστοιχα κοιτάσματα αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελούν ένα ισχυρό αφεντικό το οποίο ανα πάσα στιγμή μπορεί να επέμβει για να συνετίζει τον υφιστάμενο του.Έρχονται να του προσφέρουν την δυνατότητα για τοπική κυριαρχία με μερίδιο στα κοιτάσματα εάν αυτός ξεφύγει από την αγκαλιά της Ρωσίας. Η απάντηση του Ερντογάν θα δεν θα είναι οριστική και καταληκτική εφόσον η Τουρκία είναι σε θέση να διαπραγματεύεται από θέση ισχύος και να ισορροπεί ανάμεσα σε Ρωσία και ΗΠΑ.
Η EXXON θα κάνει την δουλειά της ,αλλά και η Τουρκία θα πάρει το μερίδιο της . Η έλευση του Αμερικανικού στόλου στοιχειοθετεί μια συνάντηση κορυφής δύο μαφιόζων οι οποίοι είναι πανίσχυροι και στις διαβουλεύσεις τους για συνεργασία προσέρχονται με όλες τις δυνάμεις τους .
Εάν η Τουρκία ήταν μια χώρα που εύκολα θα φοβότανε τις ΗΠΑ τότε δεν θα ερχότανε ολόκληρος ο 6ος στόλος .
Οι δύο στρατιωτικοί που αιχμαλωτίσθηκαν θα είναι η αφορμή για την αφύπνιση μας και την σωτηρία μας και όχι οι Αμερικάνοι. Οι δυο στρατιωτικοί με την θυσία τους η οποία δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη θα αφυπνίσουν και θα συσπειρώσουν τους Έλληνες. 
Έτσι θέλει ο Θεός, δύο νέοι άνθρωποι να πιαστούν αιχμάλωτοι προδομένοι -ο πρώην ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Παραγιουδάκης δηλώνει ευθαρσώς ότι πρόκειται περί στημένου περιστατικού στο       

Πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Τα έστησαν όλα οι Τούρκοι στον Έβρο https://hellenicsunrise2.blogspot.gr/2018/03/blog-post_24.html

              -  και να μας οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα. Αυτά τα δύο παιδιά των οποίων το δράμα δεν μπορεί να αποκρυφτεί, θα μας οδηγήσουν στην συνειδητοποίηση της πραγματικής μας κατάστασης και της προδοσίας της οποίας ήμαστε θύματα. Εάν δεν αποτινάξουμε την σαπίλα των ελίτ που μας κυβερνάνε καμία προφητεία και κανένας στόλος δεν μας σώσει .
Η αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας στα ΄΄λευκά κελιά΄΄ των φυλακών υψίστης ασφάλειας όπου ο Ερντογάν έχει φυλακίσει τον Σεαλαχαντίν Ντεμιρτάς, τον Κούρδο πολιτευτή και δικηγόρο που στις τελευταίες εκλογές συσπείρωσε όχι μόνο τους Κούρδους αλλά και τους κεμαλικούς Τούρκους, είναι πρόβλημα το οποίο όλο και θα διογκώνεται στην συνείδηση των Ελλήνων.
Όσο οι πολιτικοί θα προβαίνουν σε άστοχες δηλώσεις που θα προσβάλουν την νοημοσύνη μας τόσο οι Έλληνες θα αφυπνίζονται, ακόμα και αυτοί που περιμένουν στημένοι στα τέσσερα τους Οθωμανούς.
Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί από τον πιο απίθανο και φαινομενικά ακατάλληλο τόπο, μέσα από τα τουρκικά κελιά . Ο εκβιασμός του Ερντογάν θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.Για πρώτη φορά μετά απο σαράντα χρόνια οι Έλληνες που δεν ανήκουν στην παραθρησκεία του αριστερισμού θα ξυπνήσουν και θα συσπειρωθούν πολύ περισσότερο απο τους εθνομηδενιστές. 
Όσο πιο πολύ ο Ερντογάν θα απομονώνει τους αιχμαλώτους του κι όσο πιο πολύ οι διάφοροι μπαρμπάδες και κυράτσες στην Ελλάδα θα κάνουν απαξιωτικές δηλώσεις εναντία στην θυσία τους  τόσο πιο εκκωφαντική και γνωστή θα γίνεται η αλήθεια γι την κατάντια της χώρας και θα σηκώνεται η ομίχλη από τους σκοτισμένους Έλληνες, ακόμα και από τους πιο βολεμένους και πιο δειλούς.
Οι αιχμάλωτοι μας θα γυρίσουν θριαμβευτές αλλά αφού εμείς που μείναμε πίσω θα ξυπνήσουμε και θα ενωθούμε.Ο Θεός της Ελλάδας δεν βρίσκεται στις προφητείες των πρακτόρων αλλά στην αφύπνιση που θα προκύψει από την -προσωρινή -θυσία των νεαρών στρατιωτών μας .





Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προσυπογράφω γιά όλα και ιδίως γιά το τελευταίο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θα ηθελα να τονισω στον αρθρογραφο πως το ξανθο γενος θα επεμβει κατοπιν της επιθεσης της τουρκιας στην ελλαδα για να διαλυσει την τουρκια οχι για συμφερον δικο μας αλλα για δικο του.
ομως το καλο θα ειναι για την ελλαδα μας .
οι προφητειες κ. αρθρογραφε δεν ειναι στημενες και κατασκευασμενες αρκει να ακουσετε με τα ιδια σας τ αυτια το βιντεο με τη φωνη του γεροντα εφραιμ να τα εξιστορει πως θα γινουν τα γεγονοτα πριν πολλα χρονια οταν ηταν εν ζωη .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θέλω να σε βλέπω από μία άκρη, όταν έρθει ξαφνικά το "ξανθό γένος" - που λες περιπαικτικά - και κάνει γήπεδο τη μογγολία, πώς θα καταπίνεις τη γλώσσα σου και θα προσπαθείς να σκεφθείς μια πειστική εξήγηση στον εαυτό και στους άλλους για να δικαιολογήσεις ότι ήταν απλή σύμπτωση με την προφητεία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολλοί δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μπορούν να κατα λάουν ότι όταν θέλεις να προετοιμάσεις για κάτι έναν λαό,τότε τον προέτοιμαζείς μέσω διάφορών θρησκευτικών μορφών και δοξασίων.π.χ Επειδή οι Βουδιστές δέχονται την αστρολόγια ,η CIA έιχε κατασκευάσει δικές της αστρολογικές προβλέψεις που προέβλεπαν διαφόρα γεγονότα και τις διατθμπάνιζαν μέσω διαφορών Βουδιστικών ναών.Αποτέλασμά αυτού ο λάος της Κίνας πείχε πιστέψει τις προβλέψεις της CIA και να τις περιμένουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1.η Τουρκία είναι σε θέση να διαπραγματεύεται από θέση ισχύος και να ισορροπεί ανάμεσα σε Ρωσία και ΗΠΑ.2. οι Έλληνες που δεν ανήκουν στην παραθρησκεία του αριστερισμού θα ξυπνήσουν και θα συσπειρωθούν πολύ περισσότερο απο τους εθνομηδενιστές.3. Βασικός και μόνος παράγοντας για την εκπλήρωση ή μη μίας προφητείας είναι η μετάνοια ενός ανθρώπου ή ενός λαού. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 1.Πολυ σωστη η παρατηρηση του greek spirit για την Τουρκια , η οποια ειναι αυθεντια σε τετοιου ειδους διπλωματκα παιχνιδια!2.Πιστευω πως αυτοι οι λιγοι η οι πολλοι Ελληνες που δεν ανηκουν στη παραθρησκεια του αριστερισμου το μονο σιγουρο ειναι πως θα κανουν οτι περναει απο το χερι τους για την επιβιωση αυτου του λαου!3.Εκτιμω οτι για να ερθει η μετανοια θα πρεπει να γινει ενα μαζικο ξεβολεμα και πως μονο ετσι θα μετανοησει πραγματικα ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!! Κατα τα αλλα θερμα συγχαρητηρια στον greek spirit για το παραπανω αρθρο.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Εφόσον οι προφητείες είναι τόσο σίγουρες και μάλιστα μας ευνοούν , τότε γιατί αγχώνεστε και συγχίζεστε ;Αφήστε με στην πλάνη μου και χαλρώστε περιμενοντας την Πόλη.