Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ- ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ

 4-4-2018
Greek Spirit
Το 2003 και μόλις ο Ερντογάν είχε ανέλθει στην εξουσία,οι ΗΠΑ ζήτησαν το ελεύθερο να περάσουν τα στρατεύματα τους απο την Τούρκο-ιρακινή μεθόριο, στις νότιες επαρχίες της Τουρκίας-Κουρδιστάν.Ο Ερντογάν τότε αρνήθηκε και η δεύτερη εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ έγινε απο τον νότο 
Ο Ερντογάν το 2003 δεν είχε την παντοδυναμία που έχει σήμερα. Είχε μεν την λαϊκή εντολή αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε εξασφαλίσει το εσωτερικό της χώρας όπως έχει κάνει σήμερα.Ο Ερντογάν ανέλαβε την πρωθυπουργία το 2003 με ένα χρόνο καθυστέρηση και παρόλο που το κόμα του -ΑΚΡ- είχε κερδίσει τις εκλογές του 2002.Ο Ερντογάν είχε φυλακισθεί για έξι μήνες το 1999 από το κεμαλικό καθεστώς και το 2002 όταν το κόμμα του , το ΑΚΡ, κέρδισε τις εκλογές δεν μπορούσε να αναλάβει την πρωθυπουργία διότι είχε καταδικασθεί σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Έτσι, έπρεπε να περιμένει μέχρι το 2003 .Από το 2003 έως και το 2013 το κεμαλικό βαθύ κράτος έκανε ότι μπορούσε για να πολεμήσει τον Ερντογάν, μέχρι και τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον ανωτάτων δικαστικών εκτέλεσε χρησιμοποιώντας αριστερίστικους πυρήνες.Το αποκορύφωμα ήταν οι ταραχές του 2013 υποκινούμενες απο τους κεμαλικούς και ΗΠΑ για να ακυρωθεί η ειρηνευτικη΄διαδικασία με τους Κούρδους για πρώτη φορά μετά απο 30 χρόνια πολέμου

Ο Ερντογάν το 2003 , όταν αρνήθηκε την διέλευσή των αμερικανικών στρατευμάτων από την νότια Τουρκία, ήταν ακόμα αδύναμος αλλά είχε πάντα κατά νου ότι όλη η νότια μεθόριος με Συρία και Ιράκ ήταν καθαρά τουρκική υπόθεση.
Σήμερα ο Ερντογάν όχι μόνο είναι πρωθυπουργός αλλά πρόεδρος και μάλιστα σε πολίτευμα προεδρική δημοκρατίας. Σήμερα ο Ερντογάν είναι ο πρόεδρος με δεκάδες χιλιάδες φυλακισμένους ως αντιφρονούντες.Σήμερα οι ΗΠΑ διανύουν μια οικονομική κρίση με πρόεδρο τον Τραμπ τον οποίο το βαθύ αμερικανικό κράτος αντιστρατεύεται. Οι Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις αδυνατούν να αναλάβουν σοβαρές και μεγάλης κλίμακας χερσαίες επιχειρήσεις. Οι μερικές χιλιάδες ειδικών δυνάμεων στην Μανμπιζ δεν σημαίνουν τίποτα. Ο Ερντογάν είναι έτοιμος για προέλαση στην βόρεια Συρία μέχρι τον Ευφράτη και οι μερικές χιλιάδες ελαφρά οπλισμένων Αμειρκάνων των Ειδικών Δυναμεων που συνεπικουρούν τους Κούρδους δεν είναι ικανές για τίποτα.
Οι Αμερικάνοι θα αναγκασθούν να αποσυρθούν απ τα Συριακά εδάφη δυτικά του Ευφράτη και να κάνουν χώρο για τον Ερντογάν ο οποίος είναι πανίσχυρος στο εσωτερικό του και με την Ρωσία στο πλευρό του. Οι Ειδικές Δυνάμεις δεν είναι ικανές να πολεμήσουν σε αγώνα στατικής άμυνας, οι Ειδκές Δυνάμεις , των Αμερικάνων, προορίζονται για επιχειρήσεις πίσω απ τις γραμμές του εχθρού κι όχι για άμυνα χαρακωμάτων εναντίον των τεθωρακισμένων της Τουρκίας.
Οι Αμερικάνοι θα υποταχθούν στο θέλημα του σουλτάνου.
Εμείς στην Ελλάδα ασχολούμαστε με τις προφητείες κι ελπίζουμε σ αυτές, την ίδια ώρα η Τουρκία διεξάγει πόλεμο εναντίον όσων θεωρεί εχθρούς και μάλιστα με τις ευλογίες του ξανθού γένους.
Καλό Πάσχα και καλά μπάνια.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι Αμερικάνοι θα υποταχθούν στο θέλημα του σουλτάνου από αδυναμία ή από σκοπιμότητα;.
Ενδεχόμενα ο Ερντογκαν αποτελεί το κρυφό εργαλείο η εκ περιστασεως συνεργάτη τους, παρά την επιφανειακή σύγκρουση μαζί του που παρουσιάζουν για τα μάτια του κόσμου στα ΜΜΕ στα πλαισια σχέδιου αναταραχής ή επέκτασης των πολεμικών συγκρούσεων στην περιοχή αυτή της Μεσογείου αφού έτσι επιτυγχάνουν πολλαπλούς στόχους, στοιχείο απαραίτητο σε γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς.
• Αδρανοποίηση εκμετάλλευσης όλων ενεργειακών πόρων της περιοχής και του Ιράν συμπεριλαμβανομένου.
• Αποκλεισμό επέκτασης δικτύων αγωγών της Ρωσίας,
• Προώθηση πωλήσεων δικού τους σχιστολιθικού αερίου σε ανατολική και δυτική Ευρώπη.
και το σημαντικότερο.
• Προοίμιο ή αντιπερισπασμό για τις προσχεδιασμένες στρατιωτικές ενέργειες του Ισραήλ κατά του Ιράν.
Η "εξώθηση" της ελληνικής Κυβέρνησης σε ρήξη με την προώθηση ανακοινώσεων ασυνηθων προσωπικών χαρακτηρισμών οπως «Σουλτάνος» ενώ παντού κάθονται κότες και η επαναλαμβανόμενη ενεργός συμμετοχή του πρέσβη τους σε συνάξεις στρατηγών αυτά δείχνουν.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Επιμενω....,πρωτον ,πλεον,αν και δυστηχως ,η προφητολαγνεια,ειναι αιρεση της Ελληνικης Ορθοδοξης ,πιστης,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΣΑΝ,ΣΤΟ ΑΚΑΙΡΕΟ,ΩΣ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ,ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ,ΠΡΑΤΟΥΝ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ,ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΣΘΗΣΑΝ!!!

Μην λοισμονουμε,οτι πλεον,ειναι και αρεστο,στην λοιρωση των "γκριζων λυκων",της Θρασυτητα?!!

Κατοπιν ,αυτων,αναμενω,την αποψη σου ,για Βορειο Ιρακ ,αλλα και τα Υδατα του Ευφρατη,και πως ,βασικα αγαθα,θα αφησει ολος ο Αραβικος Κοσμος και μεση ανατολη,να εστουν,ΒΑΣΙΚΟΣ "ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ",Η ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ,ΑΥΤΟ,οτι δηλαδη ,η Τουρκια,ΓΙΝΕΤΕ,Η "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΕΦΑΛΗΝ"ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ,στην "ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ",ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ,αλλα και στον ,Αραβικο Κοσμο και στην Μεση Ανατολη,αλλα και σε Ισραηλ,αλλα και Ιραν;;;


Ετη Τριαδικου Θεου μας
Να ζησουμε ,Ξανα, στην Ελλαδα,ως ουρανων επι της γης,αλλα και Αμην,η Ανασταση μας,Ξανα,στην Γη μας!!!Ετη Τραιδικου Θεου μας,Ελληνιδες -Ελληνες,να εχουμε,Αμην και η Ελλαδα μας!!!