ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ





 Greek Spirit
20-1-2019
Κυκλοφορεί βίντεο στο οποίο  καταγγέλλεται ότι αστυνομικός ων ΜΑΤ βρίζει χυδαία γυναίκα διαδηλώτρια στο συλαλητήριο της 20 Ιανουαρίου 2019.
Κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν.Στο βίντεο και στο 2:45 ακούγεται ξεκάθαρα γυναικεία φωνή να λέει '''στο απαγορεύω ,ηλίθιε-αλήτη΄΄Οι βρισιές προέρχονται από την γυναίκα υποτιθέμενο θύμα του ΜΑΤατζή.  Απο εκεί και μετά και ενώ ο αστυνομικός προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του στον χορό των ύβρεων μπαίνει και ογκώδης κύριος ο οποίος υβρίζει την μάνα του ΜΑΤατζή με τα πιο χυδαία λόγια !!!!!!.Όλα αυτά ακούγονται καθαρά στο βίντεο.Όμως σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες ,ο αστυνομικός εξύβρισε την γυναίκα. Κάποιο θέλουν να μας τρελάνουν live !!!!!!!!!!! 
Δεν υπάρχει καμία ελπίδα ούτε σωτηρία για την φυλή μας όταν στο όνομα του πατριωτισμού βρίζουμε τις μάνες των άλλων,όταν θεωρούμε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σήμερα βρίζουμε τις μάνες των αστυνομικών, αύριο θα σφάξουμε τις μάνες όσων θεωρούμε ότι διακυβεύουν την ασφάλεια της χώρας.

Οι Σέρβοι επι δεκαετίες δεν έκαναν παιδιά και οικογένειες προτιμώντας τα ΄΄γούστα΄΄ .Την ίδια όμως εποχή οι Αλβανοί το Κοσόβου έκαναν παιδιά και οικογένεεις αυξάνοντας τον πληθυσμό τους στο Κόσοβο ,Οι Σερβοι του Κοσόβου το 2000 ήταν 300,000 και οι Αλβανοί 700,000.
Οι Σέρβοι ξαφνικά κατάλαβαν ότι οι Αλβανοί τους είχαν ξεπεράσει σε πληθυσμό και πολιτική δύναμη κι έτσι αντί να σκεφτούν μια έντιμη λύση αποφάσισαν πως ΄΄ο σκοπός αγιάζει τα μέσα΄΄΄και προσπάθησαν με τον Μιλόσεβιτς να σφάξουν 700,000 Αλβανούς του Κοσόβου σε λίγες ημέρες το 1999.
Ο δε Μιλόσεβιτς είχε φροντίσει να αρνείται με επιμέλεια τις προτάσεις του μετριοπαθούς Αλβανού ηγέτη Ιμπραήμ Ρουγκόβα ο οποίος δεν ήθελε  πόλεμο αλλά ειρηνική συνύπαρξη. Η στείρα άρνηση του Μιλόσεβιτς να δει το πρόβλημα με ρεαλισμό κι εντιμότητα οδήγησε στην βίαια καταστολή του αποσχιστικού κινήματος ων Αλβανών οι οποίο ωστόσο αποδέχονταν τον μετριοπαθή Ρουγκόβα ως ηγέτη τους αλλά την ίδια στιγμή οργάνωναν παράλληλες κρατικές δομές .Οι Αλβανοί έχοντας αποκλειστεί απο το δημόσιο, τις κρατικές βιομηχανίες και παιδεία αναγκάσθηκαν να ιδρύσουν δικά τους σκιώδη νοσοκομεία, τράπεζες, σχολεία και άλλες δομές αλληλοϋποστήριξης.
Εάν ο Μιλόσεβιτς είχε αντιμετωπίσει το θέμα με εντιμότητα τότε δεν θα ξεσπούσε πόλεμος.
Αλλά οι Σέρβοι όπως κι οι Έλληνες νομίζουν ότι ο ΄΄σκοπός αγιάζει τα μέσα΄΄΄ 
Την ίδια κατάληξη με την Γιουγκοσλαβία θα έχουμε. 

Σχόλια