Τι είναι η τροπολογία που πέρασε για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης και γιατί πέρασε μαζί με τον νόμο για την αλλαγή φύλου

 Greek Spirit
11-10-2017
Μέρες τώρα όλη η χώρα ασχολείται με το νομοσχέδιο που αφορά σε μια μια απειροελάχιστη μειοψηφία πολιτών σχετικά με την αλλαγή του φύλλου τους ενω την ίδια ώρα προωθείται η αναγνώριση της μουσουλμανικής μειονότητας σε Τουρκική 
Κανάλια, δημοσιογράφοι, ιεράρχες έκφέρουν πυρινους λόγους εναντίον του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλλου λες και ένα νόμος θα οδηγήσει μαζικά τους 15χρονους να αλλάζουν φύλο  Κρώζουν κι αλλαλάζουν διάφοροι γραφικοί μεροκαματιάρηδες δημοσιογράφοι ενάντια στο νομοσχέδιο λες και η ηθικη κατάπτωση κι ο εκμαυλισμός της κοινωνίας αντιμετωπίζεται με νόμους, τόσο ανόητοι είναι.Για τους τόνους ηρωίνης σε καράβια εφοπλιστών που προορίζονται γα τους νέους δεν ανησυχούν .....
Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί την τροπολογία με την οποία επιτρέπει σε συλλλόγους μουσουλμάνων της Θράκης να αυτοπροσδιορίζονται και και να καταγράφονται επίσημα ως Τουρκικοί, αναγνωριζοντας έτσι απο ''το παράθυρο΄΄ ότι οι μουσουλμανοι της Θράκης δεν είναι Έλληνες με άλλο θρήσκευμα αλλά Τούρκοι ανοίγοντας σιγά σιγά τον δρόμο για την Κοσοβοποίηση της Θράκης.
Το θέμα της αλλαγής φύλου είναι σοβαρότατο αλλά  κατάφερε να επισκιάσει το εξίσου σοβαρό θεμα που αφορά στη Θράκη και αυτό δεν είναι τυχαίο.Παντοτε τα πλήθη συγκινούνται περισσότερο απο θέμα τα που άπτονται της εν γενει σεξουαλικότητας γιαυτό και οι δύο ρυθμίσεις πέρασαν ταυτόχρονα, ακριβώς για να μην δώσουμε σημασία στην κοσοβοποιήση της Θράκης . Ξέρουν αυτοί...

Τι είναι η τροπολογία που πέρασε για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης


Μια υπόθεση που ξεκίνησε το 1986




10/10/2017




Τι είναι η τροπολογία που πέρασε για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης






Πέρασε σήμερα από τη Βουλή η τροπολογία, με την οποία υιοθετείται η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου σχετικά με την αναγνώριση σωματείων. Η διάταξη αφορά την υπόθεση με την αυτοαποκαλούμενη Τουρκική Ένωση Ξάνθης και ορίζει ότι μπορεί να υποβάλει εκ νέου στην ελληνική Δικαιοσύνη αίτημα για την αναγνώρισή της.
Σύμφωνα με τη ρύθμιση, το αίτημα θα εξετάζεται από την ελληνική Δικαιοσύνη, με την τήρηση του άρθρου 11 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το οποίο προβλέπει παράλληλα και την απόρριψη του αιτήματος για λόγους εθνικής ή δημόσιας ασφάλειας.
Την τροπολογία υπερψήφισαν 248 βουλευτές, ενώ 39 την καταψήφισαν. Ανάμεσά τους οι Νίνα Κασιμάτη, Μουσταφά Μουσταφά, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, όπως είχαν προαναγγείλει.
Η υπόθεση ξεκίνησε το 1986, όταν το Εφετείο Ξάνθης αρνήθηκε να αναγνωρίσει την Τουρκική Ένωση Ξάνθης, με αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και να δικαιωθεί.
Ο Άρειος Πάγος, από την πλευρά του, εξέδωσε δύο απορριπτικές αποφάσεις υποστηρίζοντας ότι η διάλυση του σωματείου δεν παραβιάζει τις διατάξεις του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και «είναι θεμιτή η εν λόγω διάλυση για την προάσπιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, καθώς και για τη διασφάλιση της ειρηνικής συμβίωσης του χριστιανικού και μουσουλμανικού πληθυσμού της Δυτικής Θράκης».
Ειδικότερα, το ΕΔΑΔ, με απόφασή του το 2008, δικαίωσε την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» αποφαινόμενο ότι το ελληνικό κράτος με την απόφαση αναστολής λειτουργίας της παραβίασε το άρθρο 11 της Σύμβασης για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των Θεμελιωδών Ελευθεριών, συγκεκριμένα την ελευθερία του συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, αναφερόμενος στην τροπολογία που σχετίζεται με τις αποφάσεις του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του δικαστηρίου του Στρασβούργου, είχε υπογραμμίσει ότι η προωθούμενη διάταξη εγκαθιδρύει δικαίωμα σε αυτόν που έχει πετύχει θετική απόφαση από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, να επανεξεταστεί η υπόθεσή του από τα ποινικά δικαστήρια, τα οποία κυρίαρχα θα αποφασίσουν και δεν υποχρεούνται να εναρμονίσουν την απόφασή τους με αυτή του ευρωπαϊκού δικαστηρίου.

ΠΗΓΗ newsbeast.gr

Σχόλια

Ο χρήστης bbouras είπε…
Με την ψήφιση της εν λόγω τροπολογίας οι ''έλληνες βουλευτές'' που την υπερψήφισαν άνοιξαν διάπλατα την ''Κερκόπορτα'' στους ισλαμιστές για να αλώσουν την Ιερή Γη Της Ελληνικής Θράκης.
Πολλά χρόνια τώρα η επιδίωξη των εχθρών της Ελλάδας ήταν η ίδρυση στην περιοχή μιας ''Αυτοδιοίκηστης Περιοχής'' μέσω της οποίας θα επιτυγχάνετο η διάλυση της Ελλάδας.
Την υπόθεση αυτή την άνοιξαν το 1952 οι Αμερικανοί με την ίδρυση της τοπικής ''Φωνής της Αμερικής'', για να συνεχίσουν οι Γερμανοί και οι Τούρκοι και για να πάρουν στη συνέχεια την ίδια σκυτάλη οι Βούγαροι, οι Ρώσοι και κάθε καρυδιάς καρύδι που επιθυμεί διέξοδο στο Αιγαίο, ή στην περίπτωση των Αμερικανών έξοδο στη Μαύρη Θάλασσα παρακάμτοντας τα Στενά του Βοσπόρου.
Εν πάση περιπτώσει οι ''Έλληνες βουλευτές'' που υπερψήφισαν την εν λόγω τροπολογία είναι προδότες και θα πρέπει να παραπεμφθούν στο Ειδικό Δικαστήριο με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας.
Ο χρήστης ΚΡΑΤΕΡΟΣ είπε…
Ποιον θα προτωδικασεις απο τους 300 της ΒΟΛΗΣ ?
Υπαρχουν δικαστες για να δικασουν?
Ποιος θα το κανει αυτο?