ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ


Greek Spirit
3-1-2018
Το 2016 περίπου 6,000 Τούρκοι έκαναν αίτηση πολιτικού ασύλου στην Γερμανία.Οι Τούρκοι αυτοί ήταν άνθρωποι που επέλεξαν την φυγή απο την Τουρκία των διώξεων μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του 2015.Το 2017 τουλάχιστον άλλοι 3,000 Τούρκοι αυτοεξόριστοι υπέβαλαν αίτηση ασύλου στην Γερμανία. Η πλειοψηφία αυτών πρόκειται για ανώτατους δημόσιους υπάλληλους,ακαδημαϊκούς, δικαστικούς , διπλωμάτες και οι συνθήκες υπο τις οποίες έφυγαν από την Τουρκία ήταν δυσμενέστατες. Η πλειοψηφία αυτών εγκατέλειψε την Τουρκία πληρώνοντας διακινητές λαθρομεταναστών εφόσον ήταν απαγορευμένη η έξοδος τους από την χώρα. Χιλιάδες Τούρκοι κατέφυγαν στην Γαλλία, Γερμανία ακόμα και στην Βουλγαρία.
Υπάρχουν και μερικές δεκάδες ανώτατων στρατιωτικών που έχουν υποβάλει αίτηση ασύλου σε Γερμανία και άλλες ΝΑΤΟικές χώρες στις οποίες υπηρετούσαν όταν άρχισαν οι διώξεις του Ερντογάν.


Ο Ενρτογάν δεν άσκησε πίεση σε καμία απο τις χώρες υποδοχής των Τούρκων αντιφρονούντων παρά μόνο στην Ελλάδα η οποία είχε και την μικρότερη εισροή αντιφρονούντων που συγκρινόμενη με τα πλήθη που κατέφυγαν στην Ευρώπη , είναι μηδενική.
Οι οχτώ Τούρκοι στρατιωτικοί έχουν καταστεί το μείζων θέμα που ορίζει πλέον τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας.
Ο Ερντογάν πιέζει την Ελλάδα όχι επειδή πιστεύει ότι οι οχτώ είναι πιο πολύτιμη λεία από τους δεκάδες χιλιάδες που έχουν καταφύγει σε όλη την Ευρώπη αλλά επειδή γνωρίζει ότι η Ελλάδα θα εκβιαστεί και θα γονατίσει.
Με τους Τούρκους δεν υπάρχει ΄΄μπέσα΄΄ Έάν παραδίδαμε τους ΄΄οχτώ'' με συνοπτικές διαδικασίες τότε οι Τούρκοι θα μας αποκαλούσαν δειλούς και αδύναμους.Τώρα που δεν τους παραδίδουμε και πάλι πιέσεις δεχόμαστε.
Καλά κάναμε και δεν τους παραδώσαμε, έστω οχυρωμένοι απο την επίφαση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.
Είτε τους εκδίδαμε είτε όχι το ίδιο είναι
Το πρόβλημα δεν είναι οι ΄΄οχτώ΄΄ αλλά ΄ότι ο Ερντογάν μας  γνωρίζει καλά.Γνωρίζει ότι στην Ελλάδα παρόλο που ξοδεύεται ένα σεβαστό ποσό για την άμυνα κάθε χρόνο κατά βάθος η άμυνα και ο εθνικισμός αποτελούν ταμπού.
Γνωρίζει ότι οι πολιτικοί είναι θύματα της ίδιας τους της ιδεοληψίας περί της μη  αναγκαιότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Γνωρίζει ότι η χώρα έχει ξεπουληθεί με τα μνημόνια στους Γερμανούς οι οποίοι καθημερινά επικοινωνούν με e mail με την κυβέρνηση και δίνουν εντολές ακόμα και για τα πιο μικρά θέματα. Toν Ιανουάριο του 2018 η τουρκική ακτοφυλακή έδωσε εντολή σε ένα πλοίο που ερευνούσε τον βυθό για κοιτάσματα στα ελληνικά χωρικά ύδατα να αποχωρήσει διότι παραβιάζει τα τουρκικά .
 Ο κυβερνήτης του πλοίου αυτού ήταν Γερμανός και δέχθηκε σχεδόν αμέσως την διαταγή των Τούρκων και αποχώρησε, νομιμοποιώντας έτσι την παράνομη απαίτηση των Τούρκων.Μετά απο λίγες μέρες πλοίο γερμανικών συμφερόντων, ωκεανογραφικό κι αυτό, ζήτησε άδεια απο την Τουρκία για να εκτελέσει έρευνές στα Κύθηρα !!!! Γερμανία και Τουρκία είναι στενοί σύμμαχοι οι οποίοι απο κοινού εξόντωσαν τους Αρμένιους και τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, απο κοινού χρεοκόπησαν την τράπεζα της Ανατολής και άρπαξαν τα κεφάλαια όλων των επιφανών Ελλήνων επιχειρηματιών της Μ.Ανατολής, απο κοινού πολέμησαν την Συρία. Η Γερμανία με τα μνημόνια ΄΄μαλακώνει΄΄ το θύμα που είναι η Ελλάδα και η Τουρκία θα αναλάβει ως ΄΄μπροστινός΄΄ της Γερμανίας και του Κατάρ, το έτερο σύμμαχο του άξονα, να αποτελειώσει την Ελλάδα οικονομικά,πολιτισμικά και θρησκευτικά. Ο πόλεμος ή έστω ένα θερμό επεισόδιο θα συμβούν εάν ο άξονας Τουρκίας -Γερμανίας-Κατάρ αισθανθούν ότι τα πράγματα δεν προχωρούν γρήγορα. Η Ρωσία με χαρά θα δει την Ελλάδα να τρώει σφαλιάρες εφόσον έτσι θα απομακρυνθεί η πιθανότητα να επεκταθούν τα 6 μίλια των χωρικών υδάτων σε 12 και να γίνει το Αιγαίο μια καθαρά ''Ελληνική λίμνη΄΄ χωρίς διεθνή ύδατα ελεύθερης ναυσιπλοΐας. Τα στενά του Βοσπόρου τα έχει εξασφαλίσει με την συμμαχία Τουρκίας-Ρωσίας ,δεν θα επιτρέψει να συνατήσει νέο πρόβλημα στο Αιγαίο.
Αυτά..Μόνο με τις δικές μας δυνάμεις θα τα καταφέρουμε, αλλά χρειαζόμαστε Ένοπλες Δυνάμεις και κυρίως συστράτευση όλων. Αμα θέλετε, αμα δεν θέλετε θα τουρκέψετε για άλλα 500 χρόνια.

Σχόλια