Οι Γερμανοί είναι εχθροί


28.02.2018

Επί περίπου οκτώ χρόνια οι Γερμανοί μάς εκτελούν μεθοδικά και σχετικά αθόρυβα χρησιμοποιώντας σαν όπλο τον δανεισμό. Η Μέρκελ προσφωνεί τον Ζάεφ «Μακεδόνα πρωθυπουργό» και μάλιστα με στόμφο και τόνο πανηγυρικό. Το γερμανικό ερευνητικό πλοίο «Maria S. Merian» για να κάνει έρευνες σε ελληνικές και κυπριακές θαλάσσιες περιοχές ζητάει άδεια και από τους Τούρκους - αναγνωρίζοντας έτσι αμέσως και σαφώς κυριαρχικά δικαιώματα και δικαιώματα εκμετάλλευσης ορυκτού πλούτου.

Πόσες άλλες αποδείξεις χρειαζόμαστε για να αντιληφθούμε ότι τα συμφέροντά μας με αυτή τη χώρα ουδέποτε συμβάδισαν και ότι μονίμως θα βρίσκουμε τη Γερμανία απέναντί μας σε κάθε μέτωπο, δοκιμασία και πρόκληση;

Σε μια Ευρωπαϊκή Ενωση όπου ως μια εκ των βασικών «αρχών» της αναγνωρίζεται η «αλληλεγγύη», η Γερμανία αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας μια εξαιρετικά βρόμικη, μια ανήθικη «εργολαβία» για λογαριασμό της Τουρκίας. Το γειτονικό κράτος υπάρχει ακόμα επειδή η διεθνής κοινότητα το ανέχτηκε. Ανέχτηκε τους Τούρκους να αντιμετωπίζουν τη διαφορετικότητα με φόνο, τους αλλόθρησκους και αλλοεθνείς λαούς με γενοκτονίες και τη διαφωνία με την καταστολή, την τρομοκρατία και τη φίμωση.

Η Τουρκία, στο ματωμένο μονοπάτι που διάλεξε να ακολουθήσει, δεν παίζει άλλο χαρτί στο διεθνές παίγνιό της από την εκμετάλλευση της αντίθεσης των συμφερόντων των υπερδυνάμεων. Σε αυτό η Γερμανία έχει αποδειχθεί ότι ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ένας από τους πολυτιμότερους συμμάχους της.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν θαυμαστής και της μεθοδολογίας και της ιδεολογίας και του αδίστακτου χαρακτήρα του Κεμάλ Ατατούρκ (αποκαλυπτικό βιβλίο για αυτό το θέμα είναι το «Ατατούρκ και ναζί. Δάσκαλος και μαθητές στην εφαρμογή του ολοκληρωτισμού» του ιστορικού Stefan Ihrig).

Επίσης δεν είναι αμελητέος ο ρόλος που έπαιξαν οι Γερμανοί «τεχνικοί σύμβουλοι» των Τούρκων στις γενοκτονίες των ελληνικών πληθυσμών (από το τέλος του 1913 τη στρατιωτική διοίκηση της Τουρκίας είχε αναλάβει ο Γερμανός στρατηγός Λίμαν φον Σάντερς).
Και τώρα οι διαχρονικοί σύμμαχοι πάλι συνεταιρίζονται στις προσοδοφόρες μπίζνες που κάνουν σε βάρος των Ελλήνων

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε διαβάζω πολύ συχνά.Σου έχω ξαναγράψει για αυτό, οι αναλύσεις σου στο θέμα γερμανίας ειναί μη επιτυχής.
Μετά το 2ο ππ ξαφνικά όλοι εγιναν "οι καλοί" (αποικιοκράτες αγγλοι,αποικιοκράτες γαλλοι, σοβιετικοί και αμερικάνοι) και φυσικά οι χαμένοι γερμανοί το απόλυτο κακό. Αυτή η στάση είχε μεγάλη επιρροή στον κόσμο.
Η γερμανία δεν ειναι ναζιστικό ράιχ πλέον , σοβαρά τώρα δεν ειναι. Δεν εχει στρατό , δεν έχει ομοιογένεια πλυθησμού, δεν έχει ούτε καν φιλοπατρία ο πληθυσμός της. Έχει παρα πολλούς ξένους ειδικά τουρκους που σιγά σιγά εχουν μπει / μπαίνουν σε καίριες θέσεις, μηπως να το τσεκάρεις;
Στα γερμανικά το Mazedonien είναι η ΠΓΔΜ και το Makedonien είναι η δικία μας / ιστορική Μακεδονία, οπότε τσέκαρε το και αυτό.
Αν κάτσεις και ψάξεις μας έχουν φερθεί άλλοι πολύ χειρότερα στην ιστορία, προσωπική μου άποψη έιναι ότι το πιο ανθελλικό κράτος στον πλανήτη είναι το ελληνικό, το μόνο μέρος που ο πληθυσμός μας μειώνεται και μας αντικαταστούν με έποικους (όπως και την υπόλοιπη ευρώπη άλλωστε).
Η εταιρία kuka μια απο τις μεγαλύτερες ρομποτικης στον κόσμο απο τη γερμανία , πουλήθηκε σε κινέζους , απο αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πολλά.
Μην ταυτίζεις τον κόσμο / έθνος με το κράτος / ελίτ.

Τ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ φιλέ του άνωθεν σχολίου εφ όσον διαβάσεις τακτικά το μπλογκ θα επρεπε ηδη να γ ωριζεις οτι ο greek spirit αναφέρεται σις εκάστοτε Γερμανίκες ηγεσίες κ όχι στον όποιο γερμανικό λαο .Σαφως κ στα υπολοιπα έχετε δίκιο για αυτό που αποκαλείται ελληνική δημοκρατία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για άλλη μια φορά ο αρθρογράφος λέει τις αλήθειες που δεν θέλουμε να δουμε...
Ο χρήστης panpan είπε…
Τα πράγματα είναι απλά.

1. Ποιοι απελευθέρωσαν την Ελλάδα το 1821 από ποιους;
2. Ποιοι ήταν οι φίλοι των Τούρκων στον Α παγκόσμιο πόλεμο;
3. Τι στάση κράτησε η Τουρκία στον Β παγκόσμιο πόλεμο και γιατί;

Έφτασε η στιγμή να ξεκαθαρίσουν ολοκληρωτικά τα πράγματα που ως συνήθως ιστορικά δεν γίνεται με γαρύφαλλα και λουλούδια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το λομπυ του Σιωνισμου,ελεγχει την Γερμανια.http://antipliroforisi.blogspot.gr/2015/09/blog-post_36.html http://mavroskrinos.blogspot.gr/2014/04/angela-dorothea-merkel.html http://mavroskrinos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8.html

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
» Είναι σημαντικό να έχουμε έναν υγιή πληθυσμό 7,5 εκατομμυρίων αγγλόφιλων ελλήνων, για να ενισχύσουμε τη μεταπολεμική θέση μας στην Ανατολική Μεσόγειο, ή να αποδεχθούμε τη μείωση τού πληθυσμού τής Ελλάδας σε πέντε εκατομμύρια (σ.σ.: το διεγραμμένο τμήμα παρέμεινε στο πρωτότυπο) τη μείωση τού ελληνικού πληθυσμού από την πείνα, την καταστροφή της υγείας του -κυρίως των παιδιών- καθώς και τη μεταστροφή των διαθέσεών του σε βίαια αντιβρετανικές; Πρέπει να ζυγισθούν πολύ αποφασιστικά τα υπέρ και τα κατά, πριν αποφασίσουμε να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα σε λιμοκτονία. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπ΄ όψη, ότι οι έλληνες δεν θα λιμοκτονήσουν σιωπηλά. Επιπλέον θα πρέπει να υπολογίσουμε τον αντίκτυπο στην κοινή γνώμη των Η.Π.Α.».(3) (Η έμφαση με τονισμένα στοιχεία, δική μας).
Το ανατριχιαστικό αυτό ντοκουμέντο, που, μάλιστα, έχει ημερομηνία 11-7-1941 (δηλαδή μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επιτυχή κατάληψη τής Ελλάδας από τους Γερμανούς) δεν συντάχθηκε από τους κακούς κατακτητές, «που ήθελαν να μας γενοκτονήσουν και να βιάσουν τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας» (όπως είθισται να κινδυνολογούν οι απευθυνόμενες σε διανοητικά καθυστερημένους εθνοπατριωτικές προπαγάνδες), αλλά προέρχεται από το παγκοίνως γνωστό Foreign Office. Αποτελεί απόρρητο έγγραφο (αριθμός εγγράφου F.O.371/29840:R7038), το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα αρκετές δεκαετίες μετά την σύνταξή του (όπως συμβαίνει με όλα τα απόρρητα αρχεία, που ανοίγονται δημοσίως μετά από τακτά μακροχρόνια διαστήματα, όταν δηλαδή θεωρείται ότι θα έχουν απαλυνθεί ή ξεχαστεί οι συνέπειες από την εγκληματική δράση των εμπνευστών τους).http://hypnovatis.blogspot.gr/2012/09/blog-post_6427.html
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
http://www.greatlie.com/index.php/el/anazitiseis/antipalognosia/2546-giati-i-a-merkel-kryvei-tin-evraiki-taftotita-tis-tis-soulanas-xeiladaki-video
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
http://www.pare-dose.net/5081?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pare-dose%2FNxDC+%28%CE%A0%CE%AC%CF%81%CE%B5-%CE%94%CF%8E%CF%83%CE%B5%29 Πως φτασαμε στα Καλαβρυτα.Ποιος ο ρολος των κομμουνιστων "αντιστασιακων".
Ο χρήστης ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…
Οι Γερμανοί (Ούνοι) φυλετικά είναι πρώτα ξαδέλφια τόσο με τους τούρκους όσο και με τους Χάζαρους (Χάζαροι είναι ένα λευκομογγολικό φύλλο) ...και οι Χάζαροι τραπεζίτες είχαν φέρει και στήριζαν τον Α. Χίτλερ και την τότε Νέα Τάξη του Γ΄Ράιχ.
Επί των ημερών μας οι Χάζαροι τραπεζίτες είναι τόσο ισχυροί, που επιβάλλουν μια δικιά τους Νέα Τάξη Πραγμάτων έχοντας κατασκευάσει, ουσιαστικά το σημερινό οικονομικό Δ΄Ράιχ, όλες τις μουσουλμανικές τρομοκρατικές οργανώσεις, αλλά και την… Κίνα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι Γερμανοί είναι γερμανικά φύλα όπως οι Άγγλοι και οι Σκανδιναβοι , οι Ούνοι έχουν περισσότερο σχέση με τους Ούγγρους, το λέει κι το όνομα , τα μογγολικά φύλα είναι ασιάτες, να το πω απλά "σχιστομάτηδες". Υπάρχει ιστορικά μπλέξιμο με το ποιοι ακριβώς ήταν Ούνοι , τα γερμανικά φύλα είχα κατακτηθεί από τους Ούνους , ο όρος χρησιμοποιήθηκε σαν προπαγάνδα από τους Άγγλους το 2 ππ .