Πώς η ρωσική αρκούδα πάταξε τη φοροδιαφυγή στον ΦΠΑ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 15 ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΈΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΊ ΤΟ ΦΊΛΟ ΡΩΣΙΚΌ ΚΊΝΗΜΑ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΈΣ ΑΠΟΧΡΏΣΕΙΣ. ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΟ ΚΊΝΗΜΑ ΑΥΤΌ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΆΤΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΎΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ. ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΒΆΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΕΙ ΔΙΌΤΙ ΤΑ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΠΟΥ ΔΈΧΟΜΑΙ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΆΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΆΩ ΑΝΟΙΧΤΆ. ΑΠΛΆ ΚΟΙΤΆΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΉ. 
ΟΜΩΣ ΑΚΌΜΑ ΚΙ Η ΡΩΣΊΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΠΡΑΚΤΙΚΈΣ ΕΛΈΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΤΙ ΘΑ ΠΟΎΝΕ ΤΏΡΑ ΌΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΤΟΥΣ Η ΡΩΣΊΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΉΤΡΑ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΘΗΡΊΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ? 

Υπερυπολογιστές και τεχνητή νοημοσύνη επιστράτευσε η Μόσχα. Πώς παρακολουθεί «ζωντανά» το σύνολο των συναλλαγών σε όλη την επικράτεια και διεξάγει στοχευμένους ελέγχους. Οι ανησυχίες για «μεγάλο αδελφό» και οι κινήσεις χωρών της Δύσης για την αύξηση των κρατικών εσόδων. 10 Αυγούστου 2019 - 08:21
  • Chris Giles (Μόσχα)


Λίγα λεπτά περπάτημα από την Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα βρίσκεται ένα υψηλής ασφαλείας κτίριο της σοβιετικής εποχής, που στεγάζει την Ομοσπονδιακή Υπηρεσίας Φορολογίας της Ρωσίας. Μέσα δεν υπάρχει τίποτα το σοβιετικό σε ότι αφορά την τεχνολογία.
Στεκόμενος μπροστά σε μια τεράστια οθόνη τοίχου ο Mikhail Mishustin, επικεφαλής της υπηρεσίας ετοιμάζεται να επιδείξει τις ικανότητές της. «Που έμεινες εχθες;», ρωτά. Όταν απάντησα το προσωπικό εστίασε στον χάρτη στο ξενοδοχείο Budapest. «Ήπιες καφέ;». Τότε οι υπάλληλοι παρουσίασαν τις αποδείξεις για φαγητό και ποτά που έκοψε το ξενοδοχείο το περασμένο βράδυ. «Κοίτα πωλήθηκαν τρεις καπουτσίνο, ένας εσπρέσο και ένας λάτε. Ενας εξ αυτών είναι δικός σου», δήλωσε μεγαλοπρεπώς. Είχε δίκιο.Αυτό είναι το μέλλον της φορολογικής διοίκησης, ψηφιακό, σε πραγματικό χρόνο και χωρίς επιστροφές φόρου. Οι αρχές λαμβάνουν τις αποδείξεις για κάθε συναλλαγή στη Ρωσία, από την Αγία Πετρούπολη έως το Βλαδιβοστόκ, εντός 90 δευτερολέπτων. Οι πληροφορίες αποκάλυψαν λάθη, αποφυγή και απάτεςΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ https://www.euro2day.gr/ftcom/ftcom_gr/article-ft-gr/1693701/pos-h-rosikh-arkoyda-pataxe-th-forodiafygh-ston-fp.html







Σχόλια