ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

 Greek Spirit
Στις 31 Μαρτίου 2019 και στις δημοτικές εκλογές της Τουρκίας, τον δήμο Κωνσταντινούπολης τον κέρδισε ο κ. Εκρέμ Ιμάμογλου ο οποίος μάλιστα αντιπολιτεύεται τον Ταγίπ Ερντογάν.
Μέχρι εδώ όλα καλά.
Ωστόσο η διαστροφή των κατοίκων της Ελλάδας οδηγεί σε διεστραμμένeς αντιλήψεις και συμπεράσματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες των δημοσιογραφικών πρακτορείων ο κ.Ιμάμογλου είναι ποντιακής καταγωγής και μάλιστα ομιλεί και τα Ποντιακά. Ανακάλυψαν και ένα βίντεο στο οποίο  χορεύει ποντιακούς χορούς στα Γιαννιτσά με Έλληνες ΄΄φίλους του΄΄ όπως ο ίδιος γράφει στην σελίδα του στο FACEBOOK (https://www.facebook.com/imamogluekrem1/videos/10207802317070463/)




Και σαν μην έφτανε αυτό, νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον ΄΄φίλο των Ελλήνων ΄΄ άρχισαν  να έρχονται στην επιφάνεια με την μορφή χαρμόσυνων νέων.Στο δημοσίευμα της  www.voria.gr γράφει πολλά ανατριχιαστικά σχετικά με τον ΄΄φίλο μας ΄΄ και τις επαφές του με Έλληνες:

 Ο χορός του νέου -ποντιακής καταγωγής και ελληνόφωνος- δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, και η υποστήριξή του στον Απόλλωνα Πόντου


Ποντιακής καταγωγής και ελληνόφωνος είναι ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος κατάφερε να «κατακτήσει» ένα από τα προπύργια της εξουσίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κερδίζοντας τον εκλεκτό του Τούρκου προέδρου, Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Ο Ιμάμογλου γεννήθηκε το 1970 στην Τραπεζούντα και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, πριν ξεκινήσει να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Guardian.

Μπήκε στον πολιτικό στίβο το 2009 και έγινε δήμαρχος μία μικρής επαρχίας της Κωνσταντινούπολης το 2014.

Η καμπάνια του για την δημαρχία της Κωνσταντινούπολης, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, χαρακτηρίστηκε από ιδιαίτερη σεμνότητα και δουλειά. Προσπάθησε και πέτυχε –όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα –να κερδίσει την εμπιστοσύνη πολιτών διαφορετικών πολιτικών και θρησκευτικών φασμάτων.

«Τα μέσα ενημέρωσης, και δη τα κρατικά, απέχουν πολύ από το να είναι δίκαια… αλλά έχουμε τα social media τα οποία είναι ένας ανέγγιχτος – έως τώρα – τομέας», τόνιζε ο Ιμάμογλου σε συνέντευξή του πριν την εκλογική αναμέτρηση, την ώρα που ο ισχυρός του αντίπαλος είχε όλα τα μέσα στην διάθεσή του.

«Τώρα, το μεγαλύτερο όπλο μου είναι μία μέθοδος επικοινωνίας χιλίων ετών το: από στόμα σε στόμα», επεσήμανε.

Ο Ιμάμογλου είχε κάτι κοινό με τον Ερντογάν: την αγάπη για το ποδόσφαιρο. Ο νέος δήμαρχος έπαιζε σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο στα νιάτα του, ενώ έχει ενεργό συμμετοχή στην ομάδα της Τραμπζονσπόρ.

Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Χόρεψε ποντιακά στα Γιαννιτσά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, ο κ. Ιμάμογλου, πριν τρία περίπου χρόνια, είχε φιλοξενηθεί στα Γιαννιτσά, ενώ χόρεψε και ποντιακά, όπως φαίνεται, άλλωστε, σε βίντεο που έχει αναρτήσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μάλιστα, είχε επαφές με Πόντιους της περιοχής, όπως ο δημοτικός σύμβουλος Πέλλας, Κωνσταντίνος Δεληγιαννίδης, που, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως όταν είπε στον Τούρκο πολιτικό «Είσαι δικός μας, Πόντιος», ο Ιμάμογλου του απάντησε: «Ναι, Απολλωνάρα! Απόλλων Καλαμαριάς!».
Δείτε το σχετικό βίντεο, ΕΔΩ.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/o-neos-dimarchos-konstantinoupolis-milai-ke-chorevi-pontiaka

 ΡΕ ΣΕΙΣ -ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ; ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΤΡΙΒΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ; ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ Ο ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ; ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ;
Είμαστε καλά ; Δηλαδή ο Σκοπιανός και ο Βούλγαρος που είναι εξισλαβισμένοι Έλληνες και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ είναι εχθροί μας αλλά ο κάθε Ιμάμογλου είναι φίλος μας ; 
Γιαυτό κουνάτε ρε τους πισινούς σας σε κάθε ευκαιρία χορεύοντας τσιφτετέλια; Τι βλέπετε στον Ιμάμογλου, τον εαυτό σας ; 
Με το ζόρι έθνος δεν γίνεται.
Αν θέλετε να γίνετε τουρκία, τουρκία θα γίνετε.ΑμΑ μιλάει το αίμα ................

Σχόλια

Ο χρήστης Nikpap είπε…
Μάλλον ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης θα είναι αυτός που θα ανοίξει τις πόρτες ή θα δώσει τα κλειδιά της Πόλης για να την πάρουμε.... Τώρα τι θα πάρουμε δεν ξέρω , ντονέρ, σουτζούκ λουκούμ, σκεντερ, αριανι , κιοφτε ; Ένα είναι σίγουρο πάντως : η αποβλακωση μας , έχει φτάσει στο τέρμα και πιθανον με ένα ιμάμ μπαϊλντί να βρούμε τον εαυτό μας!!!!
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Tόσα τσιφτετέλια και τόσα πωπουδάκια που λικνίζονται στην Ελλάδα ,ζητάνε με αγωνία τον μουστερή τους