Αποκάλυψη ΣΟΚ! Με μαύρο χρήμα Ρώσοι πράκτορες και καλόγεροι προσπάθησαν να ρίξουν την κυβέρνηση



Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιχείρηση πολιτικής αποσταθεροποίησης που εκδηλώθηκε στην Ελλάδα από ξένο παράγοντα που έληξε άδοξα γιατί υπέπεσε στην αντίληψη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
Η εντολή που είχε πάρει το πανίσχυρο λόμπι από την Μόσχα ήταν: Ρίξτε την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα πριν δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
Μια τέτοια εξέλιξη ακυρώνει τα σχέδια της Μόσχας που είχε επενδύσει στρατηγικά σε αποδόμηση του Ζάεφ προκειμένου να ελέγξει τις πολιτικές εξελίξεις στη γειτονική χώρα.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή το ρωσικό λόμπι του Αγίου Όρους είχε αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ.
Μάλιστα κάποιους από αυτούς τους βοήθησε με διάφορους τρόπους για να εκλεγούν.
Ήταν αυτοί που δέχτηκαν πρώτοι τα διλήμματα των ηγούμενων που είχαν αναλάβει εργολαβικά με τη βοήθεια Ρώσων πρακτόρων να στήσουν την αποστασία.
Οι μυστικές υπηρεσίες έχουν καταγράψει συναντήσεις, συνομιλίες αλλά και προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών.
Άλλωστε η οικονομική βοήθεια που παρέχει η Μόσχα σε συγκεκριμένες μονές του Αγίου Όρους παραπέμπει σε μαύρο ταμείο μέσα από το οποίο χρηματοδοτούνται πολλαπλές δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη στρατηγική της Ρωσίας για διείσδυση σε νευραλγικούς τομείς του ελληνικού πολιτικού και οικονομικού συστήματος.
Με τη ρωσική διείσδυση στο Άγιο Όρος ασχολήθηκαν εκτεταμένα τα τελευταία χρόνια οι αμερικανικές υπηρεσίες.
Μάλιστα ο ίδιος ο Αμερικανός Πρέσβης επισκέφθηκε πρόσφατα το Άγιο Όρος προκειμένου να διαμορφώσει εικόνα για το τι ακριβώς γίνεται με τα μοναστήρια που έχουν εξελιχτεί σε ρωσικές βάσεις.
Οι δραστηριότητες του ρωσικού λόμπι του Αγίου Όρους βρέθηκαν και στο στόχαστρο της ΕΥΠ.
Στο Μαξίμου διαβιβάστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες απόρρητα δελτία πληροφοριών που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες για τη χρηματοδότηση των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό.
Σύμφωνα με τεκμηριωμένα στοιχεία το ρωσικό λόμπι του Αγίου Όρους κάλυψε σχεδόν όλο το κόστος της οργάνωσης των συλλαλητηρίων.
Βέβαια οι λαοσυνάξεις ήταν το πρώτο μέρος του σχεδίου αποσταθεροποίησης. Το δεύτερο περιλάμβανε την αποστασία βουλευτών και πτώση της κυβέρνησης.
Όπως αποκάλυψε στην KontraNews καλά πληροφορημένη πηγή ένας από τους βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκε δέχτηκε ισχυρές πιέσεις από το λόμπι του Αγίου Όρους που φαίνεται ότι διαθέτει ισχυρό δίκτυο πληροφοριών αφού γνώριζε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής είχε διαβεβαιώσει τους πάντες ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το κόμμα του.
Χρειάστηκαν κάποια τηλέφωνα και μια κατ’ ιδίαν επίσκεψη από έναν ηγούμενο και δύο συνεργάτες του για να αλλάξει γνώμη και να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του.
Τις ίδιες μεθόδους το λόμπι του Αγίου Όρους εφάρμοσε και σε τέσσερις ακόμα βουλευτές.
Σε συνεργασία με Ρώσους διπλωμάτες οργάνωσε την αποστασία τους μέσα από ένα όργιο πιέσεων αλλά και απόπειρας εκμαυλισμού.
Η κατάσταση αυτή ανάγκασε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε δραστικά μέτρα. Απαγόρευσε την είσοδο στην Ελλάδα δύο Ρώσων διπλωματών που αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Μόσχα και απελαύνει άλλους δύο που έχουν την ευθύνη του νευραλγικού κλάδου της κατασκοπείας και μαζί με τους λομπίστες του Αγίου Όρους εμπλέκονται στο σχέδιο αποστασίας.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μακαρι να ηταν αληθεια ολα αυτα αλλα για να τα γραφει η γελοια βρωμοφυλλαδα κοντρα αποκλειεται να ειναι ετσι....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παραμύθια της εφημερίδας που προσπαθεί να κρατήσει στην εξουσία τους ανθέλληνες και αθεους. Αν ήθελε η Ρωσία να ρίξει την βρωμοκυβερνηση πρώτα θα ενημέρωνε την εφημερίδα αυτή. Το κουτόχορτο αλλού γατάκια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως ένα είναι σίγουρο.Οι Ρώσσοι δεν είναι αγγελούδια!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ουτε και οι "ελληνες" πολιτικοι.
Ο χρήστης MINAS MALLIARAKIS είπε…
Kριμα στο επιπεδο που πουλατε ως σαιτ. Τοσο ηλιθιο αρθρο οσο κι αυτο που ισχυριζονται οι Αμερικανοι οτι ο Πουτιν εβγαλε προεδρο τον Τραμπ. Και πριν βιαστεις να με χαρακτηρισεις ,Ρωσοφιλος δεν ειμαι διολου , μα ουτε ομως και ηλιθιος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά!!! Οι Ρώσσοι ποτέ δεν υπήρξαν πραγματικοί φίλοι των Ελλήνων. Διαχρονικά ΠΟΤΕ δεν υπερασπίστηκαν τα δίκαια των Ελλήνων αλλά και ποτέ δεν τους προστάτεψαν πραγματικά. Η Ελλάς είναι ένα ξέφραγο αμπέλι. Πρακτόρια πάνε και έρχονται ανενόχλητα!!! Η KGB και τώρα ως (ρετουτουσαρισμένη) FSB πάντοτε δρούσαν ανενόχλητοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Ψάξτε να το βρείτε και να το διαβάσετε.

https://www.lavyrinthos.net/images/2018/06/xoreuontasmetisarkoudes.jpg
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΝΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 2007 ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ,ΠΟΥ ΠΙΕΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝΟΜΑ ,ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝΞ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΑΠΑΚΙΩΝ
Ο χρήστης Δημητρης Κ. είπε…
Καποιοι εδω λενε απιθανα...Μια γκομενα την βιαζει ο Αμερικανογερμανος 70 ετη καθε μερα.Κι ερχεται ο Ρωσος και της χαιδευει λιγο τα μαλλια.Πεταγεται η γκομενα εξαλη....τον γαιδαρο τον Ρωσο θελει να με πηδηξει..να με βιασει το τομαρι..το βρωμερο μυαλο του τοχει να με βιασει....το καθηκι ..ο μπηξε ...ο δειξε....κλπ.....Εχω δεκα ταβορ...θελει κανεις ??