ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Greek Spirit
6-12-2018
Οι λαοί, ο ΄΄απλός κόσμος΄΄ δεν επαναστατούν ποτέ, είναι ανίκανοι. Όλες οι επαναστάσεις, ακόμα και η Γαλλική του 1789, έχουν υποκινηθεί απο παρασκηνιακές ελίτ και παράγοντες.
Οι Γάλλοι δεν είναι εξυπνότεροι απο τους Έλληνες που έχουν ξαπλάρει στους καναπέδες και δεν αγχώνονται ιδιαίτερα για την κρίση.
Οι ''λαοί'' είναι τόσο ανόητοι που όχι δεν μπορούν να κάνουν επαναστάσεις αλλά και στέλνουν τα παιδιά τους στους πολέμους να σκοτωθούν τραγουδώντας πατριωτικά τραγούδια.
Το Κατάρ εδώ και πάνω απο μια δεκαετία έχει υποσκάψει τα θεμέλια της γαλλικής οικονομίας και κοινωνίας.
Οι ταραχές στο Παρίσι δεν είναι κάτι καινούργιο.
Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν σημειωθεί ταραχές στα παρισινά προάστια όπου κατοικούν αραβικής καταγωγής πληθυσμοί ,όλες με υποκίνηση του Κατάρ.
Το Κατάρ έχει διεισδύσει στην γαλλική οικονομία και έχει εξαγοράσει βιομηχανίες και έργα υποδομής. Η Γαλλία ,όπως και η Βρετανία, εξαρτώνται απόλυτα απο τα καταριανά κεφάλαια.
Το Κατάρ εδώ και δέκα χρόνια τουλάχιστον χρηματοδοτεί το σαλαφισμό στις φτωχές συνοικίες του Παρισιού όπου κατοικούν άραβες μετανάστες. Στις συνοικίες αυτές οι νεαροί κάτω των 30 αποτελούν την πλειοψηφία και σε μεγάλο βαθμό είναι άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι οι οποίοι είτε αρνούνται είτε αδυνατούν να ενταχθούν στην γαλλική κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα.
Εδώ και δύο χρόνια το Κατάρ έγινε , με το ζόρι , σύμμαχος της Ρωσίας.
Η Ρωσία νίκησε το Ισλαμικό Κράτος , το οποίο ήταν δημιούργημα του Κατάρ και των ΗΠΑ . Η Ρωσία επίσης δορυφοροποίησε την Τουρκία που αποτελεί στενό σύμμαχο του Κατάρ. Το Κατάρ έχει ως αιώνιο αντίπαλο το Ιράν Οι δύο χώρες μοιράζονται υποθαλάσσια κοιτάσματα αερίου στον Περσικό Κόλπο αλλά το δε Ιράν είναι χώρα 80 εκατομμυρίων και σιιτική το μεν Κατάρ έχει το μέγεθος της Κύπρου και είναι σουνιτικό.
Ή Ρωσία αφού νίκησε το Ισλαμικό Κράτος προσέγγισε το Κατάρ και κατέστησε σαφές ότι εάν το τελευταίο δεν προσχωρήσει στην ρωσική σφαίρα επιρροής τότε η Ρωσία θα α΄΄αμολύσει΄το Ιράν εναντίον του.
Η Ρωσία θέλει το Κατάρ ως σύμμαχο διότι μόνο αυτό κατέχει την τεχνογνωσία για την εξόρυξη αερίου και η Ρωσία έχει ανάγκη απο την αύξηση της παραγωγής του αερίου στην Σιβηρία. Ήδη το Κατάρ έχει εξαγοράσει το 47% της ROSNEFT και με τις ευλογίες Πούτιν διαθε΄τει την τεχνογνωσία του για την εξόρυξη αερίου στην Σιβηρία.
Ο Πούτιν δεν θέλει την ίδρυση Ευρωστρατού.Ο Πούτιν γενικά δεν θέλει καμία κίνηση η οποία να προσδίδει στην διαλυμένη Ευρωπαϊκή Ένωση προοπτική επιβίωσης.
Ο δε Μακρόν είναι πρόεδρος ο οποίος νίκησε πριν απο ενάμιση χρόνο έναντι των υποψηφίων που υποστήριζε παρασκηνιακά η Ρωσία.
Ο Μακρόν έχει εργασθεί ως υψηλόβαθμο στέλεχος των ROTHSCHILD και είναι πιστό σκυλάκι της Μέρκελ.
Παρόλα αυτά ο Μακρόν έχει τολμήσει να εκστομίσει κάποιες κορώνες για την εξωτερική πολιτική της Γαλλίας που ενοχλούν τους Ρώσους. Ο Μακρόν θέλει την επιστροφή της Γαλλίας στην μεταπολεμική Συρία, εφόσον η Συρία και ο Λίβανος είναι πρώην γαλλικές αποικίες.
Σήμερα ωστόσο είναι ρωσικές αποικίες..
Επίσης ο Μακρόν τόλμησε να αναφέρει την ανάγκη ίδρυσης Ευρωστρατού,κάτι που ο Πούτιν απεχθάνεται διότι εάν ποτέ οι Ευρωπαίοι ξυπνήσουν και επαναστρατικοποίησουν τις κοινωνίες τους τότε ο Πούτιν θα χάσει το στρατηγικό πλεονέκτημα στα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης. Μια χαρά τα πάει σε Κριμαία και Αν. Ουκρανία, δεν είναι ώρα για να αντιμετωπίσει επιπρόσθετη αντίσταση .
Ο Πούτιν χρησιμοποιεί το δίκτυο του Κατάρ στη Γαλλία για την αποπομπή Μακρόν. 
Ας φωνάζουν τα ΄΄κίτρινα γιλέκα΄΄ συνθήματα ΄΄θέλουμε τον Τραμπ΄΄, πίσω από τις ταραχές κρύβεται η Ρωσία η οποία δεν θέλει ευρωστρατό, θέλει την Γερμανία αποδυναμωμένη ( Ο Μακρον είναι λακές της Μέρκελ) ,θέλει επίσης την Ευρωπαϊκή Ένωση σε τροχιά διάλυσης .
Υπάρχει στα συρτάρια ένα σχέδιο των ΗΠΑ το οποίο προβλέπει την Γαλλία ως ηγέτιδα δύναμη της ''Μεσογειακής Ένωσης'', μιας ένωσης κρατών που βρέχονται απο την Μεσόγειο και η οποία θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος στην Ε.Ε. της Γερμανίας εάν ποτέ αυτή δεν υποταχθεί στις ΗΠΑ.
Η Μεσογειακή Ένωση θα αφαιρούσε όλα τα ερείσματα της Ρωσίας σε Βαλκάνια-Βόρεια Αφρική-Μέση Ανατολή.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι επαναστάσεις δεν ξεκινάνε από τον ΄΄λαό΄΄, ειδικά από την μεσαία τάξη όπως θέλουν να μας πείσουν .Οι μεσαία τάξη της Γαλλίας σίγουρα υφίσταται τις συνέπειες της ληστρικής οικονομικής πολιτικής Μακρόν -Μέρκελ αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έμπαινε στον κόπο να συγκρουσθεί με την αστυνομία στους δρόμους και να χάσει την ησυχία της.
Είναι σίγουρο ότι πίσω από τις ταραχές βρίσκεται μια ελίτ πολύ πιο οργανωμένη από τον μέσο Γάλλο .
Το καλοκαίρι του 2017 ο τότε αρχηγός των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός ντε Βιλιέ παραιτήθηκε μετά από σύγκρουση με τον Μανωλάκη (Εμμανουέλ) Μακρόν. Ο Μακρόν ήθελε την μείωση του αμυντικού προϋπολογισμού και την μείωση του προσωπικού κατά 34,000 .
Σήμερα ο γαλλικός στρατός κλήθηκε να ενισχύσει την αστυνομία στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Για δες γυρίσματα που έχει ο καιρός...
Το πιθανότερο είναι το ΄΄βαθύ΄΄ γαλλικό κράτος να συνεργάζεται με την Ρωσία για την ανατροπή του Μανώλη Μακρόν που έχει νυμφευθεί την υπέργηρη δασκάλα του .
Η Γαλλία έχει χαρακτηριστικά που διαφέρουν από τις αγγλοσαξονικές χώρες.Έχει ένα τεράστιο δημόσιο τομέα, πλήρως οργανωμένο ο οποίος εξάγει μάλιστα τεχνογνωσία στην επιστήμη της δημόσιας διοίκησης και σε άλλες χώρες. Στην κορυφή του δημοσίου τομέα βρίσκονται ιθύνοντες με ρίζες στο παλιό αριστοκρατικό παρελθόν της χώρας.
Η ελίτ αυτή είναι πατριωτική και δεν έχει καμία σχέση με τους δήθεν Έλληνες κοτζαμπάσηδες και δοσίλογους που έχουν σχηματίσει τα πολιτικά ΄΄τζάκια΄΄ στην ψωροκώσταινα.
Το πρόβλημα είναι ότι μαζί με την συνεργασία με την Ρωσία για την ανατροπή του Μακρόν πάει  πακέτο  και το Κατάρ .
 

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Μια ερώτηση θα μπρούσα να κάνω παρακαλώ? Πίσω από το χτύπημα της Γαλλίας η οποία θέλει να είναι ηγέτιδα στην Μεσογειακή ένωση τί ρόλο παίζει το Ισραήλ? Επίσης σε τί φάση βρίσκονται οι σχέσεις Ρωσίας - Ισραήλ αυτή τη στιγμή? Γιατί κατά την ταπεινή μου γνώμη τούτο είναι κλειδί για πολλές εξελίξεις. Ευχαριστώ.
Ο χρήστης panpan είπε…
Η Μεσογειακή Ένωση ή Ελληνορωμαϊκή Αυτοκρατορία, θα υπάρξει σε πρώτη φάση υλοποίησης χωρίς τις χώρες επιρροής της Γερμανίας.
Μετά την κατραπακιά σοκ που θα υποστούν και εφόσον δηλώσουν υποταγή στην Αυτοκρατορία θα εισέλθουν στον χώρο της, αλλά με τους όρους της Αυτοκρατορίας.
Ο Εμανουέλ Μακρόν ή Εμμανουήλ Μακρής, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζει και πολλά, κάνει καλά την δουλειά του όπως και άλλοι, δηλαδή οδηγούν τις χώρες στους στην Αγκαλιά της Αυτοκρατορίας.

Όταν η Αυτοκρατορία θα έχει ολοκληρωμένη υπόσταση, λαμογιές, κλεψιές και ότι άλλα κόλπα γνώριζαν οι κάθε λογής απατεώνες και εγκληματίες, θα είναι αρνητική ανάμνηση, καθώς η τιμωρία, η κάθαρση και η δικαιοσύνη θα επικρατήσουν στους κόλπους της, για να έχει η Νέα Αυτοκρατορία υγιές με ευημερία μακροχρόνιο μέλλον.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ολο αλλαζει η ανθρωποτητα και ολο η ιδια μενει.Απλα αλλαζει ο Μανωλιος και βαζει τα ρουχα του αλλιως.Ολη η ουσια του αρθρου βρισκεται στην τριτη προταση του αρθρογραφου.Οι πολλοι δεινοπαθουν στην ζωη τους και δινουν και αυτην ακομα οταν χρειασθει,και οι λιγοι καλοπερνουν εκ του ασφαλους.Οσο για νεκρες αυτοκρατοριες που περιμενεις να αναβιωσουν ουτε λογος να γινεται φιλτατε παν παν.Ελληνας ειναι αυτος που μελετα τους προγονους του,και..στοχαζεται πανω τους.Αν ρωτησουμε 1000 νεορωμιους τρια τεσσερα πραγματα για τους κλασσικους χρονους ειναι βεβαιο οτι οι 950 θα απαντησουν τι στην ευχη ειναι οι κλασσικοι χρονοι.Αν ομως τους ρωτησουμε τρια τεσσερα πραγματα. για την θρησκεια θα απαντησουν οι 950 για διακοσια τρια.Αν συνεχισουμε και για αθλητικα και κουτσομπολια που τα ξερουν απ εξω κι ανακατωτα οι περισσοτεροι τοτε καταλαβαινουμε οτι κατα 95% οι νεορωμιοι ειναι ανιστοριτοι γι αυτο παραμενουν νεορωμιοι και οχι Ελληνες_Ελληνοψυχοι ΟΛΒΙΟΣ ΟΣΤΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΣΧΕ ΜΑΘΗΣΙΝ. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ. Geof.
Ο χρήστης panpan είπε…
Η νέα Αυτοκρατορία θα γίνει γιατί δεν έχει άλλη επιλογή η Δύση ώστε να αντισταθμίσει την γεωπολιτική ισχύ της Κίνας.

Η Δύση έχασε την ταυτότητά της γιατί απομακρύνθηκε από τις στέρεες βάσεις που έθεσε ο Ελληνιστικός πολιτισμός, το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα και ο Χριστιανισμός.
Η Δύση είναι ένα τεχνολογικό κουφάρι δίχως πνευματικό οδηγό, αυτό που διαθέτει τώρα είναι η άπληστη λαιμαργία του κέρδους και του χρήματος, αναντίρρητα καθοριστικοί παράγοντες για την τεχνολογική πρόοδο, αλλά και την προσεχή ολοσχερή καταστροφή της.

Στην νέα Αυτοκρατορία θα επικρατήσει η Δικαιοσύνη, το Πνεύμα και η Ηθική διότι χωρίς αυτά τα στοιχεία όχι Αυτοκρατορία, όχι κράτος, όχι κοινωνία, ούτε μια απλή οικογένεια δεν μπορεί να σταθεί και να ευημερήσει.

Η Κίνα έχει βάλει τις βάσεις της και προχωράει σωστά με τα ανθρώπινα περιορισμένης δυνατότητας δεδομένα, εξάλλου αυτό γίνεται αντιληπτό από την ταχύτατη πρόοδο που πέτυχε σε ελάχιστο χρόνο.

Στην Δύση ο πλουραλισμός σε γλώσσες, έθνη και κράτη έφερε την ζύμωση της ανάπτυξης, αλλά ταυτόχρονα επήλθε και η αντιπαλότητα των διαφορετικών, που εκφράστηκαν σε αιματηρούς και μακροχρόνιους πολέμους.

Αυτήν την στιγμή η Δύση για να επιβιώσει έχει αυτές τις επιλογές:
1- Μια γλώσσα απλοϊκή επικοινωνίας βασισμένη στα Ελληνικά που έχουν αρχή, μέση και τέλος καθώς και λογικούς εννοιολογικούς προσδιορισμούς με λατινικούς χαρακτήρες, μιας και εφόσον οι πλειονότητες των χωρών τους χρησιμοποιούν.
2- Δίκαιο νομικό σύστημα, αυστηρό και ισόρροπο.
3- Παιδεία προσανατολισμένη πρωταρχικά στο Ήθος και στο Πνεύμα και κατόπιν στις κάθε λογής εξειδικεύσεις. Αρχή της, το Σύνολο έχει προτεραιότητα σε σχέση με το Άτομο.
4- Ελεύθερη πραγματική οικονομία με μόνους περιορισμούς, ελέγχου που έχουν να κάνουν με την υγεία και την ασφάλεια.

Εφαρμογή Ηλεκτρονικού νομίσματος που αποδίδει τους φόρους στην κάθε συναλλαγή αυτόματα, εξαλείφοντας όλους τους άλλους φόρους που είναι τροχοπέδη στην κάθε ανάπτυξη. Αυτός ο ενιαίος φόρος μπορεί να φτάσει και στο 1% της κάθε συναλλαγής και να απαλλάξει την οικονομία από όλες τις παλαιολιθικές στρεβλώσεις.

Εάν το παραπάνω εφαρμοστεί, τέρμα σε δραστηριότητες όπως μαστροπείες, εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, μαύρη εργασία, κλπ, που ταλάνιζαν για αιώνες την ανθρωπότητα και την κράταγαν σε πρωτόγονη κατάσταση.

Ειδικά για την Ελλάδα, θα στεναχωρηθούν οι δικηγόροι, οι γιατροί και οι μηχανικοί, κλπ, που έκαναν πάρτι εδώ και αιώνες, αλλά η Αυτοκρατορία έχει πάρει τις αποφάσεις της και αυτά τα φαινόμενα θα εξαλειφθούν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ολα αυτα που γραφεις pan pan ειναι ανεφικα.Μακαρι να ειχες δικιο και να γινονταν ετσι, αλλα για να γινει αυτο πρεπει να προκυψει ενα νεο ειδος ανθρωπου ala Φριντριχ Νιτσε,πραγμα αδυνατο για τις επομενες δεκαετιες.Θα πρεπει να εχει παιδεια ολη η ανθρωποτητα,και αυτο ειναι πολυ δυσκολο να γινει.ΔΥΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΔΙΟΔΩΡΟΣ ΚΡΟΝΟΣ. Geof.
Ο χρήστης panpan είπε…
Αγαπητέ μου είναι εφικτότατα, γιατί η Δύση και ο Δυτικός πολιτισμός είναι υπό διάλυση και ως συνήθως όταν φτάνεις σε σημείο αφανισμού τότε οι μηχανισμοί επιβίωσης και αυτοάμυνας ενεργοποιούνται.

Το νέο είδος ανθρώπου είναι ήδη εδώ, είσαι εσύ, εγώ και ο καθένας μας, που κατατασσόμαστε στα βιορομπότ, γιατί χωρίς το κινητό σου, τον υπολογιστή και τους σύγχρονους τρόπους ζωής, δεν μπορείς να λειτουργήσεις σε μια τεχνολογική κοινωνία.

Αυτά τα εξαρτήματα που τώρα τα χρησιμοποιούμε ως εξωτερικά εργαλεία, κάποια στιγμή θα ενσωματωθούν στους ανθρώπους, δίνοντάς τους υπεράνθρωπες ικανότητες και δεν θα χρειαστεί να επιβληθούν, οι ίδιοι οι άνθρωποι θα τα αναζητούν για να γίνουν πάντα καλύτεροι από τους άλλους.

Η Σοφία το ρομπότ έχει δώσει το στίγμα της κατεύθυνσης, που εάν το αναλύσουμε προσεχτικά, τότε βγαίνει το συμπέρασμα, ότι άνθρωποι και μηχανές – ρομπότ κάποια στιγμή θα ενσωματωθούν, δημιουργώντας της υπερτεχνολογικές κοινωνίες.
Όταν έχεις προγραμματίσει τα ρομπότ να λειτουργούν βάση της Δικαιοσύνης και της Ηθικής αυτό και θα κάνουν, το ίδιο θα έκαναν και οι άνθρωποι εάν είχαν εκπαιδευτεί αντίστοιχα, αλλά επειδή τα κατώτερα και υποδεέστερα ένστικτα επικράτησαν ανά τους αιώνες, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Έτσι οι μηχανές – ρομπότ θα μας κατευθύνουν προς την σωστή κατεύθυνση, γιατί έτσι θα τις έχουμε προγραμματίσει, οπότε προετοιμαστείτε στο μέλλον για τους ρομποτοκαθηγητές, που ούτε καμάκι θα κάνουν, ούτε τα αρρωστημένα συναισθήματα θα εκτονώνουν, αλλά το σημαντικότερο θα ξέρουν γιατί πράγμα διδάσκουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητε pan pan θα στο πω αλλη μια φορα.Ο ανθρωπος αλλαζει πραγματικα μονο με την παιδεια (γνωση)διαβαζοντας πολλα καλα βιβλια,και οχι με τσιπακια,κινητα τηλεφωνα, pc, χαπια,και διαφορα σκευασματα δια πασαν νοσον και δια πασαν μαλθακιαν.Δεν υπαρχει λογικη στην εποχη μας.Κυριαρχει το συναισθημα(φοβος)και το ενστικτο.Το μεταμοντερνο(εικονικη υπερπραγματικοτητα) που μας κυβερνα πνεει τα λοισθια.Και οπως ειπε πολυ ορθα ο Σιγκμουντ Φρουντ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΖΙΚΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ.Τις περισσοτερες φορες αλλαζει η ροη των γεγονοτων απο το τυχαιο(αδοκητο,απροσμενο)το οποιο δεν υπερβαινει τη νομοτελεια(αιτιο-αιτιατο)αλλα αναγεται στην αναγκη.Επομενως πολλοι ανθρωποι μπορουμε να ζησουμε και χωρις αυτες τις ψευδοπολυτελειες που τις χρυσοπληρωνουμε ανεξαρτητοποιημενοι απο περιτες επιθυμιες και αναγκες.Το συμπαν, αρα και η γηινη σφαιρα,, αρα και εμεις δεν ειμαστε παρα ενοτητα αντιθεσεων μεσα στο αεναο γιγνεσθαι.Επομενως ενας νεου τυπου επιστημονικος ηλεκτρονικος σοσιαλισμος που περιμενεις ειναι ουτοπικος σαν τον μαρξιστικο. Geof.
Ο χρήστης panpan είπε…
Και μόνο που κάνουμε αυτήν την συζήτηση μέσω του διαδικτύου στον εικονικό κόσμο της πραγματικότητας, δείχνει την παγκόσμια τάση που θα επικρατήσει.
Η ανθρωπότητα αλλάζει με ρυθμούς που και η ίδια δεν μπορεί να αντιληφθεί, το εάν είναι σοσιαλισμός η ένωσή μας με τις μηχανές ή δικτατορία το αποτέλεσμα θα δείξει, ότι θα γίνει όμως είναι σίγουρο, εφόσον επιβιώσουμε ως ανθρώπινο είδος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
H Μεσογειακή ένωση ειναι γωστή απο το 2010 και θα λειτουργησει σαν ιδιαίτερο τμημα της ΕΕ σε συνεργασία με Γερμανία στα προτυπα εργατών ΚΙΝΑΣ (ΚΙΝΕΖΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΤΗΣ ΕΕ).
Στα πλαισια αυτα ας αναρρωτηθούμε τι προτιμάμε.Μεσογειακή ένωση ειτε ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
Ο χρήστης panpan είπε…
Και η Ευρωπαϊκή Ένωση για αλλού ξεκίνησε και αλλού θα καταλήξει.