ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ''ΠΑΓΩΤΟ'' ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣTΗΜΑ-ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

Greek Spirit 
7-2-2018
Οι Αμερικάνοι έχουν συνεργαστεί με τριτοκοσμικούς αριστεριστές στον τρίτο κόσμο πολλές φορές αλλα δεν παύουν να εκπλήσσονται απο την αφασία των εγχώριων. Τους δίνουν ένα σκάνδαλο στο πιάτο και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αποφασίσει εάν θα το εντάξει στην εξεταστική που τρέχει ήδη για το ΚΕΕΛΠΝΟ η εάν θα συστήσει νέα εξεταστική. Σήμερα το πολίτ -μπυρό,το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε χωρίς Να μπορεί να πάρει απόφαση.Οι Αμερικάνοι βιάζονται για την λύση του σκοπιανού και θεωρούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με το δώρο που πήρε πρέπει να συναινέσει. Αλλά οι καημένοι οι Αμερικάνοι δεν ξέρουν ότι εδώ είναι Βαλκάνια. Η δικογραφία των 7000 σελίδων διαβιβάστηκε στην Βουλή αμέσως μόλις οι μάρτυρες απλά ανέφεραν πολιτικά πρόσωπα. Δηλαδή στην δικογραφία δεν έχει γίνει καμία έρευνα-προανάκριση που να αφορά τα πολιτικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται.Αυτό πρέπει να γίνει απο την Βουλή.
Όλοι οι Έλληνες πάνω από τα έξι έτη ηλικίας καταλαβαίνουν ότι για να εξεταστεί μια δικογραφία 7 000 σελίδων με δέκα κατηγορούμενους θα περάσουν τρεις χιλιάδες έτη φωτός. Οι εμπλεκόμενοι δεν πρόκειται ποτέ να καταδικασθούν, τουλάχιστον μέχρι την Δευτέρα Παρουσία.
Αλλά οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι και μόνο η διαδικασία θα βλάψει την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ ούτως ώστε αυτός να βγει ενισχυμένος για να δώσει το όνομα στα Σκόπια χωρίς να ρωτήσει τον λαό. Αμ δε όμως. Οι συριζαίοι είτε γιατί βαριούνται (ναι δεν είναι αστείο) είτε γιατί δεν θέλουν να κατηγορήσουν πολιτικούς με συγγενικά φρονήματα, είτε γιατί γνωρίζουν ότι τελικά και σε βάθος ετών κανείς δεν κατηγορηθεί οποτε υπάρχει ο κίνδυνος να τους γυρίσει μπούμερανγκ όταν μαλιστα δεν θα δεν θα είναι κυβέρνηση, είτε γιατί οι παλιοί οι παλιοί κομμουνιστές  δεν θέλουν καμία συνεργασία με τις ΗΠΑ, είτε για όλα τα παραπάνω, το σκάνδαλο δεν θα αποδώσει όπως περίμεναν οι Αμερικάνοι.
Την ίδια στιγμή ο Μητσοτάκης βλέπει ότι οι συριζαίοι διστάζουν και αντεπιτίθενται για λογαριασμό των στελεχών της ΝΔ που κατηγορούνται. 
Υπάρχει ο κίνδυνος η ΝΔ να πάει στους Αμερικάνους και να υποσχεθεί ότι αυτή θα αποδώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια εάν το σκάνδαλο κουκουλωθεί και εάν γίνουν εκλογές τώρα, εδώ και τωρα. Οι Αμερικάνοι ωστόσο καίγονται να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ για όλους τους γνωστούς λόγους αλλά και για άλλους που δεν γνωρίζουμε ακόμα  και θέλουν να είναι σίγουροι ότι κάποιο κόμμα στην Ελλάδα θα συνεργασθεί με σοβαρότητα.Τον Μητσοτάκη λόγω εξάρτησης του απο την Μέρκελ αλλά και λόγω ότι.....είναι αυτός που είναι , δεν τον εμπιστεύονται.Τον Τσίπρα τον βλέπουν  να  σουφρώνει τα σαρκώδη χείλια του  και να συσκέπτεται χωρίς να αποφασίζει να δράσει με όπλο το σκάνδαλο.Οι Αμερικάνοι έχουν ωστόσο ένα σοβαρό συνεργάτη στην Ανατολική Μεσόγειο, ένα παιχταρά ηγέτη χώρας 80 εκατομμυρίων που έχει στρατό που  έχει εισβάλει στην Συρία, τον Ερντογάν.Αυτόν θα βάλει να μας κάνει ένα βαρύ θερμό επεισόδιο για να εξαναγκασθούμε όχι μόνο να αναγνωρίσουμε τα Σκόπια ως Μακεδονία αλλά να διαμελισθούμε .

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοινώς πολιτικά άπειροι και παρορμητικοί. Θέλουν να εξοντώσουν τους πολιτικούς αντίπαλους τους αλλά δουλεύουν ως ερασιτεχνες. Γιούρια και όποιον πάρει ο χάρος. Ίδια ακριβώς αντιμετώπιση όπως σε όλα τα θέματα, οικονομία, ανάπτυξη, φορολογία, δημόσια διοίκηση και εξωτερική πολιτική.
Οι μισοί πολιτικοί από άκρη σε άκρη, κλέφτες και οι άλλοι μισοί τυχοδιώκτες ελεγχόμενοι όλοι και πιασμένοι από τα αχαμνά τους για τα κουσούρια τους. Δεν προωθούνται πολιτικά αν δεν φορούν την κατάλληλη «ποδιά» ή χωρίς φάκελο κίναιδου.
Και εμείς οι αφελείς περιμένουμε να μας σώσουν γύρω μας άγρια σκυλιά γύεω μας που ουρλιάζουν δαγκώνοντας μας συνεχώς.
Ο χρήστης panpan είπε…
Η Αυτοκρατορία βιάζεται να ενοποιήσει τους χώρους της και έτσι όπως δεν έχασε χρόνο ο Μέγας Αλέξανδρος να λύσει τον Γόρδιο δεσμό κόβοντάς τον, έτσι και η Αυτοκρατορία θα κόψει και θα ράψει ταχύτατα.
Δημοκρατία υφίσταται όταν υπάρχει κυριαρχία, αυτή την στιγμή η κυριαρχία βρίσκεται υπό διαμόρφωση. Όταν διαμορφωθεί τότε θα υπάρξει Δημοκρατία.
Προβλέπω Η.Π.Α και Ρωσία να τις αφομοιώσει η Αυτοκρατορία και να συνεργαστούν ειρηνικά με την Κίνα, έτσι κι αλλιώς δεν έχουν άλλη επιλογή, παρά την ειρηνική συμπόρευση.
Την Ελλάδα που κατάντησε ελλαδιστάν θα την ξανά φτιάξουνε αλλά θα γίνει ριζικό ξεκαθάρισμα, εξάλλου εάν δεν καθαρίσεις το χωράφι από τα ζιζάνια και δεν το οργώσεις δεν θα αποδώσει ποτέ καλή σοδειά ίσως και καθόλου.
Η Φύση είναι ο μεγαλύτερος διδάσκαλος εάν την μελετήσεις θα σου δώσει απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ετσι ακριβώς. Οι μισοί έχουν βιάσει τη μάνα τους την ώρα που τους έπαιρναν βίντεο οι Αμερικάνοι με 10mega pixel κάμερες. Αυτοί προωθούνται για να είναι υπάκουα και καλά παιδάκια και να παίρνανε όλα εξπρες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολλες φορες στη ζωη μας , παρασυρομαστε σε αμετρητες εικασιες γεματες προσωπικα απωθημενα η πιστευουμε οτι θα συμβει αυτο που εμεις θεωρουμε σωστο!!! Η πραγματικοτητα ομως μας διαψευδει συνεχως και αυτο συμβαινει γιατι πολυ απλα οταν εμεις κανουμε σχεδια ο Θεος γελαει! Αμερικανοι,Ρωσοι,Τουρκοι,Κινεζοι,Ισραηλινοι,Γερμανοι,Γαλλοι,Αγγλοι κτλ κτλ ολοι την ωρα σχεδιαζουν, προσλαμβανοντας μελλοντολογους και αλλους περιεργους αλλα δεν καταλαβαινουν ομως οτι η εξελιξη τους εξαρταται απο τις πραξεις τους!!! Οσο για εμας τους Ελληνες ενα πραγμα διαφαινεται βλεποντας την περιοχη του Συνταγματος στην μεγαλειωδη συγκεντρωση: οτι απλα δεν μας ενδιαφερει η εξελιξη αλλα μονο το οτι φαμε και οτι πιουμε!!! Επομενως ειναι σιγουρο οτι θα παρουμε αυτο που αξιζουμε. ΥΓ: Εννοειιται οτι οι πολιτικοι της καθε χωρας ειναι ο καθρεπτης της...
Ο χρήστης ΛΕΩΝ είπε…
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΕΤΣΙ ΝΟΗΜΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΕΙΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΣΟΥ,ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ.ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΓΛΥΦΩ.
ΔΕΝ ΤΟΧΩ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΑΧΩΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΥΤΥΧΙΔΗ......ΒΛΕΠΕ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ <>Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ..<>ΚΑΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ 22 ΣΧΟΛΙΑ. ΑΛΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.....!!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Δεν βλεπω κανεναν να έχει βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Όλοι αντιγράφουν και αλληλοκαλύπτονται. Η τιμωρία που θα τους επιβάλω είναι να μην γράψω για αρκετό διάστημα. Εχω ξαναγράψει ότι όποιος θέλει ενημέρωση πρέπει να διαβάζει εφημερίδες και όχι διαδίκτυο. Είναι θέμα χρόνου ο κανιβαλισμός της αντιγραφής να αναγκάσει τους ιθύνοντες να επιβάλλουν φίλτρα και περιορισμούς στο διαδίκτυο.Ήδη η Ε.Ε και ΗΠΑ έχουν έτοιμα νομοσχέδια. Αυτή είναι η μοιρα του ανθρώπου, όλα τα καλά, από θρησκείες μέχρι φιλοσοφικά κινήματα και από ανακαλύψεις μέχρι την επιστημη έπεσαν θύματα των απατεώνων που τα καπηλεύτηκαν και τελικά τα έκαναν σαν τα μούτρα τους.
Ο χρήστης ΛΕΩΝ είπε…
ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ,ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΠΕΤΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ .ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.