100 Δήμοι της Ιταλίας διακόπτουν επισήμως την ανάπτυξη του 5G


ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
#5g #italy #Stop5G #πατρα #καλαματα




Ένα μικρό ιταλικό θαύμα για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας. Μόλις εννέα μήνες μετά την έγκριση του ψηφίσματος Vicovaro με τη συναίνεση της 1st Stop 5G national meeting που προωθήθηκε στις 2 Μαρτίου 2019 από την ιταλική Alliance Stop 5G, σήμερα 100 ιταλικές κοινότητες αρνούνται επισήμως να εγκαταστήσουν τα νέα κεραιοσυστήματα 4G / 5G.


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, ο ιταλικός οργανισμός Alliance Stop 5G ανακοινώνει τον πλήρη κατάλογο των πρώτων 100 δήμων για την πρόληψη της ηλεκτρομαγνητικής βλάβης, ένα μοναδικό αποτέλεσμα στην Ευρώπη, που επιτεύχθηκε χάρη στην εκτεταμένη δράση που ασκείται από τις τοπικές αρχές μέσω της Εθνικής Ένωσης Μικρών Ιταλικών Δήμων, από συνειδητοποιημένους πολίτες, από τις αμέτρητες υπογραφές που συλλέχθηκαν με κοινές διαδηλώσεις αλλά και από οργανώσεις, επιτροπές και ανεξάρτητες ενώσεις, ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε κυρίως χάρη στην ευαισθησία και την επιμονή των θαρραλέων, αξιέπαινων Δημάρχων, σύμβουλων πλειοψηφίας και αντιπολίτευσης, οποιασδήποτε συμβαλλόμενης θέσης.

Πηγή:

Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
Στις αρχές του 20 αιώνα ο Nikola Tesla απέδειξε ότι μπορεί να σταλεί ασύρματα σε παγκόσμια εμβέλεια σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη ηλεκτρική ενέργεια (ρεύμα). Εναλλασσόμενο ρεύμα, αυτό που χρησιμοποιούμε, σε χαμηλές συχνότητες ώστε μόνο έτσι μπορεί να σταλεί σε όλον τον πλανήτη από μια κεραία, δηλαδή από μία πηγή.
Όταν μπορεί να σταλεί ρεύμα δηλαδή κιλοβάτ, το να σταλεί ίντερνετ είναι παιχνίδι.
Τώρα γιατί αυτή η μανία με τις πολυπληθείς, αντιοικονομικές και μη εύχρηστες κεραίες βασισμένες στο 5G, όπου θα μπερδεύονται δίκτυα και πάροχοι, καθώς και η ανθυγιεινή εκπομπή τους σε υψηλές συχνότητες που είναι απορροφήσιμες και από το ανθρώπινο σώμα, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει όλους μας.

Σε κάθε περίπτωση την ασύρματη τεχνολογία (Nikola Tesla), κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει γιατί είναι το μέλλον, όμως μπορεί να συμβάλει στην εξάλειψη του ανθρώπινου είδους, εάν δε χρησιμοποιηθεί σωστά, ασύρματα αυτόνομα οπλικά συστήματα, ασύρματες δολοφονικές συχνότητες και οτιδήποτε άλλο ο διεστραμμένος ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να σκεφτεί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι ζουμε ρε πουστη...