Η ΠΑΝΔΗΜΊΑ ΠΡΟΚΛΉΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΉ ΧΡΕΟΚΟΠΊΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ



Greek Spirit
12 Μαρτίου 2020

Η πανδημία του κορωναιου αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για ένα τεχνητό παγκόσμιο κραχ. Τα τρισεκατομμύρια που διακινούνταν στα χρηματιστήρια απλά δεν υπήρχαν σε πραγματικό χρήμα.
Η πανδημία χτύπησε την Κίνα η οποία αντιμετώπιζε πολλα οικονομικά προβλήματα με τις τράπεζες της να έχουν προβλήματα. Ωστόσο η Κίνα βγήκε από την κρίση ή βρίσκεται σε πορεία εξόδου.
Η Ιταλία πλήττεται περισσότερο απ όλες τις δυτικές χώρες και περισσότερο από όλη την Ε.Ε..

Η Ιταλία είναι έτοιμη να χρεοκοπήσει αλλά σε αντίθεση με την Ελλάδα, η Ιταλία απαιτεί εκατοντάδες δις για να σώσει τις τράπεζες της και την οικονομία της. Η καλυτερη λύση είναι να αφεθεί να καταστραφεί οικονομικά αλλά με το πρόσχημα της πανδημίας. Έτσι οι Γερμανοί θα ενοχοποιησουν τον υιό κι όχι την πολιτική του Δ Ράιχ.
Γιατί η πανδημία δεν εξαπλώνεται στην Αφρική; μα γιατί η Αφρική δεν συμμετέχει στην παγκόσμια χρηματηστηριακή φούσκα,ουτε στην φούσκα της ΕΕ.
Η Deutsche Bank είναι επίσης έτοιμη να φαλιρησει, η πανδημία αποτελεί τρόπο να φαλιρησει όλη η Ευρώπη μαζί της.
Ο ιος είναι ένα βιολογικό όπλο. Ζει στον αέρα τρεις ώρες, ταξιδεύει πολλά μέτρα και έχουν περάσει πολλές εβδομάδες από το πρώτο ξέσπασμα.
Είναι φανερό ότι ο ιός είναι τεχνητός.
Ίσως να δημιουργήθηκε από την Κίνα κατόπιν παραγγελίας της Γερμανίας για να καλυφθει η επερχόμενη κατάρρευση της ευρώ ζώνης.
Από τους Γερμανούς έχουν ξεκινήσει όλες οι συμφορές από την εποχή της ρωμαϊκής αυτοκράτορας

Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
Όταν οι άνθρωποι είναι πολλοί, η οικονομία είναι σημαντικότερη. Όταν οι άνθρωποι είναι λίγοι η οικονομία δεν έχει σημασία!
Ο χρήστης Kwsths22 είπε…
Καθιστερηση του δικτύου 5G στην Κίνα, περιορισμός ελευθερίας, ελεγχόμενη οικονομική κατάρρευση, μείωση πληθυσμού και κυρίως συνταξιούχων, πλαστικό χρήμα.....
https://topothoumeno.blogspot.com/2020/03/blog-post_460.html?m=1
Ο χρήστης Kwsths22 είπε…
03-11-2019
Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου για τη στρατηγική υπεροχή στην υψηλή τεχνολογία δείχνει –προς το παρόν, τουλάχιστον– να λήγει με νικητή την Κίνα, που έχει πλέον διασφαλίσει το προβάδισμα στην τεχνολογία πέμπτης γενιάς.

Ισως αυτός είναι ο λόγος που έως τώρα η Ουάσιγκτον έχει στραφεί εναντίον του κινεζικού κολοσσού τηλεπικοινωνιών, τη Huawei, όσο και γενικότερα προς το Πεκίνο και τις φιλοδοξίες του να αναδειχθεί σε παγκόσμια τεχνολογική υπερδύναμη. Στη διάρκεια της εβδομάδας, οι τρεις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών της Κίνας, China Telecom, China Unicorn και China Mobile, έθεσαν σε λειτουργία το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 5G. Τα σχετικά πακέτα θα παρέχονται μάλιστα σε τιμές που θα αρχίζουν από 16 δολάρια και θα υπερβαίνουν ακόμη και τα 25 δολάρια.
https://www.kathimerini.gr/1050035/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/provadisma-ths-kinas-sthn-texnologia-5g
Ο χρήστης panpan είπε…
Πάντως, στο Ηνωμένο Βασίλειο το ζήτημα με τον covid-19 το βλέπουν διαφορετικά. Καλύτερα να δημιουργηθούν αντισώματα του covid-19 στην κοινωνία παρά να διασπείρουμε τον πανικό άσκοπα!
https://edition.cnn.com/2020/03/13/uk/uk-coronavirus-response-boris-johnson-intl-gbr/index.html
Ο χρήστης panpan είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δεν ξερω ποιος τον δημιουργησε τον υιο αλλα πιστευω οτι αποτελει το βημα για μετατροπη των δημοκρατιων σε φασισμο....(δημοκρατια υπο φασιστικο μανδυα)....φτασαμε στο σημειο να κλεινουσουμε τα μαγαζια με νομο,στο να απαγορευσουμε τις συναθροισεις ανω των 10 ατομων με απειλη προστιμου και ο μητσοτακης στο διαγγελμα αφησε υπονοουμενα για παραιτερω μετρα.Μετα την επικρατηση των φασιστικων δημοκρατιων τι επεται? Εχω την αισθηση οτι κατι μεγαλυτερο ερχεται κ γιατο απαιτουνται φασιστικα πολιτευματα,ετσι ωστε ο λαος να μην μπορει να αντιδρασει...οτι και ναναι αυτο το μεγαλο που περιμενω θα τελειωσει με πολεμο που θα εμπλεξει ολη την ευρωπη,τουρκια,ρωσια,ΗΠΑ,και ισως ιραν και ισραηλ αν πανω στην αναμπουμπουλα το ισραηλ βομβαρδισει το πυρηνικο προγραμμα του ιραν
Ο χρήστης ΚΑΥΣΟΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ είπε…
Γιατί η Κίνα να συναινέσει στην διάλυση της παγκοσμιοποίησης αφού είναι η πλέον ωφελημένη;
Ο χρήστης ΙNFO είπε…
Στην παρουσα φαση το ζητουμενο ειναι πόσο φονικός είναι στην πραγματικότητα ο ΚΟΡΩΝΑ -ΙΟΣ Covid- 19; και τον ρόλο των παιδιών στη διασπορά του κορωνοϊού.ΚΤYΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ-Συνήθως, τα παιδιά ανήκουν σ' εκείνους που διασπείρουν περισσότερο τους ιούς επειδή συγχρωτίζονται με πολλά άτομα, συχνά σε παιδικές χαρές.δεδομενου οτι ΟΤΑΝ προσβάλλονται από τον κορωνοϊό εμφανίζουν στο μεγαλύτερο ποσοστό ΗΠΙΑ συμπτώματα και τον ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ.Παίζει ρόλο η κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος των ασθενών και ίσως υπάρχουν και γενετικοί παράγοντες αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.Σιγουρα ο ΚΟΡΩΝΑ -ΙΟΣ ΘΑ εξελίσσεται μακροπρόθεσμα σε λιγότερο θανατηφόρο ΑΛΛΑ να ΜΗΝ καταφέρει να τον αναγνωρίσει το ανοσοποιητικό σύστημα με αποτέλεσμα να μην αποδώσει τα αναμενόμενα ένα συγκεκριμένο εμβόλιο.,
Ο χρήστης sunrisezero είπε…
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ...ΕΦΥΓΕ...ΝΩΡΙΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΥΣ ''ΟΠΛΟ'' ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ..... ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!