Η Τουρκική ελίτ και μαφία προσπαθούν να αποκτήσουν ερείσματα στην Ελλάδα με το χρήμα και την καπήλευση του θρησκευτικού συναισθήματος

 27-2-2018
Επαναδημοσίευση του παρακάτω κειμένου από τον Ιανουάριο του 2015. Το κατ ουσίαν πραξικόπημα Ερντογάν και η επόμενη μέρα στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος είναι θέμα χρόνου να δημιουργήσει κύμα Τούρκων  προσφύγων που θα ανήκουν στην ανώτερη τάξη.
Κανένας πλούσιος και κοσμικός Τούρκος δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια να βλέπει τον τρελοταγίπ να φοράει φερετζέδες σε ότι κινείται και να απειλεί με εγκλεισμούς σε φυλακές για όσους θεωρούνται όχι μόνο αντιφρονούντες, άλλα σε βάθος χρόνου και όσοι ιδεολογικά είναι αντίθετοι στην ισλαμοποίηση της καθημερινότητας, της πολιτικής και της κουλτούρας της Τουρκίας.
Είναι σίγουρο ότι ανάμεσα στο κύμα των πλούσιων προσφύγων-αυτοεξόριστων στην Ελλάδα θα βρίσκονται και πολλά λαμόγια, μαφιόζοι αλλά και καιροσκόποι οι οποίοι δεν θα διστάσουν να δηλώσουν χριστιανοί, δεν θα τους στοιχίσει και τίποτα άλλωστε.Οι Έλληνες θα χαίρονται και θα δακρύζουν και θα τρέχουν να τους προϋπαντήσουν και να τους στηρίξουν, λες και ο κάποτε δυνάστης θα αλλάξει επειδή δήλωσε ότι είτε αγαπάει την Ελλάδα, είτε γιατί ανέξοδα θα δηλώνει χριστιανός.

 Η Τουρκική ελίτ και μαφία προσπαθούν να αποκτήσουν ερείσματα στην Ελλάδα με το χρήμα και την καπήλευση του θρησκευτικού συναισθήματος

Greek Spirit

30 Ιανουαρίου 2015

Πληθαίνουν οι φωνές προερχόμενες από την Τουρκία αλλά και τον Λίβανο σχετικά με την Βυζαντινή κληρονομιά των εκεί κατοίκων και την επιθυμία τους για την αποκάλυψη της αλήθειας και την -καταρχήν -πολιτισμική υποστήριξη απ την Ελλάδα.

Πολλοί Έλληνες πέφτουν στην παγίδα της πρόχειρης  ρομαντικής και επιφανειακής ερμηνείας και δεν εξετάζουν εάν πρόκειται για παγίδα εκπεμπόμενη από αντεθνικούς κύκλους τυφλωμένοι απο τις δήθεν προφητείες της ρωσικής προπαγάνδας,Το hellenc sunrise 2 έχει παμπολλες φορές αναφερθεί στην πλάνη των δήθεν προφητειών οι οποίες είναι κατασκέυασμα της ρωσικής προπαγάνδας .

Είναι γεγονός ότι από την ίδρυση του Κεμαλικού Τουρκικού κράτους μέχρι και το 2003 οπότε και ανέλαβε ο ισλαμιστής Ερντογάν η τουρκική ελίτ σταδιακά είχε απαρνηθεί την μουσουλμανική κληρονομιά της. Οι πλούσιοι Τούρκοι  σύντομα διαπίστωσαν ότι η μεσανατολίτικη ισλαμική κουλτούρα δεν είχε καμία σχέση με την ελεύθερη δύση και Ευρώπη. Τα μέλη της Τουρκικής επιχειρηματικής και πολιτικής ελίτ διέθεταν τα μέσα και τα χρήματα για να ταξιδέψουν και να διαμένουν στο εξωτερικό όπου και διαπίστωσαν ότι είναι αδύνατον η Τουρκία έστω και να μοιάσει με δυτική χώρα χωρίς να αποκηρύξει την ισλαμική κληρονομιά της.

Ενισχυτικό παράγοντα της παραπάνω τάσης αποτελεί το γεγονός ότι η τουρκική ελίτ προέρχεται από τους πληθυσμούς της δυτικής Τουρκίας οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τους τουρκομογγόλους της Ανατολίας Οι δυτικοί Τούρκοι αποτελούν τους απευθείας απόγονους των γηγενών κατοίκων της Βυζαντινής αυτοκρατορίας οι οποίοι για λόγους επιβίωσης αλλαξοπίστησαν αλλά και πάλι δεν πρέπει να τους θεώρησουμε συλλήβδην ως Έλληνες, θα ήταν αφέλεια.

Είναι γεγονός ότι το 2014 οι κάτοικοι της Σμύρνης εκφράζοντας την αντίθεση τους στην πολιτική καταστολής των διαδηλώσεων εναντίον του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, ανάρτησαν πανό και ζωγράφισαν στο έδαφος συνθήματα εναντίον του Τούρκου προέδρου με αποτέλεσμα να προκαλέσουν υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος να τους υβρίσει ως <<ελληνόσπορους>>. Κάτι θα γνωρίζει..

Είναι επίσης γεγονός ότι οι αστικοί πληθυσμοί της Κωνσταντινούπολης και των δυτικών παραλίων δεν ψηφίζουν το κόμμα του Ερντογάν , το ΑΚΡ, αλλά προτιμούν να στηρίζουν τα απομεινάρια του Κεμαλικού κόμματος. Οι αστικοί πληθυσμοί των δυτικών επαρχιών αποτελούν το προπύργιο της κοσμικότητας στην Τουρκία και καμία πολιτισμική και φυλετική σχέση δεν έχουν με την καθυστερημένη και θρησκόληπτη σουνιτική Ανατολία.

Πολλοί αναλυτές μάλιστα αναφέρουν πως σε ενδεχόμενη πολιτειακή αναταραχή στην Τουρκία θα μπορούσε να ξεσπάσει εμφύλιος μεταξύ των δυτικών και ανατολικών Τούρκων, τόσο μεγάλο είναι το χάσμα που τους χωρίζει.

Οι αστικοί δυτικοί πληθυσμοί της Τουρκίας οι οποίοι και μορφωμένοι είναι αλλά και χρήματα διαθέτουν βλέπουν κυριολεκτικά με τρόμο την διατήρηση του Ερντογάν στην εξουσία και την σταδιακή ισλαμοποίηση της ζωής τους και απελπισμένοι προσπαθούν να βρούνε τρόπο διαφυγής.

Τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα τους τελευταίους μήνες εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι υπήκοοι περνούν καθημερινά τα Ελληνικά σύνορα τόσο στον Έβρο όσο και στα νησιά δημιουργώντας ένα φαινόμενο το οποίο χρήζει προσεκτικής εξέτασης.

Οι Τούρκοι αυτοί προέρχονται βεβαίως από τα εύρωστα οικονομικά στρώματα. Είναι αδύνατον για ένα Τούρκο μεροκαματιάρη να διαθέσει χρήματα για καύσιμα, ψώνια και λουκούλλεια γεύματα , ακριβώς δηλαδή όπως κάνουν οι Τούρκοι τουρίστες των υψηλών εισοδηματικών τάξεων.

Οι Τούρκοι επιχειρηματίες, μαφιόζοι, εργολάβοι και ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι κατακλύζουν την Βόρεια Ελλάδα και σκορπούν αφειδώς τα χρήματα τους σε αγορές καταναλωτικών αγαθών και ταβέρνες. Η Ελλάδα με τις ελευθερίες της τους αρέσει πολύ….Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η Τουρκία δεν ανήκει στην Ε.Ε και έτσι δεν μπορούν να εγκατασταθούν μόνιμα.

Οι Τούρκοι των υψηλών εισοδηματικών στρωμάτων επιδεικνύουν ιδιαίτερες επιδόσεις στην γαστριμαργία και αγορά διαρκών καταναλωτικών αγαθών από την Ελλάδα. Κυκλοφορούν με αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού, ενίοτε τύπου »τζιπ» και αποτελούν την χαρά των ιδιοκτητών κέντρων διασκέδασης των παραμεθόριων ελληνικών περιοχών.

Ωστόσο οι φίλοι μας Τούρκοι που ανήκουν στην ελίτ της χώρας τους θέλουν να εξασφαλίσουν ότι στο εγγύς μέλλον θα γίνουν ακόμα περισσότερο αποδεκτοί στην χώρα μας η οποία συνδυάζει τόσο την Ε.Ε όσο και μια κουλτούρα η οποία είναι πιο φιλική προς αυτούς. Στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν περισσότερα ερείσματα στην χώρα μας πολλοί Τούρκοι των ανωτέρων εισοδηματικών τάξεων έρχονται στην Ελλάδα για να βαφτιστούν Χριστιανοί Ορθόδοξοι , πάντα κρυφά από το επίσημο Τουρκικό κράτος.

Είναι σίγουρο ότι ανάμεσα τους υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν γνήσιες και ελικρινείς προθέσεις όπως είναι σίγουρο και το αντίθετο.

Η Τουρκική ελίτ έχει »μυρισθεί» ότι η Τουρκία υπό τον σουλτάνο Ερντογάν βαδίζει στον δρόμο της απώλειας και το τέλος της θα είναι τραγικό, είτε με εμφύλιο, είτε με οικονομική καταστροφή είτε με ακόμα και με ρωσική εισβολή.

Αλλά ακόμα και αν η Τουρκία δεν καταστραφεί, ακόμα και τότε το μέλλον της είναι προγεγραμμένο ως ισλαμικό προτεκτοράτο του Κατάρ και της Σ.Αραβίας, χώρες οι οποίες από το 2003 στηρίζουν τον Ερντογάν με πακτωλό χρημάτων αλλά και που έχουν εμπλέξει την χώρα στην υποστήριξη των ισλαμοφασιστών στην Μ.Ανατολή.

Το Κατάρ και η Σ.Αραβία θέλουν την επιβολή θεοκρατικού καθεστώτος στην Τουρκία και την χρησιμοποίηση της ως εφαλτηριου για την οικονομική άλωση της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Τούρκοι επενδυτές θα χρησιμοποιηθούν ως »βιτρίνα» και θα επενδύσουν μαζικά στα Βαλκάνια με Καταριανά κεφάλαια με στόχο την οικονομική εξάρτηση τους σε πρώτη φάση και την υποταγή τους σε δεύτερη.

Η Τουρκική κοσμική ελίτ των δυτικών επαρχιών νοιώθει την ανάσα των ισλαμιστών και ψάχνει για διαφυγή στο εξωτερικό , σε μια ευρωπαϊκή χώρα η οποία όμως δεν θα είναι τόσο μακριά, μια χώρα που θα τους παρέχει ευρωπαϊκό άσυλο αλλά ταυτόχρονα θα τους επιτρέπει να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στην Τουρκία προκειμένου να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και να διαφυλάττουν όσο μπορούν τα συμφέροντα τους.

Η χώρα αυτή είναι η Ελλάδα βεβαίως και δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος να γίνουν αποδεκτοί από το να στοχεύσουν στο θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων ως διωκόμενοι <<κρυπτοχριστιανοί>> να καπηλευθούν την παράδοση των εκατομμυρίων αληθινών κρυπτοχριστιανών της Τουρκίας οι οποίοι ωστόσο καμία σχέση δεν έχουν με την τουρκική ελίτ η οποία θα χρησιμοποιήσει την θρησκεία προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στις ελληνικές ταβέρνες και αγορά ακινήτων.

Οι Τούρκοι πλούσιοι δεν είναι οι μόνο <<πονηροί>>.Το 2013 εμφανίστηκε στον Λίβανο πολιτικό κόμμα των Άπογόνων του Βυζαντίου» το οποίο μάλιστα έκανε εκκλήσεις για στήριξη από την Ελλάδα.

Οι ανατολίτες ζώντας στην πιο εύφλεκτη περιοχή του κόσμου προσπαθούν να εξέλθουν απο την ζοφερή πραγματικότητα χρησιμοποιώντας κάθε μέσο και ειδικά τον ρομαντισμό και αφέλεια των Ελλήνων.

Τι σχέση έχει μωρέ ο κρυπτοχριστιανός της Καπαδοκίας που είναι πάμφτωχος αγρότης, ο καταπιεσμένος κρυπτοχριστιανός  Πόντιος  με τον Τούρκο επιχειρηματία που με το πολυτελές »τζιπ» αλωνίζει και περιδρομιάζει στις ταβέρνες του Έβρου, της Αλεξανδρούπολης της Καβάλας και της Σάμου και προσπαθεί να βγάλει <<θρησκευτικό διαβατήριo>> για να νομιμοποιήσει και να <<ξεπλύνεi>> τα 500 χρόνια σκλαβιάς και σφαγών του Ελληνισμού. Εάν νομιμοποιήσουμε τον καθένα ο οποίος θα υποστηρίζει από κάθε γωνιά της γης ότι είναι απόγονος του Βυζάντιου ή τέλος πάντων ελληνικής καταγωγής και τον υποδεχόμαστε ως ήρωα στην χώρα μας τότε στην ουσία αποποιούμαστε της εθνικής κυριαρχίας μας.
Ας αναλογισθούμε τελικά μήπως όλα τα παραπάνω αποτελούν παιχνίδι των μυστικών υπηρεσιών για το άνοιγμα της κερκόπορτας της εθνικής κυριαρχίας, όλοι θα μπορούν να δηλώσουν Έλληνες, όλοι όσοι μας πλημμυρίζουν με χρήμα και δηλώσεις θρησκευτικής σύμπλευσης. Ας αναλογισθούμε μήπως τελικά εκτυλίσσεται ένα παιχνίδι, ενα σχέδιο »Β», για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, την δημιουργία συνομοσπονδίας με την Τουρκία εισάγοντας τον θρησκευτικό και οικονομικό παρανομαστή ως ισχυρότερο από τον εθνικό.

Ας μην είμαστε αφελείς και ευκολόπιστοι και να εξετάζουμε με προσοχή τις κουτοπόνηρες κινήσεις των γειτόνων μας και να μην προτρέχουμε αλαλάζοντας με αγαλλίαση για την εκπλήρωση των προφητειών και προρρήσεων οι οποίες δεν επιδέχονται ούτε αμφισβήτησης αλλά ούτε και χρονικού προσδιορισμού




Εισβολή χιλιάδων Τούρκων στην Ελλάδα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κωστίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σήμερα το πρωί (13 Νοεμβρίου 2018) με τα στοιχεία που έδωσε να είναι εφιαλτικά !
Ο Κωστίδης αποκάλυψε οτι οι Τούρκοι ακόμη και την περίοδο του  πραξικοπήματος οι Τούρκοι που ζήτησαν Άσυλο ήταν μερικές δεκάδες  ,ενώ το 2017  έφτασαν πάνω απο 2.000 …ενώ αμέσως μετά το Άσυλο στους Οκτώ Τούρκους Αξιωματικούς, καταφτάνουν σε μερικές χιλιάδες !
Το μήνυμα που στείλαμε σε μια χώρα που έχει 80 εκατομμύρια πληθυσμό είναι …»Ανοίξαμε και σας περιμένουμε «

Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς πόσοι και ποιοι είναι αυτοί που ζητούν άσυλο σε μια χώρα που δέχεται όλες τις φυλές του Ισραήλ …Αλλά στην Περίπτωση των Τούρκων ,δημιουργείται μια νέα Τουρκική κοινότητα εντός των Τειχών ,την ώρα που στην Κωνσταντινούπολη είναι δεν είναι περι τους 2000 οι εναπομείναντες Ρωμιοί !
Η Τακτική των Ανοιχτών Συνόρων που εφάρμοσαν οι Ερασιτέχνες της Πολιτικής και οι Διεθνιστές του Κ@λο@  μας πάει κατά διαόλου …
Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα που θα μας οδηγήσει ,οταν αυτή η Τουρκική Κοινότητα με Σημαία το Ισλάμ θα αρχίσει να ζητά αστικά και Πολιτικά δικαιώματα και όχι μόνο

Σχόλια