Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ




 Greek Spirit
16-3-2018
Η Ρωσία δεν αποτελεί ευρωπαϊκή χώρα αλλά βαθιά ασιατική. Στην αχανή Ρωσία οι τοπικές κυβερνήσεις που απαρτίζουν το ομόσπονδο κράτος ακολουθούν το ίδιο μοτίβο λειτουργίας που ακολουθούσε η ΕΣΣΔ, που δεν είναι άλλο από την υποχρέωση των ντόπιων κυβερνητών για απόδοση αντρών στον στρατό όπως και της φορολογίας και της όποιας παραγωγής του πρωτογενή αγροτικού τομέα και από εκεί και πέρα το χάος..

Στην σημερινή Ρωσία όπως και στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ, το κεντρικό κράτος δεν δύναται να ελέγξει τα ομόσπονδα κρατίδια και τους τοπικούς οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες.
Τις τρεις τελευταίες δεκαετίες έχουμε γίνει μάρτυρες της έλευσης χιλιάδων ομογενών από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες του Καυκάσου. Οι ομογενείς  σε ικανό ποσοστό αυτοί έφεραν μαζί τους την κουλτούρα της μη ένταξης και της απείθειας στον νόμο. Προτίμησαν την γκετοποίηση και την ζωή στο κοινωνικό και οικονομικό περιθώριο, παρόλο που σε πολλές περιπτώσεις επιδοτήθηκαν από τον ελληνικό κράτος σε είδος και υπηρεσίες με στόχο την ομαλότερη ένταξη τους.

Ο λόγος για την στάση αυτής της πληθυσμιακής ομάδας απέναντι σε ένα οργανωμένο δυτικό κράτος όπως η Ελλάδα, δεν είναι κάποια εγγενής αδυναμία τους αλλά οι παραστάσεις που είχαν από την ζωή τους στην ΕΣΣΔ και κατόπιν ομόσπονδης Ρωσίας. 
Δεν φταίνε αυτοί, έτσι έμαθαν. Στην πρώην ΕΣΣΔ και σημερινή Ρωσία πολλές επαρχίες,αποκομμένες από την κεντρική διοίκηση, απολάμβαναν καθεστώς ανεπίσημης αυτονομίας και ανομίας. Ο κ Πούτιν προσπαθεί τα τελευταία δεκαεφτά χρόνια χωρίς επιτυχία να βάλει σε τάξη το χάος.

Η πτώση της ΕΣΣΔ αποτέλεσε για την Ρωσία  κάτι ανάλογο με την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας το 450-476 μχ και τις επιπτώσεις της στην δυτική Ευρώπη. 
Από το 450  έως το 476 μχ η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία έχανε τις κτίσεις της στην δυτικη΄Ευρώπη. 

Το έτος 476 μχ σηματοδοτεί την αρχή του μεσαίωνα. Οι υπήκοοι της αυτοκρατορίας μέσα σε λιγότερο από μια γενιά είδαν την κρατική υποδομή και παρουσία να εξαφανίζεται. Οι δρόμοι, ο στρατός, το κοινό νόμισμα, η κοινή γλώσσα , όλα όσα συνιστούσαν της παρουσία της αυτοκρατορίας στην καθημερινότητα τους, εξαφανίσθηκαν. Η ελευθέρια κινήσεων καταργήθηκε τόσο διότι οι αυτοκρατορικοί δρόμοι και υποδομές έμεινα ασυντήρητοι όσο και γιατί η απουσία των ρωμαϊκών λεγεώνων εξέθρεψε διάφορες συμμορίες ληστών και τυχοδιωκτών οι οποίοι κυριαρχούσαν στην ύπαιθρο. 

Οι  ληστές αυτοί με τις συμμορίες τους σταδιακά κατέλαβαν χωριά των ανυπεράσπιστων πλέον χωρικών οι οποίοι αντιμετώπιζαν τεράστια προβλήματα μιας και σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούσαν ούτε να καλλιεργήσουν την γη τους λόγω των συνεχών ληστρικών επιδρομών. 

Οι πιο νοήμονες λήσταρχοι κατάλαβαν ότι το μέλλον βρίσκονταν στην κατάληψη και διατήρηση ορισμένων οικισμών και χωριών απο στα οποία θα ''πουλούσαν προστασία'' με αντάλλαγμα την φορολογία των χωρικών σε είδος. 

Σταδιακά οι λήσταρχοι αυτοί με τις συμμορίες τους έγιναν σε αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως φεουδάρχες. 

Οι φεουδάρχες όταν ισχυροποιήθηκαν θέλησαν να ''ξπελύνουν ΄΄το εγκληματικό τους παρελθόν και να περιβληθούν με την αίγλη του πεφωτισμένου ηγέτη.

 Οι φεουδάρχες απευθύνθηκαν στα καθολικά μοναστήρια τα οποία είχαν την πρόνοια και την προτροπή απο τον Πάπα να διαφυλάξουν και να μελετήσουν την αρχαία ελληνική γραμματεία όπως τα έργα και τις διδαχές  του  Πλάτωνα, του Αριστοτέλη  του Σωκράτη Τα καθολικά μοναστήρια παρέλαβαν την αρχαιοελληνική γραμματεία απο τους Άραβες κατακτητές της Ισπανίας οι  οποίοι  αποχώρησαν νικημένοι το 1492 απο το τελευταίο προπύργιο τους, την Γρανάδα.

Οι φεουδάρχες θέλοντας να εδραιωθούν ακόμα περισσότερο συνασπίστηκαν σε συνεταιρισμό και εφηύραν τον θεσμό του βασιλέα ο οποίος ήταν ο σύνδεσμος τους.Παράλληλα ανέπτυξαν τις πόλεις , και προώθησαν την μελέτη της αρχαιοελληνικής γραμματείας ιδρύοντας τα πανεπιστήμια τα οποία κι ενώ αρχικά τελούσαν υπό τον έλεγχο της εκκλησίας τελικά αποτέλεσαν τον κύριο παράγοντα του διαχωρισμού κράτους -εκκλησίας στην δυτική Ευρώπη. Οι φεουδάρχες ονομάσθηκαν σε  αριστοκράτες και με επικεφαλής τους  βασιλείς τους  οργάνωσαν κράτη-έθνη .


Η Ρωσία, τηρουμένων των αναλογιών, περνάει από μια εποχή ανάλογη με αυτή που πέρασε η Ευρώπη με την κατάλυση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας το 476 μχ.

Η πτώση της ΕΣΣΔ το 1991 επέφερε το απόλυτο οικονομικό και κοινωνικό χάος.Ο στρατός διαλύθηκε και οι πιο τολμηροί στρατιωτικοί έκλεψαν όπλα τα οποία πούλησαν σε εξωχώριες και εγχώριες εγκληματικές ομάδες οι οποίες χρησιμοποίησαν αυτά τα όπλα για να εδραίωσουν την εξουσία τους αρχικά στις απομακρυσμένες επαρχίες και τελικά στην ίδια την κρατική μηχανή. Στην μετασοβιετική εποχή  του προέδρου Μπόρις Γιέλτσιν οι υποδομές, τα όπλα, οι υδρογονάνθρακες ακόμα και οι θεσμοί όπως το κοινοβούλιο, οι δημόσιες υπηρεσίες, όλα μεταβιβάσθηκαν σε λήσταρχους οι οποίοι μετατράπηκαν στην ρωσική οικονομική και πολιτική φεουδαρχική -ολιγαρχική ελίτ. 

Η έλευση Πούτιν το 2000 λίγα άλλαξε Ο Πουτιν τα πρώτα χρόνια της προεδρίας του ήταν ανίσχυρος ώσπου το 2006 η ξαφνική άνοδος των τιμών αερίου και πετρελαίου του έδωσε τα απαραίτητα κεφάλαια και του έλυσε τα χέρια.Ο Πούτιν βάλθηκε να επαναεξοπλίσει τον στρατό και να συγκρουσθεί με τους συμμορίτες-φεουδάρχες που είχαν ανακηρυχθεί ως η οικονομική ελίτ της Ρωσία έχοντας κατακλέψει το κράτος. 

Ο Πούτιν δημιούργησε μια νέα ελίτ επιχειρηματιών και πολιτικών οι οποίοι είναι πιστοί οπαδοί του και οι οποίοι δεν διαφέρουν απο τους αντιπάλους τους ως προς την στην προέλευση  των κεφαλαίων τους. 

Ωστόσο αυτοί οι ολιγάρχες, όπως και οι λήσταρχοι του μεσαίωνα, απευθύνθηκαν στην ρωσική ορθόδοξη εκκλησία προκειμένου να ΄΄ξεπλύνουν΄΄ το σκοτεινό παρελθόν τους και να ενδυθούν το προσωπείο του πεφωτισμένου χριστιανού αριστοκράτη με χρηστά ήθη, εκμεταλεύομενοι την τάση του Ρωσικού λαού, όπως και όλων των Σλάβο-ασιατικών λαών, για την λατρεία στο μεταφυσικό και την  εναπόθεση των ελπίδων για την ζωή τους σε μια ανώτερη δύναμη .

Όπως ακριβώς οι λήσταρχοι φεουδάρχες στράφηκαν στα καθολικά μοναστήρια για το χτίσιμο της ταυτότητας τους και την δόμηση της εικόνας τους έτσι και ο Πούτιν έστρεψε τους φεουδάρχες οπαδούς του για ιδεολογική κατάρτηση και απόκτηση ταυτότητας -έστω και προσχηματική-  προς την ρωσική εκκλησία.

Η εκκλησία στην Ρωσία του σήμερα έχει τρομακτική πολιτική δύναμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον Πούτιν ως όργανο για την χειραγώγηση των μαζών. Οι δε Ρώσοι ιεράρχες δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό εφόσον μετά από τον ανηλεή διωγμό τους κατά τα 70 χρόνια της ΕΣΣΔ , διωγμό που ανέδειξε ακόμα και σύγχρονους Αγίους όπως ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός της Κριμαίας,αισθάνονται επιτέλους ασφαλείς.

Όπως ακριβώς το 313 μχ ο Μέγας Κωνσταντίνος με το διάταγμα περί ανεξιθρησκίας έπαψε τους διωγμούς των χριστιανών,έτσι και ο Πούτιν αποτέλεσε το ορόσημο της παύσης των διωγμών εναντίον των πιστών και ιεραρχών της ρωσικής εκκλησίας.Η Ρωσική εκκλησία έχει τον δικό της Μέγα Κωνσταντίνο, τον Βλαδίμηρο Πούτιν και θα κάνει τα πάντα γι αυτόν.

Ωστόσο η Ρωσία αποτελεί ένα βαθιά διεφθαρμένο μεσαιωνικό κράτος στο οποίο κυριαρχούν οι ολιγάρχες με τους ιδιωτικούς στρατούς και τους μπράβους τους οι οποίοι αφήνονται ελεύθεροι να δρουν εάν προσκυνήσουν τον νέο Τσάρο δηλαδή τον πρ.Πούτιν όπως επίσης και την εκκλησία.

Πολλές φορές εκκλησία και ντόπιοι φεουδάρχες έχουν κατηγορηθεί για από κοινού φαινόμενα διαφθοράς. Η Ρωσική εκκλησία και οι ιεράρχες της  όπως ακριβώς και οι ιεράρχες επί Μ.Κωνσταντίνου, είναι αποφασισμένοι να αναμειχθούν ενεργά με την πολιτική και διακυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι ποτέ πια δεν θα υποστούν τους διωγμούς που υπέστησαν επί ΕΣΣΔ.

Ο πρ Πούτιν προσπαθεί να εξάγει το παραπάνω μοντέλο διακυβέρνησης και στην ανατολική Ευρώπη. 

=

Ο  κ Πούτιν όμως εξάγει και άλλα αγαθά. Από το 2000 και μετά καταβάλει προσπάθειες αλώσεως του Άγιου Όρους το οποίο θα δώσει ως δώρο στην ρωσική εκκλησία με αντάλλαγμα την απόλυτη υποστήριξη της . 

Μια άλλη πτυχή της προσπάθειας επηρεασμού της ανατολικής Ευρώπης είναι η χρήση πρακτόρων για την διάδοση δήθεν προφητειών οι οποίες -καθόλου τυχαίο-πρεσβεύουν την σωτηρία των ορθόδοξων λαών απο την μητέρα Ρωσία.

Από το 2000 ο Πούτιν έχει χρηματοδοτήσει διάφορους διάττοντες  και αγνώσοοτυ παρελθόντος αστέρες σε Ρουμανία-Βουλγαρία και Ελλάδα οι οποίοι καταλαμβάνουν τηλεοπτικό χρόνο αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στον οποίο προπαγανδίζουν την έλευση της Ρωσίας ως σωτήρα.

Οι προφητείες αυτές έχουν ως κεντρική ιδέα την εισβολή της Τουρκίας στην Ελλάδα και την Βουλγαρική Στράντζα (περιοχή βόρεια του τριεθνούς Ελλάδας-Τουρκίας-Βουλγαρίας) η οποία θα προκαλέσει την αντίδραση της Ρωσίας που θα προστρέξει για την σωτηρία των ομόδοξων λαών. 

Ο Πούτιν προετοιμάζει το κοινό σε Ελλάδα και Βαλκάνια για την εισβολή της συμμάχου της Ρωσίας, Τουρκίας, και θέλει να είναι σίγουρος ότι κανείς δεν θα αντισταθεί εφόσον όλοι θα είναι πεπεισμένοι ότι η Ρωσία θα τους σώσει.Ο Πούτιν θέλει την Ελλάδα υπό τουρκική κατοχή ή έλεγχο ή έστω διαμελισμένη, για να είναι σίγουρος ΄ότι το Αιγαίο θα ελέγχεται μόνο απο την Τουρκία η οποία είναι σύμμαχος της Ρωσίας και μόνο. Η Ελλάδα για τον κ Πούτιν είναι ένα κράτος το οποίο ανήκει στην επάρατη Δύση . 


Από την άλλη πλευρά έχουμε τις ΗΠΑ οι οποίες χάνουν συνεχώς οικονομική και στρατιωτική δύναμη και μόνο μέσω αντιπροσώπων μπορούν πλέον να αναμιγνύονται στα εσωτερικά των κρατών και να προωθούν τα γεωπολιτικά συμφέροντα τους.

Εάν σήμερα ο κ. Ερντογάν είναι σύμμαχος της Ρωσίας αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις ΗΠΑ.
Ο Ερντογάν το 2013 ανέλαβε το τολμηρότερο πολιτικό εγχείρημα από ιδρύσεως του τουρκικού κράτους το 1923 και αυτό ήταν η συμφιλίωση με τους Κούρδους.

Τον Μάρτιο του 2013 και μετά απο 30 χρόνια πολέμου ο Ερντογάν πρότεινε στους Κούρδους την κατάπαυση του πυρός και την ειρήνευση .Ο Ρ.Τ.Ερντογάν υποσχέθηκε στους Κούρδους την αναγνώριση τους ως μειονότητα, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ και για καμία φυλετική ομάδα στην Τουρκία, την αμνηστία στους μαχητές του ΠΚΚ, την ελευθερία να ομιλούν και να σπουδάζουν την γλώσσα τους και άλλα πολλά γενναία ευεργετήματα.
Αυτό που ζήτησε ως αντάλλαγμα ο Ερντογαν ήταν η υποστήριξητων 25 εκατομμυρίων Κούρδων στις εκλογικές αναμετρήσεις.
Ο Ερντογάν είχε ήδη στενές εμπορικές σχέσεις με τους αυτόνομους Κούρδους του Ιράκ των οποίων ο ηγέτης Μασούτ Μπαρζανί είχε χρηματοδοτήσει ακόμα και προεκλογική εκστρατεία του Ερντογάν.

Εάν Τούρκοι και Κούρδοι συμφιλιωνόντουσαν τότε η Τουρκία θα κέρδιζε κάθε στοίχημα για την επιβίωση της, θα απέτρεπε κάθε πιθανότητα για διαμελισμό και θα κυριαρχούσε ως μια συμπαγή υπερδύναμη των 80 εκατομμυρίων σε όλη την Μ.Ανατολή . 

Οι ΗΠΑ αντέδρασαν άμεσα εφόσον ναι μεν επιθυμούν την Τουρκία ως περιφερειακή δύναμη , δεν θέλουν δε αυτή να καταστεί ανεξέλεγκτη.

Τον Σεπτεμβριο του 2013, μόλις 4 μηνες μετά την σύναψη ειρηνευτικής συμφωνίας Ερντογάν-Κούρδων, ξέσπασαν επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη και στην πλατεία Ταξίμ, επεισόδια τα οποία υποκινήθηκαν απο την κεμαλική αντιπολίτευση και τις ΗΠΑ. 

Τα επεισόδια εξαπλώθηκαν σε όλη την Τουρκία και ο Ερντγάν πανικοβλήθηκε, ήρθε σε ρήξη με όλους και με όλα, με την κεμαλική επιχειρηματική ελίτ, με τον στρατό, με τους ξένους επενδυτές,εφόσον θεωρούσε τους πάντες ως εχθρούς του. 

Ακόμη και τον στενό του συνεργάτη Αχμέτ Νταβουτογλου απομάκρυνε και τον μόνο που εμπιστεύονταν ήταν ο αειθαλής διοικητής της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν.
Ο Ερντογάν απορροφημένος στην επιβίωση του άφησε την ειρηνευτική διαδικασία με τους Κούρδους να περιμένει. Τελικά οι Κούρδοι τον Ιανουάριο του 2014 απογοητευμένοι ξαναπήραν  τα όπλα.


Οι ΗΠΑ είχαν πετύχει τον στοχο τους .Οι ΗΠΑ ακόμα και σήμερα χρησιμοποιούν τους Κούρδους ως καταλύτη ενάντια σε κάθε επιδίωξη του Ερντογαν γιαυτό κι αυτός έχει εισβάλει στην Βόρεια Συρία, για να λύσει τον γόρδιο δεσμό.
Βέβαια έαν ο Ερντογάν αφήνονταν ήσυχος να συνεργασθεί με τους Κούρδους η Ελλάδα και πάλι θα κινδύνευε απο μια σταθερή και αρραγή Τουρκία.


Οι ΗΠΑ και η Γερμανία βρίσκονται πίσω από τον Αλβανικό αλυτρωτισμό όπως επίσης πίσω από το Μακεδονικό ζήτημα .
Οι ΗΠΑ εκτός από το σχέδιο τους για είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με την λύση της ονοματοδοσίας που θα άρει το ελληνικό βέτο, σχεδιάζουν επίσης την ζεύξη Αξιού-Δούναβη , μιας υδάτινης διόδου μέσω της οποίας θα μεταφέρεται με πλωτά μέσα το αέριο του Κατάρ που θα φτάνει στην Θεσσαλονίκη παρακάπτοντας την Μεσόγειο και τον Ατλαντικό.


Ο πόλεμος στην Συρία αποτελεί έργο των ΗΠΑ-Γερμανίας-Τουρκίας -Κατάρ και ξέσπασε για την ανατροπή του πρ Άσαντ όταν αντέδρασε στο σχέδιο υλοποίησης αγωγού αερίου Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Β.Ηπείρου-Ιταλίας-Αυστρίας-Γερμανίας. 

Το Ισλαμικό Κράτος αποτελεί έμπνευση των ΗΠΑ οι οποίες αδυνατώντας να εισβάλουν στην Συρία το 2013 λόγω μείωσης της στρατιωτικής τους ικανότητας, προτίμησαν να δώσουν την τεχνογνωσία της CIA στο Κατάρ και την Σαουδική Αραβία, οι οποίες με την σειρά τους διέθεσαν τα κεφάλαια , για την δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους.

Σήμερα οι ΗΠΑ αποδυναμωμένες ακόμα περισσότερο στρατιωτικά καλοβλέπουν την Τουρκία ως εγγυητή των κοιτασμάτων της αν.Μεσογείου, αρκεί ο Ερντογάν να συνεργασθεί και να ξεφύγει από την ρωσική αγκαλιά. Οι ΗΠΑ δεκάρα δεν δίνουν για Ελλάδα και Κύπρο, ούτε η Ρωσία και στην παρασκηνιακή διαμάχη για την επικράτηση τους στα δύο ελληνικά κράτη η μόνη φανερή σταθερά είναι η Τουρκία η οποία θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας με ωμή βία εάν αυτό τελικά κριθεί απαραίτητο.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
http://www.naftemporiki.gr/frontpages/17/03/2018/imerisies-politikes/eleytheri-ora/back/full

Μήπως τελικά η KGB έλεγχει την Δύση και έιναι ο πραγματικός εγκέφαλος των σχεδιασμών της Δύσης;;;;;;;;;;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ερώτηση , υπάρχει συμβούλιο εθνικής ασφάλειας και στρατηγικού σχεδιασμού στην Ελλάδα ? προφανώς όχι και προφανώς δέν μας το επιτρέπουν να έχουμε , μήπως έχουμε αυταπάτες για τη χώρα μας ? μήπως η χώρα μας είναι ένα κράτος παράγκα με κόμματα μαριονέτες με κανέναν άλλο σκοπό πέρα απο τη συσκότιση του νού του νεοέλληνα ? η Ελλάδα εμένα προσωπικά δέν μου δίνει την εντύπωση ανεξάρτητου κράτους , είναι ένας εποπτευόμενος χώρος απλά ,ένα proxy state ενός κοκτείλ συμφερόντων , νομίζω 100 βουλευτές θα ήταν αρκετοί γι'αυτή τη χώρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ελλαδα μας ηταν ειναι και θα ειναι το σταυροδρόμι συμφερόντων μεταξύ ανατολης και δυσης...Κλεινουμε τις πορτες και αρχιζουμε τις διαπραγματεύσεις.. Αλλα για να γινει αυτο πρέπει να έχουμε πολιτικούς με αρχ..... και οχι αρχ...πολιτικούς ..
Ο χρήστης μαινομενος είπε…
Η Ελλάδα του σήμερα θυμίζει την Κίνα στα τέλη 19ου αρχές 20ου αιώνα όπου θεωρητικά ήταν ανεξάρτητο κράτος όμως όλες οι αποικιακές δυνάμεις της επόχής είχαν στρατό και έλεγχαν τα λιμάνια και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας! Και φυσικά επενέβαιναν σταεσωτερικά της ήτε η κάθε μία ατομικά υποστηρίζοντας τα δικά της συμφέροντα εναντι των υπολοίπων ήτε όλες μαζί εναντίων οποιασδήποτε προσπάθειας του κινέζικου λαού για ανεξαρτησία!Και πάντα έβρισκαν ντόπιους πρόθυμους συνεργάτες!!!! Κάπως έτσι είμαστε κι εμείς σήμερα! Ένα ξέφραγο αμπέλι που όποιος περνάει κόβει και μερικά τσαμπιά ανενόχλητος!!!!
Ο χρήστης Δημητρης Κ. είπε…
Πιθανον...ετσι λεει το Λαγκλευ...(αυτο ειναι ενα φιλανθρωπικο.σωματειο στην Αμερικη..Τα ξερει ..ολα...)
Ο χρήστης Δημητρης Κ. είπε…
Γιατι το κουραζεις αρχηγε τοσο με τα ...προξυ...φροξυ...μπιμπι.?? Ειναι σαν την Μνημοσυνη ...τον μικρουλη δορυφορο του Κρονου...Ενταξει.δεν εχει και μεγαλη .." μνηνοσυνη η νοημοσυνη"...Προσεξες.οτι ειναι του ...Κρονου ?? Τι αντιπροσωπευε.αυτος τοτε ??? Εεεε το ιδιο κι αυτοι τωρα....Ααααα τυχαια το λεω....ετρωγε και τα ...παιδια του !!! Μεχρι που ηλθε ο Διας...ξερεις τι εγινε μετα...και με τι οπλα...Παντα ετχεται ο ...Διας καποτε..Αν δεν ερχοταν...αυτος.θατρωγε και τον πλανητη ολο...και θα πετουσε την οδοντογλυφιδα....Παντα υπαρχει μια μαμη γισ τον Δια στο Ιδαιο Αντρο...
Ο χρήστης Δημητρης Κ. είπε…
Οσες σεχτες...διεστραμμενες ομαδουλες θρησκευτικες...παραθρησκευτικες....μισοθρησκευτικες...- ονους......- αδες.... -ιστες.....-ογους...μαγωτους...-αδες....-λογους....-ωγες....κλπ εχει η Αμερικη μεσα...δεν εχει καμμια χωρα στην Γη....Μιλαμε για ...ναυτια....Ολοι αυτοι το τι ..προφητευουν καθε μερα...δεν εχει η μαιμου κωλο να καθησει.!!! Μεχρι απ την παρακρουση των προφητων γινονται ομαδικες αυτοκτονιες εκατονταδων σαλεμενων....Τι.κηρυκες .
ιεροκηρυκες ...ιεροφαντες..ιεροδουλοι..
ιεροτρεχα γυρευε....Ευαγγρλιστες...Ευαγγελιτσες...Πρωτοι- στσντες ....και δευτεροι ...κλσν ...ναι κλαν..(!!)... αλλοι δεν κανει ..κου' κου...αλλα ..κλαν.....τι τυμπανα στους ναους και χαιμαλια στις πορτες...χαμος στον Γαλαξια..Ολως πσραδοξως αυτοι ολοι διαβαζουν μονιμα την ...Βιβλο....και φανατικα ...τους Προφητες ολους εκει !!!! Δηλ. Τις προφητειες θαλασσα !!! Να κουφαθεις...!! Τους προφητες !!! Τις προφητειες !!! Ολη μερα !!! Τον ...Ιεζεκιηλ...τον κσθε της ερημου τεως ...Και παιδια.......τους ...ενοχλουν.οι λιγες δικες μας !!!!!!!!?!!! Μας βριζουν κιολας !!!!!! Σαν τρελους !!!!!!Μας κοροιδευουν ...ταχα τις εφτιαξε η ...Καγκεμπε !!!!!!!!! Των Ρωσων !!!!! Εχετε βυζια ???? Τραβηξτε τα !!!!!!! Ακομη δεν σταμστησατε τα γελια εεεεε ???
( ελπιζω να το δημοσιευσεις...αν και προφητευω ....οχι )
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οπως ελεγε και το τραγουδι του 1970,
Εντω μεταξυ,εντω μεταξυ δεν υπαρχει διφραγκο ουτε για ταξι!