ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΠΟΥ Ο ΕΥΡΏΣΤΡΑΤΌΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Greek Spirit
16-8-2019
Μαθαίνω ότι το επικουρικό ταμείο του τουρκικού στρατού έχει επενδύσει εντός της Τουρκίας στην βαριά βιομηχανία. Μαθαίνω επίσης ότι μια τουρκική βιομηχανία της οποίας το μετοχικό κεφάλαιο διαθέτει κατά πλειοψηφία το τουρκικό μετοχικό ταμείο στρατού  δηλαδή το επικουρικό ταμείο συνταξιοδοτησης των Τούρκων στρατιωτικών, πρόκειται να εξαγοράσει μια βρετανική χρεοκοπημενη βιομηχανία Χάλυβα.
Οι Τούρκοι εδώ και 20 χρόνια έχουν πάρει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους. Ο τουρκικός στρατός ανεξάρτητα από το ποιος είναι στην εξουσία, διατηρεί και αυξάνει τα κεκτημένα του με κυριότερο τη νομη της οικονομικής δραστηριότητας. Ποσοστό της παραγωγής σε όλα τα επίπεδα και στάδια αυτής ανήκει σε εταιρείες που ανήκουν στον στρατό. Οι Τούρκοι εκτός από το χρήμα του Κατάρ χρησιμοποιούν και την εμπειρία των Αράβων ευεργετών τους στα χρηματικό οικονομικά. Εξάλλου το Κατάρ έχει εξαγοράσει εδώ και χρόνια την βρετανική οικονομία σε βαθμό μη αναστρέψιμο. Ακόμα και τα ανάκτορα του Μπακιγχαμ ανήκουν σε καταριανη εταιρεία
Έτσι οι καταριανοι που διευθύνουν την βρετανική οικονομία μόλις είδανμια καλή ευκαιρία την πασάραν στους Τούρκους οι οποίοι μόλις χθες ανακοίνωσαν ότι διαθέτουν άλλη μια ταξιαρχια στο έδαφος του Κατάρ για την προστασία  του από τη Σαουδική Αραβία και τα Η. Α. Ε.
Σας έχω ξαναπεί ότι ο τουρκικός στρατός θα αποτελέσει τον πυρήνα του ευρωστρατου. Η Γερμανία είναι σύμμαχος με το Κατάρ. Το Κατάρ είναι ο μέντορας του ερντογαν και της τουρκικής οικονομίας.
Η Γερμανία θέλει αέριο από το Κατάρ και είχε σχεδιάσει ένα αγωγό που να περνάει από τη Συρία αλλά ο Ασαντ δεν τον ήθελε και έτσι έπαθε πόλεμο.
Τώρα η Γερμανία θέλει την Μακεδονία ως τερματικό των τάνκερ πλοίων τα οποία θα μετά φορτώνουν το αέριο σε ποταμιες μαουνες οι οποίες θα έχουν σε Άξιο και Δούναβη.
Το Κατάρ έχει εξαγοράσει την Βρετανία και Γαλλία και έχει συμφωνήσει με τη Γερμανία να μετατρέψει τον ευρωπαϊκό νότο σε αραβικό έδαφος
Σε αυτό το το τοπίο το μόνο που λείπει είναι η Τουρκία η οποία αποτελεί το τρίτο μέλος του άξονα Γερμανίας Κατάρ. Η Ρωσία είναι σύμφωνη με την έλευση του τουρκικού στρατού στην Ευρώπη  Το ίδιο και οι ΗΠΑ γιαυτό κι ο Τράμπα όλο απειλεί τους Γερμανούς ότι θα αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Γερμανία τα υπόλοιπα του ψυχρού πολέμου.
Ηδη η Τουρκία έχει εμπλακεί στη Λιβύη. Ο Καντάφι έπεσε κατόπιν του πολέμου που διέταξε το Κατάρ και διεξήχθη από ΗΠΑ και Ευρώπαικη ένωση. Η Τουρκία υποστηρίζει με στρατό την αναγνωρισμενη επίσημη κυβέρνηση της Λιβύης που είναι ισλαμιστικη. Η ευρωπαϊκή ένωση την έχει αναγνωρίσει και η Τουρκία και το Κατάρ την στηρίζουν.
Εκτός από την επικύρωση της Λιβύης ΑΟΖ εις βάρος της ελληνικής η Τουρκία θα παρουσιαστεί ως ο παράγοντας που βοηθά την ισλαμική αλλά αναγνωρισμενη κυβέρνηση της Λιβύης και θα πλασαριστεί ως ο εγγυητής του ελέγχου των προσφυγικά ροών από βόρεια Αφρική προς Ιταλία. Δηλαδή η Τουρκία που αποτελεί τον διακίνηση των προσφύγων θα παρουσιαστεί ως ο εγγυητής του ελέγχου αυτών στα νότια συνιδρυτής Ευρώπης και αυτό θα είναι η πρόφαση για να προταθεί ο τουρκικός στρατός ως εγγυητής των συνόρων σε νότο και ανατολή της Ευρώπης.
Αυτά για τώρα, πιστεύω ότι όσα λέω είναι αρκετά ελκυστικά για τους συστηματικό αντιγραφείς μου, άιντε καλή διασκέδαση βγάλτε χρήμα με το έργο μου, γίδια.
Στο παρακάτω σύνδεσμο θα διαβάσετε τα έργα και ημέρες του ελληνικού μετοχικού ταμείου στρατού και των διοικήσεων του. Κάθε σύγκριση με το τουρκικό δεν είναι μόνο αποκαρδιωτικη και φέρνει στην επιφάνεια όχι μόνο ένα σκάνδαλο αλλά τη διαφορά στην νοοτροπία μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, του ραγιά κατσαπλια και του νικητή αντίστοιχα
https://www.militaire.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%BF-%CE%B7/
https://www.militaire.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%BF-%CE%B7/

Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
Η Αυτοκρατορία έχει στα χέρια της δύο τεράστια τεχνολογικά στοιχεία που δεν μπορεί να τα διαθέσει στην αγορά πριν κατατροπωθούν και ελεγχθούν πλήρως οι εχθροί της, ώστε να ελέγχει επομένως και την παγκόσμια αγορά.
Είναι οι αυτόνομες συσκευές πυρηνικής σύντηξης και η ασύρματη μεταφορά ενέργειας σε μεγάλες αποστάσεις (Nikola Tesla).

Αυτές οι δυο καινοτόμες τεχνολογίες θα αλλάξουν την ανθρώπινη παγκόσμια ιστορία και την αναβάθμιση ή αντικατάσταση του ανθρώπινου είδους σε συνδυασμό με τη βιορομποτική και την τεχνολογία των microchip.
Σε όσους και όσες δεν πιστεύουν σε θρησκείες παρά μόνο στην τεχνολογία τα δεδομένα είναι εμφανή, για τους πιστούς ανά τον κόσμο ανεξάρτητα θρησκείας είναι αναμενόμενα για αλλαγή πορείας αυτού του κόσμου.
Για τον Δημιουργό μας, τον κοινό για όλους τους ανθρώπους και όλα τα πλάσματα αυτού του πλανήτη, είναι αποφάσεις που έχει πάρει πριν χιλιάδες χρόνια και τις έχει επισπεύσει πριν λίγους αιώνες.
Το ζητούμενο δεν είναι τι μπορεί να κάνει η ανθρωπότητα ως σύνολο γιατί αυτό είναι ήδη προδικασμένο, αλλά τι μπορεί να κάνει το κάθε άτομο σε ατομικό επίπεδο, ώστε να προετοιμαστεί πνευματικά το ίδιο και οι πολύ κοντινοί άνθρωποι που σχετίζονται μαζί του.
Θρησκεία, πολιτική, οικονομία, τεχνολογία και κάθε τι που έχει να κάνει με ανθρώπινες δραστηριότητες σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα μεταξύ τους και προπάντων με τον Δημιουργό τους.

Κατά τα άλλα στις τωρινές παγκόσμιες εξελίξεις όλα θα εξαρτηθούν από τους τρεις ισχυρούς γεωπολιτικούς πόλους, Η.Π.Α, Ρωσία, Κίνα, που όπως έγραψα πριν, είναι ήδη προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα αλλά όχι γνωστό σε εμάς, (πιθανόν σε κάποιους λίγους). Αναβάθμιση, αντικατάσταση ή πλήρης εξάλειψη;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Tα σχολια σας ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ (ειμαι ενστολος) να τα στέλνω ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ -ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΑΛ με το LINK και να το αναφερω σε συζητήσεις να το διαβαζουν .Φυσικα χωρίσ κέρδος .ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ αγιάζει τα μέσα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ-ΣΥΓΧΑΡΗΡΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ
Ο χρήστης Johnny Greece 2009 είπε…
Τα τελευταια χρονια οι επιθετικες ενεργειες των Τουρκων γινονται για να δειξουν οτι ειναι πανισχυροι και αποφασισμενοι. Επιθεσεις σε Ιρακ, Συρια, εμπλοκη σε Λιβυη, εκφοβιστικες παρανομες γεωτρησεις σε ΑΟΖ και χωρικα υδατα Κυπρου, παρανομες κινησεις κατοχικου στρατου σε ζωνες ασφαλειας Κυπρου. Ολα αυτα δεν ειναι το μεγαλο παιχνιδι. Ειναι το μικρο παιχνιδι που γινεται με σκοπο να κερδηθει το μεγαλο που ειναι η τελικη νικη με την Ελλαδα με σκοπο τον ελεγχο κοιτασματων Αιγιου - Ανατολικης Μεσογειου.
Θελουν λοιπον να δειξουν οτι ειναι πανισχυροι και αποφασισμενοι, αλλα οχι σε εμας. Εμεις (η πολιτικη ηγεσια) ετσι κι αλλιως φοβικα δρουσαμε εναντιον τους τις τελευταιες δεκαετιες. Θελουν να το δειξουν στους ισχυρους, δηλαδη σε αυτους που θα επηρεαζαν με τη συμπεριφορα τους την εκβαση μιας αναμετρησης με την Ελλαδα. Αν η Αμερικη, η Γαλλια ή και ολη η ΕΕ βλεπουν την Τουρκια ως μια ασταματητη δυναμη που μονο με τεραστιο κοστος μπορεις να την εμποδισεις, οχι μονο δε θα δρασουν εναντιον της ποτε (οπως η Ιταλια εκανε γαργαρα την παρεμποδιση γεωτρησης πλοιου ιταλικης εταιρειας απο την Τουρκια και η ΕΕ και ΗΠΑ επισης εκαναν και κανουν ακομα γαργαρα την παραβιαση ΑΟΖ και χωρικων υδατων μελους της ΕΕ απο τους τουρκους) αλλα και θα λενε σε εμας "ειστε σοβαροι; πού πατε να μπλεξετε τωρα; θα τα βαλετε με αυτη την Τουρκια;" πιεζοντας μας περισσοτερο για υποχωρησεις, για αποφυγη ενοπλης αντιπαραθεσης (για την Τουρκια, οπως και για ολες τις χωρες του κοσμου, το ιδανικοτερο ειναι να κερδιζεις μαχες χωρις να πεφτει τουφεκια) και αποφευγοντας να τιμωρησουν τον αδικο επιτιθεμενο.
Ο χρήστης ΠΓΜ @pgm234 είπε…
Είναι ποτέ δυνατόν οι Δυτικοί να επιτρέψουν ένα μικρό Κατάρ με τόσο πολύ χρήμα να τους ελέγξει;
Πιθανότερα, η Τουρκία θα πρέπει να ανασχεθεί από ένα καλοκουρδισμένο δυτικό σχεδιασμό, απομονώνοντας τα καταριανά κεφάλαια μες την δυτική φύλαξη.
Μην μπορώντας να αντιδράσει διά των ισλαμιστικών ομάδων εφόδου του μες την Ευρώπη, το απειλούμενο τότε στρατιωτικά Κατάρ θα μπορεί να παρακολουθεί την υπερβολικά φιλόδοξη και θρασσεία Τουρκία να πυρακτώνεται ραγδαία και αιφνιδιαστικά.
Αρκεί η συμμαχία όλης της Δύσεως, από τις ΗΠΑ μέχρι την Ρωσία, ώστε το παγκόσμιο σύστημα να τεθεί ξανά υπό δυτικό έλεγχο:
Αναγνώριση ρώσικης Κριμαίας και ελεύθερη διέλευση από τον Βόσπορο, αντί επιδρομής διά της Μικράς Ασίας, καθώς και δυτική συσπείρωση για τις τιμές ενέργειας σε Κίνα και σε Ευρωζώνη ως ρυθμιστική αρχή των εξελίξεων, αρκούν για την διάλυση κάθε φιλοδοξίας με όχημα την θρησκεία του Ισλάμ, τότε καθώς και σε κάθε άλλη περίπτωση π.χ. Ιράν και Ουιγούροι Κινέζοι.