ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ- ΙΡΑΝ-ΗΠΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΖΗΤΗΜΑ

 Greek Spirit 
5-2-2018
Η Χεζμπολάχ είναι μια παραστρατιωτική και πολιτική οργάνωση των Σιιτών του Λιβάνου η οποία αποτελεί το μακρύ χέρι του θεοκρατικού καθεστώτος του Ιράν. Το δε Ιράν κι εξαιτίας του πυρηνικού του προγράμματος είχε να αντιμετωπίσει το διεθνές εμπάργκο που του είχε επιβληθεί το 2006 από το συμβούλιο της ασφαλείας του ΟΗΕ. Το εμπάργκο κατήργησε ο Ομπάμα το 2015 .Ο Ομπάμα ήθελε να προσελκύσει το Ιράν στην αμερικανική σφαίρα επιρροής και να το αποσπάσει απο την αγακαλιά της Ρωσίας. Γιαυτό  ο Ομπάμα ανέχθηκε τόσο το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν όσο και την διακίνηση ναρκωτικών απο το θεοκρατικό καθεστώς σε όλο τον κόσμο με ΄΄βαποράκι΄΄ την Χεζμπολάχ.


Οι ελίτ του Ιράν,πολιτική, επιχειρηματική και θρησκευτική, για να αντέξουν το εμπάργκο κατέφυγαν σε πλήθος παράνομων δραστηριοτήτων .Μια απο αυτές ήταν η παράνομη εξαγωγή πετρελαίου με την βοήθεια Ελλήνων εφοπλιστών. Μια άλλη ήταν η εξαγωγή ναρκωτικών και πάλι με την βοήθεια των Ελλήνων εφοπλιστών. Τα μαύρα χρήματα που απέφεραν στο Ιράν οι δραστηριότητες αυτές διοχετεύονταν παράνομα μέσω τουρκικών τραπεζών στην Δύση. Ο Ερντογάν και η οικογένεια του ήταν οι ενδιάμεσοι. 

  Ήδη οι Αμερικάνοι έχουν συλλάβει το δεξί χέρι του Ερντογάν, τον Ζαράφ, ένα ιρανοαζέρο τραπεζίτη ο οποίος γνωρίζει όλες τις μαύρες δραστηριότητες του Ερντογάν. 'Εχουν επίσης καταδικάσει τον Μεχμέτ Χακάν Ατίλα ένα άλλο τραπεζίτη ο οποίος εσπαγε το εμπάργκο στο Ιράν για λογαριασμό του Ερντογάν. Ωστόσο ο Τραμπ θέλει τον Ερντογαν δυνατό και έτοιμο να επιτεθεί στην Ελλάδα. Γιαυτό και τον αφήνει να εισβάλλει στην βόρεια Συρία εναντίον των Κούρδων, για να ενισχύσει το προφίλ του στο εσωτερικό της  Τουρκίας.
Η σημερινή κυβέρνηση φιλοξενεί πολλούς αριστεριστές στους κόλπους της οι οποίοι έχουν αρμονική συνεργασίαμε το Ιράν. Το Ιραν είναι η μόνη χώρα που μας πουλάει πετρέλαιο επι πιστωσει όταν όλες οι άλλες λόγο κρίσης και αναξιοπιστίας της οικονομίας μας απαιτούν προκαταβολές.Τυχαίο ;

Εκτός απο τους εφοπλιστές  Χεζμπολάχ ήταν και είναι το επίσημο ΄΄βαποράκι΄΄ του ναρκωεμπορίου του Ιράν. Η Χεζμπολάχ αποτελεί εγκληματική οργάνωση η οποία δραστηριοποιείται  ναρκωεμπόριο, εκβιασμούς επιχειρηματιών στον Λίβανο και παροχή μισθοφορικών υπηρεσίων σε όλο τον κόσμο όπως και παροχή εκπαίδευσης σε τρομοκράτες. Η Χεζμπολάχ συνεργάζεται με τα Κολομβιανά καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών όπως επίσης και με τον Μαδούρο της Βενεζουέλας.
Τα έσοδα απο τις παράνομες δραστηριότητες Ιράν και Χεζμπολάχ διατίθενται στις τρομοκρατικές αριστερίστικες οργανώσεις σε όλο τον κόσμο .



Ο Ομπάμα έκλεινε τα μάτια σε όλα αυτά. Όταν η αμερικανική δίωξη ναρκωτικών -DEA- με την επιχείρηση ΄΄Κασσάνδρα΄΄ άρχισε να ερευνά την δραστηριότητα της Χεζμπολάχ και των Κολομβιανών καρτέλ ο ΟΜπάμα ακύρωσε την επιχείρηση ασκώντας τρομοκρατία στους πράκτορες της DEA είτε με απολύσεις είτε με μεταθέσεις.

Ο Τραμπ ωστόσο δεν αστειεύεται και άρχισε εκ νέου το ξήλωμα του κυκλώματος. Εξάλλου ο Τραμπ δεκάρα δεν δίνει εάν το Ιράν θα ενταχθεί στην αμερικανική σφαίρα επιρροής ή όχι .
Ο Τραμπ έχει στοιχεία σχετικά με τις διασυνδέσεις των αριστεριστών σε όλο τον κόσμο, Ευρώπη κι Ελλάδα με τους Ιρανούς και τους Χεζμπολάδες. Ναρκωτικά, τρομοκρατία (εξ ου κι η συμπάθεια του σημερινού καθεστώτος στην Ελλάδα με τον Μαδούρο και την λατινική Αμερική) όλα είναι στην διάθεση του Τραμπ ο οποίος μπορεί κι εκβιάζει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό.
Καθεστώς κι εφοπλιστές τρέμουν τον εκβιασμό του Τραμπ σχετικά με αποκαλύψεις για τις διασυνδέσεις τους με το διεθνές εμπόριο ναρκωτικών και τρομοκρατία. 
Κιο Ερντογάν τρέμει τον Τραμπ .

Ναι, είναι αλήθεια ότι οι ΗΠΑ έχουν υποσχεθεί επιμήκυνση του χρέους εάν αποδεχθούμε την απόδοση του ονόματος στα Σκόπια , ναι είναι αλήθεια ότι πρέπει να λυθεί το ζήτημα για να ενταχθούν τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ. Ωστόσο οι Αμερικάνοι θα μπορούσαν να διατάξουν το κρατίδιο των Σκοπίων να αποδεχθεί την θέση της Ελλάδας και να παύσουν να ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου. Γιατί όμως οι ΗΠΑ επιμένουν στο λάθος ; Διότι με την ονομασία των Σκοπίων σε Μακεδονία σε βάθος χρόνου θα απολεσθεί η εθνική κυριαρχία μας και η Ελλάδα θα διαμελισθεί προς όφελος της Γερμανίας και Τουρκίας οι οποίοι αποτελούν τους στρατηγικου΄ς εταίρους των ΗΠΑ.
Ανεξάρτητα απο τα σκαμπανεβάσματα των σχέσεων Γερμανίας-Τουρκίας με τις ΗΠΑ η αλήθεια είναι ότι αποτελούν δύο υπερδυνάμεις τις οποίες έχει απόλυτη ανάγκη η Αμερική .

Στο προσεχες διάστημα θα δούμε την κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδιάλλακτη σε σχέση με τη βούληση του λαού .Επίσης θα δούμε να λοιδορείται ο Ελληνικός Στρατός με δηλώσεις των γνωστών πολιτικών που έχουν αναλάβει εργολαβικά  εδω και  δέκα χρόνια την αποδόμηση του στρατού στην συνείδηση των πολιτών. Ο λόγος είναι ότι οι ΗΠΑ θα διατάξουν τον Ερντογάν να κάνει θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα προκείμενου να εκβιασθούμε για την λύση του Σκοπιανού. Οι Έλληνες πρέπει να είναι πεπεισμένοι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ανίκανες και ότι πρέπει να αποδεχθούμε κάθε όρο .Δεν αποκλείεται να δούμε και περίεργα περιστατικά δολιοφθορών στην Μακεδονία απο Σκοπιανούς και Αλβανούς παραστρατιωτικούς.
Είναι όμως καλυτερα να πιεσθούμε ως λαός με αυτό τον τρόπο παράμε την αέναη οικονομική κατοχή. Μόνο ένα ξύπνημα απο θερμό επεισόδιο θα συνέλθουμε. Οι  Αμερικάνοι και το καθεστώςστην Ελλάδα κάνουν λάθος όταν νομίζουν ότι μας εχουν υποτάξει με την φτώχεια. Το απέδειξαν τα συλλαλητήρια.

Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
Τα συλλαλητήρια απέδειξαν ότι ο λαός και κάθε λαός άγεται και φέρεται όπου τον οδηγήσουν, δικαίως εφόσον ξένα μέσα ενημέρωσης σου λένε εδώ και χρόνια εξοντώνουν καθημερινά της ζωή των Ελλήνων με φόρους και μνημόνια και αυτοί κάνουν συλλαλητήρια μόνο όταν θίγεται ο εγωισμός και η ιστορία τους. Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν;

Η Τουρκία όχι μόνο έχει πέσει στην φάκα, όπως το Ιράκ και οι μέρες της είναι μετρημένες, αλλά και του Ιράν η τύχη δεν θα είναι καλύτερη εφόσον, Η.Π.Α, Ρωσία, Κίνα, βρουν κοινή συνισταμένη, επειδή μακροπρόθεσμα ο ρόλος του Ισλάμ δεν είναι ωφέλιμος για κανέναν τους.

Το μόνο πραγματικό πρόβλημα είναι εάν δεν τα βρουν μεταξύ τους οι τρεις υπερδυνάμεις, κάτι που κάνει τα πράγματα περίπλοκα σε βαθμό που θα κινδυνέψει άμεσα ολόκληρη η ανθρωπότητα και η επιβίωσή της σε αυτόν τον πλανήτη.

Όσο για την Ελλάδα το έχω ξαναπεί η Ελλάδα ως κράτος είναι νάνος, ο Ελληνισμός όμως γιγάντιος γιατί όχι μόνο η γλώσσα, αλλά το γενετικό του υλικό έχει εξαπλωθεί παγκόσμια σε τεραστίων διαστάσεων ηγετικές θέσεις, που σύντομα λόγο ανάγνωσης και κατάταξης του γενετικού υλικού, θα αναδείξει αυτές τις τεράστιες σε λήθαργο αιώνων δυνάμεις.
Ο χρήστης ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…
Αγαπητέ Greek Spirit πήρα το θάρρος να ανεβάσω στο μπλόγκ μου 2 δικά σας θέματα,πάντα βέβαια με παραπομπή το ονομά σας και το ιστολογιό σας. Ελπίζω να είστε σύμφωνος.
http://zeys-elaynon.blogspot.gr/2018/02/blog-post_73.html

http://zeys-elaynon.blogspot.gr/2018/02/hellenic-sunrise-2.html
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Οσο αναγράφετε την πηγή σας μπορείτε να ανεβάζετε ότι θέλετε.