Για τη Ρωσία τα Σκόπια έχουν όνομα κι αυτό είναι σκέτο «Μακεδονία»

 ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ -Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΣΚΕΤΟ''   ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΠΕΡΙ ΄΄ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ΄΄



Για τη Ρωσία τα Σκόπια έχουν όνομα κι αυτό είναι σκέτο «Μακεδονία» – Τι ανακοίνωσε η Ρωσική Πρεσβεία

Στην κεντρική φωτογραφία ο Ρώσος Πρέσβης στα Σκόπια με τον πρόεδρο Ιβάνοφ.

 

Για τη Ρωσία τα Σκόπια έχουν όνομα κι αυτό είναι σκέτο «Μακεδονία» – Τι ανακοίνωσε η Ρωσική Πρεσβεία

Η Ρωσία δεν δέχεται να αλλάξει το συνταγματικό όνομα της ΠΓΔΜ, δηλαδή το «Δημοκρατία της Μακεδονίας» σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» («Σεβέρνα Μακεντόνια»). Για τη Ρωσία η ΠΓΔΜ έχει όνομα και είναι το σκέτο «Μακεδονία». 

ΠΗΓΗ https://www.tribune.gr/world/news/article/516254/gia-ti-rosia-ta-skopia-echoyn-onoma-ki-ayto-einai-sketo-makedonia-ti-anakoinose-i-rosiki-presveia.html
Μετά την ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων και την έγκριση της έναρξης της διαδικασίας Συνταγματικής Αναθεώρησης, η Ρωσική Πρεσβεία στα Σκόπια έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter το ακόλουθο μήνυμα:
«Η Ρωσία αναγνώρισε τη Δημοκρατία της Μακεδονίας με το συνταγματικό όνομά της εδώ και περισσότερα από 26 χρόνια και η θέση της δεν αλλάζει», γράφει στο Twitter η Ρωσική Πρεσβεία.
Όχι ότι υπήρχε καμία αμφιβολία για τις επιθυμίες του «ξανθού γένους», εξάλλου το «Μακεδονικό» πρόβλημα εξαρχής ρωσικό δημιούργημα είναι, αποσκοπούσε ως σχέδιο να βγουν οι Σλάβοι στο Αιγαίο, ωστόσο, αυτά είναι καλό να τα βλέπουν οι ρωσόφιλοι στη χώρα μας και οι δεισιδαίμονες που εμπιστεύονται προφητείες, μήπως και συνέλθουν.

Η ανάρτηση στο Twitter:

Ενδιαφέρον έχουν και τα μηνύματα αγάπης και χαράς των Σκοπιανών «αρχαιομακεδόνων» προς τα ρωσικά αδέλφια τους. Δείτε:


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Ρωσσιά θελει σλαβική και ορθοδοξη Μακεδονια, υπό τον ελεγχό της κα όχι στο . Ρώτα εναν Βεμερίτη αν θελει το ιδιο. Η Μακεδονιά για τους (ψευτο)μακεδονες ειναι αλλο δογμα από το μοτο: Η Μακεδονία συους Σλάβους. Άλλο πράγμα τί επιδιωκε η Ρωσσια, άλλο πράγμα τι λέει.
Η Αμερική τί σόι Μακεδονία θελει; Η φιλη μας η Ντοϊτσλανδια; Ρώτα και εκεινους λιγο.