Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΎΣ

Greek Spirit
25-6-2019
Στο άρθρο μου που θα το βρείτε κάτω από αυτόπου διαβάζετε τώρα, έγραψα ότι οι μουλάδες του Ιράν μόνο με πυρηνικά αντιμετωπίζονται. Σήμερα 26 Ιουνίου και μόνο τρεις μέρες μετά την εκτίμηση μου, ο Τραμπ απείλησε το Ιράν με χτύπημα το οποίο θα αφανιστεί,ναι , αφανίσει ολόκληρες περιοχές. Δηλαδή μιλάμε για πυρηνικά μικρής ισχύος όπως έχω γράψει.
Το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο είναι σίγουρο.
Το πότε θα εξαρτηθεί από τις δημοσκοπήσεις οι οποίες εάν δείξουν συντριβή ΣΎΡΙΖΑ θα επιταχύνουν τα γεγονότα. Τώρα, εάν οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να εκτιμήσουν τις δημοσκοπήσεις, δεν τις εμπιστευτούν ή δεν μπορέσουν να διεξάγουν μόνοι τους αξιόπιστες, τότε θα περιμένουν την βραδιά των εκλογών . Δεν γράφω για αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, αυτό θα ήταν παράνομο. Εξάλλου και πέρα από την θεωρία συνομωσίας δεν πιστεύω στις στις ικανότητες των Αμερικανών για αλλοιώσεις αποτελεσμάτων. Εσείς;
Οι Αμερικάνοι δεν θέλουν πολλά, λίγο χρόνο μέχρι τον Οκτώβριο θέλουν . Μεχρι τότε θα έχουν τακτοποιήσει το Ιράν, θα έχουν βάλει μπρος το σχέδιο εξαγοράς των Παλαιστινίων με 50 δις και δέλεαρ τα κοιτάσματα της ΑΟΖ της Γάζας, θα έχουν ικανοποιήσει το Ισραήλ με όλα αυτά και για επιδόρπιο θα κάνουν κίνηση για κουρδικό κράτος. Σε τρεις βδομάδες η Τουρκία παραλαμβάνει τους S 400 και οι ΗΠΑ χάνουν την Τουρκία. Το παζάρι θα κλείσει αυτές τις μέρες, η Τουρκία ή θα αποδεχθεί το μισό Αιγαίο και θα γυρίσει στις ΗΠΑ ή θα αποτέλεσε το νέο Ιράν και μαλιστυ πριν οι S400 καταστούν επιχειρησιακοί.
Άμα ακούω τον Έλληνα πρωθυπουργό να λέει και να απειλεί την Τουρκία με ""υψηλό τίμημα"" τότε καταλαβαίνω ότι αποτελεί στημένο επεισόδιο του σήριαλ αύξησης της έντασης μέχρι το θερμό που θα μοιράσει το Αιγαίο.
Πότε, μα πότε κατά την μεταπολίτευση πρωθυπουργός πήρε τέτοια ευθύνη; Μας κοροϊδεύουν.
Καθηστε τώρα να διαβάζετε προρησεις και προφητείες οι οποίες είναι ρωσική προπαγάνδα η οποία εκτός από την αποβλακωση έχει χτυπήσει την ορθόδοξη εκκλησία και δόγμα έχοντας δημιουργήσει μια αίρεση με οπαδούς που φέρονται όπως οι αντβεντιστές ευαγγελικοί οι οποίοι βασίζουν όλο το δόγμα τους στην εκπλήρωση μιας προφητείας.

Σχόλια