ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ




Greek Spirit
15-2-2018
To hellenicsunrise ανέβηκε στον αέρα την 9 Μαΐου 2013. Τον Οκτώβριο  του 2017 και μετά από ανηλεή αντιγραφή χωρίς άδεια των κειμένων μου και χωρίς αναφορά στην πηγή από διάφορους που εβγαζαν μεροκαματο μετο έργο μου, το κατέβασα
Τον Νοέμβριο του 2017 ανέβασα και πάλι το ιστολόγιο με την νέα ονομασία hellenic sunrise 2 .Όλα αυτά τα χρόνια εκτός απο το να τρέφω τα παράσιτα της τηλεόρασης και του διαδικτύου έγραφα και για τον κύριο λόγο ελληνοτουρκικού πολέμου που δεν είναι άλλος απο την χρεοκοπία των ελληνικών τραπεζών και το πλήγμα στο Ευρώ.Οι Ελληνικές τράπεζες έχουν χρεοκοπήσει. Το τέλος των μνημονίων μέσα στο 2018 τις βρίσκει σε χειρότερη κατάσταση. Τα πάνω από 100 δις μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ανάλογη μείωση των καταθέσεων,ο συνεχής δανεισμός απο τον ELA μόνο και μόνο για να υπάρχουν λεφτά για τα ΑΤΜ και τις καθημερινές συναλλαγές, τα capital controls, η πτώση των μετοχών τους είναι μόνο  μερικά από τα σημάδια. Οι ελληνικές τράπεζες καλούνται να διορθώσουν όλα τα παραπάνω σε μερικούς μόνο μήνες μέσα στο 2018 οπότε και λήγει το πρόγραμμα των μνημονίων και αρχίζει άλλο με τη διαφορετική βιτρίνα της επιτήρησης.
Όταν οι τράπεζες στην Ελλάδα χρεοκοπήσουν ο αντίκτυπος στο Ευρώ θα είναι κολοσσιαίος. Οι διεθνείς αγορές δεν απομονώσουν την χρεοκοπία ως ελληνική υπόθεση αλλά ως υπόθεση της Ευρωζώνης. Ο Κινέζος hedgefund επενδυτής δεν θα δει μια χρεοκοπία της eurogrekobourdabank, αλλά μια χρεοκοπία εντός της ζώνης του Ευρώ με αποτέλεσμα αυτό να χάσει την αξία του σε δύο δευτερόλεπτα. Οι Γερμανοί δεν μπορούν να αφήσουν να συμβεί αυτό διότι θα καταρρεύσει και η δικιά τους οικονομία.
Όπως δεκάδες φορές έχει γράψει το hellenic sunnrise 2 ο ναζιστής Σόιμπλε είχε πολλές φορές προσπαθήσει να διώξει την Ελλάδα απο το Ευρώ αλλά την μια τον απείλησε η Κίνα που δεν ήθελε ο Πειραιάς που της ανήκει να βγει εκτός εκτός ευρωζώνης και μια οι ΗΠΑ που δεν ήθελαν την Ελλάδα να καταφύγει στην Ρωσία.
Ωστόσο ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι Γερμανοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Τουρκία που είναι πιστός της σύμμαχος για να σώσουν την κατάσταση. Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η ελληνική οικονομία θα καταρρεύσει το ίδιο και οι τράπεζες της . Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η Ελλάδα θα βγει εκτός Ε.Ε. και Ευρωζώνης DE FACTO και η όποια χρεοκοπία των τραπεζών θα χρεωθεί στον πόλεμο και όχι στο Ευρώ.Το σχέδιο είναι μεγαλοφυές διότι είναι απλό.Εξάλλου και ο άλλος σύμμαχος της Γερμανίας, η Ρωσία, θέλει κάτι τέτοιο. Η Ρωσία θέλει την Ελλάδα και Κύπρο υπό την τουρκική κυριαρχία διότι έτσι εξασφαλίζει την ελεύθερη διέλευση στο Αιγαίο και ακυρώνει τον αγωγό east med  ο οποίος θα είναι ένας υποθαλάσσιος αγωγός που θα ενώνει τα ισραηλινά-Αιγυπτιακά -Κυπριακά και Ελλαδικά κοιτάσματα και που θα καταστήσει την Ευρώπη ενεργειακά ανεξάρτητη απο την Ρωσία.
Ρωσία και Γερμανία είναι εμπορικοί εταίροι με άρρηκτους δεσμούς αλληλεξάρτησης. Ρωσία και Τουρκία είναι επίσης σύμμαχοι τα τελευταία δύο χρόνια.Τουρκία και Γερμανία είναι σύμμαχοι απο την εποχή της Αρμενικής και Ελληνoποντιακής γενοκτονίας που έγινε με την καθοδήγηση τω Γερμανών συμβούλων.
Η Γερμανία με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο θα ξεφορτωθεί την Ελλάδα και τους κινδύνους που έχει για το ευρώ αλλά θα πρέπει να βρει μια εναλλακτική για τον αγωγό east med που θα χάσει. Η Γερμανία για να σώσει το Ευρώ και την  DEUTSCHΕ BANK θα πρέπει να ξεχάσει τον αγωγό east med και να παραμείνει εξαρτημένη απο την Ρωσία. Οι ΗΠΑ θέλουν να σωθεί το Ευρώ αλλά θέλουν και τον east med διότι έτσι θα απεξαρτήσουν την Ευρώπη απο την Ρωσία όπως δεκάδες φορές έχει γράψει το hellenic sunnrise 2 .Δεν μπορείς να τα έχεις όλα όμως. Μια κατάρρευση του Ευρώ θα οδηγήσει όλο τον κόσμο σε μια κρίση χειρότερη από αυτή του 2008 κάτι που θα επιταχύνει την έλευση του Γ΄ΠΠ για τον οποίο ούτε οι ΗΠΑ ούτε η Ρωσία και η Κίνα είναι έτοιμες.
Η τελευταία προθεσμία που δίνεται σε Γερμανία και ΗΠΑ για να αποφασίσουν είναι μέχρι το τέλος Μαΐου 2018 οπότε και θα έχουν τα νέα αποτελέσματα των δήθεν προσπαθειών των  τραπεζών να δείξουν ότι μπορούν τουλάχιστον να επιδείξουν κάποια δυναμική προς την κατεύθυνση το μαζέματος των 100 δις δανείων που δεν εξυπηρετούνται, κάτι το οποίο είναι αδύνατο.
Όλες οι πολεμικές επιχειρήσεις αρχίζουν τέλος άνοιξης -αρχή καλοκαιριού. Η Τουρκία θα καταλάβει ελληνικά εδάφη απο τα οποία θα αποσυρθεί μετά από μακρές διαβουλεύσεις διατηρώντας όσα νησιά του Αιγαίου θέλει. Η οικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα θα έχει σταματήσει, οι εισαγωγές και εξαγωγές το ίδιο.Η Ελλάδα μπορεί να συρθεί σε βαρύ θερμό επεισόδιο όπως δεκάδες φορές έχει γράψει το hellenic sunnrise 2, ή σε πόλεμο και κατάληψη εδαφών της που θα οδηγήσουν σε μήνες διαπραγματεύσης υπό την πίεση της ήττας και με την σειρά τους θα οδηγήσουν οχι μόνο στην  συνεκμετάλλευση του Αιγαίου αλλά και μεσοπρόθεσμα σε συνομοσπονδία με την Τουρκία.
Τα κοιτάσματα σε Αιγαίο και Κύπρο είναι απλά τεράστια για να τα αγνοήσει η Τουρκία η οποία και παρόλο το μέγεθος της δεν διαθέτει κοιτάσματα. Στο διεθνές δίκαιο η ΑΟΖ ή τέλος πάντων η κυριαρχία και τα δικαιώματα ενός παράκτιου κράτους ορίζονται στα 200 μίλια .Εάν αυτό το κράτος έχει θαλάσσια σύνορα με άλλο πολύ πριν την γραμμή των 200 μιλίων τότε η διεθνής πρακτική διαιτησίας απο τα αρμόδια δικαστήρια πάντοτε ορίζει ότι η κυριαρχία των κρατών και τα θαλάσσια σύνορα ορίζονται στην μέση της απόστασης μεταξύ των δύο ακτογραμμών. Αυτό θα αποφασίσει το δικαστήριο της Χάγης εάν ποτέ καταφευγαμε και αυτό θέλει η Τουρκία. 
Με άλλα λόγια η ΄΄διεθνής κοινότητα΄΄ βλέπει ήδη με καλό μάτι την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Γιαυτό και η Τουρκία πιέζει με κάθε τρόπο για ένοπλη αναμέτρηση η οποία αναγκαστικά θα μας σύρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όπου σύμφωνα με τα παραπάνω θα επιδικασθεί η συνεκμετάλλευση.
Η Κύπρος δεν αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα διότι η ΑΟΖ της εκτός απο τα βόρεια μπορεί να ορισθει στα προβλεπόμενα 200 μίλια και έξαλλου όπου αυτή συγκρουσθεί με την ΑΟΖ Αιγύπτου και Ισραήλ υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για να ελπίζει σε μια συμφωνία και συνεννόηση χωρίς τον κίνδυνο ένοπλης σύρραξης .
Η Κύπρος έχει να αντιμετωπίσει την τουρκική προκλητικότητα όπως πχ τα τελευταία επεισόδια στο οικόπεδο Νο 3 όπου η ΕΝΙ και το γεωτρύπανο της εκδιώχθηκαν απο 6 τουρκικές φρεγάτες αλλά μπορεί να κινητοποιήσει όλα τα διπλωματικά μέσα και την διεθνή κοινότητα και να κερδίσει εφόσον οι αιτιάσεις των Τούρκων είναι αστήρικτες σχετικά με την ΑΟΖ μιας και στα νότια της Κύπρου η κυπριακή ΑΟΖ δεν έχει καμία σχέση με τις ακτές της Τουρκίας.
Τελευταία μάλιστα στην Κύπρο κληρικός βγαίνει στις τηλεοράσεις και ισχυρίζεται πως γνωρίζει ότι η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα και ότι θα καταλάβει δύο νησιά τα οποία αυτός γνωρίζει αλλά δεν μας λέει. Για την Κύπρο ο κληρικός αυτός λέει ότι όχι μόνο δεν κινδυνεύει αλλά ότι τα στρατεύματα κατοχής θα αποχωρήσουν οικειοθελώς και ότι το κυπριακό θα λυθεί χωρίς περαιτέρω ενέργειες. Ως πηγή των πληροφοριών αυτών ο Κύπριος κληρικός επικαλείται τις ΄΄΄΄προφητείες΄΄ .
Είναι πιθανόν οι Ρώσοι οι οποίοι γνωρίζουν ότι θα γίνει θερμό επεισόδιο Τουρκίας-Ελλάδας να έχουν πείσει τον κληρικό ότι θα μεσολαβήσουν στην Τουρκία να αποσύρει τις δυνάμεις κατοχής και σε αντάλλαγμα να πάρει δύο ελληνικά νησιά. Είναι επίσης πιθανό ο κληρικός να περιμένει ότι θα αναλάβει την προεδρία ως άλλος Μακάριος. Οι  προφητείες που επικαλείται εξάλλου αποτελούν εφεύρημα των Ρώσων που απο το 2000 μέσω πρακτόρων τους στην Ελλάδα με τηλεοπτικές εκπομπές και εκδοτικους οίκους διακινούν δήθεν προφητείες οι οποίες θέλουν την Ελλάδα να δέχεται πλήγμα απο την Τουρκία και την Ρωσία να τρέχει προς βοήθεια της Οι δήθεν προφητείες αυτές είναι εάν παλιό κόλπο της KGB για την χειραγώγηση των μαζών και λέγονται ΄΄αυτοεκπληρούμενες΄΄ .
Η Ελλάδα είναι μόνη της .

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαβάζοντάς σε έχουμε ξαστραβωθεί σε πολλά πράγματα και σου είμαστε ευγνώμονες. Προσωπικά εάν αντιμετώπιζα το πρόβλημα των "αντιγραφών" από τον οποιοδήποτε θα κατέβαζα το μπλογκ άπαξ διά παντός. Προσωπικά εμείς που σε διαβάζουμε κάτι τέτοιο δεν μας συμφέρει. 'Ομως γιά μένα η πνευματική κλοπή η οποία "μετουσιώνεται" σε χρήμα το οποίο μπαίνει στις τσέπες άλλων είναι πολύ χειρότερο από το να μείνουμε στα σκοτάδια εμείς που σε διαβάζουμε. 'Επειτα υπάρχει και κάτι άλλο... Αυτός που θέλει να φτάσει στην αλήθεια πάντοτε θα βρει τρόπο να το κάνει και θα βρει την άκρη.

Καλά κουράγια και πάλι ευχαρισρούμε γιά τις πληροφορίες που μας παρέχεις.

Ιωάννης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Αγιος κοσμας ο Αιτωλος και ο Αγιος Παισιος ηταν πράκτορες της KGB?
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι προφητείες είναι μια καλή δικαιολογια για να μην κάνει κάποιος τίποτα να κάθεται απαθής και να περιμενει πως θα εξελιχθεί η φάση για να βολευτει με τη νέα κατασταση. Μετά όπως στο Βυζάντιο θα λέει ήταν θέλημα θεού να τουρκεψουμε. Για όσους έχουν διαβάσει ιστορία είναι προφανές. Άλλοι στα τείχη και άλλοι στα μοναστήρια.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Με σχόλια σαν αυτά επιβεβαιώνεται η θεωρία του Αινστάιν για την απεραντοσύνη του σύμπαντος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο κελί του Παΐσιου μπαινόβγαιναν πολλοί Ρώσοι μοναχοι ,οι οποίοι δήλωναν κυνηγημένοι απο το κομμουνιστικό καθεστώς της ΕΣΣΔ.Τις προφητείες Ποτέ δεν τις είπε αλλοίμονο του τα λέγαν μάλλον.....
Ο χρήστης C,Triant είπε…
Είναι κατάντια να λένε πως ο πνευματικός κόσμος δεν αντιδρά και όταν δρα, όπως εσείς, να τυγχανη κλοπής, plejurising ελλείψει copywriting. Ωστοσον οι αναδημοσιευσεις των σελίδων σας κανουν καλό τόσον σε νέους αναγνώστες σας, όσον και να αναγνωρίζουν περισστεροι την πραγματικών πηγών. Εύγε!!!

Ο χρήστης C,Triant είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα αποθεματα φ.α. ειναι υποθηκευμενα μεσω ΤΑΙΠΕΔ στους γερμανους. Ισραηλ-ΗΠΑ προωοθουν τον EASTMED για απεξαρτηση απο το ρωσσικο φ.α. Μηπως οι τουρκοι ''σπρωχνονται'' απο τους ρωσσους να τα τιναξουν ολα στον αερα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή ρε μεγάλο ελληνικό πνεύμα, τα βιβλία που εμπεριέχουν προφητείες του Αγ. Παϊσίου και είναι γραμμένα πριν από το 2000 (που μπούκαραν οι Ρώσοι πράκτορες κατ' εσέ), τι είναι; Τα τυπώσαν μετά το 2000 και βάλανε παλιά ημερομηνία;
Ο μακαριστός Αντώνιος, Μητροπολίτης Σιατίστης, που είπε το 2005 πριν πεθάνει ότι ο πόλεμος θα αρχίσει από τη Συρία τι ήτανε; Ρώσος πράκτορας, που ήξερε για τους αγωγούς που θα περάσουν από τη Συρία το 2011 ή ταξιδιώτης από το μέλλον (Ρώσος ή Αμερικανός ή Κινέζος με ολική πλαστική προσώπου για να έχει ελληνικά χαρακτηριστικά και με Έλληνα παππού για να ξέρει φαρσί ελληνικά, ώστε να διεισδύσει εύκολα στην ελλαδική εκκλησία και να γίνει δεσπότης);
Και ο "ανώτερος κληρικός" (αδόκιμος όρος) που αναφέρεσαι, πρέπει σώνει και καλά να είναι βαλτός από τη ρωσική αντικατασκοπεία; Τι λογικά άλματα είναι αυτά που κάνεις; Θα με στείλεις στον ψυχίατρο;
Αυτοί που είναι ορθόδοξοι χριστιανοί πιστεύουν και στους προφήτες εκτός από τα υπόλοιπα. Επειδή εσύ δεν πιστεύεις, σημαίνει ότι έτσι είναι; Μήπως εσύ έχεις διαβάσει όλες τις προφητείες, τα γράφεις μετά και για ξεκάρφωμα λες ότι τους τα μαρτυρούσαν οι ρώσοι και οι ταξιδιώτες από το μέλλον;
Εν κατακλείδι, δεν είναι κακό να σέβεσαι την ορθόδοξη πίστη και τους αγίους της. Η απαξίωση και ο χλευασμός δεν συνοδεύονται από το μεγάλο ελληνικό πνεύμα που ευαγγελίζεσαι. Γράφε τις απόψεις σου (ενδιαφέρουσες ομολογώ), χωρίς απαξιωτικούς χαρακτιρισμούς για την ορθοδοξία, η οποία είναι συνυφασμένη με τις προφητείες από πολλούς αιώνες π.Χ. μέχρι σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία.
Ο χρήστης Δοξαιος είπε…
Προσωπικά πιστεύω οτι Τουρκία και Ρωσσία απλά έχουν βρεθεί στην ίδια πλευρά, λόγω των στρατιωτικών εξελίξεων στο Συριακό πόλεμο και το κουρδικό θέμα. Δεν υπάρχει σταθερή συμμαχία γεωπολιτικά είναι αντίθετα τα συμφέροντα τους. Η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Το δεύτερο σημαντικότερο. Οι σχέσεις με ΗΠΑ πάνε πίσω 70 ολόκληρα χρόνια. Η κόντρα τους είναι παροδική και επιφανειακή. Βλέπουμε πόσο όμορφα πούλησαν τους κούρδους οι Αμερικάνοι σε Συρία, Ιρακ.
Εάν υπάρξει Ελληνοτουρκικός πόλεμος, έστω και περιορισμένης χρονικής διάρκειας η ήττα που θα υποστούμε σε συνδυασμό με άλλα όπως μακροχρόνια οικονομική κρίση λόγω ευρώ, μακεδονικό όπου οι ΗΠΑ μας πουλάν για χάρη ένα μάτσο τσοπάνηδες, θα γίνει αντιδυτικη έκρηξη στην Ελλάδα. Τα συλαλλητήρια δείξαν οτι υπάρχει τεράστια οργή και αγανάκτηση. Βάλε και απώλεια εδαφών απο πόλεμο με Τουρκία. Πιστεύω θα υπάρξει ένοπλη στάση απο λαό - στρατό και περιορισμένος εμφύλιος. Η χώρα θα φύγει απο το δυτικό μπλοκ και θα γίνει αγκυροβόλειο των Ρώσσων. Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Ευχαριστώ για το σχόλιο σας .Είναι μεστό, ώριμο και με καλά ελληνικά. Φαίνεστε μορφωμένο άτομο, αυτό είναι φανερό απο τον τρόπο που χειρίζεστε την γλώσσα αλλά και από τα γεμάτα ενδελέχεια ερωτήματα σας .Η ορθογραφία σας είναι επίσης καταπληκτική, άλλη μια ένδειξη της μόρφωσης σας. Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο για να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα σας .Ωστόσο στο ερώτημα σας ''Θα με στείλεις στον ψυχίατρο;΄΄ έχω να σας πω ότι μια βόλτα απο ένα ψυχίατρο ποτέ δεν βλάπτει. Αυτό επειδή με ρωτάτε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βασικά το σχέδιο αλλαγής γεωπολιτικού προσανατολισμού της Ελλάδας προς την Ρωσία ξεκίνησε από το 1974 και μετά και συγκεκριμένα με τον Ανδρε και μετά ο οποίος ήταν άνθρωπος των Σοβιετικών.Ο Αντρόπωφ τα είχε σχεδιάσει όλα για το μέλλον.
Ο χρήστης Φούλης είπε…
Καλα τώρα κι εσυ γιατι τον ειρωνεύεσαι για το γραπτο λόγο η το πνευματικό υπόβαθρο γιατι το καυτηριάζεις όσο διαβασε στην ζωή αυτά τα αποτελέσματα έχει δεν θα τον κρίνω !
Εγω θα σταθώ στην ερώτηση του περί προφητειών απο αλια που εχουν διαρευση στο δίκτυο ,τι απαντά εσύ
Ο χρήστης ΣΟΦΙΑ ΒΛΑΧΟΥ είπε…
"Η Ελλάδα είναι μόνη της ."...ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ....
Ο χρήστης panpan είπε…
Όταν σε λιγότερο από μια εικοσαετία θα ρέει άφθονη και φθηνή εφόσον θέλουν ηλεκτρική ενέργεια λόγο σύντηξης, τα πετρέλαια και τα αέρια άλλο ρόλο παίζουν τώρα.

Είναι η αιτία των γεωπολιτικών ανακατατάξεων και η επαναφορά της Αυτοκρατορίας που δεν θέλει εμπόδια στο έργο και στο δρόμο της. Γερμανικά φύλα και Ισλάμ θα πάνε από κει που ήρθαν, γιατί και τα δυο τους υπήρξαν σημαντικές οπισθοδρομικές καταστάσεις στην εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού. Έγιναν τεράστιες μάχες για να φτάσουμε σήμερα στο επίπεδο πολιτισμού που έχουμε, χωρίς φυσικά να είναι και το καλύτερο.

Στον 21ο αιώνα συγκρούονται δύο κόσμοι ο παλαιός και ο καινούργιος, αναπόφευκτα θα κερδίσει ο καινούργιος αλλά το ζητούμενο είναι με τι απώλειες και κόστος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ-ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ -ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΑΣΝ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΣΤΩ ΑΛΟΘΡΗΣΚΩΝ-ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΝΟΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ.
Οποιος εχει την παναγια βοηθεια δεν εινει μονος.οτι αφορα τον αγ.μορφου για τα δυο νησια αυτο ελπιζουμε να ειναι σε γνωση του αρχ.στρατου κ.στεφανη που δεν τον βλεπει το σπιτι του πια απο τις περιοδειες στον εβρο και νησια και τα συγχαρητηρια μας και στον υπ.αμυνας. Σαυτους ελαχε ο κληρος..
Παντως οι προφητειες δεν ειναι πωσδηποτε kgb.


Ι
Ο χρήστης KT.SCORPIOS είπε…
ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ''ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ'' Η΄ ΜΗ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑΧΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΘΟΛΛΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ευρασια προχωρα αργα και σταθερα. Η Γερμανια θα συμμετεχει ως η Γερμανικη Περιφερεια με Περιφερειαρχη τον Γκέρχαρντ Σρεντερ.
Ο χρήστης Unknown είπε…
γεια σου φιλε εισαι πολυ καλος και σε παρακολουθω αρκετο καιρο... απλα εχω μια απορια σχετικα με τα κειμενα σου που κατα μεγαλο ποσοστο ειναι πολυ σωστα... απο που βρισκεις ολες αυτες τις πληροφοριες???