ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Greek Spirit 
7-2-2018
Οι Αμερικάνοι κάνουν δώρο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το σκάνδαλο NOVARTIS. Με αυτό το σκάνδαλο δεν θα παει φυλακή κανένας απο τους πρωταγωνιστές,αλλού είναι το ζήτημα.Οι Αμερικάνοι επέλεξαν αυτή την στιγμή στοχεύοντας στην αποδόμηση των ενόχων και την εξουδετέρωση της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ.Όλα οι λαδοπόντικες ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ ή όπως στο διάολο λέγεται σήμερα και στην ΝΔ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει, η αντιπολίτευση εξαυλώθηκε.


Οι Αμερικάνοι όμως θα ζητήσουν ανταλλάγματα απο τον ΣΥΡΙΖΑ , ανταλλάγμα όπως η συμφωνία για την απόδοση το ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια.
Ο κ.Τσίπρας μπορεί να χαίρεται τώρα αλλά κάποια πιο έμπειρα και μεγαλύτερα στελέχη του είναι εξίσου τρομαγμένα με τους λαδοπόντικες της  NOVARTIS και αυτό διότι ενώ δεν έχουν σχέση με το σκάνδαλο έχουν λερωμένη την φωλιά τυς αλλού και η δύναμη των Αμερικάνων τους τρομάζει.Εάν δεν κάνουν τα κέφια των ΗΠΑ στο σκοπιανό τότε οι Αμερικάνοι θα αποκαλύψουν πολλά ράματα για την γούνα των αριστεριστών και τις διεθνείς σχέσεις τους .
Διαβάστε στο ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ- ΙΡΑΝ-ΗΠΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΖΗΤΗΜΑ   πως ο Τραμπ  μπορεί  να συνδέσει τους αριστερούς ΄΄αδιάφθορους΄΄ με τα διεθνή δίκτυα τρομοκρατίας και άλλων ευαγών δραστηριοτήτων.
Ο Ομπάμα έκλεινε τα μάτια σε όλα αυτά. Όταν η αμερικανική δίωξη ναρκωτικών -DEA- με την επιχείρηση ΄΄Κασσάνδρα΄΄ άρχισε να ερευνά την δραστηριότητα της Χεζμπολάχ και των Κολομβιανών καρτέλ ο ΟΜπάμα ακύρωσε την επιχείρηση ασκώντας τρομοκρατία στους πράκτορες της DEA είτε με απολύσεις είτε με μεταθέσεις.



Ο Τραμπ ωστόσο δεν αστειεύεται και άρχισε εκ νέου το ξήλωμα του κυκλώματος. Εξάλλου ο Τραμπ δεκάρα δεν δίνει εάν το Ιράν θα ενταχθεί στην αμερικανική σφαίρα επιρροής ή όχι .

Ο Τραμπ έχει στοιχεία σχετικά με τις διασυνδέσεις των αριστεριστών σε όλο τον κόσμο, Ευρώπη κι Ελλάδα με τους Ιρανούς και τους Χεζμπολάδες. Ναρκωτικά, τρομοκρατία (εξ ου κι η συμπάθεια του σημερινού καθεστώτος στην Ελλάδα με τον Μαδούρο και την λατινική Αμερική) όλα είναι στην διάθεση του Τραμπ ο οποίος μπορεί κι εκβιάζει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό.

Καθεστώς κι εφοπλιστές τρέμουν τον εκβιασμό του Τραμπ σχετικά με αποκαλύψεις για τις διασυνδέσεις τους με το διεθνές εμπόριο ναρκωτικών και τρομοκρατία. 


Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
Εάν κάποιο άτομο το προωθούν και το χρησιμοποιήσουν επειδή έχει λερωμένη την ζωή του, ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους, το ίδιο άτομο θα το ξεφορτωθούν όταν πλέον δεν το χρειάζονται.
Το πρόβλημα είναι όμως πολύ μεγαλύτερο και οι επιπτώσεις δραματικές και ανυπολόγιστες. Όταν μια κοινωνία μαθαίνει να αποδέχεται και να αφομοιώνει τα σκάνδαλα και την διαφθορά ως κάτι φυσιολογικό, αυτή η κοινωνία βρίσκεται σε διαδικασία αποσύνθεσης και εξαφάνισης.
Δεν μπορεί π.χ να μαθαίνεις από το εκπαιδευτικό σου σύστημα το ηθικό, δίκαιο και σωστό, αλλά στην διάρκεια της ζωής σου να βιώνεις το ανήθικο, το άδικο και το λάθος.
Ως εκ τούτου, κοινωνίες που βιώνουν αυτές τις αλλοπρόσαλλες συνθήκες είναι καταδικασμένες σε μαρασμό διότι δεν υπάρχουν πλέον υγιείς δυνάμεις να τις καθοδηγούν. Επακόλουθο αυτού είναι ότι μαζί με τις κοινωνίες να εξαφανιστούν και οι όποιες ηγεσίες ανέδειξαν.
Έτσι μακροπρόθεσμα θα εξαφανιστούν και τα άτομα που προωθούσαν αυτά που είχαν λερωμένη την ζωή τους, γιατί ενώ θα έπρεπε να προωθούν τα υγιεί με ζωή γεμάτα όνειρα και χρήσιμα για την κοινωνία, έκαναν ακριβώς το αντίθετο.

Είναι ζήτημα χρόνου εφόσον τα κράτη περάσουν αυτές τις δύσκολες δεκαετίες που έρχονται, να δούμε π.χ σε μερικές εκατοντάδες χρόνια το Ηνωμένο Βασίλειο να κυβερνάτε από Ινδικής καταγωγής μονάρχη, εφόσον ήδη βλέπουμε να έχει δήμαρχο το Λονδίνο Ινδικής καταγωγής Πακιστανό δήμαρχο.
Τα λάθει των κρατών και των κοινωνιών έχει τους δικούς της μηχανισμούς η Φύση να τους αναπληρώνει.
Ο χρήστης Γρηγόρης Τσελεπής είπε…
Για μια ακομη φορα εδωσες ρεσιταλ.Προτεινω να διαβασεις αυτο που λεει οτι δεν υπαρχουν Κουρδοι. http://endiameseperiochenea.blogspot.gr/2018/02/405.html